Söndag'

publicerat i Allmänt;

God morgon!
-jag är trött som fan. I fredags var jag & frugan ute & slirade lite , vi firade henne då eftersom hon fyller idag. Igår så var jag lite små bakis , men jobbade 16.30-21.30 , sen åkte jag hem till frugan & åt tacos , sen hem och somnade som en klubbad säl i sängen. Nu är jag iaf vaken men som sagt trött , förkyld & vill sova ännu mer men jag börjar kl 14 så måste strax ställa mig och laga lite mat. Ikväll om jag hinner så ska jag ta mig en snabbis förbi frugan och säga grattis. GRATTIS GAMLA KÄRRING PÅ DIN 21ÅRS DAG <3, spara lite tårta åt mig.

Imorgon är jag ledig iallafall och det ska bli skönt , då ska jag åka till jysk och hämta ut min byrå som jag beställade i fredags!  Nu är det nästan 2 månader kvar till flytten.

Nu ska jag piffa till mig lite , haha om det nu går.

puss&kram

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag har man jobbat från 7-14 , det känns att man inte vart ledig på hela veckan jag är helt slut!
Men imorgon är jag ledig och då tänkte jag göra lite nytta! Åka runt med min syster & W för att kolla på jysk & andra roliga saker. Har även ikväll beställt hem lite smått & gott till lägenheten från Ellos. 

Tänker nog åka & köpa den här snyggingen imorgon. Det var något erbjudande så det är bra att passa på!


onsdag!

publicerat i Allmänt;
Igår på jobbet fick jag reda på att mitt vikariat har blivit förlängt , och jag är super glad ! =D . Ska jobba till januari ut. Det behövs verkligen nu när / om jag ska flytta . JAG ÄR IALLAFALL SUPER GLAD.

Nu så är wiggo här , han kom med mamma imorse och vi ska kolla på TV & mysa lite . Sedan ska jag hoppa in i en dusch och sen träffa Bästa vän , luncha innan vi båda börjar jobba. 16-21 idag!
nehepp , nu ska jag kila , hålleer på & tvättar också.

puss

Skötbord.

publicerat i Allmänt;
Ska nu sälja wiggos skötbord , då han inte behöver det längre eftersom han inte använder någon blöja och så , så har vi inget behov av det . Det är tre stora rymliga lådor på det också. Där har jag haft wiggos alla kläder i , mycket bra! =D

Någon som är intresserad ? Den är inköpt på babyproffsen -07 och nypriset var 1000:-
Nu ska jag sälja det för 500: -

måndag'

publicerat i Allmänt;
Måste ta ett litet svar på " Hanna " . Neej lilla vän jag ska inte flytta ifrån stan, gjorde jag dig besviken nu? ;)


kom precis hem ifrån jobbet ska hoppa in i en dusch & sen ska jag hämta w från sin pappa.
min lilla älskling kommer hem igen. <3 ikväll blir det en lugn kväll med massaaaaaaa mys!

I'm fucking happy!

publicerat i Allmänt;
Jag är super duper glad !
KANSKE KANSKE ska flytta 1 februari , im so happy. håller tummarna på att det blir så & att mamma & pappa tillåter det . nu ska jag spara massa pengar så jag kan köpa nya saker , jagär så glad att jag inte ens kan sova. jag tror jag börjar bli riktigt knäpp .
men nej nu ska jag kolla lite på ikea sen ska jag försöka sova iaf , imorgon jobb 7.30-16

Underbart.

publicerat i Allmänt;
Är hemma nu .
Igår så var det fredagsmys till max , film , chips , godis & massa myspys! Sov kvar och åkte vid elva då jag drog & sola sen nu är jag hemma har fixat mig och grejer ska strax iväg igen!  Ikväll vet jag tusan vad som händer får se , något skoj ska man väl alltid hitta på =). Måste färga mitt hår , en utväxt på 2-3 cm är då inte snyggt! haha!

nej puss och kram.


världens bästa.

