God natt.

publicerat i Allmänt;
usch vad trött jag är så nu så ska jag & wiggo gå & lägga oss , jag hoppas att han sover ordentligt ikväll & min mamma sa att hon kunde gå upp med wiggo imorgon när han vaknar så jag får sova lite , TACK ! det behöver jag. men nu så ska vi kila .GOD NATT !

puss&kram

Morotspuré !

publicerat i Allmänt;
image1036

Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa Wiggo har ätit ännu mer morotspuré han tycker nog att det är gott :) Min syster har kommit hem nu från Örebro också , kul att äntligen få träffa henne :) Ikväll så ska jag inte göra så mycket duscha med Wiggo & sätta på mig pjamas & kolla på Lets Dance . Här är lite bilder på Wiggo när han äter & sen en bild på min syster & Wiggo.

       

?

publicerat i Allmänt;

Jag förstår inte hur en människa kan reagera så  "hårt" genom att få reda på sanningen? Allt jag skriver i min blogg är sant , tror ni att jag sitter & ljuger för er ? Skulle aldrig falla mig in på tanken. Och det är väl inte mitt fel att jag skriver sanningen & att ni reagerar som ni gör MEN börja fan inte snacka skit & gå bakom ryggen på mig & vara falsk för det är fan de värsta som finns !
Nu har jag suttit här & pratat med Tobbe om en sak & jag blev riktigt jävla sårad & ledsen att en människa pga att jag har talat om sanningen i min blogg blivit förbannad på mig , varför inte bli förbannad på personen jag skrivit om ? jo för att du trodde aldrig något sånt om honom.

MEN nu bryr jag mig inte , jag ska aldrig mer ta upp ett skit & ÄNTLIGEN får jag reda på vad folk tycker om mig . Bra att få reda på det den här " vägen " istället för att jag ska gå runt & tro att personen gillar mig . usch nej !

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken & jag ska snart gå ut & gå med Nattis & Wiggo sen så ska jag inte göra ett skit , jag känner att jag inte mår nå vidare ont i halsen faktiskt & huvudet vet inte om jag börjar bli sjuk? USCH nej!

...

publicerat i Allmänt;
Här sitter jag & väntar på att Wiggo ska komma hem .

Allt känns just nu skit & jag trodde aldrig att det skulle bli såhär det var inget jag strävade efter direkt.. men men .

Jag kommer inte skriva mer idag , jag orkar inte .

kläder till wiggo.

publicerat i Allmänt;
När vi ändå var vid tuna park så hoppade vi också in på köpcentret & gick & kollade lite i affärer så Wiggo har fått en tröja från Lindex , ett par badbyxor & jeans shorts från Exit

image1030

Den här tröjan fick han.

hittade inga.

publicerat i Allmänt;
Jag hittade inga snygga tapeter faktiskt inte på det stället jag var på ute vid tunapark där men jag ska åka & kolla på Flügger imorgon kanske . Och idag så åkte jag inte ut till mamma & pappa som ni kanske redan märkt mitt huvud är ju inte i det bästa skick & jag fick en kommentar att ja det kan nog vara sömnbrist  alldeles rätt . Men nu så ska jag gå & göra Billys lasange i micron sen vet jag inte om jag ska ut & gå en sväng rensa hjärnan lite det har hänt en sak men det tänker jag inte berätta på bloggen än ni kommer kanske få reda på det så småning om.

Tapeter.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag faktiskt åka med mamma & kolla på tapeter ska se om jag hittar några snygga ;D Och jag har som sagt jätteont i huvudet så jag vet inte om jag ska ut & rida idag kanske bäst om jag stannar hemma & tar de lugnt försöker sova lite ? Ska rida hela helgen sen & veckan efter det hade jag tänkt.

En skön promenad.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu i lägenheten har vart här i typ 2 timmar snart men iallafall, snart så ska jag ringa min mor & fråga när hon slutar sen så ska jag åka hem till mig för att rida & T ska hem till sig för att äta sen så ska han sova i lägenheten & jag hemma hos min mamma & pappa tror jag.   Men men nu ska jag ta mig lite huvudvärkstabletter så den här huvudvärken går över snart har haft ont i huvudet i flera dagar nu.

Dagens bild

publicerat i Allmänt;
image1029


Jessica Alba

Tycker att den här bilden är så himla fräsch .


Nu har min mamma tvingat mig att jag ska gå & lägga mig & vila medans Wiggo sover så jag ska väl lägga mig i sängen ett tag nu tills han vaknar sen så ska vi ut & gå.

Underkläder .

publicerat i Allmänt;
image1027   image1028

Sen när jag slutar amma Wiggo & slipper ha dessa ruskigt fula amningsBH så ska jag köpa mig något litet extra & snyggt när det gäller underkläder om man har fina underkläder så känner man sig snygg utanpå också , JAG LOVAR !  

Wiggos outfit idag.

publicerat i Allmänt;
* Svarta stuprörsjeans
* Kortärmad body från Calivin Klein.
* Tjock tröja med luva.


Jag har tyvärr ingen bild än men om jag får till en bild så kan jag visa er lite senare idag :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade Wiggo kl 7.20 & då var det bara att pallra sig upp för min del sen så åt vi frukost & jag har fixat mig nu. Min mamma har vart här en liten stund innan hon åkte till jobbet & hälsade på & nu har Wiggo precis somnat om igen han var lite trött så jag natta honom i sin säng , han är så duktig. Idag så ska jag väl inte göra något speciellt är väldigt trött men det är ingen nyhet direkt men jag ska nog ut & rida idag , jätteskönt att få komma ut & göra lite "annat" .Snart så ska jag kolla på våra bästa år sen så tänkte jag gå ut en sväng med Wiggo han har inte vart ute på 2 dagar pga detta väder som vart .

Vad ska ni göra idag ?

Lite besviken.

publicerat i Allmänt;
Jag är lite besviken på en person som kommenterar med ett annat namn, jag vet exakt vem du är & jag blev lite besviken om att det var just du det kunde jag inte tänka mig faktiskt men nu vet jag vad du tycker om mig.


Tobbes mor har precis vart här lämnat blöjor & så fick Wiggo en döskalle body, ett par jeans & en jättefin kofta allt var jättefint :)

NU ska jag sova.

Nattinatt !

publicerat i Allmänt;
Jag säger godnatt nu jag är skit trött & ska kolla på top model nu .

puss&kram

hotmail.

publicerat i Allmänt;

Jag har fått mer & mer frågor på min hotmail ang att vara ung mamma & graviditet det är faktiskt skit kul att få lite mail & det är alltid att kul att svara på frågor om dom är positiva vill säga.

Ingen fantasi.

publicerat i Allmänt;
Jag tycker bara att min blogg blir sämre & sämre jag har ingen fantasi alls när det gäller att jag ska veta vad jag ska skriva och det tråkigaste är nog att det inte går att ladda upp några bilder när jag är i lägenheten , internet är så seg så det tar en evighet att bara ladda upp en ända bild så jag sparar dom tills jag är hos mina föräldrar .

TIPS yes jag vill ha massor av tips på vad jag ska skriva om på bloggen, kom med förslag snälla mitt huvud står still nu & som jag nämnde tidigare jag har INGEN fantasi.

Ikväll så ska T åka & träna med min kusin & hans kompis så min kusins tjej Nattis ska komma hit & göra mig sällskap vi ska prata lite , i need to talk.

Halkbanan avklarad.

publicerat i Allmänt;
Det var inte så hemskt som jag trodde & det gick faktiskt ganska bra & godkänt fick jag men det blir väl alla på halkbanan :) 
Nu så har jag precis ätit mat & plockat undan väntar på att min mamma ska ringa & säga ifall hon ska handla eller inte för isåfall så ska jag åka med henne till affären för att panta flaskor som finns i hela lägenheten.
Har pratat med min mamma & sagt att jag vill tapetsera om i sovrummet & jag kanske får det ? ska prata med min pappa också eftersom de äger lägenheten så måste jag fråga de först , jag hade tänk en fondvägg eller något liknande . Vet ni någon bra sida på tapeter man kan kolla på internet ?

Halkbana snart !

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag på mammas & pappas jobb & väntar på att kl ska bli mer , T & Wiggo är & simmar på babysim. Ändrade planer för idag jag ska inte åka ut till mamma & pappa idag för pappa mådde sämre nu tydligen & jag vill inte riskera att åka på något skit & bli sjuk nejnej men om han är bättre imorgon så ska jag åka ut & rida iallafall jag känner att jag måste . Men men nu så ska jag väl gå ner till bilskolan ..

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade Wiggo kl 9 så lite sovmorgon fick man & jädrar vad han sover han somna kl 21 igår kväll han var väl så trött min lilla älskling <3 Vi har ätit frukost & nu så kollar jag lite på reprisen från våra bästa år fast jag såg det igår, snart så ska T & Wiggo åka iväg & bada jag kan tyvärr inte följa med idag eftersom jag har halkbana idag kl 11.45 & jag är skit nervös ska jag säga er men jag hoppas att det går bra .  Efter halkbanan om jag hinner så ska jag ta ut Wiggo i vagnen & gå till Rekarneskolan för att träffa Madde & Lollo men jag får se om jag hinner för det slutade tydligen 14.30.  Annars så ska jag väl inte göra något speciellt kanske åka till mamma & pappa för att rida eller något sånt känns som jag behöver röra lite på mig.

Sen vill jag fråga om ni läsare tycker att jag är negativ när jag svara på era frågor ?
Det var nämligen någon som sa att jag var det så det är lika bra att jag frågar er. 

Tack!

publicerat i Allmänt;
Sen vill jag säga tack till Louise & Madde för en super trevlig kväll skönt att få prata av sig lite :)

God natt .

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & lägga mig Wiggo somnade för en timme sen ungefär & jag ska passa på & sova. Sen vill jag bara säga att Wiggo är 5 månader snart & inte 4 månader . På kvällen så äter han modersmjölkersättning inte VÄLLING som jag råkade skriva han håller sig längre om han får det på kvällen därför ger jag honom det & han ska börja äta små protioner av "burkmat" . Jag behöver däremot inte något tips om vad jag ska ge Wiggo utan jag känner honom bäst eftersom jag är hans mamma & detta menar jag inget negativt men jag säger bara det .

GOD NATT .

puss&kram

God kväll .

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag köpt en sängmobil till Wiggo på Coop faktiskt :) T har åkt till en kompis & Wiggo ligger i sin säng & halv sover just nu sitter jag & väntar på att Madde & Louise ska komma & hälsa på mig vad roligt har inte träffat dom på några månader :/ Men men behöver iaf inte sitta själv ikväll det är ju alltid kul med sällskap :) Nu så ska jag göra iordning lite välling till min lilla kille & så hoppas jag att han somnar för natten snart också då får jag lite tid för mig själv också.

OCH

publicerat i Allmänt;
där försvann jag från mest aktiva det var bara en tids fråga att man aldrig lyckas ligga där i flera dagar i rad utan försvinner efter kanske 2-3 dagar men jag är glad att det är så många som är intresserade & verkligen vill läsa samtidigt är jag glad för att ni är så positiva :)

Jag väntar på att min mamma ska ringa mig hon pratade med min syster i telefonen jag ska fråga om hon vill åka med mig & köpa en sängmobil till Wiggo . Ikväll så blir jag & Wiggo själva för T ska iväg till en kompis & kolla på film jag bad honom ta med Wiggo men det ville han inte så jag & Wiggo blir själva så då ska vi mysa & kolla på TV ska försöka få Wiggo i säng ganska tidigt också så om jag inte uppdaterar så mycket idag beror det på att jag myser med Wiggo. :)
Vad ska ni göra ikväll ? Kolla på Gynning & Gossip girl hoppas jag?

image1023  image1024

film

publicerat i Allmänt;
Har kollat på film hela dagen Nattis kom hit & vi har kollat på filmen Juno & ätit popcorn & drukit cola kanske inte så nyttigt men det är SÅ skönt att bara slappa speciellt när det är sånt här väder ute. Nu så håller jag på & värmer lasange är lite små hungrig sen så ska jag ringa min mor & fråga ifall hon vill skjutsa mig till barnens hus eller babyproffsen för att köpa en sängmobil till Wiggo. Men nu så ska jag kolla klart på filmen vi nu tittar på :)

Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;
Nu så ligger Wiggo på golvet under sitt babygym & leker lite . Jah skrev ett inlägg om att vara ung mamma men hann inte skriva så mycket för Wiggo ville inte ligga på golvet längre men det finns såklart massor med mer att säga men jag hann inte som sagt jag får göra det någon dag då jag har mer tid på mig.

Nu har min mamma vart här & lämnat tandkärmen så nu har jag borstat mina tänder & jag tror fasen att jag har ett hål i tanden för jag är jätte öm usch det vill jag inte. Och så skickade Nattis ett sms nyss & sa att hon var vaken & skulle bara duscha & fixa sig sen komma hit , kul med lite sällskap för en gång skull . Nu så ska jag krypa ner på golvet & lägga mig bredvid min älskade lilla kille <3

Ung mamma.

publicerat i Allmänt;
Jag vill berätta om livet som ung mamma .

Jag tycker inte att det är någon skillnad om man är ung mamma eller om man är 35 - åring till mamma NEJ. En ung mamma kan ha lika bra erfarenhet som en "gammal " det som är lite knapert när man är ung är väl ekonomin om båda går i skolan ( som jag & T ) men vi lever bra & har föräldrar som ställer upp så det är inga problem men visst så kan man inte tro att man får mer saker till sig själv utan nu finns det en till person att tänka på. Och jag tycker det är väldigt viktigt att ställa upp för varandra det är en sak man ska tänka mycket på det är inte bara en person som ska göra något fast de gäller ju vilken ålder som helst inte bara unga föräldrar.Och jag är glad att jag blev ung mamma då har man ju iaf ork :) jag tror att vilken ung tjej som helst skulle kunna bli en bra mamma om man verkligen vill & går in för det.

Positivt med att vara föräldrar överhuvudtaget är väl att man har ett litet mirakel ens egna barn & har ansvar för ett liv som också ska bli till en stor människa. Barn är det bästa som finns.
Sen finns det ju såklart negativa saker med som alla männskor som ska bry sig om ens liv , ge dumma & negativa kommentarer om att man inte kommer klara det m.m. Och kompisar man trodde var ens kompisar bara försvinner men då får man ju ÄNTLIGEN reda på vilka som är ens real friends .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Allt bra med er ? Nu är jag vaknen vaknade kl 7.30 av att Wiggo var vaken annars så hade jag gärna sovit ett tag till . Idag så ska Nattis komma hit & vi ska bara ta det lugnt & kolla på film sen så ska jag väl åka & köpa en sängmobil till Wiggo om jag fått mina pengar vill säga. Jag såg att jag fortfarande låg kvar på listan men har halkat ner en hel del men jag säger bara tack allesammans :)

Wiggo sitter framför TV & kollar på barnprogram & han är helt facinerad ( eller hur de stavas ) ser riktigt roligt ut. Men nu så väntar jag på att mamma ska komma & lämna tandkrämen som jag glömde igår & de finns inge här hemma , haha! Nu så ska jag kila!

Hemskt.

publicerat i Allmänt;
Jag hörde nyss på nyheterna att en man blivit knivhuggen i ryggen i Centrala Eskilstuna , fan vad läskigt när ska våldet ta slut ? Jag vågar ju knappt gå ut på gatorna längre därför är det så skönt att vara på landet hemma hos mamma & pappa där vet ingen vart man bor eller ingen som kommer dit ( hoppas jag inte ) .

Men nu så ska jag gå & lägga mig är väldigt trött & Wiggo har redan somnat så jag ska faktiskt passa på att gå & lägga mig jag också. Men jag vill säga tack för alla kommentarer & tack för att ni läser min blogg & låter mig vara kvar på listan det är som en liten " chock " jag får dock se ifall jag ligger där jag ligger imorgon men jag såg att jag har glidit ner lite så jag är säkert borta ikväll redan men tack alla för att ni läst & jag hoppas ni kommer tillbaka , GOD NATT :)

puss&kram

Sängmobil.

publicerat i Allmänt;
     image1022

Nu när vi har fått in spjälsängen in till lägenheten så ska Wiggo lära sig att sova i sin säng fast dumma som vi är så borde vi ha lagt honom där från första början såklart men gjort är gjort & jag vill verkligen att han ska kunna sova i sin säng man kan nog sova bättre om man sover " själv " & Wiggo är inte så lätt & natta eftersom han bara måste ha min tutte för att kunna somna vi brukar ligga i sängen & kramas medans han äter då somnar han skit snabbt men sen är det svårare att natta honom om inte jag orkar ge honom tutte ( de börjar göra ont ) & nappen tar han nu men han har svårt att somna & det tar dubbelt så lång tid. Så imorgon när jag pratat med min mor & ifall jag har fått min föräldrar penning så ska jag köpa en sängmobil åt honom.

Svar på era frågor.

publicerat i Allmänt;

Nu så är det slut på frågestunden & det är dags för mig att svara på allt .

Postat av:

Vill du gifta dig ? :)
Ha fler barn med T ? :)

Du är en grym mamma :)

Svar : - Jag vet faktiskt inte om jag vill gifta mig har inte tänk så långt än :) Ja, jag skulle nog vilja ha fler barn i framtiden & då hoppas jag på en tjej jag är ju tokig i rosa så det skulle ju vara perfekt ! Tack så mycket ! ;D

Postat av: Eva

Hur har ni råd med allting eftersom att varken du eller T jobbar eller så?

Planerar ni att skaffa fler barn?

Svar : - Han får studiebidrag / lån & jag föräldrar penning man får leva efter så mycket pengar man har kanske inte köpa de dyraste märkerna på kläder, skor osv. Någon gång i framtiden så kanske det blir en liten plutt till :)

Postat av:

Har du förändrats mykt sedan wiggo kom, från högstadiet tex. ?

Jag tycker att du är en stark person!

Svar : - Oj , ja jag har faktiskt föräldras massor jag har börjat förstå mer saker vad som är viktigt.
Tack så mycket :)

Postat av: Alice

Känner du någon gång att du missat något av din ungdom efter ha fått barn? inte gå ut och roa dig på krogen, åka jorden runt, eller vad man nu gör innan man blir mamma. Självklart vet jag att du älskar Wiggo mer än något annat. Men jag tänkte om du någon gång känner så?!

