God dag !

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade Wiggo halv 7 men fick välling & sedan somnade han om & vakna kl 9.10 duktig pojk som låter sin mamma få sova så länge :) Jaha idag då ? hm , har solat & färgat ögonbrynen men det blev inte så lyckat det är så jäkla svårt , snart ska jag hoppa in i duschen sen får vi väl se vad som händer har inget planerat faktiskt måste kanske städa lite i lägenheten & tvätta .

Vad ska ni göra idag ?

Julklapp !

publicerat i Allmänt;
Vad jag önskar mig i julklapp ? hm, jani !
Jag har inte direkt tänkt på det faktiskt men en mobil kanske , haha! ;D eller så vill jag bara ha pengar för jag har inga direkta saker jag tänker på som jag vill ha. Jo kanske ett par Miss sixty jeans åh , haha men inge mer vad jag vet :)
Såhär ser mobilen ut som jag skulle vilja ha , inte den nyaste modellen kanske men jag älskar den !
Vad vill ni ha i julklapp ?

godkväll !

publicerat i Allmänt;

Jag har bara en sak att säga till er anonyma som inte vågar stå för vilka ni är & ber mig att lägga ner min blogg att SLUTA LÄS MIN BLOGG om det är så himla jobbigt ingen har tvingat er att gå in här eller hur ? åh !

Sådärja äntligen åkte Johan ut ur idol vilket jag tyckte var jättebra eftersom jag alltid tyckt att han låter så himla barnslig på rösten, blev väldigt besviken förra gången då det stod mellan han & anna då anna åkte ut istället , usch! Efter idol så kollade vi på filmen " på smällen " som jag började gråta till när jag såg att hon skulle föda barnet , haha larvig man är ibland :) Och nu sitter jag & anton i soffan & glor på filmen " 300 " som jag då inte fattar så mycket utav men men. Vi ska sova här tyckte jag var tvunget att säga haha! Imorgon så ska jag sola här hemma hos mamma & pappa sen tänkte jag färga mina ögonbryn igen eftersom färgen åkt ut .

jag skulle vilja fråga en fråga bara som gäller inom skolan.
Vad ska man göra för att stoppa " värstingar " alltså kriminella & liknande?

fredag

publicerat i Allmänt;

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa . jag anton & wiggo är här & ska äta lite & kolla på idol som jag såg att de börjar om 20 minuter :) nu har jag fått en till kommentar om att jag ska lägga ner bloggen & de tror jag att jag ska göra också , har aldrig tid & ingen dator så det blir ju lite svårt som sagt . Men om jag nu skulle få internet & en dator till lägenheten så ska jag börja blogga igen. Jag tror inte att jag raderar bloggen hela bloggen utan bara slutar skriva helt så behöver ingen gå in & störa sig på att jag aldrig uppdaterar.

Idag så har jag inte gjort mycket alls vart hemma faktiskt & sen kom min vän sandra till oss sen åkte vi till zero för att kolla på anton & micke som åkte inlines eller hur det nu stavas. Sen åkte vi direkt hit :)
En annan sak som hänt idag en STOR grej var att Wiggo tog 3 steg helt själv idag & jag är sååå stolt ;D min lilla
älskling <3

Nej strax börjar idol & jag kanske uppdaterar igen om jag nu skulle hinna eller få tid. Jag skulle ta med mig kameran eftersom jag har nya bilder på Wiggo men jag glömde den såklart hemma , nästa gång om det blir en nästa gång.

hej så länge!

Söndag / sjuk

publicerat i Allmänt;
Hejsan!
jag sitter hemma hos mamma & pappa vi har ätit här . Idag så skulle vi ju på kalas hemma hos Ludde men tyvärr så kunde vi inte komma för Wiggo är sjuk , förkyld & feber :(  min älskling <3 Jag börjar faktiskt också känna mig lite hängig i kroppen men jag hoppas verkligen inte att jag blir förkyld sitter just nu med ett C-vitamins glas haha!  I helgen? hm, det har inte hänt mycket alls bara tagit det lugnt typ . Och idag så ska jag också bara ta de lugnt för att ladda mig inför en hel skolvecka , har nämligen matte prov imorgon så hoppas det går bra ;D  just ! jag fick tillbaka mitt samhällskunskaps prov i fredags & jag fick 3 poäng ifrån MVG hur jäkla surt är inte det ? Men jag är nöjd & jag känner liksom att jag kan skryta om det , haha brukar aldrig få så bra på någon prov alls men ÄNTLIGEN  !
Jaha , nej nu ska jag krama om min stackars lilla bebis  .

ha det finemang !

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Postat av:

anton har väl inget jäkla jobb som du skriver hela tiden han praktiserar ju!

Svar : - självklart var personen anonym som alltid ;D Nej han har inget JÄKLA jobb han praktiserar men va fan spelar de för roll om jag skriver att han åker till jobbet ? Det är ju jobb fast utan betalt eller ? Shit vad folk har problem ! Och han ska JOBBA torsdag & fredag.

Åh !
Snart ska jag iväg till skolan börjar 12.30 idag & så är det årkurs 9 dagen så ska göra en massa lekar & hejsan hoppsan! Sen så efter det så ska jag hämta Wiggo sedan ska ha till badhuset med Tobbe sa han, det blir väl säkert bra.
Jag vet inte vad jag ska göra under tiden jag inte har Wiggo kanske träffa Sandra ? plugga ? Hm, jag får väl se!
Och det är många som har frågat ifall Wiggo kan gå än men det kan han inte göra han ställer sig upp men sedan när jag kommer på att han står själv utan att hålla i sig så trillar han MEN han har faktiskt tagit ett steg. :) min lilla älskling <3

Nej, nu ska jag åka till skolan . Ha det fint , sitter på min mammas & pappas jobb & skriver så ni inte tror att jag fått internet hemma för det har jag inte. 

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Ledig ifrån skolan idag ganska skönt faktiskt :) Ska snart hämta Wiggo från dagmamman sen så ska vi ner på stan lämna papper till försäkringskassan & sedan träffa en kompis som ska sminka sig på make up store idag & det vill jag se man lär sig ju genom att titta också. Sen så händer väl inte så mycket mer imorgon börjar jag 12.30 & slutar 15 skulle jag tro det är årkurs 9 dagen så alla 9or ska komma & kolla hur vi har det :P  Jahaja, hm vad ska man skriva ? allt går väl bra Anton är på jobbet fast han har skit ont i ryggen lite knäpp tycker jag , var hemma & vila säger jag men nej envis jäkel :P <3
Nej nu ska jag åka & hämta min lilla plutt ....

Ha det finemang ! ;D

På landet .

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa ska nog sova här var här igår också men då pluggade jag för fullt för jag hade ett svenska prov idag. Idag så har jag vart i skolan , i lägenheten & träffat en kompis bara & nu sitter jag här . Allt är väl helt okej tror jag :) Wiggo växer så det knakar & gör massor av framsteg nu kan han ställa sig upp utan att hålla i sig med händerna , duktig pojk :)
Imorgon har jag utveckligssamtal iskolan så Wiggo är ledig från dagmamman & ska följa med mig istället & efter det så slutar jag då är det mamma & wiggo dag <3 Jaaa, vad ska man mer säga ? hm, har inte gjort så mycket faktiskt har ju inget internet som ALLA borde veta vid det här laget . Och JA jag funderar skarpt på att lägga ner bloggen eftersom jag inte kan skriva så ofta , men fattar inte hur folk kan bli förbannade för det ? hm , finns folk till allt säger jag bara.

Hoppas ni har det bra iaf <3