?

publicerat i Allmänt;
   

är det någon som tycker att han är snygg ? :O det tycker inte jag ..

Stor kille!

publicerat i Allmänt;
Imorgon så blir min kille STOR han blir hela 9 månader .



( och här var han bara 5 dagar <3 )

Måndag kväll.

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag jobbat & sen åkte jag till doktorn var där . jag har ögoninflamation, öroninflamation & hostar så fick medicin för allt i en vecka ,KUL ! aja, efter det så drog jag hem & så somnade jag & wiggo kl 15 sen så drog jag in till Bella en stund vi gick & åt mcdonalds , haha! :P men nu så pratar jag med Anton i telefonen & föröker övertala honom att åka hem men han vill inte för han måste jobba. jag saknar dig .

imorgon så ska jag jobba igen & sen så ska jag & wiggo träffa Bella & max . :)

Hopp i säng.

publicerat i Allmänt;
Nu väntar sängen på mig men först så ska jag göra lite thé . :)
Halsen är lite små krasslig , usch!

Söndag kväll.

publicerat i Allmänt;
jag mår bättre

i helgen så har jag bara vart med Anton & så Wiggo såklart . Vi har inte gjort sådär jättemycket , igår så var jag, bella , anton & VD hos Bella vi drack lite & pratade sen gick jag & Bella till Dannes där vi tog några cider sen åkte jag & Anton hem till honom sov där & sen hem igen dagen därpå. I veckan så ska jag bara jobba & i helgen också :( känns inte sådär super kul om jag får säga det själv .
Wiggo mår super bra & är världens gladaste & goaste lillakille som finns! åh <3 
nej nej , men men .

Lördag

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Är vaken & vaknade utav Wiggo kl 5 i morse han ville ha välling & sen somnade vi om till kl 10 då vaknade han igen. Jag har tydligen vart ganska jobbig inatt har Anton berättat eftersom jag har så jävla ont i örat så kunde jag inte ligga still :/
Ögon & öroninflamation hur skönt låter det ? USCH!
Igår då ? jag jobbade & sen så red jag sen åkte jag in till stan träffade Sandra & sen hem till Bella & sen hem till Anton för att hämta honom sen åkte vi hit ( mamma & pappa ) . Idag så vet jag inte vad som händer har så jäkla ont i kroppen så vill bara ta de lugnt ...
Men nu så väntar duschen iaf :)

torsdagkväll.

publicerat i Allmänt;
jag mår mycket bättre & har ingen feber , vilken tur! Har hämtat anton på tågstationen snart så ska vi gå & lägga oss eftersom jag ska upp tidigt imorgon , en jobbar dag. Slutar kl 10.15 så det är ju inte så lång tid som tur är .
Men men , jag hoppas att ni haft en bra dag för nu så ska vi gå & mysa .

GOD NATT !

puss&kram

At home.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu & har vart det ett tag. Jag har hjälpt mamma att städa & så nu sitter jag med slingor i huvudet som ska tas bort om ca 20 minuter . Idag så åkte jag & Wiggo in till stan runt kl 12 träffade Bella & Max gick & fixade mina piller sen så gick vi en sväng på stan , köpte 3 par trosor för 129:- på Gina tricot . Sen åkte vi hem igen , när vi kom hem så sa Anton att han skulle komma idag så ska hämta honom kl 20 på tågstationen :) sen imorgon är det bara att pallra sig iväg till jobbet igen men denna helg är jag ledig.
Wiggo är 9 månader det var någon som frågade & han blir 9 månader den 1/7 så ganska snart :) det är kul att så många nya " hittat " hit .


Vad har ni gjort idag ?

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade vi kl 8.15 gick upp åt frukost & nu så ligger Wiggo i sin säng igen & är jättetrött. Men han har inte somnat än . Själv så sitter jag här & pratar med Anton i telefonen samtidigt , vi säger väl inte sådär jättemycket ;P
Idag så ska jag vara hemma & bara glo tänker inte gå till jobbet för igår kväll så hade jag 40 graders feber så jag känner inte suget att jobba direkt . Men kl 13.30 idag så ska jag iväg & förnya mina piller också , men sen ska jag hem direkt för att vila . Imorgon kommer Anton hem tidigt <3

Och nu ropar min bebis på mig .

