Vi ska ...

publicerat i Allmänt;
åka till Jonna & Magnus jag har ingen feber , tack&lov :)  så nu håller jag på & målar naglarna & ska snart fixa mig lite granna har precis duschat sen måste jag fixa mitt jäkla löshår också så de blir bra.  men men, nu måste jag rusa!

2007

publicerat i Allmänt;
Då är snart år 2007 över & jag måste ju säga att det är det bästa året i mitt liv.  Först så fick vi reda på att Wiggo fanns i mig & sedan så kom han i oktober & det är verkligen det bästa  som hänt mig . Det sämsta med det här året är nog att man trodde att vissa utav sina vänner va ens vänner men visade sig att de inte var de och så har dom bara försvunnit en efter en. Och det finns en person jag saknar så mycket , men jag säger inget namn.
Men det är tur att man har fått kontakt med folk som är i min ålder & fått barn som tex. Jonna, Bella & Johanna de förstår nog lite mer fast de är ju klart de har ju barn själva :)

Hur har erat 2007 år vart ?


Nu har jag suttit med den här jäkla feber termometern under armen ett antal gånger & kollar om jag har någe feber men ack nej mycket bra eller det kanske är ytterst lite men jag känner mig inte konstig bara att jag har ont i halsen.. Jag ska kolla några gånger till innan jag ger besked till Jonna & Magnus så jag är riktigt säker vill ju inte smitta dom.  :) Men nu ska jag rusa & lägga på lite nagellack.

Måndag (nyår)

publicerat i Allmänt;

ojoj vad duktig Wiggo har vart inatt han sov i sin vagn ända till kl 4 på morgonen då åt han & så somna han igen & vakna vid 8 igen då fick han gå till sin mormor & vara där så jag kunde somna lite kl11 då gick jag upp!
Jag vaknade feberfri iallafall men har fortfarande ont i halsen men jag hoppas på att det blir bättre , jag skickade ett sms till Jonna & skrev att dom får avgöra om dom vill att vi ska komma & de ville dom fast jag skulle känna efter ett tag till hur jag mådde ..  Nu hoppas jag bara på att de går åt rätt håll .

Jag vill verkligen åka dit & det kommer bli SÅ trevligt & så ska jag få använda min nyårsklänning också , ni minns väl den ? Här är den iaf :)

   image634

Sov gott alla :)

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & lägga mig fast jag vet ju att en viss kille inte kommer att somna på ett bra tag eftersom att han vakna vid nio nu ikväll han kommer väl va uppe halva natten med sin pappa & kolla på film. Tobbe brukar alltid kolla på film till 3-4 på morgonen & fråga mig inte varför :/   Har också tittat klart på min stora kärlek hette den visst men aja , hel sjuk film! Men den är ju nästan tyvärr sant det är ganska många killar ( och tjejer ) som ser på utsidan istället för insidan & det är lite synd.
Men nej nu måste jag hoppa i säng så jag kanske sover bort min feber, JAG HOPPAS!

Och jag måste bara fråga : är det någon som vet hur man laddar ner photoshop så man kan göra egna headers för det kan man väl göra med det har jag förstått rätt ? men varje gång jag försöker ladda ner de så är det något annat skit istället :/ tänkte om det är någon som kan tipsa om någon sida eller något .

   

GOD NATT / B' <3

lite bättre ...

publicerat i Allmänt;

Nu så tycker jag att bloggen blev lite bättre & framförallt mycket roligare med lite färg :) jag älskar rosa. fast de har ni nog redan märkt !

Nu ska jag gå & kolla på Min största kärlek tror jag den hette ? Men tänkte att om ni har några frågor så ställ dom så svarar jag efter jag har kollat klart på filmen..

ändring..

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här & försöker ändra utseendet lite på bloggen så kanske det blir roligare att läsa också. Jag några hundra läsare men kommentarerna är inte flera hundra fast de förstår jag ju , men lite mer vill man ju alltid se och man behöver inte kommentera om själva inlägget jag har skrivit om utan skriva precis vad man vill, fråga något tex.
Men nu ska jag försöka ändra lite här får se hur det går :)

Nu så...

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag laddat upp några bilder på bilddagboken fast jag tror nog ni har sett dom flesta här på bloggen..
Har precis kastat i mig ännu en kopp thè & honung fast kunde inte dricka upp allt för då började jag må illa :/ nu så början alvedonen släppa & jag känner att feber börjar smyga tillbaka , ÅH så jobbigt !  Men jag hoppas de släpper under natten Tobbe håller på & tjatar på mig att bli frisk tills imorgon för han vill också åka till Jonna & dom . Men jag sa om jag inte blir frisk så kan jag ju inte åka dit för vill ju varken smitta lilla Ludde eller jonna & magnus.
Jag sa till Tobbe att han får väl gå ut med några kompisar istället för att höra mig ligga & gnälla i sängen , det är nog typiskt mig när jag är sjuk jag gnäller alltid, haha!

Nu är jag tillbaka igen med det här jädrans tjatet om lugg FAN för mig själv , haha jag måste ta ett beslut .. Jag ska fråga vad dom tycker här hemma också. Hmm, jag har ju haft det förut men då irriterade jag mig mest på det men jag vill ändå fixa det igen , jag kanske tycker annat nu ? vem vet ...

 

Gullungen är nästan alltid glad ;D

Bilddagboken ...

publicerat i Allmänt;
Jag har faktiskt fixat en bilddagbok åt mig nu , men vi får väl se hur jag sköter den :) Har inte lagt in några bilder ännu men det ska jag fixa så fort jag orkar sitta vid datorn en längre tid för nu gör jag faktiskt allt för att bli frisk.. Det var samma visa förra året också på nyår då hade jag feber & ont i halsen men endå så var jag ute , haha det är rätt bea! tummen upp .

Tobbe ringde precis & sa att han & Wiggo är på väg hem , äntligen får jag hem dom! :D

http://beapettersson.bilddagboken.se  så heter jag ;D

Thé i lyx !

publicerat i Allmänt;
         image623

jag dricker thé i lyx kopp , Ior & Nasse. Koppen köpte min syster till Wiggo men han kan ju tyvärr inte använda den än så då låna jag den av honom. Visst är han snäll som låter sin mamma låna hans kopp ? Han sa det alldeles själv också ;)



Har precis vaknat har sovit i några timmar det var riktigt skönt , Tobbe är hos sin mamma med Wiggo & ska väl vara där en stund till fast jag ringde & sa att det var dags att komma hem jag saknar ju dom :( 
Jonna ni ska veta att jag försöker göra ALLT för att bli frisk , äter c-vitmin & allt man nu kan tänka sig! Haha, jag ska verkligen till er imorgon annars går jag under. 
Men nu ska jag gå & vila lite till . Hej så länge !

Flaskor.

publicerat i Allmänt;

Är det jag som är knäpp eller är det så att man måste koka nappflaskorna efter varje gång Wiggo ätit ? Det tycker jag nästan inte att man ska behöva stå & göra. Jag kokar alltid hans flaska efter han ätit på kvällen han äter ju bara ur flaska på kvällarna när han får lite ersättning också . Jag har hört att man ska göra det men tycker de låter lite skumt .. Och det blir ju så jobbigt eftersom Wiggo äter bara ifrån en speciell flaska.

Någon som har lite koll på sånt där ?

Söndag ...

publicerat i Allmänt;
Idag så vakna jag med ont i halsen & feber så ska bara ta det lugnt idag & bli frisk , jag hoppas det försvinner tills imorgon för jag vill verkligen till Jonna & dom . FAN , det är väl typiskt såhär var det förra nyår också jag var sjuk ont i halsen & feber samma skit som nu. :/ Usch!

Jag ska snart hoppa in i duschen tvätta håret & så tills imorgon så jag har det klart , sen så ska jag faktiskt dega i soffan med lite godis kanske ? Eller något sånt jag får åka & köpa.. JAG SKA BLI FRISK , jag håller på & trycker i mig C-vitamin & honungsvatten yack! men måste man så måste man :)

men nu ska jag kila !

Bärsele till Salu säg till !

Sömnig.

publicerat i Allmänt;
Jag är väldigt trött & ska hoppa ner i sängen med en skål smörpopcorn , nyttigt va ?! 
Åh, vad jag längtar till nyår för då ska vi hem till Jonna, Magnus & Ludde . Vi ska äta god mat & ha det allmänt trevligt :) Men nu så ska jag hoppa i säng. Jag hoppas ni gillar bilderna på Wiggo :)

   

Bärsele

publicerat i Allmänt;
Jag fick en kommentar om att färgen på våran vagn är hemsk  & att man alltid måste tänka på att matcha?Men vad är det man ska matcha egentligen? Hm, aja huvudsaken är ju att vi tycker den är skitsnygg & jag tror nog flera tycker det också eftersom jag nästan bara ser den färgen på vagnen när jag går på stan :)  Kolla inlägget nedan om ni inte sett vagnen.

Då så har man tryckt i sig en massa mat & satt ut bärselen på blocket också för 800 :- & nypriset på den är 1100 eller 1200:- kommer inte riktigt ihåg men som sagt priset diskuteras. Men den är så pass fräsch så jag hoppas man kan få den för de priset vi lagt ut den för , bärselen är använd högst 2 gånger lite synd faktiskt men jag har nästan glömt bort att jag haft den & så har jag väl inte riktigt haft någon användning till den det är ju olika från person till person. Såhär ser den iallafall ut .. Så om du själv behöver den eller om du vet att någon letar efter en så säg till. Kontakta ; [email protected]

Nyfikna..

publicerat i Allmänt;

Jag antar att ni är lite nyfikna på våran nya vagn så jag tänkte lägga ut lite bilder på den här på bloggen. :)
Men först så ska jag berätta vad jag har gjort under tiden , jag har nämligen åkt ut till mamma & pappa så nu sitter jag här & så har jag vart inne i lägenheten för jag glömde lite saker så jag fick övningsköra med pappa in , skit bra så jag lär mig. För efter nyår så ska jag ju skriva in mig på bilskolan så jag får mitt jäkla körkort någon gång , jag behöver det verkligen.

Snart så ska jag packa in Wiggos kläder som jag sålt på tradera så jag kan skicka iväg det snart & så ska jag sätta ut våran Baby Björn active bärsele på blocket också för 600 : - Så om det är någon som är intresserad av den så får ni gärna säga till , den är grå skit snygg . Men jag känner att jag kommer inte orka bära runt så på Wiggo längre han väger ju 6 kilo så jag kommer verkligen inte palla det.
Men här är lite bilder på vagnen & så prova Wiggo den också & jag tror verkligen att han gillar den :)

     

såld.

publicerat i Allmänt;

Nu så har vi fått våran vagn såld , skönt! Att det gick så snabbt kunde jag inte förstå men bra att den är borta så slipper jag oroa mig för det. 