Svar : - Självklart så känner man sig ganska ensam ibland eftersom det är många vänner som svikit så det är väl det som jag har " missat " vännerna & krogen jag är ju inte 18 år än så det har jag ju absolut inte missat :) Resa & sånt kan man göra fast jag har barn & åka jorden runt det skulle jag aldrig vilja göra för jag är livrädd för att flyga haha :P . Missat något tror jag väl inte att jag känner att jag gjort bara vännerna !

Postat av: Stina

Var Wiggo planerad? och hur långt tid tog det in på din graviditet innan du visste att du var gravid? hur?

Svar : - Nej Wiggo var inte planerad det tog ungefär 5-6 veckor , jag mådde inge bra & mensen försvann , spydde & åt i massor sånt som man brukar få :)

Postat av: Tu Madre

Hur mycket spenderar du på kläder / månad till dig själv och hur mycket till Wiggo?
Vilka barnklädesmärken föredrar du?

Svar : - Oj jag har faktiskt ingen aning men det blir väl några hundra lappar beroende på från månad till månad ibland köper jag inget alls & ibland köper jag massor. Vilka märken ? Oj jag vet faktiskt inte det finns många bra =) Jag är inget märkesfreak direkt & köper kläderna till Wiggo på H&M & Lindex för det mesta & jag tycker de är bra.

Postat av:

känns det som att du och Tobbe är på väg åt rätt håll igen?...du verkar iaf lite gladare:)

Svar : - Nja det går ju iallafall lite framåt så man hoppas det går åt rätt håll =)

Postat av: Malin & Neo

Är du sugen på en till bebis?


Svar : - haha ja men det får vänta :) 

Postat av:

hur märkte du att du var gravid? några tecken?


Svar : - Det vanliga mensen försvann jag mådde illa & åt som en häst . 

Postat av: johanna

hur mkt "kostar" wiggo i månaden eller vad man säger? med välling, blöjor, kläder osv.. :)


Svar : - Det är inte mycket alls. Blöjorna köper Wiggos farmor & mormor till honom , jag ammar ju honom fortfarande så det blir inte dyrt med välling för han får det bara på kvällarna så han håller sig längre under natten. Kläder beror på vi får väldigt mycket kläder & ibland köper man väl lite då & då men han är inte dyr alls & speciellt inte om man har sånt stöd från föräldrarna som vi har . 

Postat av: ung mamma

hur stort bor ni? bor ni tsm? hur mkt pengar har ni i månaden? kRam


Svar : - Vi bor i en två tillsammans & vi har mer än tillräckligt med pengar :) kram

Postat av: Ulrika Jansson

Vad vill du arbeta med sen?
Jag älskar att läsa din blogg wiggo är så fin även du tycker jag :)


Svar : - Jag vill väl arbeta med människor ( går omvårdnads programmet ) & om jag har turen med mig så vill jag jobba med hästar också.  Tack så mycket :)
 

ni är söta.

publicerat i Allmänt;
tack för alla kommentarer om wiggo det värmer mitt hjärta :) 

Har precis kommit hem från affären ska snart äta men jag tänkte skriva några rader först . Jag tänkte att det verkar vara så många som vill fråga saker igen & ni som läst min blogg lite då & då vet att jag brukar ha lite frågestunder så jag tänkte ta en nu fram till kl 21.30 alltså en timme. Högst 3 frågor per person annars blir det lite mycket att svara om det är många som undrar så samla era frågor till det här inlägget blir lite svårt att leta frågor från de ena inlägget till det andra . För privata frågor så svarar jag inte så ni vet  ! :)

affären!

publicerat i Allmänt;

jag är hemma i lägenheten nu skulle sovit hos mamma & pappa men pappa mådde inge bra så vi åkte in till stan istället vill inte riskera något. under tiden jag har vart här har jag bäddat Wiggos säng & nu så ska vi gå & handla lite mat jag är jätte hungrig har inte ätit på hela dagen bara mackor eftersom jag inte orkat göra något men då får jag väl skylla mig själv :P
men nu så ska vi gå jag kommer igen när jag är hemma & ätit lite mat.

apelsin

publicerat i Allmänt;
wiggo har vaknat & ätit sen så tog jag mig en apelsin gottigottgott ;D wiggo har suttit i sin bilstol & gungat massor så himla roligt & se tänkte filma & lägga in här men de funka inte iaf han sitter & ler & skrattar samtidigt & gud vad de går in i mitt hjärta <3 jag älskar dig mest av allt .  nu ska vi mysa!

Rösta på mig !

publicerat i Allmänt;
Jag gick en kommentar av HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

Hej var med och rösta på den bästa och sämsta bloggaren på den aktiva listen. Välj tre av varje och motivera gärna varför du har valt just dessa.

Jag kommer att göra en sammanställning som alla kommer att få ta del av.

Och eftersom jag fortfararande ( kors i taket ) är med på listan så rösa på mig är ni snälla ;D <3

Tänker.

publicerat i Allmänt;


Detta är min farfars låt & varje gång jag hör den tänker jag på dig farfar , jag saknar dig så mycket jag önska att du fanns hos mig nu <3

new photos

publicerat i Allmänt;
Lite nya bilder från idag & jag var tvungen att lägga in bilderna på wiggos skor så söta är dom =)


     

Blogg blir till dagbok.

publicerat i Allmänt;
Min blogg är MIN BLOGG & det är som en dagbok för mig jag skriver ner allt vad som faller mig in & ibland så behöver man "skriva av sig " lite . Så många läsare jag har & så många kommentarer jag får är bara en bonus & jag gillar att ni gillar innehållet. Stör man sig på mig på något sätt så behöver man inte läsa eller kommentera överhuvudtaget det är bara onödigt & slöseri på tid för både er & mig att såra andra men ni som ger positiva kommentarer ME LIKE fortsätt som ni gör tänkt om alla vore som er , fast det förstår jag att man inte kan vara för de finns elakt folk det gör det faktiskt även om man inte vill inse det själv. Visst får man säga vad man tycker men blir det för mycket så STOPP det finns en gräns där jag kan bli sårad , jag vet man ska ta kritik men ibland orkar man inte. 

Jag har funderar många gånger på att man ska godkänna kommentarerna innan dom publiceras i min blogg/dagbok men jag tycker att man inte ska behöva göra det & det blir dessutom slöseri på tid för min del att behöva sitta & acceptera alla inte för att det är JÄTTEMÅNGA men det är ju några stycken. Och som sagt är människor bara ute efter att vara elak så snälla kommenterar inte eller läs inte min blogg!

Allt för mig / B

en liten promenad.

publicerat i Allmänt;

kom precis hem från en blåsig men vacker promenad hämtade posten & gick tillbaka hemåt , Wiggo somnade i vagnen så jag hoppas han sover sin middag nu för sen så måste han vara vaken fram tills kvällen då det är läggdags försöker få in lite tidsrytm sova på förmiddagen & en gång på eftermiddagen det är ju perfekt sen när han ska sova på kvällen då kanske han somnar tidigt istället för kl 22-23 på kvällen. Har pratat med T & han har inte fått tillbaka bilen än så han är i stan vet inte vad han gör men när han ringde så skulle han också kolla på våra bästa år haha vilken familj jag undrar om Wiggo också kommer kolla på det när han blir större , vem vet ? ;D

Jag har tagit lite bilder idag igen som jag tänkte visa er alltid kul med nytt ,visst ? nu ska jag kolla till min lillkille !

vår

publicerat i Allmänt;
man kan ju nästan tro att det är vår ute men nu så ska jag ta på wiggo kläderna sen ska vi gå till brevlådan för att hämta posten sen så ska jag försöka  få wiggo att sova middag om han vill såklart , jag kommer sen om jag fått wiggo att sova.

vaken

publicerat i Allmänt;
wiggo är vaken & sitter i mitt knä men snart så ska vi gå & kolla på TV Rachel Ray är det nu sen våra bästa år :) 
vad ska ni göra idag ? berätta lite om er själva det är roligt & läsa & gärna med förslag om vad jag ska skriva på bloggen.

jag skoja,

publicerat i Allmänt;
jag trodde att wiggo hade vaknat men han var lite ledsen men jag drog vagnen fram&tillbaka då somna han om igen , så bra :) jag känner mig riktigt ensam när wiggo sover & sigge är ju inte speciell sällskaplig när han bara ligger ute på gräsmattan & " vaktar hästarna " aja jag får väl göra det bästa utav situationen..

Skiljer sig.

publicerat i Allmänt;

Allt fler ungdomar " skiljer " sig från sina män JO JAG LOVAR .  Jag har sett folk som förlovat sig med sina pojkvänner & sedan har de gjort slut , det är inget jag strävar efter direkt men jag tänkte bara berätta det & det är klart att om man inte trivs med varandra så ska man inte vara tillsammans . men det är allt fler ungdomar idag som gör slut faktiskt . men nu vakna wiggo =)

En stor hårskillnad.

publicerat i Allmänt;
image1016

Om man kollar på den här bilden & jämför med dom nya bilderna på Wiggo ser ni att han inte har så mycket hår kvar längre han skaver av allt men det växer nog ut snart igen & jag tror nog att det har kommit några hårstrån faktiskt :) Jag älskar den här bilden på honom & alla andra såklart .

pappa & wiggo.

publicerat i Allmänt;
image1015

Min lilla busunge ligger & sover ute i vagnen han blev lite små gnällig så jag gick ut en sväng med honom & nu sover han så sött i sin vagn då kanske jag kan passa på & kolla på Våra bästa år samtidigt såg det inte i fredags då jag var ute med Wiggo. Jag lovar att det programmet är beroende framkallande jag måste kolla på det VART jag än är haha lite skämmigt faktiskt.

Det här är en gammal bild på Wiggo som kramas med sin pappa men halva hans huvud blev inte med haha stackaren blev halshuggen ska försöka hitta en bättre bild.

En vettig kommentar!

publicerat i Allmänt;
Jag fick faktiskt en vettig kommentar av en tjej som heter My hon skrev såhär ang om inlägget (...) nedan.

det är inte elakt alls att tänka så!!!

det visar bara hur ojämställt samhället faktiskt är. att en kille kan sova hela dagen utan att folk bryr sig men hade det varit DU som sovit så länge (om typ din kille varit pappaledig) hade det säkert blivit ett jäkla liv om att du varit en dålig mamma typ. näää är man 2 st ska man dela på att sova ut.

jag tycker faktiskt det var skit bra sagt :)

Dop present.

publicerat i Allmänt;

När Wiggo döptes fick han en lammgunga & han brukar sitta & rida på den ibland & det ser så roligt ut för han sitter typ & klappar den som han tycker att den har skön päls aja jag var bara tvungen & säga det . Och såhär ser den ut , skit söt tycker jag & skön är den man kan typ gosa men den haha :)

image1014

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Just nu så sitter jag här har precis ätit frukost & T drog precis in till stan han skulle till skolan tror jag & sen lämna in bilen jag tror han skulle komma hit efter. Igår när jag gick & la mig så kom T ner krypandes under täcket & sa förlåt så det är ju alltid en bra början. men nu ska jag gå & kramas med min bebis <3

Hjärta dig

publicerat i Allmänt;
image1012



Mina lilla gullunge åh han är ju så söt man kan inte sluta pussa & krama honom <3
Nu så ska jag faktiskt gå & lägga mig är väldigt trött men jag hoppas ni haft en trevlig kväll ALLIHOPA & fortsätt kommentera väldigt roligt & läsa , imorgon ska det bli spännande & se ifall jag ligger kvar på "listan" eller ej det återstår & se.

puss&kram

...

publicerat i Allmänt;
jag har faktiskt lite mer & säga ang. det här om att jag är " så elak " ..
jag vill kunna lite på en person som säger att man lovar något hur skulle ni själva känna ifall någon lova er något sen nästa dag så minns han/hon inte vad du pratar om som de inte sagt ett skit ? jag skulle bli fly förbannad.
Jag kan säga att jag älskar min familj det gör jag & jag försöker få det att funka men så länge det är en person som gör allt så kan de inte funka & humöret orkar inte vara på topp jag vet nog ingen som är vaken 24/7 & är skitglada? nono .. man måste ställa upp , ställa upp för varandra & göra det bästa utav situationen men jag tror att T är allmänt LAT faktiskt han är inte van att gå upp kl 7-8 på morgonen när han alltid har fått sova till kl 12 på dagen men han går ju & lägger sig sen också han kanske borde ändra tiderna lite ? jag tror det ... och det bästa är ju att han börjat springa nu så han kanske bli lite piggare man kan ju alltid hoppas :)
jag vill att det ska funka mellan oss & jag vill så gärna att Wiggo ska växa upp med båda sina föräldrar.

ont .

publicerat i Allmänt;
usch har ont i magen som tusan har haft det i några dagar nu & jag hoppas det går över snart igen. imorgon så ska jag vara hemma själv med Wiggo , T ska iväg till skolan ( tror jag ) & sen lämna in bilen på besiktning tror jag att han sa? något sånt iallafall. sen så ska jag väl försöka hinna med & rida imorgon också får väl se hur det blir med den saken men jag vill & behöver nästan göra det nu alla dagar i veckan eller någon dag kan hon väl få vara ledig men nu när man väl är igång så är det ju skitkul :)

jag fick en kommentar av en tjej antar jag att det är som skrev att jag bara kastar skit på T MEN grejen är jag kastar ingen skit jag säger bara precis som det är & visst jag gör också fel men va fan det gör väl alla ? och hur skulle du själv känna dig om du bli lovad något & tror att du ska få sova längre på morgonen dagen efter men sedan blir väckt & går upp kl 7 istället för kl 10 tex ? jag tycker iallalfall om man säger " jag lovar " så ska man hålla det också för man blir så jädrans besviken sen när man inser att han inte lovat de han skulle. Och så sa hon att han är en finfin kille & att hon träffat honom några gånger & jag säger bara JAG VET att han är en fin fin kille annars skulle jag väl inte vara tillsammans med honom? men jag är trött på att han inte ställer upp så mycket som han säger att han ska göra. Säger en sak men gör en annan , det har ni väl hört förut ?

Singing bee & en annan del av köping.

publicerat i Allmänt;
   image1009

ikväll så kollade jag på Singing Bee först & sedan en annan del av köping jag fick lov & spela in det sen kollade jag på det efter jag kollat klart på Singing bee.
Dom är ju så jäkla roliga alltså nu pratar jag om en annan del av köping jag skrattar som tusan när jag ser det & jag bara ÄLSKAR Tobbe han är ju roligast av alla tycker jag nu längtar jag redan till nästa söndag ! :)

duschat.

publicerat i Allmänt;
Har precis duschat klart med Wiggo han fick duscha med mig & han gör det mer & mer han älskar det.  Men nu så ska jag sätta mig framför TV & bara glo ett tag är väldigt trött efter dagens ridpass . Tack så mycket alla kommentarer ni är verkligen skit söta som kommenterar & läser :)

Jonna - vi saknar er också <3

Lyckas!

publicerat i Allmänt;

Konstigt nog så har jag lyckas ligga kvar på aktiva listan men har åkt ner ett par snäpp men det spelar väl ingen roll det är ju inte allt fast det är ju alltid roligt att få " kontakt " med andra bloggerskor jag hoppas att ni låter mig få ligga kvar där & att jag själv är duktig på att uppdatera.

Bebis tjej!

publicerat i Allmänt;
Om Wiggo hade vart en tjej så skulle han lätt haft dessa plagg på sig & en massa rosa , klänningar , strumpbyxor & spetts . Jag frågade T om jag fick köpt något utav dessa plagg men det fick jag inte :(  men jag kanske kan köpa i smyg ? haha !

     

Checka!

publicerat i Allmänt;
   image1004

Dita Von Teese skäms inte över sin kropp. Nej men usch sådär skulle jag aldrig kunna gå haha !

Saknad.

publicerat i Allmänt;
Jag saknar min storasyster väldigt mycket hon har ju börjat plugga i Örebro så bor där borta nu & denna helg har hon inte vart hemma utan vart kvar i Örebro för att plugga men jag hoppas på att hon kommer hem nästa helg så man kan hitta på något roligt det skulle jag behöva göra :)

Jag saknar dig <3

image1003

snygg va? ;D

Stentvättade.

publicerat i Allmänt;
Jag är ute efter ett par stentvättade jeans & jag har hittat dom snygga från Cheap Monday tycker dom är otroligt snygga men jag är också ute efter en kort stentvättad jeans jacka men inte ihop med jeansen absolut INTE det blir för mycket & inge snyggt alls.

   image1002

Vad tycker ni om jeansen?

Back home!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit ner från stallet har ridit & det gick super bra & jag är jättenöjd med Isabell :) Imorgon så ska jag försöka komma till stallet igen för hon MÅSTE komma igång & jag tänker inte sitta & dalta med henne längre fram & tillbaka för då kommer man ju ändå ingenstans. Tog inga bilder idag för jag ville inte ta med min kamera upp är lite rädd om den & min mammas & pappas kamera är urladdad så ska sätta batterina på laddning.

Jag har några fler bilder på Wiggo men jag tänkte att jag slänger in dom senare. Och nu så vill jag ha lite förslag på vad jag ska skriva här i min blogg ,vad vill ni höra mer av osv. Berätta !

Ursäkta.

publicerat i Allmänt;

men jag är verkligen upprörd läste en tjejs blogg nyss som heter KISSIE ( finns på mest aktiva ) hon är verkligen en människa utan hjärta har ni läst om gravida tonåringar ? Ja jag kan bara säga att jag blir alltid lika upprörd & förbannad när jag läser hennes blogg. Hon är en omogen tjej som jag tror är väldigt osäker i sig själv.

Ni får säga vad ni vill om detta inlägg men henne TÅL jag INTE !

Fika.

publicerat i Allmänt;
Jag har precis fikat med bullar  & juice nu så ska jag & mamma åka in till stan för att lämna Wiggos spjälsäng i lägenheten sen så ska vi åka till min morbror & hämta tripptrappstolen & lite annat smått :)
Sen hade jag tänkt rida också om vinden ger med sig lite har inge lust alls att rida i den här jädrans blåsten nejnej men då måste jag skicka ett sms till E också & berätta det aja jag får se hur det blir. Men nu så ska jag faktiskt åka vi hörs senare & då kommer det in bilder på Wiggo också som jag tänkte visa er :)

Angelina Jolie

publicerat i Allmänt;
    image998

Hennes mage bara växer & växer ska bli spännande & se vad det är för filur som ligger där inne & väntar på att få komma ut :) GRATTIS TILL ER BÅDA!