Älskling

publicerat i Allmänt;
Min Wiggo somnade precis & jag pratar just nu med min älskling i telefonen han håller på & jobbar like always .
På fredag så kommer han äntligen hem & tar hand om sjuka mig :( Vad har jag gjort ? jag har sovit hela dagen i stortsätt & Wiggo också jag vet inte vad det är med honom.

nej TVn väntar på mig .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade Wiggo kl 6.40 gick upp gav honom gröt & så ligger han i sängen igen & försöker somna om. Jag då ? Mår väl lite bättre idag hade bara 38 graders feber imorse när jag vaknade fast det är ju morgon då har man alltid mindre feber. Igår kväll hade jag 39,5 kul va ?
Men men , inatt somnade jag kl 3 för jag svettades som en gris & var helt jäkla blöt vaknade dessutom med ögoninflamation också SPÄNNANDE! :(

Nej somnar Wiggo nu så ska jag väl också ta mig en tupplur måste bli frisk så jag kan jobba.
Idag så har jag & min älskling vart tillsammans i 3 veckor :) <3

39

publicerat i Allmänt;

Nu funderar jag på att hoppa i säng jag har 39 graders feber & har sagt till jobbet att jag inte kommer imorgon utan ska vara hemma & vila upp mig istället. Det låter väl som en bra idé ? Jahaja , Wiggo är fortfarande vaken så ska försöka få den lilla busen att somna sen är det dags för min tur , sov dig frisk Bea ! GOOD LUCK !

God natt!

puss&kram

Allsång.

publicerat i Allmänt;
Wiggo tittar på Allsång på Skansen för första gången i sitt liv & han bara hoppar i knät . Han tycker om när dom sjunger :)

Svarat & klart .

publicerat i Allmänt;
Postat av: Maria

Hej! Jag har en fråga angående de här med penga frågan, hur mycket pengar har du att leva på i månaden? hade du något jobb innan du fick Wiggo? Och sen en fråga om du har köpt din lägenhet eller om de är en hyreslägenhet?

svar ; - Jag har 3500 kr att leva på i månaden men nu får jag ju mer eftersom jag jobbar. Nej jag hade inget jobb alls innan jag fick Wiggo om jag ska vara ärlig är det första gången jag jobbar " på riktigt ". Nej min lägenhet är bara eb hyreslägenhet.

Postat av: Jonnah

När blev du och Anton tillsammans? =) Vilket datum?

svar : vi blev tillsammans den 4/6 . :)

Postat av: stine

vad tycker Tobbe om att du träffar Anton? Och träffar Tobbe Wiggo något överhuvudtaget?

svar: - Han har inget med saken att göra vem jag träffar .  Ja han träffar väl honom lite då & då . 

Postat av: Linda

Hur gammal är Anton? Kul att du hittat en ny! :)


svar : - Anton är 18 eller fyller 18 i December . 

Postat av:

när du ska flytta hem till lägenheten, kommer anton att flytta med dig då? kommer han betala hyra isf?


svar : - Jag håller på för fullt har precis fått en TV bänk & fixat den nu är det bara Tvn kvar men det kommer nog gå ganska så snart . Nja, jag tror att han kommer göra det ? Hm , har inte pratat om det SÅDÄR jättemycket . Nej han kommer inte betala någon hyra isf. 

Postat av: isas mamma

hur mkt föäldrapenning tar du ut? =)


svar : - Jag får 3500 kr i månaden :)

Postat av:

Vad jobbar Anton med?


svar : - Han jobbar i Örebro med något bygg grejs haha har inte riktigt förstått vad det är . Men jag tror han är plattsättare eller något sånt (a) . 

Postat av: Ensam och gravid

Är det Tobias som inte vill träffa wiggo, eller vill DU inte att han träffar honom?


svar : - han vill väl träffa honom men han jobbar ju hela tiden & han har inte lagt manken till att höra av sig heller. Klart han får träffa sitt barn men jag tycker inte att det verkar så aktuellt på hans sida. 

