--

publicerat i

Det är inte lägg att vara sjuk, ensamstående morsa till en 5 åring som inte har en pappa som bryr sig!

++++

publicerat i

Solat och tränat, haft en riktig ego dag! Är helt jävla sluuuuut!!!

Sjuk kväll

publicerat i

Ni är underbara, tack för en sjukt bra kväll igår. <3

Fredag!

publicerat i

Äntligen helg! Ska bli skönt med en ledig helg till & idag åker min skrutt till sin pappa. Nu ska vi laga lite mat & hinna mysa lite!


Sista natten!

publicerat i

Nu kör jag sista natten sen ledig 8 ( fan va jag tjatar )


Snart dags!

publicerat i

Att röra sig mot tjejerna & mat sedan vidare mot jobbet natt 1/2 , kommer gå snabbt och bra!


Tisdag '

publicerat i

Vi vakna kl 9 idag låg i sängen en timme och drog oss. Gick sedan upp åt frukost och jag gjorde mig iordning för att träna och det har jag nu avklarat ! Det känns bra nu. Ska snart ta och laga lite mat och sedan ladda om batterierna till 2 nätters arbete och sedan ledig 8 nätter igen , jag vet jag har det bra. Ikväll så ska jag även ut och äta med natt personalen =) . Ja en bra dag! Tills dess får vi se vad som sker.

Underbart!

publicerat i Allmänt;
Kanske dags att uppdatera lite vad som händer här i vårat liv.
I fredags hade jag & Wiggo bara en myskväll hemma hos mamma och pappa sedan åkte vi hem , myste och somna skapligt tidigt. I lördags så var jag med min älskade vän Sandra, drack  , snacka skit och dansa som galningar hemma hos mig. SJUKT ROLIG KVÄLL! I söndags var jag inte alls lika kaxig så den va helt lugn.
Idag har jag tränat, gaddat mig och vart hos bästa vän för lite fika och snack, livet känns helt sjukt underbart just nu och den spontana tatueringen som blev idag gjorde det bättre, behöver sånt!
 
Har även fått hem papper om vilken skola Wiggo ska börja på , wtf ?! Vart har tiden tagit vägen, den bara flyger iväg och inte blir man yngre. Min älskade stora pojke , mammas allt!
 
Hoppas ni mår bra och att ni fortfarande hänger med trots dålig uppdatering. PUSS!

Nytt !

publicerat i

Älskar den , tusen tack bästa Anton !

Lördag '

publicerat i

Blev minimal sömn & träning när jag vakna vet inte riktigt om det går så bra ihop lär va helt slut ikväll. Men jag är stolt, det går framåt! Nu sitter jag & myser med min lilla skrutt i soffan & kollar på Nicke nyfiken , inget ovanligt det heller.


Fredag!

publicerat i

Jag har bott i mina träningskläder & jag är stolt över dagens insats efter några veckors uppehåll . Nu är det andra puckar som gäller. Är hos mamma och pappa ätit & nu slår vi ner röven i soffan ett tag innan det är dags att åka hem & fortsätta kvällen med att dregla framför tv & SOA!

Sinnes sjukt!

publicerat i

Hade en jävla bra kväll igår. Och tack alla som var inblandade. <3