Home!

publicerat i Allmänt;

Jag har precis kommit ner från stallet nu & så har jag hunnit filma Wiggo också med mammas & pappas filmkamera skitkul :) Nu vet jag inte vad jag ska göra ska tjata på mamma eller pappa så vi kanske kan åka & övningsköra lite idag det vore ju både bra & kul. På onsdag så har jag ju halkbana jag är lite nervös faktiskt.

image997

God morgon gott folk :)

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag sova till kl 8.50 & det är ju ungefär en timme längre än vad jag brukar få sova så det var skönt dock så har jag väldigt ont i ryggen men jag hoppas det går över. T gick upp med Wiggo idag med mycket tjat från min sida men gick upp gjorde han tillslut MEN tänk om han någon dag skulle säga " Älskling jag kan gå upp med honom så du får sova "  men jag har aldrig  fått höra det . Idag var det inge vidare väder ute , blåser & är fuktigt i luften men jag ska nog ut & rida vilket fall som helst Isabell måste komma igång.
Någon undra vart jag köper hästgrejer & jag brukar beställa "små saker " från Börjes & sen brukar jag köpa från Biderman , Jump in såna hästaffärer som finns i eskilstuna :)

Men nu så ska jag äta upp min frukost sen så ska jag pallra mig upp till stallet för att släppa ut hästarna & för att mocka orkar inte rida nu , jag kommer väl sen igen !

Sussilullan !

publicerat i Allmänt;
Nej jag är skittrött verkligen & jag ska gå & lägga mig nu också har vart en tuff dag kan man väl säga & jag hoppas att jag får sova ut inatt också. Jag ser bara hur antalet besökare stiger hela tiden & det är ju super kul fortsätt så men jag vill se lite mer kommentarer går man in på dom här " stora bloggarna " så ser man typ 50-100 kommentarer OMG hur gör dom för att lyckas få sådär många ? aja , vem vet & ni är ju så underbara att ni läser & det gillar jag & jag hoppas ni gillar bilderna på Wiggo jag laddat upp här nedan.
GOD NATT




     

                                                                                                                         Puss&kram Bea

Inga pengar .

publicerat i Allmänt;
Jag ska bara berätta att jag tjänar inga pengar alls på min blogg för jag ser ingen mening med det. Jag älskar att bara få skriva av mig & dela information med nytt folk & det är ju alltid ett plus i kanten att få läsa en massa kommentarer också såklart :)

Wiggo.

publicerat i Allmänt;
Wiggo har inte sovit precis mycket idag så han är väldigt trött jag gav han precis mat & nu så ligger han i sängen med nappen i munnen & sover han är duktig han min lilla kille :) Idag så har jag väl inte gjort annat än vart hemma & det har faktiskt vart väldigt skönt med tanke av att jag är väldigt trött gick upp kl 7 -7.30 imorse . Jag ska försöka gå & lägga mig snart & så får jag väl se om jag kan sova har väldigt ont i kroppen & i min mage , konstigt vet inte vad det kan vara MEN jag hoppas verkligen att T går upp imorgon bitti jag måste få sova ut någon dag har vart uppe alla dagar, nätter & tidiga mornar sen Wiggo föddes alltså i snart 5 månader & T har vart uppe högst 3 ggr så det är dags nu att hjälpa till lite mera.

Har en plan imorgon jag ska rida sen så ska jag inte göra ett skit bara slappa !

baby jeans!

publicerat i Allmänt;

image990image991

När Wiggo bli lite större så ska jag lova honom dom här tuffa byxorna.
Dom kommer från Ellos & kostar 549:- 

image992

Dessa Cheap Monday jeans är ju också väldigt tuffa men som sagt det får bli när han är lite större har inge lust att lägga ut så mycket pengar på jeans nu till honom när han växer så det knakar & byter storlek varje vecka typ . haha nej men nästan !

Besviken ..

publicerat i Allmänt;
Har kollat på melodifestivalen & jag är rejält besviken på att inte Patrik gick vidare till finalen istället för hon Frida jag förstår inte hur svenska folket röstar :P och jag sitter bara & skakar på huvudet nu för tiden när det är melodifestival osv jag förstår inte att visa bidrag får vara med ibland så skämms jag över att kolla på dom det är sjukt. Det var bättre förr tycker jag iallafall , vad tycker ni ?
Under dom här tre gångerna så har jag inte fastnat för någon låt alls & jag är riktigt besviken på alla låtar eller inte alla men dom flesta. Förr så fick man bara sjunga på svenska men sen fick man även sjunga på Engelska men nu så får man sjunga på ryska , spanska , franska osv det är väl ändå en SVENSK melodifestival . Aja nu ska jag inte sitta & dalta för det. 


               image989 

Melodifestival & grannar .

publicerat i Allmänt;
Vi ska snart åka iväg till våra grannar & kolla på melodifestivalen & då tänker ni säkert " åka iväg till era grannar " haha men dom bor någon km härifrån & wiggo ska med också så det blir bilen istället för vagnen. T är ju på bio med sin kompis ikväll så jag är med mamma & pappa ikväll & det ska bli mysigt. Jag återkommer sen när jag kommer hem med bilder på Wiggo & så jag hoppas ni kollar in då :)

Har ni några frågor så ställ dom gärna jag ska försöka svara så gott jag kan!

Bilder från stallet.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska ni få se lite bilder från stallet idag dom första bilderna är på Isabell & mig , den sista bilden är på E & Mirre när de hoppar idag för mig & det gick super bra . :)

         

Hårkontroll!

publicerat i Allmänt;
           image981

Jag tänkte skriva lite mer om hårkontroll eftersom det verkar vara många som undrar saker :)
Det funkar jättebra för mina naglar & hud det tog mig ungefär en månad innan jag märkte skillnad men det är ju olika från person till person hur de verkar & ifall det är bra eller inte. Jag tycker inte att de funkar så bra för mitt hår men det är ju så himla slitet så det kan man ju förstå + att man tappar en massa hår efter en förlossning också men det kanske funkar bra för någon annan. Ett sånt här paket kostar runt hundra lappen & lite till kanske det är olika från vart men köper dom , man kan beställa de på internet också men de finns i de flesta hälobutiker :)
Är det några mer frågor så är det bara & fråga på!

nere !

publicerat i Allmänt;
Jag kom precis ner från stallet & tack för alla kommenterarer ni är jättesöta allihopa!
Någon frågade om pillrena som jag äter för hår,naglar & hud det heter Hårkontroll & det finns nog i dom flesta hälobutiker :)

Istallet gick det jättebra E & Mirre var jätte duktiga & sen efter så red jag Isabell det gick bra & både hon & jag blev svettiga jag har tagit bilder men min kamera dog så ska ladda den först men nu så ska jag pussa & krama på min älskling <3

Stallet.

publicerat i Allmänt;
Wiggo tyckte inte så jättemycket om potatisen men de slank ner :) nu så ska jag gå upp till stallet E kom precis så ska rusa upp dit efter "lektionen" så ska jag rida Isabell jag tar med mig kameran så får jag se hur mycket bilder jag tar .

potatis.

publicerat i Allmänt;
image980

På den här bilden så ser ni Wiggos potatis som ligger & kokar så idag är det dags för första gången att smaka på potatis & " människoföda " överhuvudtaget ska bli spännande att se vad han tycker , berättar sen! :)

Roligt .

publicerat i Allmänt;
Det är mycket roligt att fortfarande ligga kvar på mest aktiva listan & att få nya läsare det är väl det roligaste av allt & att de lämnar ut sina bloggar så man kan gå in på deras :) Jag såg också att min barndomsvän Therése ligger precis under mig. Jag ska försöka att lyckas hålla mig kvar det är väl upp till er helt enkelt & ifall jag är aktiv som sagt men jag uppdaterar & skriver nytt varje gång jag har tid.

....

publicerat i Allmänt;

Jag har precis fikat & snart är det dags för mat jag ska hinna äta något innan E kommer kl 13 bestämde vi..
Sen så ska jag nog själv rida också måste röra på fläsket lite. Just det fick en liten rolig kommentar faktiskt .

Postat av:

Ja du kan ju säkert så mycket om att vara förälder : )

Ja jag vet  nog om att man ska ställa upp & hjälpas åt . Man är väl ändå två till att skaffa ett barn? Eller är jag helt ute & cyklar nu eller?  Det är inte EN person som ska göra ALLT för tillslut så pallar man inte man faller ihop & mår skit , de är väl den perioden jag är i just nu.

Och det roliga med denna kommentar att den kom från samma dator som jag skriver på så jag antar att det är T som suttit & skrivit denna kommentar.

Promenad.

publicerat i Allmänt;

Har precis vart på en liten promenad med mamma, sigge & Wiggo . Nu så ska vi sätta oss på trappen utomhus & fika :) T sover fortfarande & det stör mig SÅ mycket .


image979

Tat på mig!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag tagit på mig kläderna & borstat tändera sminket hoppas vi över idag haha skönt! Ska nu gå upp till stallet & fråga ifall min mor behöver lite hjälp eller så ska jag ta en liten promenad & få friskluft det behövs + att få rensa hjärnan lite också vart mycket på sistonde. Åh jädrar va fint väder det blev ute strålande sol fast de blåser lite attans ! ;D aja , nu ska jag kila !  

Hallå!

publicerat i Allmänt;
Allt bra med er idag? Jag mår väl lite si så där trött som tusan & lite små arg ( läs inlägget god morgon så förtstår ni kanske ) . Idag så ska jag inte göra ett jäkla skit rent ut sagt jag ska väl bara upp till stallet sen tänker jag inte röra mig ur soffan ( tror jag inte ) . OCH Jag har ju sagt att jag tänker inte ställa upp för T längre nu för han ställer inte upp för mig så idag kan jag göra vad jag vill ska bli så himlans skönt :)
Jag tänkte att jag skulle ta lite bilder på hästarna idag för idag SKA jag upp till stallet för idag är det inte lika blåsigt som igår usch vad hemskt väder det var då. Idag blir det att hjälpa E med hoppningen på Mirre & jag tror hon skulle komma runt 12-13 någon gång eller så ska jag fråga om hon kan komma lite senare för jag behöver äta något innan också . Men nu så ska jag kila iväg & fixa mig lite borsta tänderna , ta på mig kläder osv !

Vid frukostbordet .

publicerat i Allmänt;
   

Min kära hund & mitt kära barn har blivit kompisar , syns det? :)  Wiggo har också fått en bitring nu av sin mormor & han älskar att sitta & tugga på den , jag tror det kliar lite i tandköttet !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
JA jag är vaken fast jag inte borde vara det nu handlar det här om att ställa upp men jag tror inte att T har fattat det än. Jag bad han gå upp idag men då säger han : - jaja jag ska snart . Så ligger han kvar i sängen & väntar tills jag ska gå upp & bli förbannad & de är klart jag blir de när jag säger att han ska gå upp fast inte gör det så jag går upp med Wiggo & byter blöja sen när jag väl är uppe säger han : - Men gå & lägg dig & då säger jag ; - Nej nu är jag så förbannad att jag inte kan sova. Sen så efter 5 minuter så ligger han & sover igen. 
Jag vet inte hur många gånger han sagt jag LOVAR att jag ska gå upp imorgon bitti men ALDRIG gjort det.
Det handlar om att ställa upp & nu är jag så trött på att ställa upp för honom & gå upp varje tidig morgon så han får " sova längre " men grejen är han jobbar INTE & går i skolan högst 3 gånger i veckan & då tycker jag att man kan gå upp & hjälpa till annan sak om man jobbar som sagt.

Nu så jag sluta ställa upp för honom så får han se hur det känns helt enkelt jag tror han gått upp med Wiggo högst 3 gånger unden dom här snart 5 månaderna men jag är GLAD att jag går upp med Wiggo för då missar jag inget som har med han & göra :)

Nu så ska jag gå & äta frukost , ta inte detta som något negativt inlägg men jag tycker fast att man ska ställa upp om man är två till att ha barn!

Wiggobus!

publicerat i Allmänt;
image974

Snart så är det dags för resultatet av Lets dance & jag tror faktiskt att jag ska gå & lägga mig efter det jag är väldigt trött & jag hoppas att Tobbe går upp imorgon bitti när Wiggo vaknar eftersom det är hans tur nu ( vart det ett tag nu ) eller man kan ju säga såhär han har gått upp med honom 2 gånger kanske så det MÅSTE vara min tur att få sova lite annars pallar jag inte . Imorgon så ska jag hålla i hopplektion för E också så det ska bli spännande :)

Jag hoppas jag ligger kvar på aktiva imorgon när jag vaknar ska genast sätta mig ner & skriva ett inlägg då men jag vill se lite mer kommentarer det är ju så roligt att läsa. ;D GOD NATT MINA SMÅ UNDERARA LÄSARE! <3

dagens bild !

publicerat i Allmänt;
   image973

Vilken primadonna jag bara älskar den här bilden hon ser naturlig ut på något sätt men samtidigt inte haha svårt att förklara men detta är en av mina absoluta favoriter speciellt inom modebranschen!

Blogghjälp!

publicerat i Allmänt;
Nu vill jag ha lite blogghjälp här , någon som vill hjälpa till ? Jag behöver nämligen hjälp med att ändra antalet inlägg på min blogg jag har bara 10st & jag vill ha flera men jag vet inte hur man ändrar så om det är någon som är duktig att förklara eller vill göra det åt mig så snälla SKRIV TILL MIG =)

Coca cola.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kollat klart på Lets dance väntar bara på resultatet som kommer 22.25 eller när det nu är något sånt tror jag :) Jag vet inte vem jag tycker var bäst ikväll men är himlans avundsjuk på hon Malin som dansar med Dani hon är väl för fin kropp långa ben, brun & smal ser bästan ut som en barbiedocka i kroppen tycker jag medans jag satt & beundra henne så åt jag chips haha fyfan kommer aldrig få någon sån kropp om jag sitter & moffar chips :P
Wiggo somnade precis han har vart vaken jättelänge nu & jag hoppas han sover länge också , men han kunde ju inte missa sitt favorit program han älskar Lets dance brukar alltid sitta & kolla på det .

Men nu så ska jag lägga in lite bilder på datorn & sedan ladda upp dom här på bloggen.

Tvdags!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag kolla på TV Lets dance någon mer som ska kolla ?

Kolla inlägget nedan där får ni svaret ! ;D

Gissningen är slut ! :D

publicerat i Allmänt;
Nu så tycker jag att ni fått tid på er att gissa hur stor magen var & den var i v. 36 så ingen hade gissat rätt men några var nära :) Alltså på den här bilden så var jag i vecka 36.

image970

Tänkte visa hur min mage såg ut samma vecka som Wiggo kom .

image971

Alla sa att jag hade en sån liten & fin rund mage jag hade liksom bara mage & jag håller med jag älskade den men jag är ledsen för att jag inte uppskattade den lika mycket då som jag gör nu när jag kollar på alla bilderna.

God mat.

publicerat i Allmänt;

Nu så ska jag äta jag kommer med svaret på "magen" sen fortsätt gissa så länge :)

Godisråtta!

publicerat i Allmänt;
Min mamma kom precis hem hon har vart & handlat & tror ni inte att hon kommer hem med en fet godispåse ? JO! Jag kastar mig över den & nu känner jag mig mätt FY BEA inte äta godis före maten eller hur? Ajabaja!  Snart så kommer Tobbe också & då kan jag få tid att plugga till mitt teoriprov PERFEKT ! jag känner att det snart är dags & jag kan typ nada eller jo lite men inte så värst mycket. Ni har väl inte missat " tävlingen " ? Gå ner & kolla.
Sen måste jag fråga ifall någon vet hur man får fler inlägg på sin sida ? jag har ju max 10 st men jag vill ha mer hur ändrar man ? hur gör man ? någon som vet skulle uppskatta lite hjälp :)

goa unge.

publicerat i Allmänt;
image969

just nu sitter Wiggo i mitt knä & pratar med datorn samtidigt som jag skriver, GOA UNGE ! <3

Favorit jackor från H&M

publicerat i Allmänt;
image966 image967image968

Dessa tre snygga jackor är mina favoriter & de kommer från H&M .
Den första jackan finns i färgerna röd, svart & grå kostar 298 : -
Den andra jackan kostar 398:-
Den tredje jackan finns i färgerna begie & svart kostar 398:-

Vilken gillar ni bäst ?

Fortsätt !

publicerat i Allmänt;
Jag hoppas ni fortsätter gissa på vilken vecka magen är i ( inlägget under ) . 

Har precis vart ute & gått i det här blåsiga vädret men jag tog med mig Wiggo så han skulle somna en liten eftermiddagstupplur det skadar ju aldrig så nu ligger han & sover i sin vagn igen dock så blåser det inte lika mycket på baksidan som på framsidan så det är ju bra det blåser INTE in i vagnen , jag lovar !
Just nu så sitter jag & funderar på om jag ska rida eller inte jag vill men inte i det här vädret jädrans blåst! Isabell behöver ju visserligen ridas eftersom hon måste komma igång med hoppningen någon gång hon älskar ju det.  Och imorgon eller på söndag så ska jag hålla hopplektion för E också vi har inte bestämt någon dag ännu men ska prata med henne. 

Nu så ska jag kila runt lite på internet men kom ihåg & gissa !

Gissa.

publicerat i Allmänt;
Jag fick en kommentar utav en tjej som ville att jag skulle vara med & tävla i hennes blogg om att gissa vilken vecka hon va i & så var det en bild på hennes mage så jag tänkte härma henne lite så nu får ni gissa vilken vecka jag är i på den här bilden ;D Good luck !

image965

Huvudvärk.

publicerat i Allmänt;
Nu har Wiggo vaknat eller han vakna runt kl 12 & vi har suttit vid TVn & kollat lite . Just nu är Tobbe här & är med Wiggo sen ska han åka igen in till stan & springa säger han , aja jag får väl se vad jag ska hitta på då ikväll så ska jag iallafall rida eller inte ikväll men senare under dagen iallafall om det ska sluta blåsa så förjävligt.

