Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Förlåt har inte kunnat uppdatera.
Men ingenting speciellt har hänt, jag jobbar fortfarande detta är min sista vecka kommer sakna att få jobba tycker det är så himla kul . :) Har jobbat måndag , idag & sen imorgon sen är jag ledig torsdag & fredag , jobbar helgen.
Allt är bra med oss vi är friska & krya än så länge ;P wiggo somnade redan vid kl 6 ikväll han var så himla trött gubben ,jag hoppas bara inte att han vaknar tidigt imorgonbitti innan jag ska upp .

Det var någon som frågade om jag fortfarande sökte medryttare & det gör jag väl . Till min c-ponny , världens goaste .
Någon som är intresserad så skriv till mig på mail . [email protected]




puss & kram / B

Fredag'

publicerat i Allmänt;
äntligen fredag !
men ska snart iväg och jobba slutar halv 10 men jag ska nog klara av det . Känner att jag börjar bli sjuk är hängig i kroppen & har ingen ork. Fasen varför ska jag bli sjuk just nu när jag jobbar ? så typiskt !
Wiggo ligger i sängen o sover hans far kommer o hämtar honom senare det är ju hans helg denna helg.
själv så ska jag jobba i helgen lördag 7-14 söndag 16-21 de behövde extra folk så jag hoppade in annars skulle de vart en ledig helg för mig men alltid bra med extra pengar , eller hur ? :P

Nu ska jag åka till jobbet , ska träffa Rebecka innan och snacka lite med henne . <3

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Ska snart iväg till jobbet & jobba kväll. Slutar kl 21.30 & är ledig imorgon så det är rätt skönt faktiskt ;D
Har legat ute i solen en stund idag men sen fick jag lov att gå in o sova i sängen för jag är så jäkla trött , fattar inte!

svar till eva : - ja, jag har mirre kvar :)

tisdag'

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag här hemma hos mamma & pappa. Har jobbat idag igen 7-14 kom hem somna på soffan en stund tills det kom en kille som klappa mig på magen & sa " mamma mamma " så då vakna jag.
Sen så har jag bara vart med wiggo vi har precis ätit och nu ligger han i sängen han ligger och sjunger lite hör jag :)
Sitter och kollar på cops nu får se hur mycket man får se utav det eftersom han dårå inte har somnat , men ikväll då ? hum ,vet inte riktigt måste åka & handla lite iaf men de får jag vänta med tills pappa & syster är tillbaka från deras promenad. Mamma är hos sin kompis & hälsar på ,trevligt !

Imorgon hoppas jag på att få lite sovmorgon börjar inte förrän  kl 16..30 & jobbar fram till 21.30 . Fick lite extra jobb också så skrev in mig på helgen för att jobba då dom behövde folk men jag tog lördag 7-14 & söndag 16-21 så kan ju alltid hitta på saker iaf på lördagen på kvällen :P
Men men , nu ska jag gå & ge min älskling en sista god natt puss & hoppas på att han somnar .

hörs senare !

God kväll måndag.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis ätit & kommit ut ur duschen, riktig skönt ! Ännu en dag på jobbet också , gick bra ! :)
Efter jobbet åkte jag & hämtade min Wiggo som sov hos sin farmor inatt så dom hade honom medans jag jobbade idag ,tack för det! Sen åkte vi hem & jag la mig dirket på soffan & somnade såklart , men nu är jag lite piggare men fortfarande trött så kommer nog bli en tidig kväll ikväll iaf . Ska upp kl 6 imorgon igen & jobbar 7-14 på onsdag är det däremot kväll jag ska jobba så då får jag väl lite längre sov morgon får man hoppas på .
Vad har ni sötnötar gjort idag ?

/ hayypface ( sötnos )

söndag'

publicerat i Allmänt;
är lite halvt seg men kvällen igår var trevlig, tack så mycket ! :) ¨
idag ? hum, ingen aning vet bara att wiggo ska till hans farmor & vara där tills imorgon då det är bra eftersom jag ska jobba imorgon och i stort sätt hela veckan. Skickade ett sms till hans far om han kunde ta honom men såklart så har han inte svarat så det är inget ovanligt , jag är van!

har inte så mycket att berätta väntar bara på att min älskade lilla kille ska vakna så jag får pussa & krama på honom <3 jag älskar dig.

..

publicerat i Allmänt;
Det börjar närma sig kväller .

Jag har nästan sovit hela dagen så jäkla sjukt att man kan vara så trött :O Jag ska snart börja fixa mig lite grann inför kvällen har precis pratat med min vän & vi har besämt lite saker ( tror jag ) haha ! Får se om planerna håller sig eller inte , men det hoppas vi på ;D Vi hade iaf tänkt att träffa lite folk osv , känns som evigheter sen !

