Trevlig kväll !

publicerat i Allmänt;
Ikväll har jag haft det så himla trevligt. Träffade ju som sagt min vän Sandra , vi cyklade ner till Strömsholmen och satt oss och pratade en massa. Vi hade mycket att ta igen eftersom vi inte träffas på länge. Sedan gick vi och köpte varsin glass och sedan har vi i stortsätt bara cyklat runt genom stan och pratat. Var jätte trevligt och skönt att få träffa henne igen, vi var jätte tajta för typ 2 år sedan och sedan rann det ut i sanden men nu ska vi försöka snappa upp det igen. =)

Det värsta med oss två är att när vi " slår ihop " oss är vi inte direkt smarta alls. Så kvällen bestod av några sjuka kommentarer och " jag fattar ingenting " det är vi i ett nötskal. Men jag klagar defenitivt inte!

Ett äldre par kom fram till oss och frågade . .
" kommer ni härifrån ? "
Sandra svarade " Ifrån Eskilstuna ? "

Och vi alla började skratta och självklart kunde jag inte hålla mig utan fortsatte skratta en bra stund efteråt. Nej. den här kvällen har vart dunder. Och snart ska jag lägga mig i säng , dags att jobba imorgon 7 - 16, hoppas min rygg känns bättre bara.



jag vill ha ..

publicerat i Allmänt;






Jag tror jag har blivit helt flippad , men vet ni vad jag vill ha? En systemkamera . japps ni hörde rätt ! Skulle vara så roligt att äga en , gå och ta lite bilder och få dom bra! Jag tycker faktiskt om att ta kort men jag tycker aldrig att bilderna blir i så bra kvalitet. Det blir nog min önskning till jultomten i år . ( bara 6 månader kvar )

God eftermiddag!

publicerat i Allmänt;
Är nu duschad och påklädd. Har jobbat 8-14 idag , när jag kom hem så hade Nima, Wiggo och Mika grillat så jag fick äta lite hamburgare , yammi! Satt ute på baksidan ett tag och bara tog det lugnt, de behövs ibland.
Sen gick jag upp och duschade, tog på mig kläder för ikväll ska jag träffa min kompis Sandra som jag inte träffat på evigheter, ska bli riktigt kul! Snacka skit och berätta vad som har hänt i livet sedan vi sågs sist, perfekt !

Hoppas allt är bra med er iallfall. Min rygg är fortfarande öm och jag känner att min huvudvärk börjar komma. Usch inte så roligt.


idag så får jag se ut såhär, man orkar verkligen inte fixa sig efter en dag på jobbet.



får duga!

Ett nytt plagg!

publicerat i Allmänt;
Just, har fått hem ännu en ny klänning idag från H&M. Den kommer hänga så fint i min garderob bland mina andra hundratals klänningar. I LOVE IT !

Läkarbesök ..

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma ifrån jobbet. Det gick bra , men det var sjukt varmt. Det borde inte få vara lagligt att få jobba i denna hemska värme. Tror det skulle bli lika varmt imorgon också , men bli lite svalare framåt eftermiddagen. Vi får väl se! Jag hoppas då iallafall på en lite mindre varm dag då jag ska jobba 8-14.

Imorgon blir det nog till att ringa doktorn , jag har så ont i ryggen att jag knappt vet vad jag heter. Det känns inte speciellt bra och mindre bra när man jobbar inom vården och ibland får ta itu med saker och ting då ryggen nästan alltid är inblandad. Nej ska sluta gnälla nu.

Nu står föresten utemöblerna där dom ska dock så saknas 3 stolar men dom får vi hem nästa vecka, så ingen panik!
Wiggo har fått en pool också hit hem , å vad lycklig han kommer bli när han ser den uppblåst och fylld med vatten. yeey!

Nehepp, då var det väl dags att krypa till kojjs!





Mina fina älsklingar .

Trädgårsarbete!

publicerat i Allmänt;
Ojoj, vad vi har hållt på här hemma. Trimmat, klippt gräset , köpt nya utemöbler som N ska hämta nu och så ska vi sätta ihop det. Har även köpt blommor och blomlåda till den lilla balkongen. Ja, idag har vi vart duktiga!

Ska snart åka till jobbet , och det känns inte alls roligt. Jag vill vara hemma och fortsätta hålla på. Hatar att påbörja något och inte slutföra det. Visst så vet jag att N kommer fixa det , men jag vill ju också.