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Vart en lugn dag idag, har bara vart på jobbet i 3 timmar. Ganska skönt faktiskt då mitt schema är ganska tufft , men me like! =)
Igår så var jag och myste lite , kollade på TV & bara slappade & mat fick jag också, gulligt ! =) åkte hem vid halv 12 ungefär.
Imorgon är det en dag på 7-16 & samma sak fredag. Men i helgen är jag ledig och det ska faktiskt bli riktigt skönt. Har fått svar på en lägenhet så jag ska gå på visning i veckan eller på lördag hon skulle ringa när hon fick tid , det ska bli spännande. Vet inte riktigt om jag är 100% på att flytta än men man kan ju alltid åka & kolla. Det blir isf en 3a. Jaja, nu ska jag gå & glo TV sen blir de sängen tidigt ikväll.


pusss

En ny vecka.

publicerat i Allmänt;
Har jobbat hela helgen och ska även jobba idag dock är det inte så länge 7-14 . Men jag är död, är inte alls van att gå upp såhär tidigt så många gånger i rad . =P Men imorgon är jag ledig då hoppas jag att jag får sova lite längre imorgon. Från natten till lördag sov jag 6 timmar och från lördag till söndag blev inte så många timmar till . Har inte kunnat sova , vet inte alls varför. Får börja med min sömn/oro piller igen tror jag. JAG BEHÖVER SOVA.
Slut snackat om det . Dags att dra till jobbet.

Någon som är intresserad av W vagn ? ska nämligen sälja den nu.



isåfall så kontakta mig på min hotmail .

Lördag'

publicerat i Allmänt;

Somnade kl halv 4-4 imorse , kunde verkligen sova men fattar inte varför. Vaknade iaf kl 10 gick upp & åt lite frukost.  Väckte frugan & sa åt henne att vakna till liv , åkte till Statoil för att tvätta Ns bil. Det är bra att han lämnat bilen till mig och sitter fast i Norge, jag är en snäll tjej som tvättat den iaf tills han kommer hem! =D De värsta är ju att man inte får tag i han! Jaja , åt mat samtidigt där och sedan hem igen, nu sitter jag här & försöker fördriva tiden lite så jag kan åka till jobbet snart , ett pass 14-21.30 imorgon 7-16. Helgen är uppbokad! Men nästa helg är jag ledig & då ska jag försöka sooooooooooova.

Näähee, ska väl sitta här & vänta på något samtal om man får nåt . =P

.....

publicerat i Allmänt;
Har inte mycket att berätta. Eller jo en kul grej , jag har fått ett vik på 1 månad på jobbet där jag jobbat nu som timvikarie i 3 år =). JAG BLEV GLAD eller är snarare superglad!
Är hemma nu efter en mysig fredagskväll hemma hos mamma & pappa , jag är dock inte trött så vet inte vad jag ska hitta på.
Imorgon ska jag iaf jobba & på söndag också, även måndag sen är jag ledig en dag. Då ska jag träna & göra det jag inte hunnit med under helgen.

Hum, ja jag har väl inte så mycket att berätta .


Man börjar ju undra vem som är ens vänner och inte. Besviken.

Vi lyckas då med allt.

publicerat i Allmänt;
Efter jobbet så åkte jag hem till frugan och hämtade upp henne. Sen så skulle vi åka till Statoil för att tvätta bilen och det gjorde vi.

 Jag som hatar att åka in i maskiner för att tvätta bilen körde in bilen sprang ut slog koden och så gick vi runt på andra sidan där dörrarna öppnas för att köra ut när den är klar.
japps, bilen va färdig tvättad och dörrarna öppnades , jag & frugan sprang in i biltvätten fort som fan hoppa in i bilen starta den och skulle köra ut . NEEENI då stängs dörrarna så vi kommer inte ut . Vi sitter panikslagna i bilen och kör fram och tillbaka för att se om dörrarna skulle öppnas men nej .
Jag ringer N som ligger & sover & jag tror inte ens han fatta vad jag sa för jag va livrädd .
Jag ; Hjälp oss vi sitter fast i biltvätten.
N ; mmmh , men du ring om det blir något knas.
Jag ; MEN DET ÄR JU DET DE ÄR !! * KLICK * .

Sen började jag & frugan asgarva, sen så ser hon en knapp på väggen bakom oss så hon hoppar ut lämnar bildörren öppen och trycker på knappen och dörrarna öppnar sig fast bakom oss , så vi backar ut ur biltvätten fort som fan. Folk som va där kollade skit konstigt på oss. Och vi satt i bilen och skratta så vi grät. Herregud jag undrar hur de såg ut i deras kameror där inne när två tjejer springer runt o virrar inne i en biltvätt. HAHAHAHA, faan vilken upplevelse och det är bara vi som lyckas med sånt här.