Wiggo har precis kommit ner från stallet han har hjälp sin moster att städa inne hos hästarna & han sopar för fullt .
Men nu ska jag leka lite med min bus så vi hörs senare eller imorgon igen . Då kanske jag har lite nyheter att berätta beror på hur kvällen blir ;P hihi.

/ happyface ;D

Lördag'

publicerat i Allmänt;

Wiggo ligger & sover & jag har precis kommit ut ur duschen , skönt !
Idag så får vi se vad som händer men är bjuden på mat med min vän Sandra ikväll så kanske ska dit :) Sen får vi se vad som händer alltid kommer man på något & alltid hittar man något också. Igår kväll så var jag hemma hos min Bästa Rebecka & de va ganska mycket folk där , väldigt trevligt kom hem ganska sent natt. ;P men men ..
Vad ska ni hitta på idag ?


sötnos, du gör mig så glad.

Fredagskväll '

publicerat i Allmänt;
Alltid lika härligt med fredagskvällar . Sitter just nu hemma hos mamma & pappa jag har tvättat bilen och sedan hoppade jag in i en snabbdusch , fixat mig & nu väntar jag på käk sen ska jag glida till Rebecka.

Jag & Rebecka var nere på stan gick in o checkade ifall de tyckte att min navel såg bra ut & de tyckte dom. Ska ju egentligen byta stav på måndag men jag väntar nog en vecka till för att vara på den säkra sidan :) sen gick vi in till mcdonalds köpa hamburgare och wiggo fick en glass , sen gick vi tillbaka till bilen & så åkte vi hem.
nu ropar wiggo .

sjusovare.

publicerat i Allmänt;
Han ligger fortfarande och sover min lilla älskling, jag har hunnit hoppa in i duschen fixat mig & tagit på mig kläder för han & jag ska in till stan & möta upp Rebecka sen ta en sväng ner på stan & glo . Jag hoppas han vaknar snart så inte Rebecka behöver vänta på oss i evigheter , hon ringde & sa att hon skulle åka in till stan för att handla med sin pappa sen att han skulle släppa av henne i stan sen när de var klara . Jag hoppas han vaknar snart min lilla älskling <3
ikväll ? nada planer kanske kanske ska hem till Rebecka & hälsa på .

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Hejsan!
Jag är ledig idag från jobbet är iofs ledig hela helgen, riktigt skönt!
Igår jobbade jag & de var faktiskt full rulle hela dagen , skönt . Sen kom jag hem kramades med wiggo och sedan gick jag upp till stallet red & det började såklart spöregna när jag red men när jag kom in o var klar så kom solen fram så jäkla typiskt . Wiggo red några varv runt stallet & han älskar det , haha han sitter & pratar , sjunger & har sig när han rider så jäkla söt. Tog lite bilder som jag tänkte slänga in så fort wiggo somnat han ligger i sängen nu men skriker om att han vill ha glass ?  hum , knasboll ! ;P

jag återkommer sen + bilder också .

Onsdagskväll'

publicerat i Allmänt;
Hejsan hoppsan!
Jobbat idag igen & det gick som smort ;) Slutade i tid också , hehe! När jag kom hem så möttes jag utav en underbar son vid namn Wiggo , han blev glad & gav mig en super kram. Vi gick ut åkte skrinda ( stavning ?) och sedan bil , sen gick vi & kollade på hästarna & sedan hämtade vi posten. När mamma kom hem så bytte jag & wiggo om så gick vi upp till stallet & red. Wiggo fick såklart också rida, han älskar det! Hans gummistövlar har blivit hans nya ridstövlar & så har han min gamla hjälm som jag hade när jag var ca 5 år . haha så himla sött skulle ha tagit med mig kameran men såklart tänkte Bea inte så långt ;) men men , imorgon blir det nog en tur igen då ska jag allt ta med sen så ni får se den nya duktiga underbaraste ryttaren i  världen!

Pratade med min Bästa idag & så fort Wiggo somnat & mamma kommer ner ifrån stallet så ska jag åka dit & säga hej & snacka lite skit med henne . Saknar dig girl ! Sen ska jag hem & sova tidigt ska jobba imorgon , sista dagen för denna vecka, ska bli lite skönt faktiskt.
Hänt för er idag?


Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Idag har jag vart på jobbet & det har gått bra visserligen har jag bara suttit med en vårdtagare från kl 10.30 till 16.30 på akuten så det blev 2,5 timmes övertid. Var rätt hungrig när jag kom tillbaka till lokalen så slängde i mig lite mat , men jag trivs så bra med att jobba där :) imorgon är det dags igen 7-14 hoppas bara inte att det blir fler akut besök.
Jani, när jag kom hem så pussade jag & kramades med min älskade lilla kille , vi spelade fotboll & var uppe i stallet & kollade på när hans moster skulle rida , jag tror Wiggo kommer att bli en liten stalldräng han älskar att sopa & ha sig i stallet . min älskling <3  Vad har hänt för er idag då ?

God natt '

publicerat i Allmänt;
jag är helt super duper slut & huvudet verkar inte bli bättre , jag har ont i huvudet alltså ;P måste bli bättre tills imorgon annars vet jag inte vad jag gör ! jag ska ju faktiskt upp kl 6 imorgon för att åka till jobbet och då vill jag vara pigg & kry !
men jag hoppas ni har haft det bra allesammans ! jag måste försöka få min tid att sitta här & skriva av mig lite grann  , jag måste bli bättre på att uppdatera eller vad tycker ni ?

God natt <3


Måndag' en ny vecka.

publicerat i Allmänt;

igår så jobbade jag kväll kom hem sent & somnade i stort sätt direkt ,idag har jag dock vart ledig & ska jobba imorgon igen :)  jag tycker att de funkar riktigt bra & kul är det också dessutom. Folk som inte vet så jobbar jag inom hemtjänsten i Torshälla.  Tar hand om folk och hjälper dom saker och ting, de tycker jag är super !

Idag så har vi ( jag , wiggo & min syster ) vart  hemma hos min mormor ätit mat & kollat på TV . Min kusin Elin kom även förbi & det var kul att träffa henne! Sen så åkte vi hem till Rebecka en snabbis innan vi skulle hem igen , jag har haft / har fruktansvärt ont i mitt huvud så har tagit två tabletter nu idag & hoppas på att det går över behöver kanske bara lite sömn?
Och Jonna jag såg din kommentar nu & jag tycker absolut att vi ska ses någon dag snart ! Det var så himla längesen & vi har säkert massor att berätta för varandra , snälla hör av dig bara! :)

Hejsan.

publicerat i Allmänt;

skit dålig uppdatering jag vet men har inte hunnit med. har jobbat och när jag inte jobbat så har jag sovit eller gjort annat. nu är jag hemma iaf efter 3 timmar på jobbet ska tillbaka kl 16 & jobba kväll. Nu har äntligen min lilla älsklingskille kommit hem, mamma har saknat dig wiggo <3 wiggo mår bra , lite små förkyld bara just nu så ska han ut & åka vagn med sin mormor så han får sova lite middag så jag tänkte passa på att slappa lite i soffan sov ca 3-4 timmar i natt bara, kunde verkligen inte sova. men men , jag hoppas jag kan komma tillbaka snart igen & uppdatera mera.  men som sagt har fullt upp !

tack för era kanon söta kommentarer ! :) <3

...

publicerat i Allmänt;

jag är inte stolt över mig själv .
jag känner mig värdelös , svag & inte bra nog .
det känns som jag sviker wiggo för att jag känner mig så svag i mig själv, jag är inte stark nog.
jag älskar dig wiggo och jag skulle aldrig kunna se ett liv utan dig när du finns i mitt liv , jag ska göra allt för dig . Jag vill & ska alltid stå vid din sida, jag lovar dig att jag ska skaffa mig & göra klart skolan & fixa ett jobb så jag kan ge dig allt du vill ha, men så länge så ger jag all min kärlek till dig , den kärlek som aldrig kommer att ta slut . Du är min lilla ängel & du lyser upp mina dagar ,  du får mig må bra när jag som svagast . Lova mig att du aldrig lämnar mig ? jag älskar dig mer än allt annat på denna jord. <3

Rebecka dag.

publicerat i Allmänt;

Jag är hemma hos Rebecka vi har kollat på film och ätit god mat , vart på tuna park & vart galna på olika folk . Så har våran dag sett ut än så länge, jag undrar hur den slutar . Ska väl snart börja röra på arslet & åka hemåt så jag hinner träffa min mamma & pappa lite grann som jag knappt gjort nu under dom dagarna jag vart ledig. Imorgon är det dags för att jobba igen 7-14 inte så lång dag , härligt ! Hoppas bara på att regnet ger sig lite så man slipper bli som en blöt hund varje gång man ska gå ut genom dörren.
aja, såhär har min dag sett ut . hur har eran dag sett ut ?

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken eller har vart vaken en stund , har vart ledig nu onsdag & torsdag sen ska jag jobba imorgon & helgen så jag vilar upp mig nu :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske bara sitta i sina mjukiskläder och glo på en film eller läsa klart min bok som jag på börjat.  Det är en riktig bra bok men kommer dock inte på vad den heter just nu , :P
Ska kolla upp det om det är någon som intresserad .