Jahapp, så ser min dag ut . Imorgon är det jobb igen 8- 14 ...

Tusen tack!

publicerat i Allmänt;
Jag vill bara säga tusen tack till tjejen som gjorde min blogg design, jag är så himla nöjd! Äntligen är det lite förändring här på bloggen och visst blir det roligare att blogga, det tycker jag iaf ! =)
Jag är så himla glad , tack så jätte mycket. Hennes blogg hittar du här.



Igår blev det ganska sent innan jag gick och la mig men vad gör det när jag börjar sent idag? Nu så ska jag gå ner i tvättstugan byta tvätt i maskin , ta på mig kläder och fortsätta röjja här hemma på gården. Det kommer bli sååå fint!
Jag hör av mig senare!

God kväll '

publicerat i Allmänt;
Är nyss hem kommen ifrån farmor hon fyller nämligen år idag så vi har vart där och ätit tårta. Fy nu står min mage åt alla håll och kanter ! =P samtidigt som jag ser ut som en kräfta då jag bränt mig så in i bombens i solen. Imorgon ska jag nog inte steka utan då blir det till att fixa hemma ute på bakgården.

Sitter fortfarande hemma hos mor & far , funderar på vad vi ska göra. Vara kvar här eller åka hem ? Varmt i lägenheten men ändå känner jag att jag skulle behöva plocka lite hemma också. Min lediga dag tog slut alldeles för snabbt. Och det gör det alltid när man är ledig , hinner knappt blinka innan man är tillbaka på jobbet. JAG VILL HA SEMESTER.

Nej, ska gå och prata med Wiggo fråga hur han vill göra.

Ledig!

publicerat i Allmänt;
Vaknade kl 9 ungefär , sen dess har jag bara legat i solen och stekt. Och det ska jag fortsätta med . N är och handlar mat åt oss och kommer strax tillbaka. Wiggo badar i poolen & har sig . ja en underbar dag helt enkelt. Jag uppdaterar ikväll för idag ska jag bara njuuuta av att vara ledig & det är fint!

Ensam ...

publicerat i Allmänt;
Jaha då sitter man ensam här hemma igen. När Nima kom hem ifrån jobbet så kom hans vän Mika över och hälsa på. De bestämde sig för att åka till Vingåker outlet för att handla lite kläder. De vill kidnappa Wiggo också så nu har alla killarna dragit. Wiggo tycker det är så himla roligt att få " hänga lite " med boysen också. =)
Jag ska packa ihop min väska och dra iväg hem till mamma och pappa. Sen kommer killarna dit. Det blir en lugn dag idag , jag är trött.

Äntligen ska jag få hjälp med min design av en gullig tjej. Jag är så glad, TACK!

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Jag är helt slut.
Har jobbat idag men jag tog komp den sista timmen. Så nu är jag hemma har dammsugit och plockat ihop tvätten. Senare blir det till att åka hem till mor och far. Imorgon ska det tydligen bli jättevarmt så då ska jag steka för jag är ledig! =D wihhooo!
Wiggo kom hem idag , min älskling vad jag saknat honom!

Ne, nu ska jag springa ner med tvätten.

Horoskop idag!

publicerat i Allmänt;
Tur
En olycklig omständighet kan få dig att skylla på oturen idag. Tyvärr har du dig själv att skylla för ett ogenomtänkt beslut.
Hälsa
Du har känt dig en smula hängig en tid, men mycket har nu förändrats, och du kan se framtiden an med tillförsikt.
Ekonomi
Du kan bli litet irriterad på dig själv idag för att du har köpt något onödigt. Det kommer dock att visa sig att köpet inte var så fel som du trodde.
Arbete
Viljan att gå vidare med ett visst företag känns inte särskilt starkt just nu.
Kärlek
Dagen kommer att göra det möjligt för dig att påverka din partners uppfattning inom ett visst område.
Relationer
Du försöker i dag följa minsta motståndets lag för att undvika en konfrontation som ändå för eller senare lär komma

Jesus!

publicerat i Allmänt;
Kom på att det tog ju bilder på oss igår ! =O haha, jag kan inte göra annat än att skratta. Esch va fan de bjuder jag på. Man lever bara en gång!



Jonte, Johanna & jag.



Rebecka & Linus.