Lördag

publicerat i Allmänt;
idag så vaknade Wiggo kl 9 & var jättepigg men jag var inte lika pigg så vi drog oss ett tag till kl 9.30 då gick vi upp & städa, duscha & fixade i ordning oss för sen åkte vi till Barnens hus & där så köpte vi en ny vagn ( Brio) en ljusblå + att det var rea på den också så den var ju inte så dyr 2500 kr både ligg & sittdel ink. åkpåse. Om ni undrar varför jag köpt en ny vagn så är det för jag har ALLTID velat ha en sån vagn sen jag fick reda på könet när jag gick med Wiggo i magen & jag tycker dom är så mysiga & söta. Så nu har jag satt ut våran andra vagn på blocket så jag hoppas att vi blir av med den 1200 kr sen så kan ju såklart priset diskuteras så om det är något där ute som behöver en bra & snygg vagn så säg till innan det är försent ! Det är en Modi kombivagn - 06 med hårdlift.
I priset så ingår .
* Skötväska
* Regnskydd
* Manual
Och nypriset på denna vagn är 3000 kr..
Det är absolut inge fel på vagnen utan jag kände bara för en ny :) Kontakta gärna mig på mail om ni är intresserade.

image613

illa ...

publicerat i Allmänt;

Det går verkligen illa att lägga upp bilder här på bloggen , det funkade igår & i förrgår men fasen inte idag jag undrar om det är något fel på internet ? Men jag fixar det imorgon & slänger in några bilder på Wiggo så ni får se honom jag har ju tagit så fina med min kamera , jag är verkligen stolt :)

Nu så sitter jag med halvöppna ögon är verkligen trött men Wiggo är jättepigg har gjort i ordning lite mat till honom men ska vänta tills det svalnar lite grann sen när han fått det så ska vi gå & lägga oss medans Tobbe ska slänga ut granen jag är så himla trött på den , den står precis framför TV:n & det stör jag mig på. Så nu har jag tjatat mig till att få slänga ut skiten, ÄNTLIGEN! Den är ju fin & så men fan va ivägen den är. Haha!
Imorgon så ska jag städa här hemma , dammsuga & tvätta golven sen så ska vi hade vi tänkt åka till Barnenshus också men vi får väl se hur det blir med den saken. Imorgon ska vi också åka till mamma & pappa hälsa på där & så. Sen så sa Tobbe att han skulle ut & springa imorgon på morgonen runt kl 9 ? :/ Han måste ju ha slått i huvudet , haha! Inte fan har han sagt så förut men vi får väl se om han kommer upp ur sängen.

Ska försöka få tag på Jonna också så vi kan bestämma någon till nyår det är ju redan på måndag så ganska bra & planera något snart ! :)

Men nu måste jag kila , vi hörs imorgon för jag skriver nog inge mer ikväll. Ha det bäst älskade vänner ..
 all my love / B'

Fredag kväll.

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi ätit jag åt en lövbit , pomes & bearnessås gottigottgott :) Har försökt ladda upp bilder här på bloggen men det går inge vidare så jag får fixa det imorgon när jag ska hem till mamma & pappa. Just nu så sitter jag  & kollar runt på datorn medans dom andra tittar på film men jag vågar inte kolla så jag har inget annat val :P haha ! Det är en läskig film & jag kan inte titta på såna. 

Just det jag köpte 3 par trosor på tuna park & det var Hello Kitty på dom sen så köpte jag en jättefin randig tröja till Wiggo på rean det kostade 129:- annars men jag köpte den för 80 : - så jag gjorde ett fynd , mycket bra! :)

åh, vad jag har tänkt på vad jag ska göra med mitt hår varje gång jag ska fixa det så får jag ryck jag är så jäkla trött på det så det är inte sant så jag funderar faktiskt på att klippa mig en lugg men frågan är ju om jag passar i det & ifall jag vågar göra det , jag är så feg när de gäller förändringar speciellt när de gäller att klippa men om jag ska färga det så kan jag göra det.  Men nu så ska jag väl gå & ge Wiggo mat han är lite ledsen.

Fredag.

publicerat i Allmänt;
Idag så har det vart fullt upp . Jag & Nattis åkte till tuna park vid 12 sen så kom vi hem vid halv 3 & så plockade jag undan lite osv. Sen så åkte jag. mamma & nattis till babyproffsen & kolla på vagn till Wiggo som vi ska ha med till Spanien när vi åker dit i Maj  sen ska vi åka dit i Oktober igen :) På babyproffsen köpte jag en nappflaska , 2 nappar & bröstvärmare :P

ikväll så ska vi äta pizza fast jag ska ta något annat istället sen så ska vi väl kolla på TV eller något sånt. Tobbe & Adde sitter bara & spelar X-box & man kan ju nästan tro att man inte finns i deras ögon så inne är dom i spelet . Herregud säger jag bara!   Sen så ska Wiggo få bada också han måste ju göra det idag :)
Men men , nu ska jag kila & fixa lite saker vi kanske hörs senare :)

Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;
God kväll !

Nu så har Tobbes kompis Johan precis gått han har vart här & ätit med oss det blev taco paj som jag kallar det & det var jättegott.  Idag så har jag & Wiggo vart ute en sväng med vagnen vi gick till mammas & pappas jobb & hälsade på dom sen så åkte jag & mamma till apoteket medans Wiggo låg & sov i vagnen på deras jobb , pappa var barnvakt i typ 20 min. Sen så har vi handlat mat också sen så gick vi hemåt . Tobbe var på tuna park med Johan medans jag gjorde allt annat. Jag skulle också velat gå på mellandagsrean men jag kan ju inte göra det när Tobbe är iväg eftersom jag inte vill ta med Wiggo till köpcentrum & så eftersom det är RS-virus. Det är ett virus som är rätt farligt för spädbarn & jag vill ju inte att Wiggo ska bli sjuk direkt.

Tobbe har fått ett X-BOX utav sin morbror så han sitter typ & spelar hela tiden nu & man får typ ingen kontakt med honom alls. Jag är ju inte speciellt aktuell för honom nu när han är som besatt utav det där.

Nej , nu ska jag leta reda på någon som kan göra en header åt mig . Jag frågade en tjej förut som skulle hjälpa mig men det verkar inte gå så bra för jag har inte fått någon kontakt med henne efter hon sa att hon skulle fixa det åt mig. Jag hoppas det finns någon annan som kan ställa upp.

Dagens Outfits.

publicerat i Allmänt;
image610

* Tröja från Gina Tricot (julklapp från mamma )
* Strumpbyxor från Lindex
* Knä strumpor från Lindex .

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag slängt på lite smink & kläder så nu känner jag mig genast mycket fräschare vem skulle inte göra det? ;)  Vid halv 1 så ska vi åka till Tobbes farmor & farfar äta mat & lite så , mumsigt alltid så god mat :) 
Just nu så sitter jag & lyssnar på Alicia Keys - no one jag älskar henne & den låten kan inte sluta lyssna , haha!

Jag satt & tänkte igår kväll när jag proppade i mig massa vitlöksbröd att jag måste verkligen ta & gå ner i vikt , jag kommer inte må bra av att sitta & bara moffa hela dagarna. Måste även röra på mig mer , det är väl de som är de viktiga sen kan man kanske moffa hur mycket man vill bara man rör på sig ...

HJÄLP!  Jag behöver verkligen hjälp med min blogg att fixa iordning den så den ser bra ut  lite sådär proffsig ;) haha! Och om det är någon som kan hjälpa mig så skriv här eller skriv till min mail. Jag skulle bli skitglad är trött på utseendet av bloggen just nu & jag kan ju inte ändra den :/

God morgon torsdag!

publicerat i Allmänt;
Den här natten har vart underbar Wiggo har i stort sätt sovit hela natten & jag känner mig för en gång skull utvilad. Vi vaknade runt 9.15 men gick inte upp förän 9.45 kanske & så slog jag på TV:n & 3:an men ingen Våra Bästa År ? Istället så var det Ophra på TV blev lite besviken..  Idag så ska jag nog bara ta det lugnt mår inge vidare har ont i halsen & blåsor i hela munnen :/ jätte obehagligt. Men jag ska försöka tralla iväg till affären & handla lite hade jag tänkt så Wiggo får komma ut sen så kanske jag skulle gå ut & gå med Nattis också men vi får väl se hur det blir med den saken.. Jag hoppas bara att jag blir ordentligt frisk till nyår :)

Ska kanske försöka komma iväg & kolla på den där vagnen också men jag vet inte om det blir idag eller imorgon men jag sa att de skulle bli under den här veckan. Men nu så ska jag gå & fixa mig lite.
Bilder kommer senare :)

Sweet dreams

publicerat i Allmänt;
Nu så är både jag & Wiggo trötta så vi går & lägger oss. Wiggo har vart jätteduktig idag & tagit nappen en liten stund men sedan spottat ut den igen, men det går ju framåt.  Wiggo får tillägg på kvällarna när vi ska gå & lägga oss så kanske han håller sig en längre tid istället för att han vaknar var tredje timme & ska ha min tutte , men han har väldigt svårt att ta flaska också så jag vet inte hur det ska lösa sig vissa dagar så tar han den andra dagar inte. Han får ju inte tillägg annars men jag tyckte det skulle vara skönt om man fick sova några timmar längre på nätterna därför provar vi med det & en gång så funka det & Wiggo sov i hela 5-6 timmar , toppen! :)

Íkväll så har vi haft besök utav min kusin & hans tjej det filma Wiggo så de ska bli kul & få se sen om man får kolla alltså :) Ikväll har jag även kollat runt på blocket efter barnvagn eftersom jag vill ha en hemma hos mamma & pappa & en här i lägenheten så slipper man släpa med sig den hela tiden när man ska dit , lite jobbigt. Så jag hittade en för 1500 : - märket var Nowalex & det var en -07 så jag tycker inte att de va så fasligt dyr eftersom den inte var så mycket använd heller. Men är det något som har hört talas om märket ens? Jag ha aldrig hört namnet så är därför lite osäker behöver en vagn med bra fjädring & det stod att de skulle vara bra så jag hoppas det men tänkte endå höra ifall de va nån som visste något om denna vagn?

GOD NATT !

