Fredag!

publicerat i Allmänt;

Gillar inte alls den här helgen, dags för jobb igen & utvilad kan jag väl inte påstå att jag är direkt. Idag har jag iaf fikat med Rebecka , Emelie & Elise mycket trevligt :) sen va det bara att åka hem lägga sig ( somna aldrig ) vart vaken sen kl 7:45 idag så denna natt blir intressant. Håller tummarna för att helgen går fort nu , jag som ville umgås & mysa med min familj. Wiggo är hos mamma & pappa den här helgen nu när jag jobbar :/ imorgon när jag vaknar får jag träffa han en stund innan det är dags igen!

Ha en bra helg alla lediga & ( inte lediga )


Jonas!

publicerat i Allmänt;

Haft en mys / fika dag med min kära vän Jonas! Snackat skit & haft allmänt trevligt. Nu är jag hemma, killarna är iväg på uppdrag o kommer väl snart hem. Sen blir det att åka till landet ikväll & ladda batterierna tills imorgon & hela helgen då jag ännu jobbar en helg. Känns FÖRJÄVLIGT rent ut sagt , helger är fan inte roligt att jobba. Men får hoppas det går fort.

Myskväll !

publicerat i Allmänt;

Idag har jag spenderat min dag med min kusin. Vi har tränat & solat , sen var det dags att hämta Lilleman från skolan och då blev det en sväng till Leos Lekland och därefter åkte vi & hyrde film. Nu är hela familjen samlad och bara myser , skönt efter en jobb helg!


Skit dag!

publicerat i Allmänt;

En riktig jäkla skit dag, vakna 7:30 och ska jobba inatt. Ni som säger att det inte är jobbigt att jobba nätter ( & knappt gör någonting ) kan stoppa upp något där bak! Jag är trött , irriterad , ledsen you name it ! En dag som är helt upp & ned, man räcker inte till, allt man gör är fel, finns inget rätt alls & vad får man höra gnäll .... Jag orkar inte!!!
Tack kära blogg för att jag får kasta ur mig skiten!

Lördag!

publicerat i Allmänt;

Jobbat första veckan efter semestern, kändes tungt men snart är man väl inne i bubblan igen. Igår va det lugnt , tacos & fredags mys till tusen. Och idag är jag precis hemma efter en pw. Har vart relativt aktiv nu! Stolt tjej.

Pw

publicerat i Allmänt;

Dagens pw är avklarad kan nu fortsätta min dag med gott samvete! 40 min blev det med benhinnorna värkte =/ hoppas på att det går över tills imorgon!