Igår så var jag med Rebecka & Jonte vi var hemma hos Rebecka sen åkte vi till tuna park för att köpa en sån där grej som man sätter på upp tvn på , på väggen & sen åkte vi tillbaka gjorde det eller ja rättare sagt så kollade jag & Rebecka på när Jonte & hennes pappa satt upp den :P Sen så åkte vi till American Pizza & åt sen hyrde vi film & tillbaka till Rebecka för att inviga hennes " nya TV på väggen " skit bra blev det ! :) Ja vill ni se resultatet så gå in på RebeckasBlogg.

Nu ska jag kila igen, Wiggo är hos sin pappa ( kors i taket ) .

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna & jag är skit trött känns nästan som att jag börjar bli sjuk, hängig & ont i kroppen det är ju skitbra nu när jag börjat jobba precis eller hur ? NOT !
Så nu går jag runt & dricker c-vitamin & försöker vila så mycket som jag kan inte lätt när en liten kille springer runt som en tok här :)  När han somnar så får jag väl lägga mig och vila en stund sen är det dags för mig att äta något & sedan åka till jobbet. Är ledig imorgon & på torsdag iaf så det känns ju lite skönt så kanske man kan vila upp sig & ta nya tag inför helgen då jag också jobbar.  Ja så ser det ut just nu , vad ska ni göra idag då?

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu har vi ätit gröt & mackor . Wiggo ligger i sängen och försöker sova tror han somnar snart eller ja han såg trött ut iaf men skenet kan berdra ;)
Ikväll ? Nja, ingenting alls ska upp & jobba imorgon visserligen var det kvällspass imorgon så börjar 16.30 - 21.30 . Sen är jag ledig två dagar & så börjar jag igen. Ska jobba nu i 4 veckor & sedan kanske det blir en tripp till spanien innan skolan så ser iaf mina planer ut just nu sen får vi se. Har ju inte sett våran fina lägenhet där nere än mamma & pappa har vart där men inte jag , så vill dit & kolla hur det ser ut .

Allt bra med er då ?

tillbaka, eller ja..

publicerat i Allmänt;
Nu är jag tillbaka iaf idag , jag har irriterad som fan och ni kan ju gissa på vem? JO TOBIAS LARSSON " såkallad pappa till Wiggo "
Vad har hänt? jo jag har vart ute i solen och badat , solat & sånt. Jag & rebecka har vart i sundbyholm , Wiggo har vart med & badat och sprungit runt som en tok. Jag har också tagit hål i naveln en liten inpuls grej sådär & idag har jag börjat jobba också! Det är ju alltid kul :)

Såhär är det med Wiggos pappa . Han klagar på mig & går runt till folk och snackar skit om mig om att han aldrig får träffa Wiggo för mig . Jo men tjena visst , vem är de som  frågar honom & han alltid säger nej? JO JAG!
Han skickade ett sms till mig förra veckan & sa att han åker på semster men kommer tillbaka innan det är hans helg att ha Wiggo , men tror ni han hörde av sig ? NEJ! och nu när jag frågar ifall han kan ha Wiggo dom dagarna jag jobbar vad tror ni han säger då ?Nej , jag ska ha han dom si o så dagarna ( dom dagarna jag är ledig såklart ) gör han allt för att jävlas med mig tror ni ? JA det ska ni ha klart för er.
Jag frågade honom vad som skulle ha hänt om inte jag tog han om Wiggo o sket i honom lika mycket som han gör. men det kunde han inte svara på & så säger jag bara att han gör bort sig , för Wiggo & alla andra som vet om det här & vet ni vad jag får som svar ? " det är du som gör bort dig " och jag bara as garvar & gråter på samma gång . Jag undrar när han tänker växa upp  , jag undrar när han tänker ta sitt ansvar , jag undrar när han kommer på själv hur fan han beter sig & jag undrar när han ska sluta ljuga för mig att han har sååå mycket att göra & får reda på dagen efter att han vart ute på krogen. Jag undrar när han ska sluta säga att jag ska betala si o så o ge honom pengar när han tjäntar dubbelt så mycket än vad jag gör. Och när han ska sluta ljuga & säga att " jag hade tänkt att vara pappa ledig och umgås med Wiggo " det har han sagt i några månader + att han ska köpa en vagn till honom , kläder m.m. " när fan ska allt de där hända? när ska de där lilla kornet falla ner på rätt plats i huvudet på honom ? En fråga utan svar. Det är såhär han är & välkommen in i min värld.