Du är mitt liv.

publicerat i Allmänt;

     image608

Min lilla älskling vad skulle jag göra utan dig ? Du är mitt liv , mitt hjärta, mitt ALLT.  Jag skulle inte klara mig utan dig , ditt leende , ditt skratt.  Åh, vad jag älskar dig ! Mitt liv blev så mycket bättre när du kom till världen , nu har jag äntligen något att leva för. JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT I HELA VÄRLDEN ! , du & jag <3

Zombie

publicerat i Allmänt;
Jag är nog som en vandrande zombie är så jäkla trött & när jag väl sover & Wiggo sover så får jag inte sova utan väcks av Tobbe , fan vad arg jag blir då! Och jag är så förbannat trött på dina hotelser om att om inte JAG gör som DU vill så ska du dra med Wiggo .. Vad är det för jävla skit du säger? Usch, jag är så jävla trött på dig när du håller på såhär .. Snart så vet jag inte vad jag ska göra trodde inte du var såhär !

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Inatt så sov Wiggo rätt bra faktiskt men det var jag som inte kunde sova, vi sov ju hos min mamma & pappa i ärla inatt & vi är fortfarande där men iallafall så vakna jag runt kl 4 i morse av att de kraffsa på golvet & något sprang in i mitt rum & det var en MUS , jag är livrädd för dom de är så jäkla äckliga så jag sprang upp fort som fan & in till mamma & pappa så jag väckte dom .. Mamma gick upp & ställde ut 2 råttfällor & precis när jag var på väg att somna så hörde jag bara ett DUNK & nu så fastna musen i fällan & då kunde jag pusta ut & somna igen :)
Vi vakna runt halv 10 , jag & Wiggo så vi låg & pratade lite med varandra & myste.. 
Idag så ska jag bara ta de lugnt & så måste jag tvätta , fan så mycket tvätt det blir på en gång & så ska jag kolla på trav också för jag har spelat på hästar så får se om det blir några miljoner eller inte , haha ;) I dont think so.  Ska väl kanske gå ut & gå också när mitt hår har torkat har precis kommit ut ur duschen.

Jag behöver verkligen hjälp med en header om någon vill göra en åt mig så maila mig gärna !


Här är Wiggo med sin nya pjamas han gick utav Tobbes gammelmormor, visst är han söt ? :)

         

Bilder från julafton & från idag!

publicerat i Allmänt;
                                 

Sådärja nu så har ni fått er några bilder att sitta & kolla på , visst är de fina ? :)
Nu kan ni inte klaga på att jag inte lägger ut nå bilder för nu jäklar har jag en egen kamera & kan ta kort HELA  TIDEN på vår älskling.

Dagen efter

publicerat i Allmänt;

Inatt så har jag sovit riktigt bra , Wiggo somna kl halv 1 igår natt & så vakna vi vid kl 10 ungefär & han åt en gång vid kl 7 på morgonen så det är ju jättebra!:) Men jag vaknade såklart med världens huvudvärk så fick ta en tablett så nu har det gått över. Har städat & tvättat lite idag också & snart så ska vi äta lite mat  Tobbe skulle köpa med sig hem för han skulle ändå åka & hämta sin morbror som ska komma hit & hälsa på som aldrig träffat Wiggo. Sen så ska Tobbes mamma komma hit & hälsa på efter sitt jobb runt 4 tror jag Tobbe sa. Sen runt 6 så ska vi åka hem till mig & äta & bara ta de lugnt , vi ska väl sova där också tror jag att Tobbe sa..

Har tagit lite bilder med min kamera så jag tänkte lägga upp dom här på bloggen senare idag :) åh, jag är så glad över mina julklappar !

God jul på er :)

publicerat i Allmänt;
    image578

   

Här är bara några bilder som jag tog med mammas & pappas kamera , jag har mer bilder på Tobbes kamera men vi har inte med oss sladden hit & jag kan inte ladda upp dom bilderna på våran data hemma för det tar en evighet & lägga ut här på bloggen. Men nu så har jag ju äntligen fått en egen så jag hoppas de går & lägga ut bilder lättare på den :)
Kolla inlägget nedan vad jag har fått för julklappar .. GOD JUL! nu ska jag umgås med familjen.

Julklappar ;D

publicerat i Allmänt;
Min julafton har ju vart underbar :) Och jag har fått massor av julklappar , vill ni veta ?
Parfym DKNY
Deo & Duschtvål
Mobilficka
Make up store lektion
Läppsyl
Vattenkokare
Glas
Hårfön
Ungsformar
Burberry Keps
Ljus
Ring med rosa diamant
Halsband + örhängen ( rosa )
Biljett till Marie Picassos konsert
Rosa Nagellack
Smink
Rosa Mjukisbyxor
Hårkontroll ( piller som gör håret starkare )
Rosa digital kamera + minneskort
Chocklad
Tröja
Pengar
Körkortspaket (nu kan jag äntligen ta kör kort ;D )

Det var ju inte dåligt med julklappar & jag är super duper glad för dom också , jag skiner som en sol. Haha!
Gud jag är så trött så jag skulle kunna somna när som helst , vi funderar på vart vi ska sova har inte riktigt bestämt oss än men måste väl göra det snart klockan blir bara mer & mer.

Är ni nöjda med era julklappar?

julafton.

publicerat i Allmänt;
idag är det julafton & vi har öppnat julklapparna. Jag fick en parfym från DKNY & sen så fick jag ett läppsyl, mobilväska, rollon & dusch cream & privat lektion på make up store det fick jag av Tobbe :) Och han fick en skrivare + tillbehör & strumpor av mig.  Nu så har vi fixat oss & ska snart åka till hans föräldrar Wiggo fick en body av Max, en skjorta & slips från sin pappa & en pjamas från gammelgammel mormor :) jätte söta saker & han blev hur glad som helst . han blev lite trött av all öppnande så han somnade i sängen precis & vi måste ju väcka honom också stackarn han ska ju ha kläder på sig :) Jag ska ta bild så får ni se på sötnosen,
Nu måste jag kila . Hoppas ni får en underbar dag & vi önskar er en GOD JUL.

trött & stressad

publicerat i Allmänt;
Egentligen så tycker jag inte alls om såna här högtider som julafton man blir så stressad när de gäller att städa, köpa julklappar & åka hit & dit. Idag så har jag vart super stressad vet inte varför men jag har vart de i några dagar nu & så har jag fått ont i hjärtat vet inte om de beror på det ? Jag borde varva ner lite kanske .. Det är ju det bästa för Wiggos skull också så slipper han ha en morsa som springer runt som en liten virrhöna. Usch, jag tänka mig det själv! Jag hoppas dagen imorgon blir mer avslappnad & lugn. Först kl 11 så ska vi åka till Tobbes föräldrar , sen runt halv 2 - 2 så ska mamma komma & hämta mig & Wiggo så vi ska åka till min mormor & hälsa på sen så ska vi ut till mamma & pappa i ärla ska hjälpa mamma att städa, laga mat & lite sånt. För vi ska vara hemma hos oss på kvällen , farmor kommer ner . Vi brukar alltid vara hos farmor annars men nu så kände hon att hon inte orkade med det så vi ska vara nere hos oss istället men det spelar ju inte så stor roll :)

Om jag ska vara ärlig så har jag inga julkänslor alls men jag tror det beror på att det inte är någon snö & jag skulle bli överlycklig om jag såg att det kom ner snö nu eller om jag vakna imorgon bitti & kollade ut genom fönstret & såg snö. ååh, då skulle jag verkligen ha julkänslor. Vi har ju alla julklappar under granen nu och allt men endå så känner jag inget , jag hoppas det blir bättre imorgon när man får öppna lite julklappar osv. ;D Nu är jag super trött & Wiggo är super pigg så han får vara hos sin pappa nu & kolla på sunes jul medans jag kanske får sova nån timme innan det är mattime för lillkillen igen.
Jag ska be Tobbe ladda kameran så jag ska ta lite bilder imorgon så ni får se här på bloggen sen. Och så ska jag försköka uppdatera mer också , för jag tycker det är lite tråkigt att de inte är så många som läser längre & kommentarerna har försvunnit helt nästan :/ tråkigt tycker jag. Men nu måste jag kila .

GOD JUL ALLA , VI HOPPAS ATT NI FÅR EN UNDERBAR DAG IMORGON.
MÅNGA KRAMAR / BEA & WIGGO. <3

pendeltåg.

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi vart hos min morbror & moster ,fikat & så mycket trevligt.
När vi kom hem & packade upp allt vi hade med oss från mamma & pappa upptäckte jag att min sminkväska & lite annat var kvar hemma hos dom så vi satt oss i bilen igen & åka hit så nu sitter vi här i ärla IGEN & ska snart äta sen klä julgranen sen så bär vi oss hem igen , stackars Wiggo som får åka fram & tillbaka men de är tur att han sover mest för då märker han inte så mycket .

Jag hoppas att ni har sett bilderna i inlägget nedan & jag vill se mer kommentarer :) Vissa tjatar så mycket om bilder & så när jag väl lägger in bilder så är de ingen som kommenterar så hur ska jag veta ifall de är nån som sett dom (a) ? det kan man ju undra sig. men nu måste jag kila är svinhungrig.

dagen innan julafton.

publicerat i Allmänt;
Ja det är dagen innan julafton & idag så vakna Wiggo kl 8 så jag & han gick upp då , åt lite frukost & nu så ligger han i sängen med sin pappa & pratar lite.  Jag ska snart hoppa in i duschen , sen så ska vi baka pepparkakor tror jag? Tobbe sa att vi skulle göra det idag tidigt men han vägrar ju att gå upp & vill bara sova istället för att han är trött. Wiggo vakna ungefär varannan timme i natt & de va lite små jobbigt men jag känner mig ganska okej i vilket fall. Idag så ska vi till min morbror & moster & fika lite , hela släkten på mammas sida ska dit så ska bli kul & få träffa alla innan julafton. Idag så ska jag försöka få all tvätt bort & så ska jag kanske skrubba golven lite sen så ska Wiggo bada också , då har han badat 3 gånger den här veckan han älskar det!
Imorgon så ska vi åka till Tobbes föräldrar kl 11 sen så kommer min mamma & hämtar mig & Wiggo kl 2 för då ska vi hem till min mormor & fika lite , sen så ska vi åka hem till mamma & pappa i ärla , vara här på kvällen eller hos farmor fast hon bor ju granne med oss så ska bara upp dit , äta & öppna julklappar :)

Idag så ska vi se om vi får någon gran huggen får väl se.  Men nu ska jag kila & hoppa in i duschen. :)

kvällen

publicerat i Allmänt;

har vart borta hela dagen idag , var hos tobbes farmor & farfar åt mat & fikade mycket trevligt & så fick vi julklappar :) Efter det så åkte vi hem till tobbes föräldrar en liten snabbis för sen åkte vi hem till mamma & pappa åt mat & vitlöksbröd, mums! nu så är jag skit trött så ska gå & lägga mig. blev ett väldigt kort & tråkigt inlägg.men jag ska försöka skriva mer imorgon...

vad har ni gjort idag ? & hur ska ni fira eran julafton & nyår?