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Hade en sjukt trevlig kväll igår. Var på dejt med min Bästa vän och åt god mat på Akropolis , sen så gick vi vidare och satt oss på Håpe's där vi tog oss några drinkar. Efter ett tag så kom Jonte ( Rebeckas pojkvän ) , Linus och Johanna och gjorde oss sällskap. Kvällen var hur rolig som helst speciellt när vi flickor fick i oss lite alkohol =P . Beskriver kvällen som sinnesjuk och jävligt rolig!
Idag så mår jag faktiskt helt okej , känner mig inte sådär bakis som jag brukar om man säger så. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan vila ett tag innan det är dags att jobba kväll 16.30-21.30 .

Ha en bra söndag!





igår

24/6 - 2011 <3

publicerat i Allmänt;
Det blev världens bästa midsommar för mig igår. Och en stor överraskning , jag är nog fortfarande i chocktillstånd! =P
24/6 - 2011 <3
jag älskar dig.


Regn och rusk!

publicerat i Allmänt;
Är det sommar eller vad är det? Regnar och regnar hela tiden , usch vad deprimerande.
Igår så sov jag och Wiggo ute hos mamma och pappa  , vi tog oss en sovmorgon och gick inte upp förrän kl 9. Sen rörde vi oss inåt snart och stannade på systemet handlade lite där och åkte hem. Wiggo har plockat lite i sitt rum och städat säger han , duktig kille. Jag har vart och solat då fick Wiggo vara nere hos sin moster under tiden. Nu är vi tillbaka hemma igen ska nog ta och sätta på en film och bara mysa i soffan innan det är dags att jobba 16-21 , känner inte alls för det idag. Imorgon är det också jobb 7-16 .

sa att ni skulle få se bilderna idag , så här kommer dom.



onsdag'

publicerat i Allmänt;
idag har jag haft en ledig dag och det var skönt. Jag , w och min syster har vart på stan idag och jag shoppade loss, det måste man få göra ibland tycker jag! =) Sen så blev det lunch med N också , trevlans. Efter en stund så kom bästa vän ner och gjorde oss sällskap vi gick runt och strosa lite.
Nu så är jag hemma hos mamma och pappa vi ska sova här inatt för N är i Sthlm på någon konsert så ville inte sitta hemma själv.

Jag hör av mig imorgon och slänger även in bilder från dagens outfit på både mig och W . =)
Hoppas ni haft en bra dag !

Måndag - en ny vecka.

publicerat i Allmänt;
Helgen för mig har vart lugn väldigt lugn och skönt för den delen också. Har vart förkyld och hostat men det är mycket bättre nu. Idag har jag jobbat 7-14 sen stack jag direkt och sola , drömde dig bort! Sen åkte jag hem och städa lite grann , nu sitter jag här och väntar på att karln ska komma hem då ska vi laga lite mat och så blir det en lugn kväll. Lägga sig i tid och försöka sova skapligt. Imorgon är det jobb igen 7-14 sen är jag ledig 1 ½ dag kan man väl säga.

Men nu ska jag kila. PUSS!

Regn och rusk!

publicerat i Allmänt;
Idag har det vart regn och rusk väder. Men ändå ganska mysigt. Det har vart film kväll hela dagen.
Nu håller Nima på att lagar mat, vilken kock man har ! Sen ska jag slänga lillkillen i säng för han super duper mega trött.
Sen blir det väl bara att ligga i soffan och mysa, lägga mig tidigt då jag är skit trött jag också..

seg dag.

Hoppas ni får en trevlig freedag kväll !

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag var vi ju som sagt på parken zoo med dagmammorna och barnen + föräldrar. Det var riktigt mysigt ! Det var uppträdande där både barn, föräldrar och dagvårdare fick gå upp på scenen och dansa och ha sig. Var riktigt roligt att se på ! =P Sen kollade vi på djuren och jag fastande för den söta apan ( bilden nedanför ) , åh den va så söt. Efter det blev det såklart lite karusell åkning.

