du får mig att le

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag inte gjort mycket alls. Hämtade Wiggo kl 13 sen har vi bara vart hemma och tagit det lugnt.
Nu har min små irriterande feber gått över iaf men istället så har min lilla Wiggo fått den, han har lite små feber nu. Min lilla älskling. <3 Men jag är inte förvånad om man säger så, hela högen har legat sjuka . 

Jag mår som sagt mycket bättre , febern är över men hostan och förkylningen är kvar. Äter vitaminer för fulla muggar och satsar på att vara HELT frisk i helgen. Kroppen är fortfarande seg , men en god natt sömn ikväll så kanske de är borta tills imorgon? Vi hoppas på det.
Imorgon åker även min lilla älskling till hans farmor hon kommer och hämtar honom imorgon bitti vid 8.30 ungefär. Sen kommer han hem på söndag igen , tur att det inte är så många dagar då hade jag aldrig klarat mig. Min finaste ängel .

Nehepp, ta mig ett glas blåbärssoppa!

Blommigt!

publicerat i Allmänt;
Har fått hem min nya älskling som även har blivit min nya favorit. AS SNYGG, till i sommar och passa perfekt!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Igår blev det inte mycket till att skriva. Jag och Wiggo tog det lugnt, han tyckte inte att sin mamma var så rolig igår men de förstår jag. Sjuk och gnällig hur kul är det?
Vi åkte till mamma och pappa igår vi sov kvar där och jag har sovit som en stock , mår lite bättre idag men är inte på topp som jag ska vara om man säger så.  Wiggo är nu hos sin dagmamma och jag sitter här hemma, har städat lite smått men orkade inte mer. Ska strax lägga mig ner och glo på en film eller nåt, nu ska jag vila upp mig tills det är dags att hämta lillkillen kl 13.

Inga större planer idag, äta vitaminer och bli frisk , tack !
Hoppas ni mår bra och får en bra dag!

Gå ut..

publicerat i Allmänt;
Jag dör av tråkighet , om det ens heter så ? shit the same.
Vi ska gå ut nu iallafall till affären och handla lite frukt och blåbärssoppa för det är nog de enda jag kan äta just nu. Halsen är stor som en ballong. Och jag behöver rasta av den här ungen också, lite friskluft skadar väl inte.



En tuff kille i lyxförpackling.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Är fortfarande sjuk. Vet inte om jag har feber men de känns som så. Jag vill gå ut och gå !
Inatt har jag sovit som en kratta, svettats och bökat runt i sängen. Stackars N , han visa mig en film då jag låg tvärsöver hela sängen. + Att Wiggo har vaknat typ 15 gånger inatt så han har vart uppe och sprungit och knappt fått någon sömn själv. Usch, de känns skit att vara sjuk.

Ska nu sätta mig bredvid Wiggo och kolla på Meckar Micke , idag blir det en lugn dag. Kanske pallrar oss iväg till affären men det är nog de enda vi/jag orkar med.

Dagen vände snabbt.

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma med hosta, feber och fruktansvärt värk i kroppen.
Wiggo kom precis hem och leker med sina dinosaurier men nu så smet han och gick ner till sin moster, jag måste springa ner och stoppa honom! =P vi hörs sen.

God morgon sunshine!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken. Gick bra att jobba igår , fast de var ett tag sen i Torshälla så gick det smidigt och enkelt! =)
Wiggo är hos dagmamman och jag har fått lite sovmorgon då han sov hos sin mormor inatt . Jag vaknade upp med en hemsk hosta , så nu sitter jag här med Thékoppen i handen , inte roligt. Ska strax springa ner till tvättstugan och slänga i en tvätt så man får bort lite. Den blir full så snabbt !

Japps, nu ska jag kila.

at home!

publicerat i Allmänt;
Vi har vart på en promenad i över en timme, de va skönt må jag säga! Kom hem och duschade och damsög lite grann som vanligt och sedan lagade vi mat och bjöd över mamma och pappa och även hundarna . Nu är jag redo för att åka till jobbet men börjar inte riktigt än , 16.30 så nu ska vi ta de lugnt en stund och smälta maten i magen. Kanske ska sätta sig och kolla på en film ? vore lite mysigt såhär på eftermiddagen.