Lördag

publicerat i Allmänt;

Just nu så sitter jag med hårfärg i håret & snart så ska jag ta bort det, gamla vanliga färgen Kastanj.
När vi är klara så ska vi åka in till stan fixa oss & sen åka till Tobbes farmor & farfar för att äta mat & lite sånt :)
Sen får man se vad som händer , jag ska nog åka tillbaka hit sen för våra grannar ska ha fest & vill nog inte vara hemma med Wiggo då & så ska jag försöka hitta en julgran också det gick ju inte så bra igår :P

Nej nu måste jag kila !

Aj

publicerat i Allmänt;
Ni vill säkert veta hur det gick med granen & de gick käpp rätt åt helvete , haha!
Vi gick ut i skogen med varsin pannlampa + en vanlig ficklampa . Vi får in i skogen & går en bit , de var ju kolsvart men till slut så säger vi att vi går tillbaka & tar en annan väg i stället & precis när vi ska gå ut från skogen så hör jag att min hund piper till & mina grannar har ju sagt att de gör vildsvin här ute i skogen & jag blir livrädd springer fort som fan & trillar , haha! Jag hade ju en overall på mig så jag såg ut som en uppstoppad korv & så ligger jag där på marken & sprattlar.. Fick jätteont i handleden & fötterna :/ stackars mig. AJ . Tobbe & min hund hjälper mig upp & sedan börjar Tobbe as garva men jag är skit sur & säger att vi ska gå hem ( jag var livrädd ) .. Sen så hämta vi min mobil & gick ut igen , men vi hittade ingen gran men vi ska leta mer imorgon när de är ljust .

Tack för mig & min gran berättelse.

Fredag

publicerat i Allmänt;
Det börjar närma sig julafton nu & jag är verkligen spänd :)

Idag så vakna jag runt 9 & sen fixade vi allt & sen klockan 12 så var vi ju på återträff & gud så kul det var att få träffa alla söta bebisar & alla var så små , Wiggo var störst haha ! :) Det var ett par som hade fått en dotter & dom satt bredvid oss & jag tror Wiggo & hon blev lite små kära men de förstår jag för hon var SJUKT söt. Hon hade jättefin klänning & söta strumpbyxor på sig , åh . ibland så önskar jag att jag kunde få klämma på Wiggo såna kläder men hans pappa tillåter inte det :( :P haha!
När vi kom hem så laga vi lite mat & så städa jag för fullt så nu hoppas jag att jag slipper göra det dom sista dagarna som är kvar innan julafton. 
Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa i ärla , kom precis hit . Wiggo ligger & sover i sin lift men han vaknar väl snart, efter vi har ätit så ska jag & Tobbe ut & högga julgran åt mamma & pappa , haha jag älskar att gå ut i skogen & göra det speciellt på kvällen det är så mysigt då men jag skulle helst vilja ha lite snö som lyste upp men ack nej!

Nej men nu ska jag gå & vara lite social.

Nästan klar

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag snart klar för kvällen , har fixat löshåret & det gick jättebra så nu kan jag använda det fast jag tror jag måste lägga i lite till färg men det gör jag på lördag när jag ska färga mitt riktiga hår. Har även lagat mat , diskat & dammsugit. Så nu kände jag att jag förtjänade att sätta mig här & skriva lite, fast istället så vakna Wiggo & jag tror han vill ha mat sen så ska jag måla naglarna vinröda, tror jag ? men nu måste jag kila Wiggo ropar ;D

Färgat

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag färgat löshåret eller lagt i färg i det så vi får se hur det blir. Just nu sitter jag & funderar på vad jag vill ha för mat ikväll & klockan är redan halv 8 så jag funderar på någon god mat som går snabbt. Hmm  .. eller så tar jag bara lite mackor med julskinka på.. Hm vi får väl helt enkelt se.

Jag kommer tillbaka sen med resultatet på hur löshåret blev.

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Då var det torsdag & jag har världens huvudvärk.
Idag så har jag vart på stan med min syster & kollat på julklappar , hon köpte åt sin kompis & åt mig jag fick välja alldeles själv :) Träffade Jessica & Emma på stan också , shit så längesen det var & kul att få se er tjejer. Efter vi var på stan så stannade vi till på ica & där köpte jag hårfärg & vitlöksbröd som jag & min syster åt upp när vi kom hem sen , jag älskar det ! Sen så har mitt paket kommit från Ellos också , klänningen & nattlinnet . Säger bara SHIT vad snygg den var & den satt perfekt också! Den ska jag ha på nyår med massa guldsmycken till åh, det kommer bli så snyggt.
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra , har så ont i huvudet & är så trött men ska iallafall pröva att färga löshåret.

Just det imorgon så ska vi på återträff & träffa dom andra från föräldrargruppen som vi gick på innan Wiggo föddes, ska bli kul & få se alla bebisar & jag hoppas att Wiggo inte är som han är idag just nu skriker han bara & de känns inte bra för mitt huvud ska ta en tablett & gå & lägga mig en stund kanske . Det var nog en smart idé.

OMG

publicerat i Allmänt;
    image570

Kolla in klänningen , JAG DÖR fan så snygg den är . Den skulle passa bra till nyår men nu har jag ju redan beställt en , den här klänningen kommer från www.halens.se & kostar 500;- 
Ett tips att köpa till nyår!

Nyårs skor

publicerat i Allmänt;
Jag vill ha några läckra pumps till nyår helst i guld men jag hittar inte dom perfekta. Är det någon som har något förslag där de finns snygga skor som inte är allt för dyra ?

God kväll

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag kollat på Bonde Söker Fru & nu så tog Tobbe TV:n så han & Wiggo kollar på Star Wars , usch vilken tråkig film har aldrig sett den men jag tycker inte om overkliga filmer överhuvudtaget.

Imorgon så kommer min syster hit så hon, jag & Wiggo ska gå ner på stan & handla julklappar undra hur mycket folk de kommer vara där ? Ja det kan man ju alltid fråga sig! Jag ska köpa hårfärg för jag ska pröva färga mitt ljusbruna löshår till den färgen jag har nu & så ska jag sätta i det, jag hoppas verkligen att de funkar vill verkligen ha långt hår så man kan göra lite frisyrer & sånt...

Just det jag beställde ju ett rosa nattlinne från Ellos & såhär ser det ut. Gulligt va?

 

Nu så säger Tobbe att jag ska ta Wiggo så nu måste jag kila , vi hörs imorgon för jag skriver nog inge mer idag. Och jag hoppas verkligen att jag får sova mer denna natt än vad jag fick göra i natt . men GOD NATT !

Min fisk :(

publicerat i Allmänt;

Ni vet väl att vi har köpt fiskar ? Och den ena fisken mådde jättedåligt så vi fick lov att lämna tillbaka henne , det var min fisk :( men vi fick en ny det är ju en vecka garanti på dom så nu har jag en ny fisk men den har inte fått någe namn än, stackarn men jag ska hitta på något bra :)

Idag så har jag vart ute & gått med Nattis, Monika ( moster ) & hunden det var jätteskönt måste verkligen ut & röra på mig mer känner jag..
Senare så ska min kusin Frida & hennes pojkvän komma hit & låna film av oss & så ska dom hälsa på Wiggo också såklart :) 
imorgon så ska min syster komma in till stan & vi ska gå på stan & handla dom sista julklapparna eller hon ska göra det , jag är klar nu! ÄÄNTLIIGEN!  Känns som en sten har har lossat från hjärtat typ.
Usch vad trött jag är , ikväll ska jag försöka gå & lägga mig tidigt men de säger jag alltid & så blir det inte så i vilket fall som helst. Men nu ska jag springa ner till tvättstugan , fan tvättar hela tiden men det är för att Wiggo spyr ner alla sina kläder.
hej hopp så länge! :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag vaken & jag känner mig jätte krasslig i halsen & så har jag en blåsa mitt på tung spettsen , kul ? NEJ!
Har fixat lite frukost åt mig , ett glas Oboy , ett glas juice , ett glas C-vitamin & 3 skogaholmsmackor med julskinka på . MMM det kan ju inte bli bättre :) Vid halv 1 så ska jag gå ut & gå med Nattis & hunden igen tror jag men först ska jag äta lite & se hur jag mår vet inte om det är så bra att gå ut då men vi får se de ska nog funka :)
Sen så ska vi KANSKE åka till tuna park & köpte en skjorta & slips till Wiggo sen måste jag fixa Tobbes julklapp också . Sen så kanske jag ska åka ut till mamma & pappa också .
Men nu ska jag kila för snart börjar våra bästa år & mina mackor står & väntar på mig på bordet nu.

Vad händer för er idag då ?

Gnällig

publicerat i Allmänt;
Wiggo är övertrött & skriker därför ALL THE TIME så nu ska jag gå & försöka natta honom Tobbe lyckas inte men de förstår jag för så fort jag & Wiggo lägger oss i sängen & han får min tutte så somnar han så är det alltid. Så nu ska jag faktiskt gå & lägga mig med lillkillen :)

Pratade med Jonna på Lunarstorm förut & jag sa åt henne att hon skulle höra av sig om inte hon & Magnus hittar på något till nyår för då tänkte jag att man kanske kan ses vore ju trevligt , med lite god mat också (a) haha! Undra hur mycket man kommer gå upp dmom här "julveckorna" jag som kämpar för fullt för att gå ner i vikt . muhaha!

Men god natt gott folk <3

Julskinka & dubbelavsnitt

publicerat i Allmänt;
Nu är julskinkan klar för att ätas . åh så gott ;D Och så var det ju dubbelavsnitt på Ugly Betty också mycket bra , haha jag älskar det :) Adde & Nattis har vart här ikväll och kollat på det med oss.  Har också proppat i mig massa vitlöksbröd , åh det är ju för jäkla gott jag kan äta flera stycken. Haha! 
Imorgon så ska jag gå ut & gå med Nattis runt halv 1 får se om jag får med mig Tobbe också han är så jäkla slö :P Sen så kanske vi ska till Tuna Park ju så får vi se om hittar något som Wiggo kan ha på julafton. Men på nyår vad ska man hitta på då ? Kan ju inte dricka så de ska jag nog inte göra . Vad ska ni göra på nyår ?

Nu så väntar jag på mitt paket från Ellos en klänning & ett rosa nattlinne, skit sött var det med en liten vit rosett på :) I like it ! 

Jag måste bara säga att jag vill verkligen göra hårförlängning är så himlans jäkla trött på mitt hår så det är inte sant , vill liksom kunna göra frisyrer som fina stora lockar osv. Sen funderar jag på att klippa lugg också men jag vet fan inte om jag vågar. Herregud vad jag hatar & fatta beslut :P

Bea bjuder på bilder :)

publicerat i Allmänt;
               

Där har ni lite bilder på Wiggo :)
Och så var jag tvungen & visa er våran julgran & mina fina Hello Kitty strumpor ;D haha  !