Det var någon som frågade vad jag & min mamma skulle tatuera & jag ska skriva Wiggos namn någonstans men vet inte vart ännu & min mamma ska göra en groda eller ett troll tror jag hon pratade om fast jag vet inte hon kanske har ångrat sig :P Vi får se vad det blir & det är inte långt kvar nu.
Och så var det en som fråga ang skorna jag skrev om förut dom rosa om dom fanns någonstans i malmö & jag kan säga att jag har faktiskt ingen aning :)

aktiva.

publicerat i Allmänt;

Jag är alltid den personen som går in på startsida blogg.se & jag kollar ALLTID på aktiva listan men just nu tycker jag tamme tusan att det inte är några roliga att läsa , tycker nästan att allt handlar om mode & visst är det kul men jag vill se lite mer mamma bloggar & personliga bloggar också. En blogg jag tycker är skitrolig att läsa är bloggkommentatorerna har ni vart inne på den ? Skit rolig att läsa tycker jag :) 

Jag var ju med på aktiva listan ett tag där & det var ju super kul att få nya läsare , kommentarer som var speciella osv. men det roligaste var att folk skrev kommentarer & skrev deras bloggar också under ( ni fattar väl vad jag menar ? :P ) haha & jag älskar att gå in på nya bloggar. Så jag ska försöka att komma upp på aktiva igen OCH jag vill att ni hjälper mig :)

Älskling <3

publicerat i Allmänt;
     

Jag passade på att ta några bilder på Wiggo när han inte var trött för då är han alltid lite gnällig & jag fick till några iallfall & han ligger & kramas med sina små gossedjur . Jag älskar dig

Fredagsmys outfit !

publicerat i Allmänt;
image960

* grå mjukisbyxor från Stadium
* T-shirt från Gina tricot .

Man orkar inte "piffa " upp sig när man bara är på landet & dräller.

Ännu en nyhet !

publicerat i Allmänt;
Vet ni vad jag mer såg ? Att snart är Zlatan tvåbarnspappa!

image959

Lite uringad tröja eller vad tycker ni ? Själv så skulle jag aldrig sätta på mig en sån om jag var gravid. Visst är det fint att " visa magen " men boobsen kan man väl hålla för sig själv ? :P haha !

Ute !

publicerat i Allmänt;
Wiggo var övertrött & jag har ont i huvudet så jag tog på honom kläderna & gick ut med vagnen & då somnade han just nu står han ute & sover & han lär väl sova ett tag det brukar han göra när han liggeri vagnen han älskar att sova där :) Och nu får jag lite tid för mig själv , bra va ?

Fråga ..

publicerat i Allmänt;

Jag fick en fråga utav en tjej som ville veta lite hur det är mellan mig & Tobbe.
Såhär var frågan

Hejsan..

Får jag ställa en fråga? Hur är det mellan dig och Tobbe? Tycker du ert förhållande är bra? Är du nöjd med det? Hittar ni på saker tillsammans bara ni ibland?

Kan du inte berätta lite om er och ert förhållande m.m.?

Givetvis behöver du inte om du inte vill :)

Hejsan! Jag ska försöka svara så gott jag kan :)
Det är väl bra mellan mig & Tobbe men visst har vi bråk ibland också men det kan man väl förstå , inget är perfekt som jag har sagt tidigare & har man en liten bebis är man oftast trött & man orkar inte ibland inte hålla humöret uppe även om man nu inte vill vara elak så kläcker man ur sig en del grejer. Vårt förhållande pendlar mellan bra & dåligt , ibland kan det vara helt super men ibland kan det sjunka & inte vara lika bra. Ja, jag är väl nöjd bara att jag tycker att man ska hjälpas åt lite mera tex. med städningen , disken , ta hand om Wiggo osv.  Man är två i ett förhållande & man är två genom att skaffa barn visst ? Jag kan väl säga att Tobbe är en väldigt lat person men det beror väl på att han inte gör så mycket om dagarna , han har skolan ( ibland ) men han sitter mest inne & jag är mer en person vill alltid vill göra något jag har ridningen & är ute med Wiggo & man blir pigg av att göra saker. Nu har jag pratat med Tobbe & sagt att jag tycker han borde börja med något så igår så var han ute & sprang & jag hoppas han tänker fortsätta med det & så vill jag även att han går ut med Wiggo mer också.

Vi har väl inte gjort så mycket ENSAMMA men vi burkar väl hitta på lite tillsammans hela familjen. Jo vi har vart i Västerås på Ikea en gång utan Wiggo då min mamma var lite barnvakt . Men grejen är att vi kan göra saker tillsammans det är bara jag som inte vill lämna Wiggo JAG VET att man inte är en dålig mamma för att man lämnar iväg sitt barn i några timmar men jag känner att inte än om kanske 2 -3 månader så jag inte ammar Wiggo längre då ska vi väl se till att hitta på saker ihop .

Hoppas du fick lite svar . :)

Morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu så är vi vakna fast vi somna ju väldigt tidigt igår kväll så jag har sovit ordentligt fast jag är rätt trött. Idag så ska jag vara här ute på landet Sigge ska vara hemma också så det blir hundvakt :) Ska ringa Tobbe sen också & fråga vad han gör han sov hemma i lägenheten igår för han skulle plugga sa han.
Men nu så ska jag & Wiggo lägga oss i sängen igen vi kanske somnar om , vem vet :P

gråter.

publicerat i Allmänt;
Wiggo är väldigt jobbig just nu han är väldigt trött & jag ska försöka  få honom & sova det här kanske blir mitt sista inlägg för idag jag tänkte bara berätta det så ni vet :)
God natt isf .

Skor från Laredoute.

publicerat i Allmänt;
   image956

Tycker dom här skorna är skitsöta från Laredoute det är ett par sportskor eller dom kallar det iallafall det.
Jag skulle lätt sätta på mig dom , kostar 349 : -  Ge mig ett par i storlek 36 , please ? ;D

Ny duschad.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag & Wiggo precis kommit ut ur duschen han fick duscha med mig :) Sen så har han suttit i sin bilstol & skrattat massor & HÖGT också , haha han är så underbart söt min älskling <3 Snart så ska vi nog bädda ner oss i soffan för att lägga oss & mysa & kolla på TV. myskväll för han & mig <3

She's back!

publicerat i Allmänt;
JAA jag såg att min vän Jonna är tillbaka på sin blogg & jag är mycket glad över att hon skiter i vad de där idioterna skrev eller skiter i gör hon väl inte eftersom det var en jävlig dum kommentar så det sitter nog fast i huvudet men hon försöker inte bry sig helt helt & det är ju helt rätt .Tummen upp gumman! :)


image955

Outfits!

publicerat i Allmänt;
image953

Gårdagens outfit .
* Ljusa Jeans från Bikbok
* Svart tunika från Gina tricot
*Ljus rosa kofta från Gina tricot

image954

Dagens outfit !
* Ljusa Jeans från Bikbok
* T-shirt från Gina tricot
* Svart kofta från H&M .

Gojane!

publicerat i Allmänt;
         image952
                                                                                                              ( Gojane )

Söta skor som även finns i färgerna , LilaSvart , vit & gul 
 

ärla.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa skulle ju upp till stallet idag men när jag kom hem hit så började jag frysa & har ont i huvudet så jag orkar faktiskt inte rida idag men jag ska göra det imorgon istället det LOVAR jag . Wiggo sitter just nu i mammas knä & kollar på Greys haha han är så söt :) Ikväll så ska jag inte göra något speciellt ska försöka bli av med den här jädrans huvudvärken sen tänkte jag lägga in dagens outfit för igår & för idag men det kommer lite senare isf :) Jag hoppas ni tittar in då  .

ska åka ..

publicerat i Allmänt;

Nu så ska jag snart åka hem till mamma & pappa , Wiggo ska åka med mig för Tobbe ska vara kvar här i lägenheten & plugga säger han. Jag vet inte om jag & mamma ska åka förbi Blue Lotus där vi ska tatuera oss & kolla på några tatueringar eller hur vi ska göra , men jag måste iallafall till apoteket kom jag på. Ska hem & rida också får se om Wiggo är snäll & ligga i vagnen eller om han protesterar jag hoppas inte det! Men men nu så ska jag fixa iordning Wiggo vi hörs sen ska försöka ta lite bilder på hästarna idag om jag får till några så jag kan visa er :)

Cocoo.se

publicerat i Allmänt;
Jag hoppas att ni har vart inne & kollat på Cocoo de har nu massa nya nyheter på smycken & de är ju så super snygga , köpte ju mina hjärtörhängen där & jag är SUPER nöjd använder de nästa jämt :) Bra & snabb leverans + fraktfritt , AS BRA! :)

image951

Sjusovare.

publicerat i Allmänt;
Snacka om att min lillakille är en sjusovare han har sovit sen kl 11 i sin vagn & vakna precis innan jag skulle gå hem vid kl 15 men då var jag kvar på mammas jobb & han fick äta innan vi gick. Wiggo tycker mest om att sova i sin vagn utomhus & det tycker jag är jättebra för honom att få friskluft + att han sover så länge då slipper han sova mer inför natten TOPPEN! Han skulle nog aldrig få för sig att sova  i 4 timmar inhomhus i sin säng nej ALDRIG. Under tiden så satt jag på mammas jobb & pluggade inför mitt teoriprov som är den  17 mars & vet ni vad jag mer kom på ? Att snart är det dags för mig & mamma att tatuera oss det ska bli kul men nervöst & ont fast de gör nog tamme fan inte ondare än att föda barn , haha ! :) Nu så ska jag packa lite inför resan hem till mamma & pappa.

Vad kul att se att ni fortfarande är intresserade av min blogg :)

God förmiddag!

publicerat i Allmänt;

Idag så vakna jag kl 8 ungefär sprang ner till tvättstugan direkt & fixa tvätten sen så åt jag frukost.  Fixade Wiggo & sen så gick jag ut en sväng till mamma & pappas jobb så nu är jag här Wiggo ligger & sover i vagnen utanför , mycket bra med friskluft :) Idag så ska jag inte göra något speciellt eller jag ska nog åka hem till mamma & pappa idag för jag ska rida sen så ska jag inte göra ett skit bara ta det lugnt & sitta vid TV .

Kunde inte skriva igår för Tobbe tog med datorn hem till sin mamma så han glömde den där sen så det var därför men jag ska försöka skriva lite mer idag om jag har tillgång till datorn som sagt :) Men nu så ska jag kolla till Wiggo.

Rubrik.

publicerat i Allmänt;
Nu så kollar jag på Våra bästa år & har precis äit makaroner & bacon , mumsigt :) Snart så ska jag hoppa in i duschen sen så blir det städning om jag får ut Tobbe & Wiggo ett tag från lägenheten.

Blondin!

publicerat i Allmänt;
  image949

Jag gillar inte alls Mischa Bartons nya hårfärg för ljus för att det ska vara " hon " .
Vad tycker ni ?
HITT ELLER MISS ?

Badat!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag & Wiggo precis kommit hem efter babysimet & han blev så trött så han somnade på vägen hem, sötnos! <3 Ska snart hoppa in i duschen sen så ska jag väl tänka på om vi ska äta något börjar bli hungrig sen bad jag Tobbe gå ut med Wiggo i vagn så han kunde gå & handla sen till barnenshus för att köpa våtservetter ( kostar 20 spänn & bra är dom också ) så därför får han gå dit men jag vet inte om han orkade men jag tycker han behöver röra på sig lite också & han är inte SÅ SJUK att han inte orkar gå . Under tiden tänkte jag tvätta & städa så jag får undan allt skit .
Men nu så ska jag fixa mig !

argt !

publicerat i Allmänt;
Jag läste precis på Jonnas blogg. om att en människa har skrivit en sån jävla ful kommentar till henne , jag förstår inte hur folk orkar hålla på & trycka ner folk så jävla mycket ? Jag sitter just nu & skakar av ilska hur en person kan sjunka så lågt alltså de borde inte ens finnas & jag hoppas av HELA MITT HJÄRTA att fan DU brinn i helvetet .
Jag trodde man skulle behandla andra som man själv vill bli behandlad ? Sätt er själv i Jonnas situation hur skulle ni ha reagerat ? Jag vet iallafall hur jag skulle ha reagerat PRECIS SOM HON . Tänk er för innan ni skriver en kommentar , vill ni verkligen såra personen ni skriver till ? är det verkligen så kul ? tänkt om just DU skulle få någon liknande kommentar hur skulle du reagera & tycka ?
Jag tycker det här är så jävla sjukt så det är inte sant jag blir så ledsen av att se att folk orkar hålla på & såra . JÄVLA PÅHOPP hela tiden måste man verkligen ? Usch jag är så jävla förbannad .
Men jag hoppas verkligen att Jonna kommer tillbaka till sin blogg & skriver igen , JAG VET hur jävla bra mamma hon är jag har vart med henne & Ludde flera gånger nu & hon vet vad hon håller på med. Det jag blir så ledsen av är att jag känner Jonna det är väl det jag mest blir upprörd på när jag ser henne få kommentarer & jag vet hur det känns jag får såna STUP I KVARTEN det är svårt att förstå att de verkligen finns idioter ÖVERALLT.

Jonna, bry dig inte . JAG GILLAR DIG <3

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 7.20 idag av att en liten kille var vaken så det var bara att gå upp & göra honom sällskap :)
Nu sitter jag i lägenheten åkte med mamma in hit Tobbe ligger kvar ute på landet & sover för han har väl inte sovit så mycket i natt pga att han hostar hela tiden & jag själv sover väl inte så bra då & ingen annan heller men jag hoppas det blir bättre snart . Allafall nu sitter jag här har plockat upp mina saker vart nere i tvättstugan & nu sitter jag med en skål yoghurt & musli gottigott :) Snart så ska vi iväg på babysim också kl 11.15 så ska packa väskan dit också snart , jag ska dit själv idag igen för Tobbe är ju som sagt sjuk tråkigt :/ Eller så ska mamma följa med jag har inte frågat henne än men ska väl göra det om hon har tid såklart . Sen idag händer det inte mycket har inge körlektion idag eftersom jag hade det i måndags istället & kl 18 så ska jag på sista teorilektionen skönt att slippa gå sådär sen , haha ! :)
Jag älskar att inte ha något planerat då kan man ju göra precis vad man vill så försöka plocka undan här hemma & tvätta skit mycket tvätt är det & så måste jag fråga pappa om han kan hjälpa mig att sätta upp lite saker också .

Blev mycket nu men jag hoppas ni orkar läsa , haha ! :) Hörs sen!

Me like <3

publicerat i Allmänt;
Jag bjuder på några bilder på Wiggo var ju ett tag sen jag la ut lite bilder på honom men här är han :)


         

hallåja!

publicerat i Allmänt;
image942


Har inte haft möjlighet att skriva i min blogg idag . Vi åkte in till stan kl 12 för att kolla på en lägenhet men den var äcklig faktiskt ( vi vill flytta till en 3a ) så vi kollar runt lite bara . Sen så åkte vi hem jag gjorde iordning mat & kollade på Våra bästa år sen så gick jag upp till stallet tog in Isabell för att hovslagaren skulle komma & han kom runt kl 14 sen kom Elin efter det ( hon som rider Mirre ) så vi red ut i skogen sen så fixade vi lite i stallet & så nu kom jag precis ner . Isabell hade jätteroligt i hagen sprang runt som en tok så hon har fått ett litet sår på frambenet men det har jag gjort rent nu så jag hoppas inte att det är någon fara vi har inte tid att bli halt nu Isabell :)
Imorgon blir det inge stall för min del ska på babysim med Wiggo & sen har jag ju teorilektion imorgon kväll men jag bad mamma rida Isabell istället & hon sa att hon kanske kunde göra det . I helgen så bestämde vi att jag skulle ha hopplektion för Elin & Mirre så hon kommer igång & lär känna Mirre snabbare mycket lättare då.

Jag har tagit bilder på Wiggo med min kamera som jag tänkte sätta ut sen så jag hoppas att ni kommer in & kollar :)

God morgon!!

publicerat i Allmänt;
Jag vakna kl 7 idag för att Wiggo vakna då han har börjat vakna runt 7 på morgonen & det uppskattar inte jag sådär jättemycket :P Men jag fick iaf sova till kl 9 för Tobbe tog honom dom där 2 timmarna & sen så har jag precis ätit frukost :) Ska väl snart gå upp till stallet & mocka i Minors box det var den enda boxen som var kvar  sen kommer hovslagaren & ska slå på Isabells tappsko också  kl 14. Sen är det inge mer speciellt förutom ikväll då ska JAG kolla på Gossip Girl & I huvudet på Gynning .
Nu ska jag släppa ut hunden!

Tidig God natt !

publicerat i Allmänt;
Jag är jättetrött har hållt igång sen kl 7 imorse så nu säger jag GOD NATT & jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera när jag har mer tid & lust också , har inte så mycket att berätta nu faktiskt men men . Ska väl komma lite bilder på Wiggo också hade jag tänkt :) men nu är det sängen som väntar .

GOD NATT / B' <3

På rymmen!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit ner från stallet har ridit Minor för en gångskull jag tyckte att han också skulle få röra lite på sig & han blev så glad så även om han knappt orkar trava :) Men när jag skulle ta in mina små hästar så tar jag alltid Isabell först & så var det ju jätte lerigt i hagen så jag fastnade med foten & hann inte stänga så Minor drog ut från hagen & tyckte det var skitkul så Isabell ville ju också vara med & springa runt på stallbacken så hon bocka , stegra & hade sig & jag höll i henne med hela mitt liv haha ville inte att hon också skulle dra iväg sen hade jag satt fast Sigge ( hunden ) också vid stallet & Isabell sprang ju runt som en tok & jag försökte göra allt för att hon inte skulle sparka till Sigge & som TUR är så gjorde hon inte det men Sigge blev jätterädd & jag med för den delen jag trodde han skulle bli sparkad . ååh Sigge jag ska aldrig mer bli arg på dig <3

image941

Stallet!

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma hos mamma & pappa igen har vart istallet & mockat men just nu sitter jag & kollar på Våra bästa år sen hade jag tänkt plugga lite eller gå upp till stallet för att rida jag får se. Annars tänkte jag rida när mamma kommer hem så hon kan rida med mig , mycket roligare då :) men nu så ska jag kolla klart på TV. Vi hörs sen!

Måndag.

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 7 gick upp fixa mig & sen in till stan hade körlektion kl 8.30 , gick sådär funderar på om man verkligen vill ha körkort eller ej..
nu sitter jag på mammas jobb & väntar på svar från Tobbe har skickat sms & sagt att jag är klar men jag antar att dom har somnat om redan de är ju hemma hos mamma & pappa. aja , får se om jag får någon kontakt med dom eller inte. men nu så ska jag gå hem !