Postat av: sanna

Hur ofta skaffat du barnvakt?


svar : - barnvakt & barnvakt vette tusan. Jag bor ju hos mamma & pappa nu . Mamma har Wiggo när jag är ute på krogen tex sen om jag ska åka iväg en snabbis så tar hon honom. Jag vet inte riktigt hur man ska säga men de händer väl inte så ofta.

Postat av:

Kommer ni att hitta på någe speciellt i sommar? du,wiggo och anton?, ska wiggo börja på dagis och när? :), KRYA PÅ DIG!


svar : - Nej jag ska bara jobba & Anton ska jobba han också sen så ska han iväg till Bulgarien i en vecka i Juli . Men någon liten utflykt kanske man gör . :) Ja Wiggo ska börja på dagis men jag vet inte riktigt när eftersom skolan ringde & sa att jag ska börja i Augusti istället :/ konstigt med de där .

Postat av: Mickis Neo´s mamma

Alla undrar om dig och anton? Öhh, varför dt egentligen=) Stackare att svara på allt dt där hehe. Hopaps ni har dt bra nu, och hopppas ni får en skön sommar. Puss puss på Bea och Wiggo .


svar : - Ja mickis foolk är nyfikna :) Detsamma gumman . Pusspuss på er! 

Postat av: anonym

röker du?


svar : - NEJ DET GÖR JAG INTE ! och jag vet inte HUR många gånger jag svarat på den frågan & vad spelar de för roll OM jag skulle göra det ? Nej , jag har svarat på den frågan förut & jag har fortfarande samma svar .NEJ! 



sådär då var frågestunden slut för idag!
 

Svaren .

publicerat i Allmänt;
Jag tänker svara på era frågor runt kl 19 ikväll.

Jahadå ? Jag åkte hem duschade i ca 30 minuter kollade febern & den ligger 39 grader inte så frästande direkt. Sen somnade jag i soffan & nu är jag vaken igen. Men jag ska nog lägga mig en stund till måste bli frisk ;P
Nej, jag hör av mig senare då!

åh!!!

publicerat i Allmänt;

jag mår verkligen inge bra alls . feber , ont i kroppen & helt seg alltså :/ nu så ska min mamma åka & handla sen så ska vi åka hem , jag ska sova & hoppa in i duschen & värma mig .Jag sitter med en tröja, en fleecetröja & en tjockjacka men ändå fryser jag som en tok ...
jag hoppas på att det kommer bli bättre.

Glöm inte frågestunden!

Tisdag.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas jobb med Wiggo som sitter & skrattar i vagnen. När jag vaknade i morse så var jag sjuk eller jag är sjuk men jag pallra mig iväg till jobbet iaf . Feber & skit ont i kroppen men jag hoppas bara att det är en förkylning :/
Men nu så ska jag snart gå & äta om jag får i mig något sen så ska jag hem & vila en stund. Jag måste bli frisk så jag kan jobba imorgon & hela veckan ut. Jag försökte få Anton att komma hem & ta hand om mig men ha måste jobba :(
Nej nu måste jag kila. ..

Någon sa att att hon skulle vilja ha en frågestund så nu kör vi med det . En frågestund , varsågod ! Säg vad du vill i det här inlägg skriver du frågan.

Sovdags!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag sova  .GOD NATT!



jag saknar dig älskling, dags att komma hem nu! <3

Fan!

publicerat i Allmänt;
Det går inte att ladda upp bilder , jag har försökt typ 100 gånger nu :/

hoppsan!

publicerat i Allmänt;
Jag fick mer kommentarer än vad jag trodde när jag skrev att jag skulle lägga ner bloggen. Men jag har faktiskt tänkt på det för ibland är det lite jobbigt när folk ska lägga sig i ens liv FÖR mycket. Men det är väl mitt fel eftersom jag skriver om allt. :/
Men aja . Idag så följde jag med till Ikea iallafall & jag köpte en tavla , en lampa, kastruller , blommor, krukor & lite annat smått & gott . Efter Ikea åkte jag hem till bella eftersom tatuerat sig idag & det blev gulligt :) Nu så är jag hemma igen ska nog ta något att äta . Sen så hade jag tänkt slänga in lite bilder på datorn också om jag hinner , sen så ska jag sova för imorgon så ska jag jobba.