Handlat

publicerat i Allmänt;
Har precis vart & handlat mat med mamma nu köpte jag en julskinka som jag ska fixa i ugnen sen men just nu håller vi på & gör kycklingsallad med dressing ;D mumsigt är det & snabbt går det ifall man inte orkar stå vid spisen en längre tid. Håller på & tvättar också så min tvätthög börjar minska nu , äntligen :)  Imorgon så hade jag tänkt att vakna när jag vaknar ingen väckarklocka på sen så tänkte vi åka till Tuna Park & köpa en vit skjorta & slips till Wiggo som han ska ha på julafton, snygg han kommer va eller hur ? :) Och så ska hans pappa se likadan ut . Själv har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig men vi får väl se.
Men nu så ska jag fixa klart maten jag skriver mer sen & kommer kanske med lite bilder också.

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Tjoho ;D
idag vakna vi runt halv 10 för då ringde pappa & väckte mig . :P Sen så gick vi upp åt frukost vid TV:n & tog de lugnt... Sen så gick jag till skolan & hälsade på min gamla klass & så fick Wiggo presenter ... åh gud så fint det var & jag blev super jag av att få se alla :) Efter skolan så gick jag ner på stan mötte Tobbe & så gick vi för att träffa Bella & Max så han fick sin julklapp & Wiggo fick sin utav honom. Tack så mycket :)
Sen så gick jag & Tobbe till djur affären där vi köpte guldfiskar så nu är jag matte åt 2 guldfiskar , haha ! :) Fast jag har inte bestämt något namn än så vi får se. Nu så sitter jag hemma & ska snart börja städa igen , städa ju igår men de såg ut som ett bombnedslag i morse igen Tobbe stökade ner :P ..  Nu så ska Tobbe & Wiggo gå ut & gå till Tobbes mammas kompis som bor nästan bredvid oss.  Jag stannar hemma!

På torsdag så ska jag & Bella ( syster ) gå på stan hon ska väl försöka handla lite julklappar . :P jag är faktiskt klar snart bara Tobbe kvar fast jag vet vad jag ska köpa åt honom , tror jag iallafall ?

Men nu ska jag kila iväg igen. Nu så har jag sladden till kameran så nu kan jag lägga in bilder & så igen men jag fixar det ikväll :)

Beställde

publicerat i Allmänt;

Jag beställde faktiskt den där klänningen från Ellos som jag visade er i inlägget nedan kolla om ni inte sett ! En snygg enkel klänning för 99 :- jag är verkligen nöjd med mitt kap ;D Haha tänkte bara berätta . NU ska jag gå & lägga mig.
God natt sötnosar !

Wiggo

publicerat i Allmänt;
Nu så somna Wiggo igen & den här gången så ligger han i SIN säng får bara vänta & se hur länge han sover där innan han vaknar igen. Så fort man lägger ner honom i sin säng så vaknar han , haha bortskämmd skitunge det är vad han är ;D Nu så ska jag gå & lägga mig för jag är skit trött dagen har vart hemsk stress stress & åter stress jag väntar på min hjärtattack typ :P ...
Imorgon så hade jag tänkt gå & hälsa på i skolan också får se om jag får med mig Bella & Max dit.

Jag hann skriva några inlägg idag trotts allt ;D

GOD NATT !

Nyårsklänning

publicerat i Allmänt;
                   image557

Jag tycker den här klänningen ifrån Ellos är så himla söt & den skulle nog passa bra till nyår. Jag vill inte ha "för fin" klänning eller vad man ska säga vill hellre "piffa" upp mig med smycken istället ;D Den här klänningen kostade från 99:- Väldigt bra för min plånbok just nu. 
Va den inte fin ?  

Sockor

publicerat i Allmänt;
         image556

Idag när jag var på Tuna Park med mamma köpte jag 3 par Hello Kitty sockor för 98:- & jag är verkligen nöjd ;D

Stress

publicerat i Allmänt;

Gud vad jag känner mig stressad , vet inte varför men de har bara vart för mycket idag. Jag städade här hemma & sen så åkte jag till Tuna Park med mamma eftersom jag skulle köpa fiskarna men dom kostade 200 kr/st & var skit stora så jag ska kolla på stan istället :) Men fiskar ska jag ha det är en sak som är klar !
Efter det så åkte jag hem & tog på mig & Wiggo sen gick vi till affären & handla lite mat & nu så håller jag på & lagar potatis , kassler & kantarellsås mumsigt ;D Sen ska jag duscha & äta vitlöksbröd & försöka varva ner lite.

Imorgon så ska jag till skolan & hälsa på tror jag eller jag ska försöka komma iväg dit , sen någon gång i veckan måste jag träffa Bella & Max också så Wiggo kan ge Maxs julklapp . Sen vill jag träffa Jonna & Ludde också han kan få sin present /julklapp :)

Men nu måste jag fixa resten utav maten & ni ... tack för namnförslagen på fiskarna ;D

Måndag

publicerat i Allmänt;
Idag så gick vi ( jag & wiggo) upp runt halv 10 & så gjorde vi oss i ordning . Vid 11 så kom Nattis med Lucy ( hunden ) så vi var ute & gick i en timme ungefär. Så nu sitter jag hemma igen & kollar på Våra Bästa År & lagar mat samtidigt , mamma & pappa kommer hit & ska äta med oss då ska vi visa julgranen också ;D
Men nu måste jag kila .. Hörs senare !

God kväll ;D

publicerat i Allmänt;
Hejsan hoppsan! Tänkte att jag skulle berätta lite vad jag har gjort idag .
Vid kl 13 så åkte vi in till lägenheten & jag fixade i ordning mig lite för att jag skulle till Tuna Park med min mamma, pappa & syster för att köpa lite julklappar & herregud vad mycket folk det var & jag är glad att jag inte tog med mig Wiggo  vagnen då skulle jag verkligen fått panik! Men det blev inga julklappar utan jag tänkte faktiskt ta mig tid på onsdag eller någon dag i veckan & gå en runda SJÄLV på stan & handla lite . Allafall efter Tuna Park så åkte jag hem & Wiggo fick mat sen åkte vi till Tobbes gammelmormor & fika där var också hans farmor & farfar , mycket trevligt var det . Efter det så åkte vi till Tobbes föräldrar var där & åt lite lasange också , mumsigt! Sen runt kl 21 kom vi hem , vi har plockat undan & sprungit som tokar båda två eftersom de såg ut som en svinstia här & de gör de fortfarande vi har fått husdjur också, DAMMRÅTTOR  första gången vi har haft det framme.. Sen så fick Wiggo bada & nu somna han gullegris , han älskar verkligen & bada . Jag tog bilder också men jag glömde sladden hemma smart va? men jag tänkte be mamma ta med den imorgon.
Just de vi har köpt en julgran också så nu ska vi klä den , mysigt va? ;D

Imorgon så ska jag ut & gå med Nattis en liten sväng medans Tobbe är i skolan . För efter han kommit hem så ska vi åka ner till djuraffären för jag har fått för mig att jag ska köpa Guldfiskar 2st ska jag ha :)
Hade det när jag var liten & dom hette Micke & Molle sen var det 2st till men jag minns inte vad dom hette.

Har ni några förslag på Guldfisk namn ? ;)

En liten fråga

publicerat i Allmänt;
varrför sitter man uppe till kl 2-3 på nätterna & kollar på film när man vet att man har en liten bebis & att jag kanske vill ha hjälp om nätterna att tex byta blöja ? jag blir verkligen irriterad på att T gör det för när jag ber om hjälp får man ingen kontakt med honom alls & då skiter jag i honom & gör allt själv istället , självklart är det alltid kul & vara med Wiggo dag som natt men ibland kanske man skulle uppskatta att få lite hjälp.
det är väl självklart att man är trött om dagarna det är väl alla som har barn som kanske inte sover hela nätterna & då är de väl klart att jag inte orkar åka hit & dit & kanske inte är på mitt bästa humör dagen efter men då får man skit för det istället ... nu sitter jag uppe kl 06.15 & är verkligen irriterad så jag inte kan somna om. men ska försöka nu ..

GOD NATT IGEN ;)

god natt gott folk !

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & lägga mig med Wiggo & Tobbe fast de lär väl inte somna på ett tag men jag är skittrött. ikväll så har vi kollat på Svensson Svensson & sen har jag & bella suttit & sjungt " I ett hus i skogens slut " till Wiggo & det är ju alltid roligt att nån uppskattar det ;D haha! Sen så har vi prövat olika frisyrer på Wiggo också & vi kom fram till den " rockigare " varianten, haha ! ;D han är så underbart söt unge kan inte sluta titta på honom min trollunge <3

Nej nu måste jag kila . kolla på bilderna i inläggen nedan . Fina ?

GOD NATT ;D

Mer bilder

publicerat i Allmänt;
jag lovade ju mer bilder så här kommer det & så vill jag se mer kommentarer :)

             

Väska

publicerat i Allmänt;
   image546

En sån här väska skulle jag inte tacka nej till , tycker den är skit snygg!
Hittade den här väskan på Tradera (  vet ej om den är äkta ) men tycker den är snygg i vilket fall som helst & där kostade den 510 kr .

Rosa Kamera

publicerat i Allmänt;
image544    image545

Någon utav dom här önskar jag mig i julklapp .
Den första rosa kameran är med 10 megapixelkamera & är från märket Casio. Och den andra kameran är det 8 megapixelkamera & från märket Sony.  Fast det är ju lite prisskillnad också.
Casio 1490 ;-
Sony 2490:-

övningsköra

publicerat i Allmänt;
idag så har jag bara vart hemma blev inge julhandling så har vart hemma med Wiggo , Tobbe har vart inne i stan & handlat med sin kompis det blev något tills hans mormor sa han. Aja, nu så sitter Wiggo på bordet här bredvid mig & pratar massor & Tobbe håller på & tränar honom & ska stå , haha knäpp!
Nu väntar jag på att Bella ska ringa från stallet så mamma kan hjälpa henne att ta in hästarna så hon & jag kan åka & handla mat så jag får övningsköra lite , måste ju träna :)
har tagit fler bilder på Wiggo också som jag tänkte lägga ut lite senare så ni får se. ska väl ta lite till ;D

Är det något roligt på TV ikväll ? Någon som vet?

Lördag

publicerat i Allmänt;
i natt så sov jag väl inge vidare Wiggo vakna varannan timme typ & så gick vi upp kl 10 sen nu så sover han igen får se hur länge han sover nu då . Idag så ska jag nog övningsköra lite med mamma tror jag eller jag hoppas jag måste ju köra lite mer nu om jag ska börja på körskola efter nyår någon gång. Sen så kanske vi ska julhandla lite också vi får väl se hur vi hinner & så :) Känner att jag börjar bli lite krasslig i halsen IGEN .
Har tagit lite bilder på Wiggo med kameran också som jag tänkte lägga ut lite senare kanske ikväll någon gång.