Nu vill Wiggo skriva några rader.
vfbhvcbvfhfvhfvbfvvfbvfbbffbfv bcjbcbmjcbbccb n,jfhbfjb edfweyhge3ge3rtrt nkznbxsbsc

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vakna vi kl 5 , sen somnade vi om igen kl 7.30 och vakna nyss. Ska strax leka med Wiggo och hans dinosaurier (?) sen ska vi ta på oss och gå ut och gå en lång promenad . Jag satsar på beach 2011 , fast jag själv vet att de aldrig kommer bli så =P . Men man kan ju alltid låtsas. Sen ska vi hem igen och laga lite mat , sen ikväll ska jag jobba 16.30-21.30 i Torshälla.

Och just de, lite goda nyheter. Nu har jag fått ett nytt vikariat från april till året ut , kan ni gissa om jag är glad? =D det känns underbart! Nej, nu tjatar Wiggo på mig så måste kila, vi får höras senare!

Söndag!

publicerat i Allmänt;
Sitter ute hos mamma och pappa. Åkte hit direkt när jag vaknade imorse. Igår så var det ju som sagt vinkväll. Rebecka och Jonte kom över vi drack lite vin och så blev det spel och en film, väldigt lugnt. Jag kan ju säga att det känns att man inte har druckit på länge, ett halvt glasvin och en cider så kände jag av! =P haha hemskt!

Idag så har de vart en lugn dag, har vart ute och gått en rask promenad och läst mig en bok. Ska strax hoppa in i en dusch sen får vi se. Ska väl åka hem senare. N är och jobbar och kommer inte hem förrän ikväll.

Vi hörs sen!

Lördag!

publicerat i Allmänt;
Japp, då var det lördag och min huvudvärk är borta. Mina glasögon är ett mirakel , jag älskart!
Sitter vid datorn nu har städat hela eftermiddagen och duschat och nu sitter jag här helt klar och väntar på att min stora älskling ska komma hem med lite mat. Sen kommer Rebecka Och Jontathan över och dricker lite vin och spelar spel . =) Vinkväll !



såhär blev glajjorna ett par utav dom. De andra paret har jag inte fått än. Jag får väl va nöjd, men jag tycker att jag inte ser riktigt klok ut. Men jag vänjer mig väl =P .

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Och helg!
Jävligt skönt. Har vart hemma idag hela dagen har haft huvudvärk så jag trodde hela huvudet skulle sprängas. Nu är det dock lite bättre. Har hämtat ut ett par utav mina glasögon idag , men jag tror fan inte det blev rätt bågar. Men skitsamma, de får va såhär nu har ju beställt två stycken så jag hoppas dom andra kommer nästa vecka.

Sitter nu hemma hos mamma och pappa , har solat, duschat & testat min locktång och den fungerade bra!
Har spelat lite Tv spel också, =P Ikväll blir det mys kväll för attv vila bort de onda. Så det blir mat och gottigott. N ska jobba ikväll men jag hoppas han kommer ut hit senare. =)

dags att pussla med Wiggo!

Jahapp!

publicerat i Allmänt;
Då har man kommit hem igen. Vart en väldigt skön promenad må jag säga. Stannade även till på bemaningen som sagt och skrev på anställningspappret eller va de nu va. Tycker allt verkar så himla krångligt men man lär sig väl.
Ska strax åka till jobbet , 15-21.30. 
Sen cykla hemåt och slänga mig i säng för en ny dag imorgon!

Dags för en promenad.

publicerat i Allmänt;

Nu blev det en väldigt snygg promenad outfit ( not ) , men nu är det dags för en härlig promenad i solen tillsammans med Bästa vän och Wiggo i vagnen , han har packat sin ryggsäck med sina djur som han ska leka med i vagnen säger han. Jahapp, dags att sätta på han lite kläder kanske.

God morgon !

publicerat i Allmänt;
Vi vaknade runt kl 7. Gick upp tog på oss kläder och har ätit frukost. Nu sitter vi här framför datorn både jag och Wiggo. Vi ska strax göra oss klara för en rask promenad ute i solen , sedan måste jag svänga förbi bemaningen och skriva på mitt anställningsgrej , ringde de dom igår. Sen blir det jobb 15-21.30 i stan, nu ska jag pröva på att jobba kväll så får vi se hur det går.