Dopdagen!

publicerat i Allmänt;
     image938

Nu är vi hemma efter en mycket trevlig dag & jag är helt slut kan man säga . Först vill jag säga TACK SÅ MYCKET FÖR ALLT ,  helt underbart <3  Dagen var stressad men lugna ner sig efter ett tag tack&lov :)
Efter dopet så gick vi till min farfars grav & hälsa på honom & jag tror han blev glad att Wiggo döptes i Ärla Kyrkan.

   

Jag & Wiggo öppnar presenter , sen är det min farmor & Wiggo också.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 8 imorsee gick upp åt frukost & nu så är det igång gick ut med Wiggo i vagnen så han somnade så nu står han ute & sover perfekt då kan man hinna göra lite saker :)  Man måste tänka smart , haha !
Idag är  det då dop & det börjar kl 14 så vi ska vara där typ 13.40 så nu håller jag på i fullrulle ska sminka mig , fixa Tobbes byxor , stryka hans saker & lite sånt får se hur mycket jag hinner.

God natt!

publicerat i Allmänt;

Nu så ska jag gå & lägga mig orkar inte vara vaken längre denna dag ååh jag vill inte ens prata om den! ska upp tidigt imorgon & förbereda lite för dopet , ta på mig , träna på " talet " & sedan fixa låten som jag ska ha med om jag hittar skivan vill säga. Ni som undrar så ska jag ha låten " det vackraste jag vet ".
Men nu måste jag sussa! Jag hoppas ni kommer in imorgon igen :)

GOD NATT / B' <3

Vilken dag!

publicerat i Allmänt;
Det kan man verkligen säga , jag har hållt igång sen kl 9 imorse . Gick till tuna park som ni redan vet efter det hem till mamma & pappa åt mat , fixa mig ordning in till morbror som fyllde 35 år & sen hem igen duschade med Wiggo , duschade själv & sedan kollade melodifestivalen & försökt få Wiggo & somna. och NU sitter jag ner på stjärten för en gång skull .  puuuh... Imorgon lär det inte heller bli så mycket bloggande eftersom Wiggo ska döpas så kommer vara borta hela dagen :)
jag vet inte om jag hinner skriva mer idag annars så kanske vi hinner höras imorgon , jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. <3

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken & kvällen igår var jättebra hon har sån underbar röst jag fick rysningar :P men nu har jag lite bråttom ska fixa här hemma & sen så ska jag gå till tuna park där ska jag träffa mamma & syster . jag kommer sen !

Ta på sig!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag två val jag ska välja mellan på vad jag ska ha på mig ikväll .
Svarta Jeans , Guldlinne & pumps eller Svartsiden klänning , tights & pumps ? åh , så svårt jag får väl pröva & se vad det är jag fastnar för det är ju mörkt så man lär väl inte se så mycket i vilket fall :P

Nu ska jag ringa mamma & kolla hur långt hon har kommit , hon är ju & hämtar min syster i Örebro .

Hemma !

publicerat i Allmänt;

nu sitter jag hemma har precis ätit & jag tvingade ut Tobbe med Wiggo i vagnen för att fixa mat jag tycker han ska komma ut lite istället för att bara sitta inne. Så nu har jag precis ätit ska väl kolla lite på TV sen är det väl dags att börja fixa sig snart också eller snart & snart om några timmar ska ju vara där kl 21.

Fick en kommentar precis i förra inlägget såhär stod det :


Det ända du gör är och klagar, du har ont i huvudet hela tiden och orkar ingenting. Vafan skaffade du unge för om du ändå inte orkar.

Svar : Jag klagar på min huvudvärk inte på Wiggo om jag minns rätt ? Och vad fan spelar det för roll om jag har ont i huvudet & skriver det ? Har jag skrivit att jag inte orkar något ? Oj mer än vad jag vet för det har jag nog aldrig skrivit. Och så har jag tydligen skrivit att jag inte orkar med Wiggo ? jaså inte ? jag älskar Wiggo mer än allt annat & jag orkar med honom.  Haha du är ju fan patetiskt !  Vem är det som klagar egentligen? Du klagar ju på mig nu!

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Wiggo sover fortfarande så jag kollade på hela våra bästa år det var ju bra :) Just nu sitter jag & väntar på att mamma ska komma & hämta mig hon är nog snart här så ska börja göra mig iordning nu vi hörs sen!

image936

...

publicerat i Allmänt;
sitter här & gör ingenting alls väntar på att Våra bästa år ska börja kl 12.50 & sen så ska väl mamma komma & hämta mig & skjutsa in mig till stan också . Är hungrig men känner att jag inte orkar laga någon mat & så vet man ju aldrig när Wiggo vaknar heller så han kanske vaknar mitt under matlagningen & det är ju inte så roligt då det är svårt & laga mat med en bebis på armen ,tro mig !
Ont i huvudet har jag också inge vidare faktiskt speciellt inte när man ska iväg ikväll men jag hoppas det släpper tills dess ! aja , idag är det fredag vad ska ni hitta på ?

Ute ..

publicerat i Allmänt;
nu har jag vart ute en sväng med vagnen & Wiggo somnade direkt såklart & han ligger ute & sover , skönt för honom med friskluft :)
Jonna skickade precis ett sms & frågade ifall jag ville gå ut & gå med henne & Ludde men det kan jag ju inte eftersom jag är hemma hos mamma & pappa jädrans! Fasen att jag var det nu då eftersom att de skulle vart skönt med en promenad fast jag skickade & fråga ifall vi kunde göra det nästa vecka & så snäll som hon är så sa hon ja :)

nu ska jag kolla till min älskling <3

Me like.

publicerat i Allmänt;
        image934

jag bara älskar den här skjortklänningen från Laredoute  . Det finns mycket fina saker nu , kollade i katalogen & jag vill ha ALLT . Jag tror det här kostade 739:-

åh .

publicerat i Allmänt;


image933




åh, sicket fint väder det är ute jag funderar på att ta en härligt promenad med Wiggo  i solvädret har lite vår/sommarkänslor . Någon mer som har det ? :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;

jag är vaken & wiggo sover han vakna halv 8 imorse & så somnade han om igen. Han har börjat hosta lite så jag är ganska så orolig att han ska bli sjuk det vill jag verkligen inte. Idag så ska jag inte göra så mycket skicka iväg mobilen på posten till tjejen som köpte den & sen så ska jag väl ladda inför kvällen ;) Har precis duschat & satt i hårförlägningen så får se hur det blir när det torkar kanske ser ut som skit men vi får väl se annars tar jag ut den. Snart är det också våra bästa år någon mer än jag som ska se det ? 
Nej nu så ska jag kila & om 30 min så ska jag påminna Tobbe att han ska ringa prästen.

Nattinatti..

publicerat i Allmänt;
jag är skittrött & wiggo sover redan så får passa på att lägga mig i sängen jag också , jag hoppas att ni inte har missat bilderna i några inlägg nedan på när jag & wiggo badade. men nu måste jag kila ögonen blev genast tunga ! Ha en fortsatt bra alla hjärtansdag.
GOD NATT & kommentera :) <3

image932

Horoskop!

publicerat i Allmänt;
såhär ser mitt horoskop ut idag :)

Tur
Turen kommer nog att vara inblandad i det mesta som du gör idag. Den ligger nämligen på en stabilt god nivå.
Hälsa
Du behöver varva ner. Kanske känner du att du tappat farten en smula.
Ekonomi
Råd som någon ger dig bör du lyssna till. Dina egna planer bär inga bekymmer.
Arbete
Alla vänliga och berömmande ord du får från kollegerna idag piggar säkert upp. Kanske anländer en ny medarbetare.
Kärlek
Fina dagar väntar dig och en kär vän som alltid ger dig så härliga upplevelser. Att ni lyckas lösa vissa knutar bidrar till tillfredsställelsen.
Relationer
Det är något som irriterar dig idag och du har lätt för att ta ut det på andra. Det är bara att hoppas att vännerna är förstående och kan stå ut med dig idag.

OM

publicerat i Allmänt;
jag får en tjej nästa gång jag får barn så ska hon lätt få dom här sjyssta dojjorna från laredoute.



image931

Alla hjärtans dag.

publicerat i Allmänt;
Idag är det alla hjärtans dag & kolla vad jag gick av Tobbe. Klicka här .
Han skickade in det där idag , gulligt va ? :) <3

kolla på bilderna nedan på mig & wiggo när vi badar också , missa inte !

Konsert

publicerat i Allmänt;

image924

Sitter just nu hemma hos mamma & pappa skulle upp till stallet men sedan när jag gick ut på ridbanan kände jag att det var för hårt i marken så det var bara att vända hem igen. Nu väntar jag på att det ska bli mat & sen så ska jag väl inte göra så mycket , kolla på TV ? Ringde min syster också & frågade ifall jag gick låna kläder av henne tills imorgon jag ska ju på Marie Picassos konsert, de ni :)

God eftermiddag! :)

publicerat i Allmänt;
idag har jag knappt vart hemma alls jag & wiggo har vart hos en gammal klasskompis Sandra & så var Caitlin där också alltid lika kul & träffa er , har saknat er massvis <3 sen har jag & wiggo vart ute & gått , var hos mamma & hälsa på sen gick jag & köpte en kebab tallrik mumsigt :) nu sitter jag här & har öppna fönster försöker vädra lite det är lite instängt & Tobbe har suttit här & snorat + hostat :P haha !
just nu väntar jag på att min mor ska ringa så vi kan åka snart jag ska hem & rida idag tänkte jag får se vilken häst det blir :) men jag har med mig den RIKTIGA sladden idag så jag kan lägga in bilderna från igår & dagens outfit också . Tobbe är nu & handlat mat åt sig själv & Wiggo ligger under gymmet men nu så ska jag kila , jag återkommer sen & jag hoppas ni tittar in då :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är vaken & skitrött har knappt sovit något idag Tobbe har hostat massor & Wiggo har vaknat utav det , sen vakna han kl 8 i morse & då var det bara att pallra sig upp. Ska snart iväg till min skola & hälsa på hade jag tänkt göra , saknar dom <3 sen så ska jag förbi min mamma också vill vara hemma så lite som möjligt eftersom Tobbe låter som han gör , jag är lite orolig för Wiggo nu inför dopet och allt vi får hoppas på att han klarar sig :)
men nu så ska jag kila jag kommer sen!

God natt älskade ni!

publicerat i Allmänt;
nu är jag trött & jag ska passa på att gå & lägga mig medans min älskade son sover & jag tror nog inte att det är så många mer som kommer besöka min blogg idag ändå & jag verkar inte vara så intressant längre men det beror på dålig uppdatering SÅKLART & kanske dåligt innehåll ? vad tycker ni ?  jag hoppas ni får en underbar dag imorgon , själv så ska jag ut & gå ifall det blir lika fint väder som idag sen så ska jag ju rida men jag ska försöka skriva några rader imorgon när jag vaknar .

GOD NATT / B' <3

Äntligen! (:

publicerat i Allmänt;
nu så är min mobil såld tänk vad snabbt det gick jag trodde aldrig att det var någon som ville ha den & tänkt att den såldes för 1000 spänn också det är ju rätt bra :) fast den är ju fräsch & som ny så det var ju as billigt tycker jag iallafall :) åh min kära rosa mobil jag älskar den men som sagt vi har alldeles för mycket mobiler så de ska bli skönt att bli av med den också . fast jag älskar ju rosa , haha ! jäkla tjat ! men nu så ;D

jäkla skit !

publicerat i Allmänt;
jag har suttit & väntat i 20 min på att ladda upp en bild här " dagens outfit " & när den äntligen laddats upp & jag ska trycka på publicera vad tror ni händer då? JO SIDAN KAN INTE VISAS & allt blir förstört , helvete ! så ni får skippa det idag då det är väl inte så viktigt men det är ju kul att få visa er men ska lägga ut mer bilder imorgon det lovar jag & även på mig & wiggo när vi badar :) så jag hoppas att ni kommer tillbaka då & kollar det var faktiskt jättefina bilder de lilla jag ser på kameran.

vad har ni gjort idag då?

Godkväll!

publicerat i Allmänt;
nu har jag kommit tillbaka från teorilektionen & det gick väl bra förutom att min mage kurrade så högt att alla hörde , haha jäklar va hungrig jag var :) Direkt efter åkte vi till MC donalds för att köpa mat åt mig ååh så gott säger jag bara :)
just nu så håller jag på & laddar upp bilder på hotmail till Lisa som är intresserad av min mobil så jag gör så istället för att laddda upp de på bloggen det tar så lång tid & jag hoppas att de funkar nu också :)
sen så ska jag lägga ut dagens outfit också om jag orkar , jag är väldigt trött & Wiggo somnade precis så jag kanske också borde gå & lägga mig aja vi får väl se & ni märker väl ifall jag skriver mer idag eller inte :P

körlektion!

publicerat i Allmänt;

nu så är jag hemma igen har kört & det gick väl helt okej , är ganska seg idag vet inte om JAG börjar bli sjuk skitbra :/ fan jag är så irriterad jag blir skitlätt sjuk verkligen orkar inte :/
idag så ska jag på teorilektion kl 18 men jag känner att jag inte vill det jag vill hem till mamma & pappa & rida komma ut & tänka bara men jag antar att jag måste gå dit ska prata med mamma lite mer , idag är jag ledsen vill bara gråta känner jag :/

men nu ska jag gå till min bebis <3

Babysim! :)

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag på mammas jobb Wiggo ligger i vagnen & sover vi har vart babysim nu & han tyckte det var SÅ roligt :) jag är helt slut & hungrig haha men snart ska jag äta . har vart hemma en sväng imellan och bytit om tagit på Wiggo lite mer kläder så han inte ska frysa. kl.13.45 så ska jag ha körlektion men nu så ska jag kolla till honom.

hörs sen!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är verkligen skit trött men vaken är jag för Wiggo vakna kl 8 imorse så då var jag ju tvungen att pallra mig upp just nu ligger han under sitt babygym & jag sitter här & skriver lite , snart börjar våra bästa år fast jag såg det igår men man kan ju alltid se det en gång till . :P
kl 11.15 ska jag iväg med Wiggo till babysim & min mamma ska följa med för att hjälpa till , Tobbe är ju sjuk som ni redan vet.  men nu ska jag gå & pussa på min lilla pojke <3

Trötter !

publicerat i Allmänt;
jag börjar bli väldigt trött & planerar för att gå & lägga mig nu ska upp tidigt imorgon & ska iväg & bada med Wiggo så måste ju vara lite pigg även om jag inte riktigt känner för det men men :)  jag har några frågor till er i inlägget nedan , loookilooki :) sen så har jag fortfarande inte fått tag på Lisa ang mobiltelefonen så hör av dig så fort du kan! Och ni som inte vet så ska jag sälja min nokia 7272 rosa för 1000:- köpt i agu 06 använd i 3 månader det är 1 spricka i skärmen men man märker inte alls av den & en liten spricka på kameran men samma där inget man märker av & bilderna blir inte dåliga för det.  Hör av er vid intresse! jag säljer mobilen pga att vi redan har för många. Den här mobilen är det .



jag hoppas att det är någon som vill ha mobilen så jag slipper ha den i byrålådan hemma tråkigt att den ligger & "skräpar " . men nu måste jag kila , jag skriver mer imorgon när jag har tid någon gång :)
GOD NATT / B' <3

Från mig till er

publicerat i Allmänt;

jag har lite frågor :)

vad vill ni jobba med när ni blir stora ?
vad är eran högsta dröm ?
vad ska era barn heta om ni planerar att få det i framtiden?

hur dum får man vara.

publicerat i Allmänt;
image917

självklart så skulle jag lägga ut nya söta bilder på Wiggo & tror ni inte att jag har tagit fel sladd som det är till kameran? JO jag tog Tobbes kamera sladd istället, jäkla klant arsel ! ;D
men jag tänkte lägga ut lite gamla bilder på Wiggo så länge så får ni se bilderna imorgon stället .

       
         

Josefssons

publicerat i Allmänt;
image905image906


Gick in på Ellos precis & jag fastnade för den söta koftan & för den A-formade tunikan.
Koftan kostar 299:- & tunikan 199 : -
Va de inte söta plagg ?

undrar.

publicerat i Allmänt;
jag har alltid undrat hur man kommer till mest aktiva listan ? är det för att man skriver flera inlägg om dagen eller är det för att det är massa besökaren på den? Hmm, jag undrar är det någon som vet ? har vart där förut typ 3 gånger men försvann såklart därifrån & jag strävar inte för att komma tillbaka för det är ingen idé & det är ju inte det viktigaste men visst är det kul att fler läser min blogg :)

jäkla bra!

publicerat i Allmänt;
nu har jag kollat klart Carolina Gynning & hon är ju bara för jäkla bra me like alot , haha ! nu så har Wiggo somnat också så jag har tid att sitta här , idag har det var ett helvetesdag kan man väl kanske kalla det ? och jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon tänkte jag säga men det vet jag att inte inte kommer bli för kl 11.15 ska jag & Wiggo på babysim sen kl 13.45 ska jag ha körlektion & sedan kl 18 så har jag teorilektion alltid onsdagar som är värst & jag måste fixa så att Wiggo kan vara med mamma när jag kör eftersom Tobbe är sjuk så vill jag inte att Wiggo är med honom får väl se hur det blir med den saken.

Fryser

publicerat i Allmänt;
Nu är vi äntligen tillbaka var i kyrkan i 2 timmar & jag trodde jag skulle frysa ihjäl men nu är äntligen alltig klart , det är på söndag det är dop :)
Har precis ätit pannkakor & svarat på en massa frågor på min mail & det var lite roligt faktiskt , är det någon som undrar något så skriv på min mail eller här på bloggen . Ikväll ska jag äta fruktsallad & kolla på I huvudet på Gynning det missar ni väl inte ?
Men nu ska jag gå & ge min plutt mat fast det gör förjävligt ont när han biter tag i bröstet på mig AJAJ ! haha , gulleplutt inte för att han har några tänder men han är ju för jäkla stark.. aja nu ska jag kila !

kyrkan

publicerat i Allmänt;
nu ska vi åka & träffa prästen Wiggo får vara hos sin mormor så länge :)

Hör av dig!

publicerat i Allmänt;

Min mobil som jag ska sälja som ni ser i inläggen nedan är köpt aug 07 jag har använt den fram till dec så man kan väl säga att den är som ny bara en spricka men inget man störs av.
Det var en Lisa som skrev till mig att jag skulle höra av mig på hennes mail men jag har inte din mail eller din bloggadress så snälla kontakta mig så fort du ser det här :)

Hö ?

publicerat i Allmänt;
   image904

Vad fasen har Christina Aguilera på sig ?