Måndag.

publicerat i Allmänt;
Måndag idag & äntligen en ledig dag från jobbet. Vi vakna kl 8.15 idag så gick vi upp & åt gröt sen nu ligger Wiggo i sin säng igen försöker att somna om. Idag ? Hm, mamma ska till ikea med min syster & jag funderar på att följa med men har inga pengar så det är inte så kul då & bli frestad av allt. :P
Men nu så ska jag gå & fixa mig lite för in till stan det ska jag iaf .

söndagkväll.

publicerat i Allmänt;
Nej, det är ingen förlovningsring.

Idag så har vi ( jag. wiggo & anton ) vart hemma hos mig vi grilla & tog de lugnt. Sen så åkte jag & anton in till stan hem till honom & sen till lägenheten sen skjutsa jag honom till tågstationen för han ska jobba hela veckan :( FÖRESTEN pratar med Anton i telefonen nu & han sa att jag skulle skriva att Wiggo har fått en till tand ;P
Gulligt va ?
Jahaja , imorgon så ska vi vara med Bella & Max vi ska leka ;D haha, äntligen du&jag.

Nej nu så ska jag sova & prata klart med Anton i telefonen. jag återkommer imorgon igen & då ska jag försöka bli lite bättre på uppdateringen.
GOD NATT

puss&kram

söndag

publicerat i Allmänt;

Jag har jobbat hela helgen & vart med Anton också därför har jag inte skrivit. Man kan inte hinna med allt & speciellt inte när man har ett litet barn att ta hand om på samma gång.

Just nu så sitter vi i soffan anton sitter med Wiggo & busar själv så skriver jag här. Vad har hänt ? Nja inte så mycket jobbat & vart med min bebis + anton. På midsommar? Typ ingenting vi var hos mina grannar först sen åkte jag & Anton in till stan till Bella & max där tog jag typ 2 cider sen kom Antons pappa & hämta oss sen hem sov , sen jobbet dagen efter kl 7 på morgonen. Jaa, det är väl de som hänt.

Överaskningen ? Det var en jättefin guld ring med diamanter på SKITSNYGG & små söta hjärtan. :)
Tror ni jag blev något glad ? JAA !!:D

home!

publicerat i Allmänt;
nu har jag kommit hem ifrån en kompis & nu så ska jag snart hämta Anton vid tågstationen :) jag skriver nog inge mer idag..

HAHA !

publicerat i Allmänt;





såhär ser jag ut just nu & Wiggo är livrädd för mig nu helt plötsligt bara sådär :/

Sol & dusch .

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu . Wiggo sover & jag solade under tiden & duschade , nu så ska vi värma upp dom där värmespolarna & se ifall dom är bra. Men nu ropade Bella & sa att de luktade bränt & det rykte (?) haha, ja vi får väl se hur detta slutar .

Jaha vad ska man hitta på under tiden ? Kanske sätta sig vid TV & kolla lite en stund & bara koppla av fast det har jag så jäkla svårt för . Idag så kommer ju Anton hem också så ska träffa honom , ;D

Tuna park.

publicerat i Allmänt;
Nu så är vi på mammas & pappas jobb. Det blev bara jag & Bella där . Jag köpte två linnen & ett läppglans , linnena var på rea så det var ju bra ;D Läppglanset fick jag utav min snälla gulliga syster , bra va?  (a)
Nu så väntar vi på att vi ska åka & äta kl 13 sen så ska jag & Bella fixa håret på mig göra lockar hon har beställt värmespolar från Eleven.se så jag blir försökskanin.