Vad ska ni göra idag ? Har ni några julklappstips ?

Idag

publicerat i Allmänt;
idag så har vi vart hos min kusin & firat henne , fikat & pratat . sen så har vi inte gjort så mycket mer utan nu sitter vi hemma hos mamma & pappa igen & jag ska snart börja laga tacogratäng , mumsigt värre ;D Tobbe har bytt mobil med min kusin eftersom han hade 3st ( Tobbe alltså )  så bytte han ut en utav hans & så fick vi en utav min kusin så jag fick den eller låna han har inte bestämt sig än. :P haha !  Men det är ju med MP3 & allt , så det är ju skitbra jag som älskar att lyssna på musik då kanske jag kan lägga in lite av Maries låtar som jag kan sitta & gråta till (a) haha!  men jag har ju såklart kvar min rosa mobil också :) Men den här mobilen var det han bytte sig till .


image537

ikväll finns det ju inge roligt & titta på nu när IDOL är slut men jag såg att det var Legally Blonde på 4an kl 20.00 så det ska jag väl kolla på & så ska jag kolla på Bonde Söker Fru som gick igår men jag var ju inte hemma då så pappa spelade in det åt oss :) Men nu ska jag kila !

Fredag

publicerat i Allmänt;
Idag så vakna jag vid 10 & kollade på Våra Bästa År sen så åt vi lite frukost vi sov ju hemma hos mamma & pappa inatt eftersom jag var på träning & kom hem vid halv 10 på kvällen.
När vi skulle åka därifrån så hade T punka på sin bil så vi fick ta mammas & pappas bil istället så nu är vi hemma i lägenheten & ska snart kolla på Våra Bästa År sen så ska vi till min kusin som fyller år :)
Idag vet jag inte vad vi ska göra vi skulle ha åkt till Tobbes mamma & dom men de var sjuka så vi sket i det då , så vi funderar på om vi ska vara hemma hos min mamma & pappa ikväll istället T vill fixa bilen också sa han.
Men men nu måste jag fixa mig lite sitter här i myskläder.

Jag skriver senare , Kameran ligger på laddning hemma hos mamma & pappa så bilder får ni se lite senare.

Torsdag !

publicerat i Allmänt;
Torsdag idag & jag vaknade kl 11 & Wiggo vakna runt halv 12 . Sen så gick vi upp & tog på oss sen så gick jag med Wiggo i vagnen till mamma & pappa så vi åt med dom . Sen kom T till jobbet med bilstolen så då åkte vi ut till Folkesta & kollade runt lite , sen så åkte vi till tuna park där T skulle försöka hitta ett par skinnhandskar till hans mormor men han lyckades inte hitta några bra. Sen åkte vi hem & så fick Wiggo mat sen nu sitter jag hemma hos mamma & pappa ska på hoppträning kl 19.30 . Först så ska Wiggo få lite mat innan jag åker.
Och nu kom Bella ( syster ) in & sa att jag skulle skriva att Hon älskar Wiggo mest av allt :) Så ni alla vet ;D

Idag när jag skulle ta kort så dog min kamera så nu är den på laddning så jag kan ta lite bilder. Men men nu är det dags för blöjbyte :)

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Jaha då var det onsdag & idag var vi ju på BVC & det var läkarbesök denna gång & allt såg bra ut sa dom. Och Wiggo är nu 59 cm & väger 5630 g , så han har gått upp jättebra sa dom :) skönt & höra .
Efter det så åkte vi hem till Tobbes mamma & där åt vi lite mat & kollade på TV. Efter det så åkte vi hem jag fixade mig lite för jag åkte till tuna park med min mamma & syster medans Tobbe var hemma med Wiggo en liten stund , på tuna park köpte jag en tröja som var vit/rosa , skit söt & så ett par rosa mjukisbyxor men dom ska jag få i julklapp av min mamma :) Sen så åkte vi hem & jag satt mig framför TVn & kollade på Bonde Söker Fru & nu sitter jag & kollar på Top model STHLM , jag hoppas Hawa vinner eller vad hon nu heter :P 
 
Någon ville att jag skulle lägga ut lite bilder på lägenheten så jag tog några men dom är absolut inte bra för jag är skitdålig på att fotta överhuvudtaget men men ,
Badrum, vardagsrum dom 5 st bilderna , köket & sovrummet. Fick ingen bra bild på hallen så jag sket i det .

             

Sen lite bilder på Wiggo också. Vår lilla gullunge <3

     

Ellos

publicerat i Allmänt;
Fick på posten idag att vi har 60 eller om det var 70 % rabatt på Ellos & jag tror nog nästan att jag ska beställa ett par nya gardiner till vardagsrummet , dom kostar 99;- / par det är ju som hittat för tusan ;D & det bästa var ju att dom var svarta & det är ju alltid ett + i kanten. Sen så ska Tobbe kolla ifall han hittar något också jag vet inte riktigt vad han är ute efter men vi får väl se...

Wiggo är vaken & har vart de jättelänge nu & jag hoppas att han sover hela natten nu då eftersom han vart vaken nästan hela dagen men han brukar sova jättebra på nätterna & det är verkligen super för både mig & Tobbe speciellt för Tobbe för han är som en zoombie på natten man får verkligen ingen kontakt med honom om man inte slår till honom :P haha , sjukt ! Jag har tagit lite bilder på lägenheten men jag vet inte om dom blev så bra så jag tänkte nog ta nya bilder imorgon om jag har tid & kommer ihåg. :) minnet är ju inte det bästa !

Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer , jag tror jag vill köpa lite blommor jag är verkligen galen i blommor jag älskar blommor ;D Haha , jag är knäpp ! Nej nu måste jag kila min väg & jag hoppas ni börjar kommentera lite mera & jag ska försöka uppdatera oftare men dagarna bara rinner iväg ...

Ingen som vill göra en snygg header till mig?

Besök

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag vart hos tandläkarn sen har jag vart på en promenad med Wiggo & sen hjälpte jag Tobbe med att sätta ihop vitrinskåpet & så fixa vi lite här hemma så nu är det fint ska bara fixa lite till ;D Ikväll åt vi tacos med adde & nattis sen kollade vi på Ugly Betty & nu så gick dom precis hem & jag sitter & kollar på Nio månader efter det så ska jag gå & lägga  mig för imorgon kl 10.30 ska vi till BVC & då är det läkarbesök också får se hur pojken har gått upp & växt det får ni veta imorgon :)

Nej nu ska jag kolla runt lite på internet.

måndagskväll

publicerat i Allmänt;
Idag så har vi vart på Elgiganten, Cervera & Ica Maxi . Sen så åkte vi hem & Wiggo fick mat sen så kom mamma & var barnvakt till Wiggo medans jag & Tobbe åkte till Ikea en snabbis för att köpa vårt vitrinskåp som vi velat ha ett tag nu eftersom alla glas & sånt står framme. Men nu så har vi köpt ett vitrinskåp, en tavla & hissgardiner sen tallrikar till Bella ( syster ) också som kom in på Högskolan i Västerås :) GRATTIS! <3 så nu ska hon flytta dit i Januari , inte lika kul. :(
Men men ska ge Wiggo lite mat nu han är lite ledsen ska prova om han är hungrig fast jag tror de är magen som spökar för honom igen de har vart lugnt idag med magen & jag hoppas de går över måste köpa droppar imorgon på Apoteket.

Aja, kanske skriver senare eller så hörs vi imorgon.

Måndag

publicerat i Allmänt;
Wiggo blir 10 veckor idag ;D <3

Idag så hade jag tänkte dammsuga , tvättagolven & lägga på en ny matta inne i köket sen så tänkte jag plocka lite här hemma som vanligt , jag förstår inte att det alltid blir så stökigt men de är väl kanske ganska självklart när man har barn så hinner man ju inte lika mycket :)
Sen så tänkte jag gå ner till Apoteket köpa mer minifomdroppar & sen så finns det något nytt också med Sempers så tänkte om man kanske ska prova det också ? Aa men vi får se! Sen så kanske jag hoppar in en snabbis på Servera på stan eftersom jag måste köpa en till stjärna till andra fönstret i vardagsrummet ser lite knasigt ut nu när de bara är en stjärna :P kanske kan visa er sen hur de ser ut när man fått lite ordning , ska ju köpa ett vitrinskåp också ;D mycket handla handla & handla. usch !
Nej men nu ska jag fixa sen hoppa in i duschen !

God natt gott folk ;D

publicerat i Allmänt;
Ikväll så fick vi lite besök utav Adde & Nattis , trevligt har inte träffat dom på ett tag. Tobbe & Adde beställde varsin radiostyrd bil på internet som dom ska "leka" med sen ;D haha herregud, aldrig ska de sluta förvåna!
Nej nu ska jag krypa ner i sängen innan Wiggo vaknar igen , stackarn har så ont i magen & jag trycker i honom dropparna men tycker inte att de blir så mycket bättre. :/ aja , ska gå ner till apoteket imorgon & köpa mer.

God natt iallafall.

Söndag

publicerat i Allmänt;
Hej hopp!

Har inte hunnit skriva något för att jag vakna kl 10 idag & for upp ur sängen för att vi skulle vara hos morfar kl 12 idag så jag har vart där hela dagen tills nu & så har jag lagt in bilderna på datorn också som jag tänkte visa er här på bloggen , men det tar sån jäkla tid & ladda upp men jag ska lägga upp så många som jag orkar :P

       

där var några bilder på Wiggo men jag ska ta mer bilder imorgon som jag tänkte lägga ut.
Och nu tänkte jag visa er mina hästar också som jag tog bild på igår & så tänkte jag visa er så fint täcke Mirre har :) ett rosa med hellokitty på ;D

     

jag kanske hör av mig senare om jag har tid Wiggo är väldigt gnällig & har vart det i flera dagar nu , jäkla mage säger jag bara stackars älskling <3

god natt

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag vart i stallet & ridit sen kollat på Svensson Svensson är skittrött så ska gå & lägga mig nu men jag lägger ut bilder imorgon istället jag orkar inte göra det nu.

Ärla

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa har precis kommit in. Och jag väntar på att mamma ska komma hem från mormor för vi ska upp till stallet & jag ska äntligen få rida , har inte ridit på 2 veckor pga underlaget på ridbanan & pga vädret också. Men nu är det uppehåll & det är ju inte så kallt heller så det är helt perfekt .
Såg att fölungen har fått en kompis nu som kom hem till oss idag för att hon inte ska få gå själv i hagen. Men har inte sett hästen än men de lär jag göra när jag trallar upp till stallet.