HITT ELLER MISS ? MISSSS säger jag !

Fan vilken dag.

publicerat i Allmänt;
Jag tror snart jag går i taket , usch vad jobbigt det är.
Jag har lagat mat med en bebis på armen , jag har en sjuk pojkvän som bara ligger & gnäller & säger ; kan du ge mig de , gör det blabla. Till slut så gick jag ut med Wiggo i vagnen & med hunden & vem tror ni drar iväg ? jo sigge hunden drar iväg till våra grannar & de är långt till dom eftersom vi bor i skogen , jag vänder för att gå hem & nu orkar jag fan inte hämta hundjäkeln. Wiggo ligger i vagnen & sover tack & lov :) jag skulle ha hunnit rida idag innan vi skulle träffa prästen kl 18 men nej de hinner jag inte göra eftersom någon måste vara med Wiggo så det går ju inte , åååh måste tobbe vara sjuk :/ fasen !

Spanien är ett land där man dansar tango ;D

publicerat i Allmänt;
SNART DAGS FÖR SPAIN!
den 1 maj far vi iväg till Spanien & det ska bli SÅÅÅ skönt fast jag är skit rädd för att flyga men jag får väl se om jag överlever resan får väl ta några drinkar innan kanske , haha ! :) Åh. sol & bad , solbränna kan inte bli bättre !

image903

Fråga .

publicerat i Allmänt;
Det var någon som frågade hur jag gjorde min fruktsallad så jag tänkte berätta. 
 Kan ju säga att det verkligen inte är avancerat , haha !
Jag har i :
Banan
Äpple
Päron
Apelsin
Ibland vindruvor :) Sedan kan man ju haka sönder lite nötter & strö på över fruktsalladen.

image902

Tunika.

publicerat i Allmänt;
           image901

Jag älskar den här tunika & den är så typiskt Bea , tänk att det finns såna kläder, haha! :)
Den kommer ifrån Ellos & kostar endast 129 :-  inte illa pinkat !  Vad tycker ni ?

...

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade precis ganska skönt för då har jag tid att sitta här en stund & sen tänkte jag hoppa in i duschen , Tobbe är ju sjuk så jag vill inte att han ska vara nära mig eller Wiggo vi vill inte bli sjuka nu när det är dop på söndag det vore ju förjävligt :/ Idag så ska vi träffa prästen kl 18 vid kyrkan så vi kan planera dopet lite ska bli skönt så man får det överstökat jag är ganska så nervös nu om hur det kommer gå men det ska nog gå finemang :)

God morgon tisdag!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna allihopa för en gång skull & Tobbe är sjuk inte sådär jättesmart när det snart är dop & allt :/
Idag så ska jag bara vara med Wiggo vill inte att Tobbe ska smitta oss jag blir sjuk skitlätt usch :/

det var en Lisa som skrev till mig igår ang min mobil & jag har varken din hotmail eller bloggadress så kan inte kontakta dig på något sätt så snälla skriv till min hotmail [email protected] så går det säkert bättre :)

Mörker .

publicerat i Allmänt;

inte många som kommenterar & besökt min blogg idag men det beror väl på dåligt bloggande , jag ska gå & lägga mig nu jag är jättetrött & min huvuvvärk vägrar att ge med sig trotts två alvedon.
Jag hoppas ni har sett inlägget nedan om min mobil , om inte så rulla ner så fattar ni nog vad jag pratar om :) Jag hoppas att ni har haft en trevlig dag .

GOD NATT / B' <3

Nokia 7272 Pink

publicerat i Allmänt;

Jag tänkte kolla om det är någon som är intresserad utan min Nokia ? Det är en liten spricka i skärmen bara men det är inget man störs av alls jag glömmer alltid bort att den är där , haha & på kameran men bilderna blir inte dåliga för det heller utan sprickan finns men man märker inte av den på kameran som tur är & hur det kom till kan jag bara säga att det var min älskade hund sigge som tog min mobil . jädrans vovve :P
Nypriset är väl : 2300:-  jag vill sälja den pga att vi har för många mobiler Tobbe har två & jag har en & så ligger den här bara i lådan. Någon som är intresserad ? runt 1000: - ?

Gå in här för att se mobilen .

Tv & huvudvärk.

publicerat i Allmänt;

jag har nu ätit fruktsallad & kollar på Anna Pihl + att jag har världens huvudvärk IGEN när ska skiten gå över ?
pratade nyss med Tobbe & han skulle åka hit nu YES  , men nu ska jag kila igen & kolla på TV sen så ska jag mysa med min älskade lilla bebis som jag saknat massor <3 aja, jag skriver väl sen igen :)

Hej hopp!

publicerat i Allmänt;

nu har jag kommit ner från stallet har ridit Mirre & mamma red Isabell det gick väl bra förutom att Minor ( vår andra häst ) gick tokspel & sprang runt i hagen men det var för att de åkte brandbilar , ambulanser osv ute på stora vägen & de hörs ganska bra därifrån & hästarna blev väl lite oroliga av ljudet & nyss så gick jag in på eskilstuna kuriren & så stod det att de brann i närheten utav oss så det var antagligen dit de skulle åka , usch vad hemskt :/
men nu sitter jag här nere & väntar på att Tobbe & Wiggo ska komma hit det är i stan Tobbe har en kompis där så Wiggo fick vara med dom medans jag red & så tänkte jag gå upp tidigt imorgon bitti & ta en sväng på Mirre, hon som rider Mirre börjar bli sjuk så jag rider henne så länge  sen så ringde Lisa ( hon som brukar träna isbell ibland ) & sa att det var hoppträning den 20/2 så jag tänkte fråga om jag kunde vara med på Mirre då skulle ju vara lite kul faktiskt men det beror på om hon fått upp flåset lite får väl se :) Jäklar vad mycket häst snack det blev nu då !
 

Isabell & Mirre

Home!

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma nu har kollat på TV & har ont i huvudet , nu håller jag på & tvättar massor frågan är ju när jag ska få bort tvätthögen? Aldrig sägs det ! Ringde mamma precis också & frågade ifall hon ville ta en runda till apoteket med mig sen & hon sa ja , världens bästa !
På fredag kommer min kära syster hem också , trevlans trevlans! :) <3

men nu ska jag gå  & lägga mig soffan mitt huvud mår inte så bra :/

vilket väder :)

publicerat i Allmänt;

ja det kan man säga gud vilket fint väder det är ute ! Just nu sitter jag på mammas & pappas jobb jag & mamma har vart nere på stan & handlat lite dagensmat på hemköp & så är vi tillbaka här igen Wiggo står utanför & sover i sin vagn & jag ser han här utanför genom fönstret :) Det är ju super att han är ute & sover med frisk luft fast de skulle ju vart bättre på landet där är det FRISK luft , haha ! :D Idag så ska vi ut till mamma & pappa som jag skrev förut mamma ska klippa Tobbe & jag ska rida Isabell om jag får till den lilla tjejen någon gång det hoppas jag :)
jag ska försöker bli bättre på att ta bilder på hästarna också för det var någon som skrev att jag skulle ta mer bilder  & jag ska göra mitt bästa :)
Men ska kolla till Wiggo nu ....vänta ...
han var vaken , ska kila ! :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna nu & ska snart kolla på Våra bästa år . Wiggo har vart lite orolig i natt tror han hade lite mardrömmar men men hoppas natten blir bättre :) Idag så ska jag ut till mamma & pappa rida & så vet jag inte riktigt om jag stannar kvar där. Men idag så ska jag iaf ta en fin vår promenad i detta underbara vår väder . Men nu börjar Wiggo gnälla lite under sitt gym han vill nog att jag ska gymma med honom ;) haha älsklingen !

Shit igår var det besöksrekord  , jäklar ;D det var faktiskt lite roligt & kommentarerna fall in .

Kväller !

publicerat i Allmänt;
nu har jag kollat på En annan del av Köping i love it .
Nattis & Adde har vart här också vi har pratat & kollat på TV + ätit vitlöksbröd mumsigt . Nu skriker Wiggo & det är bara mamma som gäller nu för tiden han kan inte vara hos någon annan än mig han är ju bara för go <3
jag måste gå nu & så ska vi gå & lägga oss också tror jag . Men vi hörs imorgon!

Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;

har inte gjort så mycket nu legat i sängen mest mår inge bra alls ( psykiskt ) känns nästan som man vill gräva ner sig bara & komma upp & att allt var bra men jag verkar inte "vakna ur den drömmen" . När ska allt skit ta slut ? När ska folk sluta anklaga mig för grejer ? När ska folk sluta snacka skit ? Det lär nog aldrig ta slut & bara jag tänker på det så vill jag bara spy. Jag undrar om jag ska må såhär dåligt så lär jag dö vid 25års åldern av att jag är deprimerad, vem vet ?  Nu tror säkert folk att jag tycker så synd om mig själv okej tro det ni , men jag är ledsen nu & jävligt trött på allt skit att jag nästan vill struna i allt , jag vill inte bry mig för så fort jag är ärlig säger en sak så hugger någon tilbaka. Men nu har jag lär mig en sak jag skiter i det nu jag ORKAR INTE bry mig jag är inte värd allt förbannat skit jag fått nu hur länge som helst. Jag tänker bara vara JAG & om inte folk kan acceptera det så dra ur min väg ?

hemma!

publicerat i Allmänt;
nu är jag hemma igen i lägenheten Wiggo ligger på golvet & leker med sitt babygym & jag tänkte ladda upp dagens oufit & det tar ju ett tag så det är lika bra jag börjar nu :)  haha ! kul att nytt folk hittat hit & positiva är ni också , det gillar jag !

Örebro!

publicerat i Allmänt;
nu så är jag i örebro hos min syster har vart här ett tag , fikat & pratat vi funderar på att åka hem nu precis när wiggo somna aja de blir nog bra :) jag kommer tillbaka när jag kommer hem sen & lovar att skriva mera Tobbe ska hem till sig & jag ska vara i lägenheten träffa en kompis. aja , skit samma vi hörs sen :)

Done!

publicerat i Allmänt;

Klar snart ska bara hem till lägenheten & slänga på mig kläder sen bär det av till Örebro.  Men nu måste jag fixa klart det sista sen är jag DONE! :D

 

Hello kitty

publicerat i Allmänt;
Kolla in tatueringen , skitsöt skulle gärna vilja ha den men jag känner att vem vill gå runt med Hello Kitty när man är runt 40 bast ? Inte jag iallafall fast jag älskar henne nu så lär jag ju inte göra det sen.

 

Fixtime!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag sminkat mig & nu är det bara håret kvar får se hur det går brukar alltid bli så jäkla förbannad på mitt hår för att det är så kort man kan inte göra några frisyrer. :/ Och så tappar jag en massa hår SHIT varje gång jag drar min hand genom håret faller de av en massa hårstrån HJÄLP! haha tänkt om jag blir flintis? fast det skulle iofs inte göra något för då växer det ju ut nytt & vackert hår  , visst ? :) 

Tappat.

publicerat i Allmänt;
Jag har tappat suget & tron på att kunna lita eller prata med dig.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & ska äta frukost , måla naglarna & fixa mig lite granna ska snart åka till Örebro eller snart & snart runt kl 11 men jag ska hem & ta på mig först så måste åka tidigare. Inatt har jag sovit skit har fått typ 30 cm plats & sova på medans Wiggo & Tobbe & tagit massor av plats & har sovit skitbra , haha typiskt !
Jag kanske hinner skriva mer senare , jag vet inte jag får se annars så skriver jag i Örebro sen :)

Björnligan!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag nog skutta ner i säng ska upp tidigt imorgon som ni kanske reda vet jag , mamma , mormor & Wiggo ska åka till Örebro för att hälsa på min kära syster som vi saknat massor . Så jag lär nog inte blogga så mycket imorgon men jag tror nog inte det gör så mycket för det är inte så många som läser längre så ingen längtar. Men nu så ska jag sova , GOD NATT / B' <3

   

Lindex

publicerat i Allmänt;
         image884

Jag älskar den här koftan från Lindex 399 :- varje gång jag ser den så önskar jag att jag har den på mig , haha ! :)

Melodifestival.

publicerat i Allmänt;
Gud vad besviken jag blev på melodifestivalen inge bra alls. Jag säger som pappa de som kom med i finalen var en bebis ( amy ) & en gammal gubbe HAHA! Krister Sjöberg? Seriöst .. Om det inte skulle vart han som sjöng så skulle de nog ALDRIG kommit till final .

Jag har inte bestämt mig ännu när de gäller tatueringen men ni undra om jag skulle skriva Wiggo ? Och det ska jag men jag funderar på om jag ska göra en till det är de jag sitter & pratar om :) Wiggo är självklart att det ska bli men vart vet jag inte ? Har hört att det gör SKIT ONT att göra på handleden så jag vet inte :/  Men men vi får väl se.

Sitter här är väldigt trött & ska upp tidigt imorgon ska ju till Örebro & hälsa på min syster så kommer inte blogga imorgon på länge men jag hoppas ni kollar in lite då & då ifall jag skriver ifrån min systers dator .

ojdå!

publicerat i Allmänt;
      image883

Har Paris Hilton hittat tillbaka till sitt ex Simon Rex ?
Dom sågs hand i hand på väg hem från en nattklubb .

Vem vet ?

motiv

publicerat i Allmänt;
Dessa motiv skulle jag kunna tänka mig att tatuera in på skulderbaladen. Det ska vara svartvitt . vad tycker ni ?


 

försvann?

publicerat i Allmänt;
Vart tog Kenza vägen från blogg.se ? Hon som alltid brukar ligga längst upp på mest aktiva gick in på hennes sida & såg att hon var på väg till Kanada , roligt för henne !
Sitter nu & längtar tills vi ska åka till Spaninen åh 3 månader kvar bara inte lång tid var :)

Tillbaka!

publicerat i Allmänt;
Nu så har främmandet åkt iväg . Idag så har jag ridit & sen så kom dom så har fikat lite grann också men nu så funderar jag på att gå & sola vill ha lite färg blev avundsjuk på hon malin i let´s dance hon är så smal & brun haha fasen man blir bara avundsjuk när man kollar på det där :) Tog inga bilder istallet för jag kände att jag inte hann & så glömde jag såklart kameran också. Men aja !
Nu så ska jag gå & sola för tusan ! ;D

Hur är det med er idag?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & jag har hunnit, diskat, städat & tvättat inte alla som hinner det såhär på morgonkvisten :) Ska börja packa inför färden till ärla snart , Tobbe ska hjälpa sin mormor så jag & wiggo åker nog med min mor dit så länge. Jag ska rida idag också så ska se ifall jag får till några bra bilder som jag kan lägga ut :) Och imorgon så ska vi till Örebro & hälsa på min syster , ÄNTLIGEN har saknat dig <3

Tror det var någon som frågade hur jag skulle fira min födelsedag eftersom jag fyller 18 .
Jag fyller ju på en söndag så ska nog firas på lördagen innan , min släkt ska komma , kusinerna & dom. Sen kanske nån kompis till mig vill komma , men orkar inte med ett STORT kalas så de blir bara min släkt & några vänner :) Sen så ska jag nog ut på fredagen veckan efter.

ska kila nu !

I love shoes. <3

publicerat i Allmänt;

Gick in på Laredoute´s hemsida & kollade på ballerina skor & jag som älskar såna . Så hittade jag dom här söta skorna men snören jag älskar skor med snören men färgen tycker väl inte så mycket om vill ha rosa eller röda :)
Finns massor av fina skor på laredoute så gå in & kolla så kan ni säkert hitta något ,det lovar jag er !

Lets dance !

publicerat i Allmänt;
Har precis kollat på Let´s dance & nu så ska jag väl inte göra så mycket gå & ta bort sminket sen så ska jag väl sätta mig vid TV , Tobbe sitter & kollar på HJÄLP sjukt program.
Wiggo somnade precis efter mycket gapande , hehe han är ju så mysig men det är lite jobbig när man har ont i huvudet .  Imorgon så ska vi åka ut till min kära mor & fira henne , vet inte om jag sover kvar där . På söndag ska jag iallafall till Örebro jag mamma, mormor & wiggo ska åka dit vet inte om Tobbe skulle till sina föräldrar , aja shit the same !  men nu ska jag kila kommer senare I think ! :)

Im back!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem igen har vart & handlat på coop ,växtriket & tankat bilen. Ska äta kycklingfilé & wook grönsaker ikväll , mumsigt :) Men nu så ska jag gå ner till tvättstugan & tvätta lite sen så ska jag börja med maten.
Och sedan är det ju lets dance :)

ang. gudföräldrar.

publicerat i Allmänt;
Det är min syster & tobbes syster som ska vara gudmor till Wiggo & det är klart att han inte behöver någon gudfar , eftersom jag inte vill att någon kompis ska vara gudfar eller jag mena Tobbes kompis jag känner ju inte honom SÅ BRA att jag kan lita på honom , men har man en kompis som man verkligen är vän med & känner till 110% är det en annan femma !
Och det är nog ingen som vet hur vi har det INGEN alls , tänkte på kommentarerna nedanför ditt & datt vet att jag skriver negativa saker men de gör jag när jag är förbannad , ingen kan ändra på mig & ingen kan säga hur vi har det eller hur vi inte har det osv. Det är BARA VI SJÄLVA som vet .Blev lite sådär när jag såg kommentarerna , men aja ni är ju gulliga som berättar :)

Kolla inlägget nedan på mitt " bråk " idag vettu ;D

krig!

publicerat i Allmänt;
Idag när jag stod & kollade ut genom fönstret så såg jag 4 små pojkar springa in på våran gård & kolla på cyklarna , jag knackade på fönstret & dom sprang fort därifrån men de hann peka fingret mot mig & jag blev skit förbannad på med skorna & sprang ut . 2 pojkar stannade kvar utanför & dom andra sprang iväg.  de kanske var i 10 års åldern .