Sen så har vi bara vart hemma. Wiggo har hjälp Nima att sätta ihop grillen som han har köpt , nu kan vi grilla här på baksidan. Wiggo ligger i sängen och kollar på film , han ska sova men vill inte. Jag passar på att skriva några rader här innan det bär av till soffan och kolla på film och äta jordgubbar.  Jag har blivit förkyld och hostig. Usch!
Här är några bilder från idag.









lång dag.

publicerat i Allmänt;
Det har vart en väldigt lång dag för mig. Jobbade 8-13.30 åkte hem några timmar och jobbade kväll 16.30-21.30 anledningen till att det blev så var att vi inte fick in några vikarier. Så jag ställde upp för " laget " . Är ledig imorgon istället skulle ha jobbat 7-14 , ja det ska bli skönt och vara ledig . Och det är perfekt för imorgon är det nämligen " dagmammornas dag " så det ska vi fira på parken zoo , alla dagmammor och barn + föräldrar. Det ska bli mysigt ! hoppas bara att det blir uppehåll. Wiggo blev så glad när jag berättade att jag vart ledig och kunde följa med. Min lilla älskling, känns bara som man jobbar och jobbar hinner knappt med det privata hemma. Känns inge bra faktiskt.

Har precis hoppat ut ur duschen , tänkte låta håret få torka lite innan jag slänger mig i säng för imorgon ska vi mötas 9.20 så det blir ingen sovmorgon här inte. Upp & Hoppa!

" det känns inte som vanligt, det känns underligt och väldigt spänt ? "

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!
God natt. <3

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Min lediga dag igår fick alldels för fort. Man hinner ju knappt vila upp sig innan det är dags att jobba igen. Nu blir det jobb idag 14-21.30 lika långa turer varje gång det är kväll. Pengar visst , men jäg känner mig inte direkt pigg. väggen snart.

Minns knappt när vi vaknade imorse , jag är så trött skulle kunna sova flera timmar till. Men upp och hoppa! Vi har hunnit vart till affären och handlat, fick skjuts tillbaka av mamma då jag inte fick med mig alla varor hem. Är hemma nu , Wiggo ligger i sin säng och kollar på film tror han är lite trött han också.
Får se vad som händer innan jag börjar jobba , känner inte för nåt alls. Men kl 12 så kommer Sandra och Gina hit de ska hämta cykelstol som de ska få av oss. Det är väl de som händer.





Detta hade jag på mig i lördags ( studenten ) och de tackar jag för , de va jäkligt varmt.

Hoppas ni alla får en bra dag idag.

Lediga underbara dag.

publicerat i Allmänt;
ååh jag är ledig!

Idag så har jag och Wiggo träffat Sandra & Gina en stund , jag och wiggo var barnvakt åt Gina medans Sandra var på interjuv (?) hur stavas de`? esch... mycket mysigt var det iallafall . Sen åkte vi vidare allesammans till TP och lunchade.

Nu är jag och Wiggo hemma har hängt upp tvätten och städat lite grann. Han är nu nere hos sin moster och ska hämta sina dinosaurier som han glömde där. Bästa vän kommer också snart hit, hon ska följa med mig till sjukan idag ville inte gå själv. Fy vad larvig man är. Humöret mitt är inte det bästa och nej ska inte säga nå mer .. de bara är dåligt ...

Hoppas ni får en bra dag allihop!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Hade en galet rolig kväll igår hos min kusin som tog studenten. Tack så mycket , och GRATTIS IGEN HJÄRTAT.

Kom hem halv 2 men ställde mig i duschen så blev inte sängen förrän vid halv 4 kanske, jesus. Idag är man väldigt seg och känner att man istortsätt bara vill vara hemma och sova. Idag kommer wiggo också hem så skulle så gärna vilja bara pussas och kramas med honom men ska strax åka till jobbet 14-21.30.
Har precis fått i mig lika mc donalds som älskling kom hem med, du är bäst. Väntar på att mamma ska komma hit då hon har åkt och hämtat Wiggo sen så ska hon skjutsa mig till jobbet så får älskling hämta mig ikväll när jag slutat. Så fort jag kommer hem så ska jag lägga mig och krama kudden.

Får höras mer imorgon , för idag hinner jag inte skriva mer .

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Grattis till er alla som tar studenten idag och ett hjärtligt stort dunder grattis till min finaste kusin Frida som tar studenten idag, FYFAN VAD DU ÄR BRA!

Igår så jobbade jag som sagt 14-21 , åkte direkt och la mig under solariumet och drömde mig bort. Sen hem och duscha , sen iväg till Bästa väns storesyster som tog sjuksköterske examen igår, Stort Grattis till det!
Inatt har jag sovit lika illa som vanligt, varmt , folk är alldels för högljudda därför kan man inte ha fönstret öppet.
Thats it!