Wiggo sitter & sover i sin bilstol funderar på att lägga honom i sängen men då lär han vakna direkt , han älskar & sitta i sin bilstol & gunga lite. Gullunge . <3
Har tagit lite bilder på honom också som jag tänkte lägga ut här senare under dagen.

Men nu ska jag gå & mysa lite med Wiggo sen så ska jag upp till stallet .

Vad ska ni göra idag ?

lördag

publicerat i Allmänt;
Har inte sovit så bra i natt Wiggo har vart lite knölig men det är väl för magen.
Men nu så har jag iallafall städat undan lite här eftersom min morbror & moster kommer hit & ska lämna present till Wiggo tror jag att dom sa. Sen så ska vi ut till mamma & pappa efter för jag ska nog rida idag , jag hoppas bara att de inte regnar så mycket för då är det inge kul alls.
Ska också ta lite bilder på några av Wiggos " gamla " kläder som jag tänkte lägga ut på Tradera men ska inte sälja alla för några har vi sparat dom vi tyckte var fina & som skulle kunna användas en gång till.

Men men , nu ska jag ge Wiggo lite mat innan de kommer.

JA JA JA !!!

publicerat i Allmänt;
Tusen tack till alla som röstade på MARIE. Jag är så jävla glad att hon vann har tyckt enda från början av IDOL att hon skulle vinna. Och direkt när dom sa hennes namn så började jag storböla & nu sitter jag fortfarande & gråter , det är sjuk hur mycket en människas röst kan beröra en så mycket.
Jag tror Wiggo blev glad också för han ligger & ler ;D

Nu så ska jag försöka att sluta gråta & gå & lägga mig i soffan ett tag Wiggo lär inte somna på ett bra tag han har lite ont i magen men jag hoppas de går över , har gett honom minifomdroppar IGEN & jag hoppas dom hjälper också denna gång , det är inte alltid dom gör det.
Imorgon så ska min morbror & moster komma hit & lämna present till Wiggo sen så har jag bett mamma komma förbi också så hon får se hur fint vi fått det nu men julstjärnan & allt med TV bänken.

God natt & TUSEN TACK !

IDOLFINALEN

publicerat i Allmänt;
Det är sjuk hur bra en människa kan vara på att sjunga,  jag älskar dig MARIE.
Har suttit & gråtit till varje låt hon sjungt & jag bara ryser i hela kroppen ! Åh, jag blir så glad när jag ser henne stå på scen & bara är så himla lycklig , usch jag gråter till allt jag har fällt massa tårar nu . Haha ! ;D  Hon är född till en stjärna när de gäller att sjunga det är ju en sak som är klar. RING & RÖSTA PÅ MARIE!

Nu så sitter jag här helt spänd & väntar på resultatet..

kväller

publicerat i Allmänt;
Jaha , nu så har man tid att skriva i bloggen. :)
Idag så gick jag ju till mormor vid halv 12 ungefär var där till kl 14 - 14.30 vi åt mat & så kollade jag på TV. Efter det så traskade jag till Sveaplan & glodde lite på Duka & Barnenshus men det blev inget köpande , Tobbe kom dit & hämtade mig & Wiggo sen med bilen eftersom de spöregnade & Wiggo var ledsen tror faktiskt att han var övertrött. Men sen så åkte vi till Underbara Hem IGEN där köpte jag en hängblomma som jag har i badrummet nu sen blev det en skitsnygg lampa också + lite annat . Sen åkte vi till Ö&B där jag köpte en liten tomte & så julkulor & lite annat skit också ;) Så nu är man ännu mer fattigare ,haha !
Kom på att jag måste köpa något till mamma & pappa också men de skulle min syster , jag & Tobbe dela på något tror jag & jag tror vi redan har besämt vad vi ska köpa för något men jag väntar på att min syster ska bli frisk så vi kan gå på stan tillsammans & fixa det.

Ikväll så är det IDOL dags & jag är riktigt nervös vill verkligen att Marie ska vinna men endå inte , för som sagt vem har synts utav alla andra IDOLER som vunnit tidigare ? INGEN.  Dom som syns är ju mest dom som kommit två  , eller någon annan som vart med. Men men , nu ska jag gå & laga lite mat. Sen så har jag köpte chips, Cola & Godis till ikväll så här blir det myspys ;D

fredag

publicerat i Allmänt;
Vaknade vid halv 9 Wiggo börja gråta han hade magknip stackarn så jag låg & massera hans mage i ca 40 min & så somna han igen ,gulleplutten <3
Nu så sitter jag & kollar på Våra Bästa År sen så tänkte jag ringa & fråga mormor om det går bra att jag kommer över till henne nu istället för kl 1 tycker det är tråkigt & sitta här ensam när Tobbe är i skolan , visst jag har ju Wiggo men han sover mest :P
Senare idag så ska vi åka & kolla på det där vitrinskåpet ska se om det är något eller om det bara är skit , man vet ju aldrig. Men om vi har tur så är det säkert fint , vi behöver ju ett vitrinskåp nu när vi slängde det gamla , alla glasen står på byrån nu & jag tycker det ser ut som en svinstia ;)
Nej men nu ska jag gå & ta på mig lite kläder säger bara USCH vilket jäkla väder regn & rusk ! Men men , vi hörs senare .
Ikväll är det IDOLFINAL , jag hoppas att Marie tar hem hela skiten jag ryser när jag hör henne sjunga.
Vem vill ni ska vinna ikväll ?

God natt

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag & Wiggo gå & lägga oss ska försöka få honom & sova han är inte så villig till det han vill helst vara vaken & gnäller lite tror det är magen som spökar lite & så tror jag nog han är övertrött också.
Har kollat lite på Ikeas hemsida på tavlor finns ju riktigt snygga & jag är lite sugen på att åka dit fast de inte var så länge sen jag var där :P .. alltid hittar man något iallafall jag.
Imorgon så ska jag & Wiggo vara hemma själva till kl 15 men vi ska ju till min mormor också så helt själva blir vi ju inte , men om jag inte skriver i min blogg på ett tag så är de för att jag är med Wiggo eller är hos mormor :) Vi kanske ska åka & köpa ett vitrinskåp imorgon också såg ett på blocket & vi ringde så ska dit & kolla iallafall får se om det är snyggt ;D.. Kostade bara 800 kr .
Men men , nu så ska jag gå & ta bort mitt smink & göra mig natt klar .

God natt på er allesammans ! ;D

Några förslag på vad jag kan köpa till T i julklapp ?

Torsdag & shopping

publicerat i Allmänt;

Vakna kl halv 10 Wiggo ville ha mat sen gick vi & kollade på Våra Bästa År . Efter det så åkte vi hem & fixade oss lite sen åkte vi & shoppa massor , vi var på Underbara Hem , Jysk , Växtriket, Rusta & Willys så nu är man några hundralappar fattigare men så är det.
Måste köpa julklappar åt mamma & pappa sen Tobbe också & jag har ingen aning om vad jag ska köpa , några förslag?

Åt tacogratäng idag eller Tacopaj som jag kallar det & jag tycker att de va riktigt gott satt fint i en mage som var riktigt hungrig också , haha! ;D Sen nu sitter Tobbe & Wiggo & kollar på Coops medans jag sitter här & skriver lite men ska snart gå ner & tvätta en tvätt till är värsta tvätthögen. Aja så blir det när man har en liten bebis han spyr på alla sina kläder :P gullunge !

Imorgon så ska jag till min mormor & äta lunch med mamma & pappa , Tobbe ska tyvärr inte med för han ska till skolan & plugga stackarn. :P Nej nu ska jag gå & fixa lite .
Kul att ni kommenterar så mycket , i like it ;D Men men  , vi kanske hörs sen då!

Jahaja..

publicerat i Allmänt;

Nu så har man badat & är ren från topp till tå ska gå & sätta mig framför TV:n ett tag & sen så ska jag nog krypa ner i sängen så jag kommer upp i skaplig tid imorgon så att man hinner med lite saker även om jag känner att jag inte har någon större lust till det , men känner ett måste.
Måste också kolla på repriset av Våra Bästa År som jag inte såg idag , haha :P jag är lite knäpp jag ställer typ väckar klockan på morgonen för att jag ska gå upp & se programmet , det roliga är ju att det är så dåligt att det blir bra. Men men , 9.50 börjar det på 3an varje dag & så kl 13 också. Kolla om ni vill fast jag om ni inte sett programmet tidigare lär ni inte fatta något alls. ;)
Men nu så ropar T på mig att Wiggo vill nog ha lite mat fast han åt nyss, jag tror nog han bara vill slutta lite de brukar va så på kvällen.

God natt på er , vi  hörs imorgon!

Tack för kommentarer jag gillar att läsa dom , om de är positiva ;D

kväll

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag vart på växtriket med min mamma & köpt lite julblommor som jag ska ha i vardagsrummet. Nu så har vi allafall fått bort allt skit så vi kommer in genom dörren & så är det rätt städat iallafall :P Jag har också rensat alla Wiggos kläder tagit bort 50 kläderna & tagit fram dom större storlekarna från 56/62 han börjar ju bli riktigt stor nu killen ;D hehe!
Nu sitter jag hemma hos Tobbes föräldrar fast det är ingen hemma här & ska inte heller vara de på en vecka för dom är i Egypten så vi är själva ska väl äta mat & bara ta det lugnt. Imorgon så säger Tobbe att han ska julhandla de sista julklapparna & jag känner att jag kanske också borde göra det men jag vet inte om jag har någon större lust till det. Ska iallafall köpa några julstjärnor som jag ska ha i fönsterna sån där som står på en vanlig "lampfot" har letat & letat men de fanns bara i röd & jag vill ha vita tror jag. aja , jag får väl grubbla på det där lite mera.

Fick en kommentar på förra inlägget & personen skrev ;
Varför är du aldrig glad? Ser alltid så grinig ut. O ja vi fattar att wiggo är med överallt. det är väl ganska självklart eller? VÄX UPP BRUDEN!

För det första så när har han/hon sett mig grinig ? Och för de andra är jag alltid glad eller kanske inte alltid men för de mesta & jag är nog inte "gring" bland folk utan då kan jag nog mest muttra för mig själv hemma. Och för de tredje varför ska jag växa upp ? vad är det jag gjort fel ? för att jag skriver att Wiggo är med överallt ? Hmm, de är väl lika bra att man skriver det för de är ju vissa som inte förstår de har jag märkt. Och så tycker jag att DU ska växa upp själv du skriver ju inte ens ut ditt namn.



Shit vad trött jag är på såna där jäkla onödiga & dumma kommentarer . vadå väx upp & vadå grinig ?
åh, folk slutar aldrig förvåna mig med deras "påhittade" kommentarer.  