Jag ; - vad fan håller ni på med ?
( 2 som stod kvar ) : - de ville sno cyklarna
sen kom den ena som sprang iväg .
jag ; - vad fan håller du på med ?
han : - jag ville bara kolla på cyklarna ?
jag ; - dom andra sa ju att du & din kompis ville sno cyklarna ?
han ; - näää ....
jag ; - 2 av våra bilar har blivit förstörda pga att de är några jävla idioter som går runt hä & förstör dom & ser jag att en jävla cykel är borta så kommer jag misstänka er , ok ?
han : - okej, förlåt.
jag ; - Aa men ser jag er en gång till så vet jag inte vad jag gör.
han : - okej förlåt mig .
jag : - bra ,hejdå !

jag skakade av att jag var så förbannad när jag kom in sen , skulle kunna slå dom alltså !

hann inte.

publicerat i Allmänt;

sitter på mammas & pappas jobb har  vart nere på bilskolan & pluggat & Wiggo har vart här . hann inte lägga ut dagens men ska göra det så fort jag kommer hem det tar så lång tid att ladda upp men först så ska jag äta & sen fixar jag resten :) jag kommer sen!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
idag vakna jag kl 8.30 & så åkte jag in med pappa till stan så nu sitter jag här i lägenheten & Wiggo sitter & sover i sin bilstol fortfarande :) Väntar på att min kära mor ska komma så vi kan byta skor , det är tur att man har samma storlek tycker jag då kan man byta lite hur som helst . Sen så ska jag lägga in dagens också , det ska jag nog fixa på en gång innan plutten vaknar !

verkligen inte , verkligen.

publicerat i Allmänt;
jag är verkligen inte fin .
jag är verkligen inte rolig
jag är verkligen inte bra på saker ( vissa saker )
jag är verkligen inte alltid glad
men jag är verkligen världens stoltaste & lyckligaste mamma. <3

image879

Natti natti..

publicerat i Allmänt;

Nu så ska jag gå & lägga mig jag är jättetrött men först så ska jag gå & borsta tänderna. :)

GOD NATT / B' <3

åh <3

publicerat i Allmänt;
vet ni vad min älsklingsbebis gjorde nyss ? Han skrattade högt massor , åh vad söt han är <3 jag satt & sa " mamma älskar dig " hela tiden & han tyckte det var jätteroligt & skrattade :) Fasen vad söt jag börjar snart gråta.

Gå in på denna sida finns massor av fina kläder tycker jag :) Ett litet tips bara till er.

Hejsan hoppsan!

publicerat i Allmänt;
Har precis ätit mat & så tog jag en " mums mums " , skitgott :) Ska snart hoppa in i duschen också det är bästa att passa på nu när Wiggo sover , han somnade precis!
Prästen ringde precis så vi ska träffas på tisdag kl 18 & prata om Wiggos dop hur vi ska göra osv.  Peronligen så tycker jag bara att det är släkten & nära vänner som ska vara med på dopet , för det är en släktsak/nära vänner  tycker jag iaf & jag är bara ärlig när jag säger det.  Och alla i min släkt kommer ( eller nästan ) en familj ska iväg men annars så kommer hela släkten så det ska bli mysigt tycker jag. 
Sen är lite sådär om vem som ska vara Gudfar åt Wiggo & det ska Tobbes kompis vara det & jag vill inte det men de skiter han i typ & jag tycker man ska vara överens om vem som ska vara ditt & datt . eller har jag fel ?
Nog om dopsnacket !

Babysim bilder vill ni väl se ? ´

   

mer bilder kommer senare på Wiggo :)

äntligen!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag äntligen fått ge mammas födelsedagspresent ! Hon fick en tid på Blue Lotus tatuering den 13/3 hon har alltid velat tatuera sig så nu jäklar så ska hon få en & jag som är så smart beställde en tid till mig själv samma datum & samma tid så jag & mamma ska sitta & pina oss samtidigt :) ååh längtar !
men nu så ska jag gå & plugga lite till mitt körkort är hemma hos mamma & pappa nu så ska spendera natten här också . vi hörs sen !

Nu ska vi gå.

publicerat i Allmänt;
Nu ska vi gå ut & gå med vagnen till tobbes famor & farfar vi ska äta där :) aja, hörs senare !

Dagens outfit!

publicerat i Allmänt;
image873

* Ribbade strumpbyxor från H&M
* Lång stickad grå kofta från H&M.

Ska sluta med att lägga ut dagens nu tror jag , känns inte så roligt att göra det när man aldrig ändå blir nöjd.

Recept.

publicerat i Allmänt;
Har precis kollat klart på våra bästa år , slängt på mig lite smink & ska snart ta på mig kläder också så jag kan lägga ut dagens om jag får till någon bild. 

Någon ville veta receptet på tacogratängen eller vad man ska kalla det .:)
* En påse runda nachochips
* ½ kg köttfärs eller 1kg köttfärs det får man väl avgöra själv.
* 1-2 påsar tacokrydda
* Riven ost .

Först så lägger man på nachoschips i botten på en form , sedan steker man köttfärs med tacokrydda i & så lägger man det över chipsen sedan kan man lägga på ett till lager om man vill men längst upp så lägger man på riven ost & så in i ugnen i några minuter så osten får smälta.
Till tacogratängen så brukar vi ha gurka, majs , tomat, gräddfil & sånt man har till vanlig tacos.

Man kan säkert göra på massa olika sätt men på det här sättet gör vi & jag tycker det blir skitgott :)

GRATTIS!

publicerat i Allmänt;
Idag så fyller min mamma år GRATTIS världens bästa mamma <3

Inatt så har jag väl sovit skapligt bra Wiggo har vaknat lite då & då vill ha tutte sen somnar han igen. Nu ligger han & hans far & sover medans jag sitter här & ska snart kolla på våra bästa år . Jag ska skriva ner receptet på tacogratängen också men det gör jag i nästa inlägg för nu börjar det ! :)

Tankar ..

publicerat i Allmänt;
Jag ska bara svara på två frågor .
Ja, jag rider & har 3 st hästar hemma.
Engströmsbilskola är jättebra , är super nöjd de är mycke trevliga & hjälper verkligen till om du behöver hjälp ! :)


Nu har jag suttit & tänkt på det här med bloggandet , vissa folk vill veta massor & jag berättar " lämnar ut mig " lite & så fort man svarar på någon fråga som folk vill få svar på så får man alltid en negativ kommentar, jag undrar nu vad ska man skriva eller göra för att inte folk ska skriva massa negativa kommentarer ? JAG VET att dom ALDRIG kommer ta slut , men varför lägger man ner tid på att läsa & kommentera min blogg om man inte gillar MIG , min familj eller det jag skriver ? Då tycker jag att ni kan lägga ner tid till det ni tycker om istället för att trycka ner mig. Varje gång man får en kommentar blir man ledsen & varför är det så kul att såra en människa ? Det är ju precis det ni vill , ni vill ju att jag ska skriva en massa skit till er så det blir som en sport, visst ? Men nu är jag trött på det jag ska sluta , jag ska inte bry mig jag tar bara bort om jag inte gillar det.
Som ni märkt så är jag väldigt dålig på att uppdatera men vem hinner sitta vid datorn 24/7 när man har ett barn? Inte jag iallafall . Så jag funderar på att trappa ner det här med bloggen ett tag, för det första är ifall man inte uppdaterar "hela tiden" så är denna blogg skit & väldigt tråkigt att läsa & då försvinner ju alla läsare så vad är då meningen med att skriva ? Ja, det finns så många frågor man vill ha svar på .
Jag får se hur jag gör med bloggen & återkommer till er senare :)

God kväll !

publicerat i Allmänt;
Har vart på teorilektion idag kom hem 19.30 åt mat direkt tacogratäng & så kom Nattis & Adde ner till oss så vi satt & prata lite , Wiggo är lite gnällig tror det är magen & jag har super ont i huvudet så jag ska ta en alvedon. Har precis kollat på Fråga Olle & nu är det girls of the playboymansion. Så nu ska jag fara igen , dålig & ointressant uppdatering idag JAG VET ska försöka bättra mig lite imorgon kan jag kanske vara lite mer aktiv :)
Jag hoppas ni inte tröttnar . Jag säger God natt orkar inte sitta här igen :P

<3

God eftermiddag!

publicerat i Allmänt;

Idag har det vart en jätterolig dag vart på babysim & Wiggo tyckte att det var super kul log nästan hela tiden :) Ni ska få se bilder jag tog typ 3 st men dom får ni se imorgon . Sen har jag kört lektion & det gick också väldigt bra , snart halkbana. Men nu måste jag fixa mig för ska iväg kl 17.30 igen på teorilektion. Men jag kommer sen , kul att ni kommenterar & så !

God morgon onsdag!

publicerat i Allmänt;
allt bra med er ? Nu är vi vakna ska snart ge oss av till babysim :) sen direkt efter har jag körlektion så kommer senare ! ha en underbar onsdag :)

Vart tog alla vägen ?

publicerat i Allmänt;
Vart tog alla kommentarer vägen ? Aja , ni gör som ni vill :)

Nu så ska jag faktiskt gå & lägga mig känner att jag behöver vara lite utvilad när jag vet hur dagen kommer bli imorgon. Åh vad jag längtar tills på torsdag då jag ska få ge mammas present haha jag skulle kunna säga till henne vad hon ska få, typiskt mig som aldrig kan hålla mig! 
 
Jag  ; - mamma, jag har fixat din födelsedagspresent !
mamma ; - jaså , vad bra !
jag ; - men vill du inte veta nu vad det är för något ?
mamma ; - du kan aldrig hålla dig bea & nej jag vill inte veta .
jag ; - nehä , okejdå mamma.

Det här är SÅ typiskt mig jag vill verkligen säga men NEJNEJNEJ vänta tills på torsdag bea , inte lång tid kvar nu . Jag älskar överaskningar till både mig & när jag fixar till andra.  :)

Men nu så ska jag gå & sussa. GOD NATT / B' <3

Då så .

publicerat i Allmänt;
Nu är Gynning slut , aja längtar tills nästa tisdag redan haha! :) My favorite program !

Imorgon är det dags för babysim som jag skrev i förra inlägget så på med bikinin :/ Njae, känner mig inte riktigt redo än men aja det är ju ett babysim en annan sak om jag skulle iväg till någon badhus eller liknande det skulle jag inte vara så sugen på.
Imorgon är det en sån där "hetts" dag som jag kallar det.
 kl 11.15-11.45 - Babysim
13.00-13.40 Körlektion
efter det ska jag försöka komma iväg till tuna park mitt smink är slut fast det är väl inte hela världen. Men ska hinna äta också.
18.00-19.30 teorilektion.

Så ser min dag ut imorgon så då vet ni att jag kanske inte hinner blogga så mycket.

Carolina Gynning

publicerat i Allmänt;
Just nu sitter jag & kollar på I huvudet på Gynning någon mer som gör det ? Hon är ju bara för jäkla skön den bruden :) Nej nu måste jag gå & kolla igen! Hörs sen.

TV

publicerat i Allmänt;
Tobbe kollar på Simpsons så det blir ingen Gossip girl för mig men jag ska iallafall kolla på I huvudet på Gynning man får turas om när man bara har en TV :) Ska kanske fixa en tv till sovrummet också om det går har ju några tv-apparater hemma hos mamma & pappa.  Jag har precis vart nere i tvättstugan & kollat 3 minuter kvar fasen vad irriterande det är när man kommer ner för tidigt & jag orkade inte vänta så gick upp igen.  Nu har jag världens huvudvärk ajaj , men ska ta två alvedon & hoppas att den försvinner under dagen.

Imorgon så ska hela familjen på babysim , ska bli roligt :)

såhär blev det.

publicerat i Allmänt;
   image870

Bord & Gardinerna, visst blev det bra? :)

Kolla inlägget nedan om någon idiot som skrivit lite konstiga saker :P

Fyfan !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag fått en sån där jävla kommentar som jag blir så jävla förbannad för , gud vad jag svär men FAN vad arg jag är... Detta stod det.

men nej hur kan ni tycka att den bebisen är söt??han va en av de fulaste unge jag sett!

men jag älskar din blogg och läser den varje dag!
You GO Bea! (Y) :D (L

svar: - Fyfan du är ju rubbad i huvudet . Hur kan man säga att en bebis är ful ? Ett litet oskydligt barn ? Påhopp mot barn är nog det värsta & äckligaste som finns. Jag skiter ärligt i ifall du " älskar min blogg " för jag vill inte veta av dig här längre. Det jag skriver om är väl Wiggo ? Det jag lägger ut bilder på är väl Wiggo ? så hur kan du då älska min blogg eftersom han är den fulaste ungen du har sett ? Du är ju fan KÖRD bruden ! DRA ÅT HELVETE !  usch vad äcklig du är . .

Ni får ursäkta språket man fan vad sur jag blir så såna här kommentarer , jag som trodde att det skulle ta slut men det tar aldrig slut men negativa kommentarer , jag vet att jag ska ta kritik & jag kan väl göra det men att säga att ens barn är ful ? då har man fan inget i huvudet. Det är en annan sak om man gör påhopp mot mig & säger att jag är ful men mitt barn ingen ska någonsin säga något dumt mot mitt barn, min son , min älskling, mitt liv, mitt hjärta, mitt allt. <3 Usch vad ledsen jag blir nu :(

Klart!

publicerat i Allmänt;
nu har vi fixat bordet & gardinerna det blev skitsnyggt tycker jag , tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder sen om min kamera tillåter ( batteriet ) ska försöka ladda batteriet inatt så jag kan ta lite bilder imorgon det är ju tråkigt med blogg om det inte är några bilder , visst ? Aja ska ta bilder nu sen kommer jag igen .
ni missar väl inte i huvudet på gynning & gossip girl?

Nu kommer hon!

publicerat i Allmänt;
Jessica ringde precis & sa att hon slutat så nu ska hon komma & hälsa på mig , vad trevligt :)

ni måste gå in på cocoo & kolla på deras smycken finns massa fina saker :)

image869

Hjärtattack !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag fixat mammas present , gud så skönt & jag hoppas hon blir glad :)
Har precis fixat mig lite eller sminkat mig iallafall vill inte gå runt & se ut som ett lik haha blir ju rädd för mig själv. Måste köpa nytt mousse kanske kan göra det idag om jag kan åka till tuna park , vill även köpa ett par skor på skopunkten för 99:- jag ska prata med mamma sen & fråga om hon vill skjutsa mig annars så kanske Tobbe kan göra det. Snart så ska vi fixa vårt bord , Tobbes mamma ska komma & ta Wiggo en stund gå ut & gå medans vi fixar bordet så går det mycket snabbare sen så ska min mamma komma & hjälpa mig med gardinerna det kommer nog bli ganska fint när vi är klara !

Nej nu så ska vi fixa lite ravioli till lunch orkar inte göra så mycket annat , sen måste jag springa ner till tvättstugan & slänga i en ny tvätt också sen måste jag springa till affären & handla mat också. OMG , jag tror jag får en hjärtattack :/

fixar tisdag!

publicerat i Allmänt;
idag så har jag städat , diskat & så håller jag på & tvättar det är mycket kvar som ska göras fixa gardinerna, bordet , städa mer & fixa köket känns som jag är ganska så stressad :/ men nu ska jag kolla på våra bästa år .

God morgon tisdag!

publicerat i Allmänt;

Vaknade kl 10 så tittade jag på Wiggo då var han redan vaken & jag vet inte hur länge han vart vaken men han har iallafall inte sagt något  fär då sulle jag ha vaknat direkt jag är sån person som vaknar för minsta lilla.
Aja idag så ska jag träffa en kompis , fixa mammas present & sen kanske hälsa på mormor  hur jag ska hinna allt har jag ingen aning om känner mig ganska så stressad ska snart åka härifrån är ju hos mamma & pappa så vi ska åka hem till lägenheten idag & sova där så mamma & pappa får lugn & ro ikväll & kan sova ordentligt hehe :) Igår låg Wiggo & skrek till kl 23 & jag tror inte att någon var speciellt glad på honom då.  Men nu måste jag packa & sen duscha eller om jag gör det hemma ? Aja vi får väl se. Idag kommer dagens om min kamera inte är död jag hoppas det är något batteri i den .
Aja ni får ha en super tisdag :)

Isabell

publicerat i Allmänt;
image868

Jag & Isabell för någon månad sen.

Men nu så ska jag gå & lägga mig kolla bilderna på Wiggo nedan.

Wiggo då & nu

publicerat i Allmänt;
           
Lite gamla bilder på Wiggo eller gamla & gamla men där hade han ju iallfall lite mer hår :)



         

Bilder på Wiggo från idag , ser ni skillanden med håret? :)

dejt

publicerat i Allmänt;
imorgon så har jag en dejt med min ja vi kan väl kalla det barndomsvän Jessica :) Vi har inte träffats på skitlänge & varje gång vi ses så säger vi : Nej det får inte ta såhär lång tid innan vi ses igen men det blir ändå så , haha ! Men nu måste vi verkligen skärpa oss!

Strawberry

publicerat i Allmänt;
                image856

Dom här klockorna är så himla söta & så fina färger kommer från kyssjohanna kostar 395 : -
Själv så skulle jag vilja ha det rosa men jag tycker det är lite dyrt iallafall för min plånbok .

Håravfall.

publicerat i Allmänt;

Har just precis pluggat klart fast skulle gärna velat pluggat lite till men Wiggo har vaknat & är jättevaken , super NO! Men jag får väl försöka plugga mer imorgon om jag får tillfälle , jag kan aldrig slå mig till ro. Jag skulle behöva vara ensam här eller hemma för att kunna plugga ordentligt annars så fastnar det ingenting i mitt huvud.
Har suttit & kollat på gamla bilder på kameran när Wiggo hade massa hår , nu har han ju knappt något kvar :( men det växer ut snart igen hoppas jag han som hade så fint & tjock hår precis som sin mamma hade när hon var liten fast jag såg i stället ut som en liten apa :) Jag tänkte slänga ut några bilder sen så ska ni få se skillnaden.