Nu tjatar Wiggo här på att han vill skriva så , dags för lite wiggo blogg!
vvvvbcvbcvbccvbcvcvvccv bnxnj xnxnxnxnxnjcjxbcbcxjbcbcxbcxbcxbcb mcdznmcncmcxncnmncxnc nc,,ncxnccn ncmcnmcncnncnccnc m,cm mccjcjcj.

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Tjena!
Har precis kommit hem ifrån jobbet. Har vart i stan idag och jag var så hurtig att jag cykla till jobbet, riktigt skönt faktiskt. Nu sitter jag här och väntar på bättre tider , vakna med huvudvärk imorse och de sitter fortfarande i trots att jag tagit mig 2 alvedon. Jaja, jag ska väl va glad att det inte är värre!
Imorgon blir det jobb i stan igen samt fredag. Sen får vi se hur nästa vecka ser ut. FAN GE MIG ETT JOBB!

Blir så trött när de bara är " dötid " hemma, jag blir så rastlös och går de några dagar hemma så har jag då inte nån lust att jobba heller för då blir jag för slö. Lika bra att jobba hela tiden då man har rutinen inne.

Nehepp. då ska jag ta och hitta på nåt , sen ikväll ska jag ut och springa.

Kväll '

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit hem efter en dejt med Emma. Vi åkte och tvättade våra bilar och det behövdes må jag säga! Nu är de rena och fina, fick även en liten present av henne och jag säger bara TACK SÅ MYCKET <3 de behövdes nu till våren. 
Just nu inväntar jag min stora älskling som är och jobbar ,har försökt ringa men inget svar han är väl fullt upptagen I guess! Har gjort iordning lite fruktsallad och tänt lite ljus , mysigt.  Blir väl kanske till att kolla på House som går ikväll, de va längesen! Och imorgon ska jag jobba i stan 7.30-15 tror jag ? måste kolla upp det där!

Hoppas ni haft en trevlig kväll för det har jag haft . Hela min dag har vart helt underbar , hoppas verkligen våren är på väg nu!

Underbar dag!

publicerat i Allmänt;
Jag har haft en underbar dag med min Bästa vän och min lillskrutt. Vi tog oss en promenad till TP där vi stannade till så Rebecka fick äta lite , sen köpte vi oss varsin glass på vägen hem . Satt oss på trappen här utanför och solade en stund , Wiggo sov sött i sin vagn. Sedan åkte jag iväg och solade solarium så nu ser jag ut som en kräfta, men men. Nu är vi här hemma iallafall Wiggo har precis ätit upp sin glass han fick och jag har skrivit en handlingslista , sen måste vi hoppa in i en dusch.

Jag är så glad att jag har dig. Jag är så glad att du finns i mitt liv, tack för att du finns och alltid finns där för mig. Och jag för dig. Du är min allra bästa vän och jag skulle aldrig kunna svika dig. Tack för att jag alltid kan prata med dig när jag mår skit och att du får mig på bättre tankar. Du har allt en vän kan ha. Jag älskar dig Rebecka Lantz.

Nu vill Wiggo skriva några vackra rader :
bvbvbvbnvbnvnbvcnvb bbvbbv  m cddmdcmcddmdcmcmcmcmcmcmcmcmmcmcmccmmccmcmcmcm.

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Lite uppdatering från igår!
Igår så var jag ute och gick med min Bästa vän, vi brände fett . Skit duktiga! Sen blev det en sväng till mor och far la mig där under solariumet en stund och va lite där sen åkte jag & Wiggo hem till N. När Wiggo hade somnat kröp vi ihop i soffan och kollade på en film och hade det mysigt. Underbart! Love you

Idag så vaknade vi efter kl 7 nån gång , nu sitter Wiggo och målar med vattenfärger. Jag ska springa ner med tvätten och dona lite här hemma. Sen blir det nog en lång promenad med Bästa vän igen. Sen ikväll ska jag träffa Emma.

Ja, de blir mina planer för idag.

Söndag!

publicerat i Allmänt;
Nu tar jag helg. Sitter här och ögonen går i kors är så himla trött. Jobbat hela helgen + att jag vakna med huvudvärk imorse och har haft det tills nu , inte så roligt! Nu ropar Wiggo och säger att det är jordgubbar och glass på gång, de tackar man inte nej till . Får höras mer imorgon, förlåt men är helt sluuuuuuut .