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Vakna runt halv 10 Wiggo har vart jätteduktig inatt. Han somna runt halv 12 sen vakna han kl halv 6 för att han ville ha mat sen la jag honom i sängen & bad Tobbe titta till honom eftersom han inte sov för jag skulle på toa & dricka vatten sen när jag kommer tillbaka så ligger Wiggo & sover igen , haha duktig kille :) Sen så vakna han runt 8 ville ha mat & somna igen. Jag är riktigt stolt :) 
Snart så ska jag börja packa mina saker för idag så ska vi åka hem till lägenheten igen fast jag tycker det är lite tråkigt & vara där nu eftersom de står massa saker precis överallt , vitrinskåpet , gamla TV bänken & lite sånt står i vardagsrummet, hallen & i köket man kommer knappt in i lägenheten men Tobbe sa att han skulle fixa det idag fast de har han ju sagt ett par gånger nu får se om nåt händer snart. 

Aja, nu ska jag gå & fixa lite. Ni som inte sett bilderna på Wiggo & Ludde tycker jag ska se dom , rulla ner lite till, till inlägget nedan så ser ni dom :)

Söta va ? ;D

Tisdag / Tuna park

publicerat i Allmänt;
God kväll !

Idag så har vi vart på Tuna Park med Jonna, Magnus & lilla Ludde , riktig gullunge det där & jag tror han tyckte att Wiggos hår va fint för han klappa Wiggo på huvudet haha, sööt ;D Vi gick runt & köpa lite julklappar men jag tror det mest blev till dom små pojkarna , sen så blev dom båda väldigt hungriga så vi gick & satt oss med dom & åt .
Jag berättade för Jonna & Magnus att Wiggo nästan aldrig bajsade kanske varannan vecka eller något sånt där & precis då så la Wiggo av världens brakare & fyfan va vi skrattade & efter det så la Ludde också av en , haha gullungar :) Sen så va Wiggo lite ledsen också men sen när han blev tyst så hade det smittat av sig till Ludde men efter ett tag blev dom båda tysta jag tror dom leker " följa john ". Sen så var vi en snabbis till Barnens hus & kollade lite. Sen så ska Ludde få sin present också nästa gång vi ses kom jag på :)

Här är dom små killarna + jag & jonna :)

    

Här är kläderna jag köpte till Wiggo .

       

* Hängsel byxor från H&M storlek 68
* Tröja från H&M storlek 62
* Gråa mysbyxor från Lindex storlek 62
* Grå/grön body med gitarrer på från Lindex storlek 62
* Mörkblå / blå body från Lindex storlek 62

Köpte lite för stora kläder till honom eftersom han växer så det knakar. Jag såg att det var någon som skrev att Wiggo var stor för att vara 2 månader men det tycker jag verkligen inte faktiskt om man tänker på storlekarna på kläder så har han 56 & det är från 1-2 månader han är ju endå över 2 månader (a) Fast man ska väl inte tänka så heller men jag tycker iallafall inte att han är så stor & han ser nog större ut eftersom han har så mycket hår han ser mer "vuxen" ut  & så är han nog lite små rund om kinderna också men det är ju så bebisar ska vara. Goa & runda
<3

Kommentera mera , ni är lite snåla :)

hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag vart i stan hos barnmorskan hon tog blodtrycket , blodvärde & vägde mig sen prata vi om hur det gick på förlossningen & på BB.  Hon sa att Wiggo var så söt & det är livsfarligt att komma dit med en sån där sötsak hon sa att vi kunde lämna kvar Wiggo där & komma & hämta honom sen när vi hade vart på stan ett tag men vi gick inte med på det , haha! ;)
Sen så träffade jag Rebecka, Camilla & Emma super kul & träffa er tjejer :) Vi gick runt på stan lite & så åt jag Corner för jag var svin hungrig eftersom jag inte ätit något på hela dagen bara frukost.  Jag & Rebecka satt på Corner & prata om massa minnen som vi har tillsammans & fyfan vad jag skratta herregud åh jag saknar det !
Sen så åkte vi hem till Tobbes mamma & där fick Wiggo mat & så åkte jag hem med mamma hem till ärla eftersom jag ska upp till stallet & rida , Wiggo & Tobbe kommer lite senare.

Ikväll så vill jag bara ta de lugnt & ha det myspys , Tobbe är ledig imorgon också så vi hade tänkt åka till tuna park & handla lite julklappar sen kanske Jonna, Ludde & Magnus ska komma & göra oss sällskap,  åh så trevligt ! Men nu så ska jag kila upp till stallet med mammsen!
Hej så länge , vi höres senare ! ;D

måndag!

publicerat i Allmänt;
Och en ny vecka & Wiggo blir 9 veckor idag :)
Idag så ska jag in till stan runt kl 1 eftersom jag ska till barnmorskan på efterkontroll , inget jag ser framemot. Sen så ska jag träffa Rebecka också ska bli roligt har inte träffat henne på ett par månader nu . Saknat dig !
Har precis fixat iordning mig nu eller duschat & sminkat mig lite , måste passa på medans Wiggo sover annars hinner man inte. Han är väldigt trött lillkillen inte undra på eftersom han sover mycket på morgonen / dagen & så är han vaken till sent på kvällen jag måste nog lägga om han dygnsrytm.
Men men , nu ska jag gå & kika lite på TV innan Wiggo ska ha mat igen :)  Skriver mer senare när jag är hemma igen & så.

Söndagkväll

publicerat i Allmänt;
Ikväll så har vi kollat på Bonde Söker Fru repriset & han Fredrik är så himla rolig & han passar så jäkla bra med den där Lena jag hoppas han väljer henne. Dom skulle vara ett utmärkt par ;D Finns inget roligt på TV så jag funderar på om jag ska kolla klart på Wallander filmen jag skulle ha gjort det i igår men jag orkade inte utan somnade istället så ska försöka hålla mig vaken tills HELA filmen är slut.

Imorgon så ska jag till Barnmorskan på återkontroll eller vad det heter & jag längtar verkligen inte. Men det ska bli roligt & få visa upp Wiggo , jag är så stolt :) Efter jag har vart där så ska jag träffa Rebecka så vi får väl se vad vi hittar på & sen så ska vi tillbaka ut till mamma & pappa en snabbis för jag ska rida Tobbe har lovat mig att jag ska få göra det imorgon eftersom jag inte kunde göra det idag eftersom vi skulle bort men det blev ju inte så.  Sen någon dag så funderar jag på att hälsa på min klass också om jag ska vandra till skolan en snabbis, saknar ju malin , caitlin & sandra . + dom andra förstås men dom 3 var ju dom jag alltid var med .
Sen så vill jag också träffa Jonna & Ludde någon dag om dom har tid i veckan annars så får vi kanske ta det någon annan vecka men de skulle vara hemskt roligt & träffa er , var ju ett bra tag sen!

Det är så många man vill träffa & saknar men jag kommer aldrig till skott eller så dyker något annat upp men jag ska försöka & träffa lite kompisar lite oftare så dom inte glömmer bort mig :P hehe!
nej nu ska jag kila & så ska jag äta varma mackor eller såna där man gör i ugn.
Ha det kanon!

;D

Söndag

publicerat i Allmänt;
Såg att Tobbe hade skrivit ett inlägg & lagt ut bilder  hmm skit snygga eller INTE världens fulaste iallafall på mig , haha!

Idag har jag namnsdag också ;D
Grattis till mig själv !

idag så har vi vart hos tobbes föräldrar & sen vart hos min farmor & hälsat på hon blev så glad så ;D
men men , nu sitter jag här & har inget roligt att berätta faktiskt skulle ha åkt till någon som Tobbe kände men nu blev det inte så & jag som inte har ridit eller något sånt :/ hmm . lite tråkigt.

     

Här ligger Wiggo med sin snuttis & myser <3

T skriver blogg !

publicerat i Allmänt;
Hej ! detta är första gången jag skriver blogg : P Mina små sötnosar ligger och sussar så sött just nu. Älsk och jag har precis kollat på American Pie 2 helsjuk och rolig film. Jag brukar läsa sötnosen beas blogg och tyckte det var snålt med bilder på oss så nu lägger jag upp lite bilder !  Får se vad Bea säger imorgon hehe men tror jag gjort en klart godkänd insats i skrivandet.

God Natt på er allsesammans ! / T


image497

Ute och traskar i höst solskenet !


 När bea var gravid !

 Lilla söta Wiggo jag och älskade Bea

  Tobbe +  Bea och Wiggo  = Helt underbart !

 Tror båda var nyvakna när bilden togs men tror inte att någon bryr sig om det precis : )

lördag kväll

publicerat i Allmänt;
God kväll !

idag så har jag faktiskt inte gjort någonting alls bara legat i soffan & kollat på TV typ & myst med Wiggo såklart .Snart så ska jag sätta in lite vitlöksbröd i ugnen , mums ! ;D Sen så ska jag kolla om det finns något roligt & kolla på TV ikväll , tänkte popa lite popcorn också sen göra dip med gurka till det är alltidi nyttigt & bra istället för godis. Imorgon om det inte regnar så ska jag faktiskt rida hade jag tänkt sen måste jag också hämta ut mitt paket på posten, ridbyxorna & skorna + nattis saker .
Nej nu ska jag gå igen , jag hoppas ni tyckte om bilderna i förra inlägget.

JAG ÄLSKAR DIG WIGGO. <3

Grattis Wiggo 2 månader .

publicerat i Allmänt;

image493

Idag blir Wiggo 2 månader  & tiden går jättesnabbt & han bara växer & växer , älskling <3
Jag tänkte visa er några bilder som jag har tagit & dom är helt underbara !

             

åh han är så underbart SÖT . JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!

God morgon lördag idag !

publicerat i Allmänt;

Gud vad vi har sovit vi somna vi kl 2 sen vakna Wiggo vid 8 ville ha mat & sen somna vi om igen & så vakna jag nu kl 11 & Wiggo ligger & sover fortfarande snacka om trött :P
Nu så ska jag gå & kolla klart på Wallander som jag somnade till igår  , inget ovanligt nu för tiden :) Sen kanske jag ska försöka pallra mig upp till stallet det beror på om mamma vill rida med mig eller inte det är så tråkigt & vara själv & så vet jag inte riktigt om jag ha någon större lust att pallra mig upp till stallet i det här vädret , regn & rusk! Men men , vi får väl se.   Ska börja dagen med lite frukost iallafall . Kanske blir dålig uppdatering idag eftersom att vi ska bort på eftermiddagen till Tobbes mamma , får se om jag ska följa med eftersom han var så jäkla elak mot mig igår :P ..
Nej nu ska jag kila min väg. Hej så länge !