Nej nu ska jag kolla på min lilla kille han sitter kvar i bilen & sover .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så ska vi ner på stan med min syster & Nattis ( min kusins tjej ) . Sen så ska vi nog inte göra så mycket , jag ska väl åka in senare idag & hämta Anton han kommer hem från Örebro idag :) sen så imorgon så ska jag jobba från kl 8-10.45.
Men nu så ska jag gå & ta på Wiggo kläder , vi hörs sen!

Hemma nu.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu & mamma fixar mat så ska väl äta lite hade jag tänkt.
Någon frågade mig om min uppkörning ifall den var svår & det är ju olika från person till person JAG tyckte inte att det var så svårt eftersom jag övningskört sen jag var 16år . Det beror helt & hållet på hur mycket man tränat .
Men har man huvudet med sig , kollar & kör försiktigt så ska det nog gå galant ;D

träff.

publicerat i Allmänt;
Nu så åker jag & Wiggo in i stan för att träffa Bella & Max så vi hör av oss när vi kommer hem igen :)

En fråga.

publicerat i Allmänt;
Postat av: anonym

Hur har du blivit så smal? Kan inte du skriva tips till andra mammor om hur du gjorde och vad du åt? :)

Svar ; - Oj jag vet faktiskt inte vad jag har gjort ? Jag har gått ganska mycket med wiggo i vagnen osv. Men aldrig tränat så , jo jag rider ju men aa jag vet inte . Haha! Sen så har jag alltid vart smal & liten så fick tillbaka min kropp som den var innan eller jag är nog lite smalare nu än vad jag var innan jag fick barn. + att jag har ju inte mått så bra heller eftersom alltid hänt hit & dit så det har tagit rejält också. Men nu har jag blivit lite " rundare " igen efter jag mådde sådär jättedåligt & det är jag glad för eftersom jag såg ut som ett vandrande skelett ungefär .
Just nu trivs jag med min kropp MEN lite träning skulle aldrig skada.

Det bästa man kan göra är att röra på sig & inte äta onyttiga saker .Tex ta en fruktsallad istället för en chips påse  . Det finns alltid något :)

Falsk.

publicerat i Allmänt;
Jag trodde inte du var såhär , inte såhär falsk ? Du går & snackar skit om mig för andra & så får jag självklart reda på det sen när vi ses så ska du vara så himla " pluttenuttig " . Var dig själv istället så man vet vart man har dig , gå till mig istället om du nu ska behöva säga något om mig , säg det till mig på en gång så slipper man det här .
Ärlig är det bästa man kan vara , jag är det iallafall . Och man vinner förbannat långt på det  .

Visst är det tråkigt när folk snackar skit hit & dit ? Istället för att prata med personen själv så ska man gå runt till hundra stycken andra & berätta sen vara så jävla dum & tror att sanningen inte kommer fram ? Tsss, jag lovar på något sätt kommer den alltid fram det är alltid någon som har glapp käft !

Jag vet inte vad jag skulle komma fram till i det här inlägget men jag kände bara att jag behövde skriva det här.

Bitch.

publicerat i Allmänt;
Ja jag har märkt att jag kan nog vara en liten jäkla bitch ibland , men äsch det är väl alla ?

Blond.

publicerat i Allmänt;
         

Den där hårfärgen vill jag ha nu till sommaren. Mitt hår är hur slitet som helst men jag vill verkligen vara blond nu , jag borde nog inte färga det för håret skull men bara för att få det så så vill jag görat ! Lägga några slingor eller något ? Hm , ja jag får väl se vad jag beslutar. Trivs i den här färgen också + att jag har löshår som är i samma färg om jag skulle få för mig att ha det någon gång jag skulle ut ?
Jag får helt enkelt tänka på det !

sover.

publicerat i Allmänt;
Jahaja, sådär nu somna min lilla kille i sin säng. Nu sitter jag här helt ensam & ska kolla på Våra bästa år som jag inte sett på några veckor men de är väl ungefär på samma ställe ;P

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vad händer idag ? Ja det får man väl se vad dagen har att erbjuda. Och jag vet fortfarande inte vad överraskningen är för något eftersom han jobbar i Örebro & kommer hem på onsdag eller torsdag så är det lite svårt att veta nu. Sen var det någon som frågade hur vi träffades & det var genom Bella ( Max mamma ) hon har känt honom länge & så träffade vi han på stan sen typ började vi snacka. :P så så vare.