Nu tar jag helg.

Lördag 19/3

publicerat i Allmänt;
Hej hopp!
Har precis kommit hem från första passet på jobbet , 7-11 . Har gått finemang dock va vi ett huvud kort.
Har precis kommit ut ur duschen och är i stortsätt klar för en ride med Bästa vän, vi ska luncha tänkte vi. Sen är det iväg igen till andra passet 16-21. Sen upp imorgon tidigt med tuppen 7-16 . Sen är jag ledig!

N ligger fortfarande kvar i sängen , ska gå och hoppa på honom nu.

Soffläge.

publicerat i Allmänt;
Nej men va roligt nu kom min härliga huvudvärk fram. Sådär så att huvudet vill sprängas , usch.
Har precis kommit hem från TP och har handlat. Ska strax hoppa in i en dusch och ta mig en tablett , ikväll blir de soffläge med gott och film.

Vi hörs mer imorgon!

de sluta såhär

publicerat i Allmänt;


Har precis kommit hem. Stanna till på mammas jobb och vi köpte med oss mat så jag luncha med dom och N.
Har ju vart och testat synen och de sluta med att jag har beställt hem två glasögon. Fyfan , dyrt som satan men ett måste om man ser dåligt. Min huvudvärk kanske blir lite bättre då iallafall. Wiggo står bredvid mig ska gå och leka med han en stund innan han ska åka till sin farmor.

Vi hörs senare !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag är jag ledig ifrån jobbet.
Har sovit som en kratta inatt, Wiggo kom in och la sig i våran säng och la sig tvärsöver hela sängen så jag tog min kudde och la mig i soffan så han och N fick lite utrymme. Nu är vi iallafall vakna och har vart det ett tag också, vi är iordning fixade och klara för att röra oss ner på stan för jag ska nämligen kolla synen idag. Kanske blir glajjor då.I dag så är de också farmor / pappa helg för wiggo och de betyder att jag har en hel helg jobb framför mig sedan får jag pusta ut några dagar.

Wiggo vill nu skriva några rader.

ggggglllxlxllxlxpllxlxl dkfdhfgfhhfhhfhffhfhffhffhfhfhfhfhhffh abahhahsah

Såhär blev det idag

Kväller'

publicerat i Allmänt;
Fyfan nu är jag propp mätt , smällt i mig fika bröd och tårta. Nu behöver jag inte äta på en vecka !=P Tack för alla fina presenter!

Som sagt har ju lovat er lite bilder på sovrummet ikväll så here we go!







Och såhär blev resultatet! =D mycket nöjd!

Hurra hurra!

publicerat i Allmänt;
På min födelsedag!

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Mår lite bättre idag tror jag. Har precis städat o grejer men måste fortsätta är inte riktigt klar än. Ikväll ska jag försöka hinna att slänga upp bilderna på sovrummet. Fan måste!

JAja, nej snart kommer de gäster o här sitter jag.
puss på er

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Sitter nu här framför datorn.
Har vart och jobbat idag 8-14 , kom hem och somnade som en stock i soffan. Mår absolut inte okej , ont i halsen och ont i varje led i kroppen men dock ingen feber än.
Imorgon är det min lillla födelsedag och de skulle inte förvåna mig om jag va sjuk på den. Bea blir hela 21 år, stor flicka! =P

Ikväll ska vi äta pizza tror jag vi bestämde oss för. Mumsigt! Och ikväll blir det till att lägga sig så fort Wiggo har somnat , ska försöka bli frisk helt och hållet. Jaja, dags att kila min väg och göra så mycket här hemma som jag orkar. Lägger in bilder på sovrummet senare! =)

Dags att röra sig snart

publicerat i Allmänt;
.... iväg till jobbet. Mår inte så suveränt direkt , men ska kämpa mig igenom det här passet!
Ska leka lite nu med Wiggo innan hans mormor kommer och hämtar honom. Jag tror vi ska ta och äta lite glass, känns som halsen behöver det.

Ha en bra dag!