Ska ta mig lite frukost och sedan en dusch , kommer nog inte blogga mer idag då jag kommer va borta hela dagen.
Hoppas ni får en bra dag i det varma vädret..



Mamma älskar dig så mycket, saknar dig redan.

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Det är klart det ska vara varmt och soligt när jag ska iväg och jobba kl 14 - 21, typiskt!
Idag så har vi inte gjort mycket åkte snabbt till TP för att köpa strumpbyxor , sen hem och Wiggo leker för fullt i sitt rum. Jag ska alldels strax hoppa in i en dusch innan W ska åka till sin pappa. Det är " pappa helg " nu.
Imorgon har jag tagit semester för då ska jag fira min kära kusin Frida som tar studenten , Grattis i förskott =P .

Nej, måste duscha hörs snart!

<3

publicerat i Allmänt;
Bjuder på lite bilder sen W va liten ... smälter



Kväll'

publicerat i Allmänt;
Jaha då kan jag sätta mig här en stund.
Wiggo har kommit in i en härlig trotts ålder , är det nu man blir gråhårig ? Isåfall tackar jag gud för att det finns hårfärg ! =P  Detta är ju självklart ett stadie som man måste gå igenom också , hoppas det inte blir långvarigt.

Wiggo ligger nu i sängen och sover , jag passar på att skriva några rader här. Var ju som sagt på TP idag , kom hem med ett nagellack , örhängen och ett linne. Wiggo fick ett armband , badbyxor och klister märken som nu sitter överallt i lägenheten. =)  Så kan det vara!

Tänkte också höra med er om ni har testat den här " färgbomben " som det kallas. Och ifall den är bra? Vill testa den men tänkte höra om det är något att ha. Nån som vet?



dessa menar jag.

Tänkte bara

publicerat i Allmänt;
svara på en kommentar jag såg nyss.

Svar ; Nej , jag är inte gravid har bara en väldigt liten kissblåsa och drack typ en hel sjö igår.

Sitter nu hemma hos mamma och pappa ska grilla lite. Fick med mig lite hem ifrån TP idag, lite smått och gott . Nej, nu ska jag umgås med dom andra .Ha en trevlig kväll.

Mulet.

publicerat i Allmänt;
Jahapp, då blev det ingen sol idag.
Har pratat med mamma nyss så det blir en runda till TP istället. Wiggo är super trött så får ta med vagnen så får han sova en stund där.



såhär ser vi ut idag!

Ännu en ledig dag.

publicerat i Allmänt;
Idag är vi också lediga , och jag ska bara njuta.
Man sover så illa när det är varmt ute , man öppnar fönstret och då hör man alla bilar utanför istället.Jag som är så van att det är helt tyst och stilla ute då man bott på landet utan bilar och ljud. Och så har jag gått upp tusen gånger på toa också. ja gud.  Vi är iallafalll vakna och har inte riktigt planerat dagen än, jag trodde det skulle vara fint väder idag ? men det ska tydligen börja regna under dagen. Fy! igår planerade vi att vi skulle åka ut till mor och far lägga oss där och sola , men vi får väl se som sagt på vädret. Det får avgöra!

Just nu sitter Wiggo i sitt rum och plockar undan lite. Vi har hängt upp tvätten och lite annat smått och gott.

Imorse så kom Wiggo springades till mig och sa " mamma jag har dukat fram frukost till oss " . Såhär såg det ut!



Haha mitt söta lilla hjärta.



jag älskar dig.

jaha,

publicerat i Allmänt;
då var det ett tag sen sist , fy jag är sämst på det här.
Men det har väl inte hänt så mycket , känns som man bara jobbar och jobbar och när man väl är ledig så sveper dom dagarna fort som fan iväg!

Är nu ledig i två dagar och det tackar man för , den här värmen tar kål på mig.
Idag så har jag umgåts med min älskade lilla skitunge och bästa vän. Åkte till TP för att köpa ett par sandaler och nya foppa till honom. Sen gick vi ner på stan och lunchade , jag och w delade på en riktig smarrig nachotallrik (?) .  Blev en god glass som efterrätt. Är nu hemma igen och Wiggo ligger i soffan och kollar på film , han är helt slut likaså jag. Får se hur resten av dagen blir , inga planer just nu.

Hoppas ni har det bra i värmen!