Idag ska jag försöka vara lite duktig & ta lite bilder , men jag är ju som sagt lite glömsk & de skulle ju inte förvåna mig om jag glömde bort det.

Vad ska ni göra idag ?



Kväll.

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi haft besök & ska snart åka in till Bella hade jag tänkt & prata lite som vanligt .
Men jag hör av mig mer imorgon för just nu är jag inne i en ond bubbla..

puss&kram

väntar

publicerat i Allmänt;
Vi sitter nu & väntar på att vårt besök ska komma hit . Wiggo & hans moster kollar på teletabbies faktiskt & han älskar det ;D  Aaha, nej vad ska man skriva ? Säg vad ni vill höra ge mig förslag .

Nicke nyfiken.

publicerat i Allmänt;
DET ÄR JAG
som ni vet så skrev jag ju i förra inlägget att jag skulle få en överraskning av Anton & nu skicka han ett sms .

" älskling <3 nu ska jag hämta din överaskning ;)
bara för att jag tycker om dig så mycket <3 "


så var smset , tror ni jag blev lite nyfiken nu eller ? Hmm JA !

Wiggos outfit .

publicerat i Allmänt;
  

* Vitt linne med solglasögon på ( fast de syns inte där för sjalen är i vägen ) från Anton .
* Sjal från Anton
* jeans shorts från sin mormor

vilken tuffing ! ;D

fräscht.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag solat & duschat så nu känner jag mig genast fräschare , konstigt eller ? ;P Wiggo ligger & sover igen han var tydligen väldigt trött idag ,men jag tror att det är en till tand på G eftersom han sov väldigt mycket när han fick sin första tand. Aja det är väl bara & vänta sen se.
Jag sitter just nu med ett glas C-vitamin framför mig & funderar på att slurka i mig det ganska snabbt , äckligt ! VÄNTA
sådär det gick bra fast halsen bränner så in i *pip* hoppas det blir bättre snart.

Just det jag har ju bilder jag ska visa er .

Sådär nästan

publicerat i Allmänt;
klart . Har städat lite & så vakna Wiggo så gav honom mat nu ligger han på golvet & leker med sina saker. Jag väntar på att min syster ska komma ner så jag kan gå & sola sen duscha innan dom kommer hit . Jag känner mig så jäkla äcklig usch ! Men men , nu ropar min lilla prins på mig så ska jag gå dit & pussa på honom .
Hej så länge :)

Hm ?

publicerat i Allmänt;
Vad tusan ska man skriva om ?  Vad vill ni höra om ? Ge mig lite förslag så jag vet ;D

Måndag

publicerat i Allmänt;
Idag så började jag jobba 8.00 - 10.45 & det var riktigt kul speciellt nu när man får gå själv till folk. Man känner sig ju riktigt proffsig ( eller inte ) . Aja, nu är jag iallafall hemma & ska snart börja plocka undan lite för vi ska ha besök ikväll utav min släkt som ska komma & fika + fira pappa som fyllde för 1 månad sen men iaf :P
Jag ska sola & sen hoppa in i duschen också så jag är lite fräsch. Aa, mer då ? Nej jag tror inte att det händer så mycket mer idag om jag inte åker in till Bella en sväng lite senare , vi får se helt enkelt.

Jag är nog den mest nyfiknaste ( heter de så ? ) shit the same, människan i världen för Anton skrev att han hade en överaskning till mig när han kom hem & han vet hur nyfiken jag är så nu sitter jag här & hoppar runt på stolen för att jag vill veta. ;D  jag är inte normal någonstans.

Nej , jag skriver senare ska äta lite paj nu.



saknar dig redan!

God natt sötnosar!

publicerat i Allmänt;
Nu säger jag adjö & god natt för idag . Jag ska jobba imorgon från kl 8 - 10.45 mjukstart , jävligt skönt faktiskt !
Men jag återkommer imorgon & med bilder hoppas jag .
puss&kram

jag saknar dig <3

Saknar.

publicerat i Allmänt;


Jag saknar min enorma bebismage. Det var verkligen mysigt fast man kände sig som en flodhäst sista veckorna , den här bilden tog jag 2 dagar innan min älskling kom ut .

