Tylösand

publicerat i Allmänt;

Haft en helg i Halmstad med älskling, mysigt! Kom hem igår & möttes av en saknad liten kille Wiggo. Idag har vi inte gjort mycket, seg & tråkig dag.

Woohooo!!

publicerat i Allmänt;

Haft en dag i parken zoo , höll fan på att smälta bort. Blev glad när det kom några regn droppar men det varade lika fort som det kom. Men kul hade vi iaf =) nu väntas en grill kväll hos Rebecka och jonte. Lill skrutt åkte precis till sin pappa för lite pappa helg!

Lördagskvällen

publicerat i Allmänt;

Blev förbannat lyckad med min vän Sandra. Vi hade lite park häng och drack lite vin , pratade skit O hade det allmänt trevligt. Tack fina du!

Solat'

publicerat i Allmänt;

Haft en bra dag på landet med sol & bad. En ännu bättre dag igår med min bästa vän, tack!!!<3

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Haft en riktig mys kväll & även dag. Började med en pw med min syster på 6 km, jävligt nöjd efter ett uppehåll. Sedan blev det lekparken med W på eftermiddagen , och på kvällen blev till att träffa Sandra min saknade vän. Vi satt på strömsholmen och snackade lite skit, det behövdes! Just nu ligger jag i soffan och väntar på att min man ska komma hem från garaget, vart är du?

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Lördag och Wiggo vakna för en timme sen. Tror det är lite sjuk stuga här hemma, W hostar , jag är snorig & små ont i kroppen , M känner sig likaså. Ja men det går ju ändå. Idag ska vi spendera hela dagen på landet hos mina föräldrar , grilla , sola och ta det lugnt jag tror det är en bra medicin för oss alla. Vart hektiska veckor , jobbiga dagar även veckor . Men nu ska vi koppla av! Har packat min lilla väska , ska snart ta på mig nu är det bara den stora älsklingen som fattas , han ligger kvar i sängen.

Hoppas ni får en super dag! Det ska vi ha.

Onsdag!

publicerat i Allmänt;

Kämpa kämpa! 2 nätter kvar sen kommer äntligen min efter längtade 4 veckors semester , helvete vad skönt!
Idag har jag vart ute på en pw med mammas & pappas hund , ja kanske inte bästa sällskapet då hon alltid ska stanna och nosa överallt verkligen ÖVERALLT.
Wiggo och min syster är på bio och har de mysigt och jag kan inte följa med då jag nu ska försöka sova en sväng innan det är dags att jobba!

1/2 natt

publicerat i Allmänt;

Inatt är det dags för jobb igen men denna gång bara en halv natt , riktigt skönt! Helgen har vart lugn , W har vart hos sin pappa så jag&M har vart själva. Även umgåtts med Nema och Emma , trevligt! =)

Såååååå 2 1/2 natt kvar till semester!!!