Nu så är det i stortsätt klart!

publicerat i Allmänt;
Nu kommer det lite nya bilder på lägenheten.





såhär ser det ut på övervåningen nu!









och såhär ser det ut i vardagsrummet . Nu är de äntligen klart , och möblerna fick vi i fredags!

Tänkte visa sovrummet också för de har ni väl inte sett. Men just nu är det obäddat för jag & W håller på och bäddar rent så bilder på de får komma imorgon!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade vi kl 7.10 vi låg kvar och drog oss i sängen till halv 8. Vi har ätit frukost, lagt en tvätt i maskinen och fixat den rena tvätten. Duktiga vi är! Och så har vi också bäddat rent. Nu så leker Wiggo med sina dinosaurier, och jag passar på att skriva lite här.
Har ont i halsen och känner mig riktigt seg i kroppen och en gnutta förkyld. De är väl min tur snart att ligga sjuk för nu va de längesen. =( usch vill inte!
Idag är det jobb som står på tur 15-21.30 , och jobbar hela veckan + helgen . Men är iaf ledig på fredag så de får man vara glad för ! =)



Här har vi en glad kille vid frukostbordet!

Smarrigt!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag och W vart nere hos min syster ett tag. Kom precis upp och nu ligger W i sin säng och kollar på Dora , det är sängdags! Jag har gjort mig en fruktsallad och inväntar att min syster ska komma upp och att W ska somna sen blir det en film, deckare. Älskar't !

Detta inlägg blir det sista för idag , så vi får höras mer imorgon. Jobbar 15-21.30 , sista veckan på mitt vikariat sen blir de ledigt en stund och sen jobb igen! =)



God natt allihop!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Idag har jag ju som sagt vart ute och gått en lång promenad med min syster.
Sedan så har vi vart och handlat lite mat och fika för nu är min mormor på besök .=) Mycket trevligt. De är nu nere och kollar på min systers lägenhet så jag passar på och skriva några rader här !

Wiggo sitter i sitt rum och kollar på film med sin morfar. Och N kom precis hem ifrån Ikea och har köpt ett ritbord till honom så han kan jobba lite grann här hemma också. Bra idé tycker jag då kanske vi ses lite mer. =) Har inga större planer för ikväll , bara ta de lugnt . Laga lite mat och göra mig en fruktsallad och glo på en film som jag har köpt idag. Ja, så ser min söndag ut . Hur ser eran dag ut ?



Och denna klädsel blev det idag hemma.

Easytone!

publicerat i Allmänt;


Köpte såna där skor easytone i vintras och nu har jag invigt som ute också. =) Skit bra skor och as sköna. Man känner allt rejält i rumpan!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Hade en väldans trevlig kväll igår. Var hemma hos Rebecka och Jonathan med N också.
Jag och Rebecka åkte ner på stan och köpte lite Spicy hot till oss alla. Åkte sedan hem och åt , sedan blev det till att kolla på melodifestivalen. Sen kollade vi på en film Hämnden , usch den va riktigt hemsk! Sedan åkte vi och hämtade min syster och sedan hem. Jag var hos min syster en stund för att N skulle iväg med en kompis . Sen kom E också förbi och tog en ciggiluring!

Nu är jag iaf vaken ska strax ta på mig och gå ut och gå en rask lång promenad med min syster. Fan måste börja röra på fläsket.  Hör av mig sen!

jesus!

publicerat i Allmänt;
Gud har inte kunnat uppdatera på länge! Har inte haft något internet. Men nu så tog vi mitt internet till N's dator, äntligen! Jahapp, vad har hänt ? ganska mycket men ändå lite !=P Har jobbat jobbat, och så har vi äntligen fått hem våra soffor igår så nu är allt i stortsätt klart här hemma , helt underbart. Vi har också fyllt vårt akvarium med fiskar idag, och wiggo tyckte de va så roligt!
Har små shoppat lite på tuna park också. Ett par skor & en t-shirt. Usch måste hålla lite i plånkan!

Här sitter jag hemma, R & J kommer snart och ska kolla hur det ser ut nu . N är och jobbar . Ikväll blir det spicy hot skulle jag tro , smarrigt! Ska försöka få till lite bilder här också när allt är klart här hemma och ladda upp lite nya så ni får se hur det ser ut när det är klart. ?

Japps, ne nu ska jag ut & ta mig en rök!