Söndag!

publicerat i Allmänt;
Vart en händelserik helg. I fredags hade vi en riktig fredagsmys kväll & alla somnade tidigt. I lördags var vi på kalas hos Elise som firades , och idag har vi storhandlat, tvättat, städat och även hunnit med en fika hos bästa vän. Imorgon är det skola för W som gäller och mamman ska städa och fixa inför tisdagens kalas för då fyller nämligen min stora lilla kille 6 år, galet!!!!! 

Och grattis till Gudmors lilla tjej Elise som fyller hela 1 år imorgon. <3 Måndag!

publicerat i Allmänt;
Äntligen är min jobb helg över och jag ska få vara lediga två nätter. Idag ska jag iväg till kiropraktorn om ett tag sen blir det måndags mys med min familj. Gud vad jag saknat dom! 


Usch va trött jag är på falska människor.

Hej hösten och hej depression

publicerat i Allmänt;
Det märks att hösten är här och att humöret inte alls är på topp! Nu är den härliga depressionen här då man inte känner att någonting är roligt & man inte har lust med någonting. 
Så hej då & hoppas på ett bättre " liv " snart!! 

Söndag!

publicerat i Allmänt;

Äntligen kommer mitt lilla hjärta hem igen! Gud vad jag saknat honom eller snarare vi har saknat honom! <3

Min förkylning verkar inte vilja ge med sig, nu har jag även fått hosta också :/ usch va jag hatar att va sjuk. Men men hoppas de går över snart.

+++

publicerat i Allmänt;

Det sägs att man inte ska hänga ut personer, men jag skiter i vilket. Är fruktansvärt trött på det här nu.

Pappan har inte brytt sig om barnet på snart 6 år. Och bara för att jag nu IDAG skickade ett sms om att det vore bra att han hörde av sig någon dag innan han ska hämta honom om vilken tid istället för att skicka sms samma dag om " jag hämtar W om en timme " . Så ska han helt plötsligt ha honom varannan vecka. Han säger till W att han ska få komma till pappa i veckan & W blir överlycklig, men hör han av sig när den dagen kommer? NEJ! Vem får ta skiten? Jo jag.. Därför bad jag även att han ska prata med mig innan han säger till W att han ska dit i veckan , fråga mig först innan något sägs till W.
Fick sms om att jag bara ska anpassa mig om att han ska va där varannan vecka , för pappan har nu ett fast jobb, mat på bordet & han har även " byggt" klart W rum. Vad vill du att jag ska göra? Ge dig en medalj ? Vem har någonsin sagt " va duktig du är med Wiggo som köper saker , gör om hans rum , tar hand om honom , ger han mat , kläder , leksaker & nästan allt han vill " till mig? Ingen & jag ber inte att någon ska göra det för det är en självklarhet när man gett sig in i " föräldrar livet " . Och vadå anpassa mig? Vart har du anpassat dig dom senaste åren.


Trött på skiten nu!

Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Wiggo mår bättre , nu är det istället jag som mår dåligt ont i halsen , förkyld & hängig i kroppen :/ helvete!

Sjukstuga

publicerat i Allmänt;

Här hemma är det sjuk stuga , min lilleman är tok förkyld & har feber :( ingen skola för honom imorgon & vilken tur att man inte jobbar på ett par dagar nu så man slipper VABA. Har lyckats få i honom lite honungsvatten och frukt det är väl de enda som slinker ner i hans mage just nu. Får hoppas på att det går över snabbt.<3