Tack för alla kommentarer nedan föresten & kul att nytt folk hittat hit .  :) 

Hjälp till att bygga Astrid Lindgrens Barnby!

publicerat i Allmänt;
Astrid Lindgren skulle ha fyllt 100 år den 14 november 2007. För att hedra hennes minne bygger SOS-Barnbyar en barnby i hennes namn i Centralafrikanska republiken. När du köper det här silverhänget med kedja bidrar du med 30 kronor till Astrid Lindgrens Barnby. Priset för den större modellen är 198 kronor och den mindre kostar 129 kronor.


image855

Ätit & plugga

publicerat i Allmänt;
Nu har jag ätit mat & Tobbe e söt  det var skitgott fick i mig typ 2-3 portioner . Just nu gapar Wiggo massor han är så trött så det finns inte , men nu så ska jag gå & försöka få honom att sova sen så ska jag plugga lite till mitt teoriprov, jag är riktigt nervös ska jag få be att tala om :) Fortsätt hjälpa mig med bikinin i inlägget nedan.

Bikini

publicerat i Allmänt;
image851image852image853image854

Vilken bikini var snyggast ?
Bild 1-3 är från laredoute .  Bild 4 är från H&M .

Måste börja tänka på sånt kanske nu när jag snart ska åka iväg till ett badställe , ÅÅÅH så skönt det ska bli! Sol,bad, strand & en drink ? :) Känner ni någon avundsjuka ? hihih !

bilden dagen från google!

publicerat i Allmänt;
image850

Mamma kom precis hem & ikväll så ska vi äta mexikansk paj åh det är så mumsigt :) 
Har tyvärr inte kunnat rida något i helgen eller idag har vart för hårt på ridbanan & massa snö & is fasen vad hemskt nu när man väl kommer igång med ridningen så blir det sånt här väder, jag ska väl försöka rida i veckan nu om det kommer bli fint väder annars får det bli i helgen om jag hinner . Mamma ska firas på lördag & på söndag så ska vi kanske åka till min syster i örebro :) Denna vecka är det ganska mycket
Tisdag : - fixa mammas födelsedagspresent , gå till bilskolan & plugga , kanske hälsa på mormor?
onsdag : - körlektion kl 13 , teorilektion kl . 18
torsdag : - mamma fyller år :)
fredag : - inget ska väl bara äta god mat & mysa hemma i lägenheten
lördag ; - mamma ska firas
söndag : - resa till örebro hälsa på syster .

Aa, det ska jag göra men jag ska försöka klämma in ridningen kanske imorgon?

Frågor & svar igen!

publicerat i Allmänt;
Postat av: Jenny Jag läser din blog varje dag o älskar den grymt mkt :)
Vill fråga lite också :)
1. Vad sa dina kompisar när de fick reda på att du var gravid?
2. hur reagerade tobbe på när du berättade för honom?
3. planerar du o tobbe att gifta er o hur skulle bröllopet då stt ut? :)

Svar : - Vad roligt att du gillar den :)
1:- oj dom blev väl lika chockade som jag men de blev glada
2: - Han trodde inte på mig först haha sen blev han skit rädd , chockad & visste inte vart han skulle ta vägen. Jag trodde han skulle börja gråta , men det gjorde han inte.
3:- Ingen aning , Tobbe vill gifta sig men jag vet inte . Min mamma & pappa är inte gifta & det funkar ju super iallafall :)

Postat av: Jag undrar om du rekomenderar andra tjejer i din ålder att föda barn ?

Svar : - Det beror på många saker vet man att man inte skulle klara av det så skulle jag verkligen inte rekomendera det för barnets bästa.  Men vet man att kan skulle klara av det , vill & har stöd från föräldrar, nära & kära så no problems!

Postat av: jag läser med din blogg varje dag! :D, och den är riktigt bra! :D, ställer samma frågor som Jenny, + en till :)
* Hur reagerade dina föreldrar på när du talade om att du var gravid+ att du/ni skulle behålla det.

Svar : - Ja, dom reagerade nog som dom flesta skulle ha gjort chockade , förbannade & ledsna. Först så tyckte dom inte alls om det men nu är de världens stoltaste mormor & morfar & de ställer upp till 100%.

Postat av: sofia Jag skulle vilja ställa dessa frågor:
1. hur reagerade du själv när du fick reda på att du var gravid?
2. Var det en självklarhet att behålla barnet?
3. Hur ser ni på framtiden?

Svar : - 1. Jag blev jättechockad trodde jag skulle svimma & sen grät jag nästan hela tiden.
2. Nej för mig var det inte en självklarhet att behålla barnet först , jag var så ledsen & chockad att jag inte kunde tänka klart . Men efter att de smält lite satt vi oss & pratade , dissktera om hur det skulle bli osv. Sen så slog det mig NEJ jag kan inte "döda" ett barn , MITT BARN. Så det blev ett beslut att ha kvar barnet & jag är så stolt över mitt beslut & jag ångrar verkligen ingenting jag älskar honom mest av allt :)
3. Vi ser ljust på framtiden , ett barn till kanske lite senare då såklart.

Postat av:

Hade ni funderat ut något flicknamn, ifall att barnet skulle blivit en tjej? :)


Svar : -  Jag trodde ju benhårt att Wiggo var en tjej när han låg i min mage men ack nej . Han skulle ha hetat , Alissa, Engla eller Stella hade vi som förslag .


Tack för alla frågor & jag hoppas ni blir nöjda med era svar är det något som är oklart så skriv igen :)

Här sitter jag

publicerat i Allmänt;
och tycker synd om mig själv är så trött på mitt hår , vill ha långt & fint hår så man kan göra lite frisyrer & kanske bli nöjd med sig själv någon gång? jag tror nog aldrig jag vart nöjd med mig själv men sen säger jag till andra att de ska vara nöjda med sig själva jag är ju knäpp!

Bytt hårfärg ?

publicerat i Allmänt;
        image849

Glamourmodellen och vulgodrottningen Jordan har färgat från sitt superblonderade hår till en riktigt mörk färg.

HITT ELLER MISS ?
Själv gillar jag henne inte alls så jag bryr mig inte !

Vill inte ha rubrik

publicerat i Allmänt;
Hejsan hoppsan falleralera ;D
Nu har jag duschat & kollat på TV & just nu sitter jag & räknar upp hur många vi blir på dopet & det blir ju ganska många min släkt är ju väldigt stor.
Och nu så sitter jag här & Wiggo ligger bredvid mig under sitt babygym & ler har tagit bilder på honom som jag tänkte lägga ut senare , blir ingen dagens outfit idag jag orkar inte . Ska försöka komma med det imorgon istället.

Har en liten frågestund fram till kl 17 idag så ni vet , kolla i inlägget nedan.

frågestund .

publicerat i Allmänt;
Jag har märkt att det är många som vill ställa frågor & sånt så jag kör en frågestund nu igen. Hade det för inte så längesen & då fick jag bara 5st frågor så jag hoppas ni har mycket ni undrar över så jag kan svara på dom . :)

Lyckad!

publicerat i Allmänt;
Maten blev lyckad iallafall , vilken tur :) Och nu ska jag smälta maten & sedan stoppa in ett vitlöksbröd i ugnen , men först så ska jag hoppa in i duschen tror jag ? Nu eller senare aja får väl bestämma mig sen.
Jag & Tobbe pratade om ifall vi skulle laga mat till mamma & pappa ikväll men de värsta är ju att de aldrig är hungriga när de ätit luch aja , får ringa mamma & fråga :) Men nu är det Ophra !

jammie!

publicerat i Allmänt;
     image848

Är det någon mer än jag som älskar vitlöksbröd ? herregud jag kan bara proppa i mig & jag tror jag ska ta det till efterrätt . Nej nu måste jag hjälpa Tobbe med maten annars vet man ju aldrig hur det slutar , haha !

ang klänningen :)

publicerat i Allmänt;
jag skrev ju ett inlägg om klänningen från nelly.se & så fick jag till svar att " jag skulle nog haft den om jag inte hade någon degmage nu efter förlossningen" osv. Haha , ni är ju roliga men jag ska bara säga er vi skiter i våra degmagar om dom syns vi har ju fått något jättefint för dom ? Det är ju inte så att vi har " ätit oss degiga " haha om ni förstår vad jag menar ? Vi är bra som vi är & sätt på er vad tusan ni vill , ni är snygga ;D

Smink

publicerat i Allmänt;

               image847
Maybelline dream matte mousse foundation

Jag använder den & jag älskar den verkligen. Kostar 110 kr på kicks !

American Apparel

publicerat i Allmänt;
image844image845

En snygg U-formad klänning från Nelly.se  & märket är American Apparel . Fastnade speciellt för den snygga färgen , kostar 329: -

Är det något du skulle sätta på dig?

Wiggo ..

publicerat i Allmänt;
Nu sover Wiggo han blev övertrött & skrek massor sen fick han lite tutte & då somna han direkt , nu ligger han i sängen & sover , naw min älskling <3 Snart så ska jag börja laga mat åt spagetti & falukorv blir det eftersom de inte finns några makaroner eller makisar som mina små kusiner säger :) Haha dom är ju bara för söta ! Måste hinna med maten innan våra bästa år börjar för nu är det ju spännande & jag hoppas dóm avslöjar Marlena , haha bea tönt! Tobbe står för tillfället i duschen & jag ska också duscha men han duschar typ i 100 år . :/
Nej men nu ska jag kila !

Skönhet

publicerat i Allmänt;
               image843

Den här acne lösningen är SÅ bra . Så fort jag får ett litet spår av en finne så slänger jag på det där & så försvinner det , något jag rekomenderar faktiskt finns på apokeket .

...

publicerat i Allmänt;
Ni vet väl att Jonna fyller 19år idag ? Om inte säg grattis :)

under tiden så har jag dammsugit plockat undan lite , tvättat & kollat lite på våra bästa år fast jag såg det i fredags så de gör inget om jag missar detta avsnitt bara jag kommer ihåg & kolla kl 12.50 :) Jävla beroendeframkallade Tv-serie ;) haha !
Sitter & väntar på att jag ska få svar från tajmahal jag har skickat mejl men de svarar inte , vi får väl se om jag får något svar under dagen. Sen har jag fått lite tips från andra på andra " löshår sidor " . Vi får väl se hur jag bestämmer mig till att göra. Just nu är det väldigt mycket som ska betalas , dop har vi ju den 17/2  & de kostar ju lite fast min farmor ska stå för smörgåstårta sa hon så då blev det lite mindre att tänka på :)
Nej nu ska jag försöka få min plutt & sova så jag tänkte hoppa in i duschen mitt hår ser förjävligt ut .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är vaken & har vart det i ca: 30 min nu Tobbe är inte i skolan han skulle tydligen plugga här hemma istället , aja vi får väl se hur mycket han gör. Idag så ska jag inte göra något alls är hundvakt åt Sigge mannen :P
Jag tror pappa pratade om att han skulle komma hem på lunchen & äta då antar jag att han menar att jag ska laga mat eller något sånt , hm får väl se :) Ikväll så ska vi åka in till lägenheten & vara där för imorgon så ska jag gå & fixa min mammas födelsedagspresent hihi jag hoppas hon kommer bli glad det var min syster som kom med den smarta idén ! :)  Men nu så ska jag äta upp min yoghurt med musli i , mums ;D

mammas & pappas bebis <3

publicerat i Allmänt;
image842


     

( ursäkta bilden på mig )

Nu så ska jag gå & lägga mig efter mycket letande efter jädrans löshår & försökte skicka iväg lite frågor till www.tajmahal.se men de gick ju inte finns ju ingenstans jag kan kontakta , får väl ringa ? Aja jag hoppas ni får en skön natt sömn & de hoppas jag med att jag får.

GOD NATT / B '<3

Löshår ?

publicerat i Allmänt;
Nu vill jag köpa löshår så jag kan ha någon snygg frisyr till dopet också , fann på tradera.com för 299:- & det är ju svinbillig men dock så var det bara 75 cm brett & längden var 43cm så de skulle ju ha gått men jag är rädd för att det blir för lite hår så det ser konstigt ut istället. Sen så har jag kollat på olika sidor på internet men jag tycker allt är så jädrans dyrt typ 1000 spänn EH NEJ TACK! Jag vet ju att de finns en butik som har för typ 500 kr den butiken ligger ju i sthlm men fan det är ju svårt när man inte vet vilken färg man ska ha ? Åh , allt blir bara fel känns det som vill ju vara fin :)

dagens bild.

publicerat i Allmänt;
    image837
                                                                                                                           ( Jessica Alba )

Kärlek.

publicerat i Allmänt;
image834           image835

Me like this alot ;D klänning från H&M & skor från Ellos, skulle va skitsnyggt tror jag faktiskt.

Zzzz.

publicerat i Allmänt;
Nu sover min lilla älskling har var bara tvungen att snutta lite sen somna han , naw älsk <3
Usch Tobbe kollar på någon film & den är ju lite hemsk så jag började må illa , fasen de borde inte finnas såna filmen man mår så dåligt av dom. ROB Roj heter filmen är det någon som sett den? Hemsk tycker jag iallafall .

Åh, jag kom & tänka på att det inte alls är lång tid kvar till jag fyller 18 år ni som inte vet så fyller jag den 16 mars & dagen efter är det teoriprov aja vi får väl se hur det går men jag tror jag klarar det iallafall :) Fan vad ska man önska sig då ? det är en annan femma haha  !

Vår nytt !

publicerat i Allmänt;
        image833

Vår nytt på Ellos .
Jättesöt klänning tycker jag & det kostar endast 99 kr , snacka om att göra ett fynd !

Fruktsallad.

publicerat i Allmänt;
Ätit fruktsallad & kollat Singing Bee fan vad bra att hon vann jag hejjade på henne redan från första början & fullpott fick hon också 50.000, inte illa pinkat :) 
Just nu sitter jag bara här ska kolla lite på internet om jag hittar något man kan ha på sig på dopet fast det är ju inte så jätteviktigt man är i kyrkan HÖGST en timme bara & jag ha väl säkert nåt att ta på mig annars får jag väl fråga min syster om hon har något jag kan låna , hihi :)
Jag har också bestämt mig vart jag ska tatuera mig iallfall nu i början då blir det Wiggo på handleden som Carolina Gynning har ju ett hjärta har ni sett det ? Fast jag ska ha Wiggo istället där. Det blir väl fint ? Eller vad tror ni ? Jag tror Tobbe skulle göra likadant också , naw vad fint det kommer bli :)

image832

singing bee

publicerat i Allmänt;
jag sitter & kollar på singing bee någon annan som också gör det ? jag hoppas den där 35 åringen vinner hon hade ju röst också :) aja, nu ska jag gå igen ! Vi hörs sen .

Kom ihåg !

publicerat i Allmänt;

              image831
         

Imorgon så fyller min kära vän Jonna år så kom ihåg & skriv grattis till henne :)

Plugga

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & plugga en liten stund till mitt teori prov som är den 17 mars & jag är lite nervös REDAN .

Wiggo ;D

publicerat i Allmänt;
   

Våran älskling var så mysig i morse när han satt hos sin mormor han bara kollade & log men jag fick inte till någon bild där han log men här är iallafall några bilder på honom :)
Snart är det ju dop för honom också åh så spännande !

...

publicerat i Allmänt;

Hemma igen med världens huvudvärk & dåligt humör är trött också för den delen. Idag så har jag planerat min lilla dag , ska plugga till körkortet sen är det One three hill kl 18.30 sen Singing Bee 20.00 & sen var det Wallander innan frosten (?) tror jag kl 21.00  . Vi får väl se om jag tänker kolla på det men jag får väl se om jag orkar . På vägen hem hoppade jag in på konsum & köpte lite frukt till min fruktsallad jag hade tänkt & göra till ikväll , jag känner att jag börjat bli lite onyttig AJJABAJJA Bea .

Nej fan vad tråkigt de är & skriva när de knappt är några som läser längre.

Dagens outfit!

publicerat i Allmänt;
       image827

* Jeans tunika från H&M ( min systers jag låna den haha hoppas hon inte blir sur )
* Svarta jeans från cheap monday
*  Guld halsband med hjärtan

Snöväder ;D

publicerat i Allmänt;

Gud vad det snöar ute & jag tycker verkligen det är jättefint med snö men när man ska rida & så är det inte lika kul :/ Men men jag hoppas de försvinner snabbt så man kan rida igen har ingen lust & pallra mig ut & rida i detta väder , det är fint & kolla ut igenom fönstret men när man väl kommer ut är det inte lika roligt haha ;D
Jaha då försvann man igen från mest aktiva haha snacka om att åka fram & tillbaka , man kan ju aldrig hålla sig där ett par dagar utan åker alltid bort & sen kommer tillbaka igen men nu lär jag inte göra det eftersom jag inte skriver så mycket & jag tycker min blogg är lite ointressant  men ska försöka skärpa till mig !
Nu ska jag äta frukost , hörs senare !

God morgon världen!

publicerat i Allmänt;
Idag fick man sova ut vilken tur & skönt var det . Inatt så vakna Wiggo bara en gång & skulle bara snutta sen somna han igen. Just nu sitter han bredvid mig i sin bilstol & kollar på mig & ler , han är ju bara för go <3 Tusan också jag vaknade med magont inte alls någon höjdare för min del , men nu har jag satt på ugnen & det är dags för att göra baguetter my favorite & då hoppas jag de blir lite bättre i magen också om man får något i den :)
Idag så ska vi åka till tobbes mormor & äta kl 14 sen så sa tobbe att han ville åka skidor så vet inte om vi ska åka tillbaka till mamma & pappa för att göra det , aja vi får väl se hur det blir med den saken :)

Vad händer för er idag då ?

Trötter !

publicerat i Allmänt;
Jag är verkligen supertrött så jag tänker gå & lägga mig nu , Wiggo sover nu & Tobbe tjatar på mig att jag inte får sitta vid datorn hmm :/ Denna dag har vart väldigt jobbig fast ändå rolig & sorglig men men nu ska jag gå & lägga mig. Läs mitt inlägg nedan & snälla hjälp mig :)

GOD NATT / B' <3 with all my heart .

Barnvagn.

publicerat i Allmänt;
Eftersom att vi ska åka utomlands i Maj så ska vi köpa en ny vagn åt Wiggo som han kan ha med på resan, det blir då en Carena Easy världens bästa vagn tänkte jag säga men nästan speciellt när man ska iväg på semster som vi ska dårå .  Grejen är ju då att jag har inte bestämt mig för färg än så jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig ?

   

Vilken tycker du är snyggast ?

Dagens outfit!

publicerat i Allmänt;

          image823

Jag sa ju till er att jag skulle lägga in en bild på dagens outfit & jag glömde ju sladden hemma så ni får se såhär istället.

* Jeans från märket Fornarina ( ej dom på bilden )
* Skor från skopunkten
* Svart cardigan från H&M
* Vitt linne från JC .