Gott & Blandat .

publicerat i Allmänt;
                 

1. Wiggo & jag
2. Älsklings Wiggo
3. Sötnosen Max
4. Anton, jag & Max
5.Max & jag
6.Max & Wiggo
7. älskling
8. Anton & jag
9. Jag & anton haha jag somnade visst :P
10. Bella ;D ( hon kommer döda mig när jag lägger ut den här bilden )

söndag kväll.

publicerat i Allmänt;
idag då ?
Wiggo vakna kl 7.30 jag gick upp & gav honom gröt sen så var han trött igen så han somna i mammas & pappas säng då la jag mig igen & sov eftersom Anton sov så blev jag lite sugen jag med , haha! Jag & anton vakna kl 11.30 ungefär , gick upp till stallet & hjälpte Elin med hoppningen sen så åt vi mat ,sen in till stan & till tuna park. Där var det jag , Wiggo, Anton, Anton & någon mer kille vi gick runt där . Och anton köpte kläder åt Wiggo haha så gulligt . Det blev ett linne, en tröja & en sjal skitsött ! ;D Sen så lämna vi av dom andra & åkte hem till Anton där somna Wiggo i sin vagn så vi gjorde inte så mycket bara tog de lugnt , sen kl typ 19.30 skjutsa jag honom till tåget eftersom han skulle tillbaka till Örebro & jobba nu i veckan . Sen åkte jag hem & la mig under solariumet & här sitter jag ;D Och ni som inte vet så är jag tillsammans med Anton haha det är så många som frågat men nu vet ni!

Jag har lite bilder som jag tänkte slänga in här men det tar jag i nästa inlägg sen så ska jag också försöka bränna en skiva om jag nu kommer att lyckas det är ju en annan sak.

lördag kväll.

publicerat i Allmänt;
Idag så åkte jag , Wiggo & anton in till stan vi ställde bilen hemma hos mig , gick till vilsta & där träffade vi Bella, max & micke. Gick runt där & glodde sen träffade jag min kusin också trevligt :) Sen gick jag , Wiggo & anton hem till min mormor & hälsade på sen hem hämtade bilen , hem till Anton åt mat & sen nu är vi hemma hos mina föräldrar sitter & kollar på film. Jag kände att jag var tvungen att skriva lite här så ni vet vad som händer om dagarna. Jag har massor av bilder också som jag tänkte slänga in men det gör jag imorgon kväll. För Anton åker till Örebro imorgon igen & ska jobba hela tiden så nu vill jag bara vara med han .
men nu så ligger han & väntar på mig i soffan , hihi . Så jag hör av mig mer imorgon .
GOD NATT !

puss&kram

Kväll.

publicerat i Allmänt;

Är hemma . Ska snart åka igen eftersom jag ska skjutsa min pappa in till stan. Det var någon som frågade ifall min syster & jag jobbade på samma jobb & JA det gör vi :)

Jag måste nog trycka i mig något att äta innan jag drar  & halsen verkar in bli något bättre heller SKIT OCKSÅ! :/

nej ska kila! <3

rast .

publicerat i Allmänt;
Vi har rast nu så jag & min syster åkte till mammas jobb & åt mat , hälsade & pussade på Wiggo också. Snart ska vi åka tillbaka börjar kl 13 sen tror jag att vi slutar tidigare för vi kan ju inte hålla på i hela 3 timmar till & lära oss hur vi ska lyfta ? nej det tror jag verkligen inte.
Men men , jag skriver igen när jag kommer hem :) Ikväll är jag fyllechaffis till min pappa han ska ut & parta haha!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är pigg för en gångsskull . :) och jag mår bättre i kroppen också . Idag så börjar jag / vi kl 10.30-16 jag ser inte framemot det ska jag säga. Men det är bara en kurs vi ska gå på idag & lära oss lyfta rätt osv. Man kanske får sluta tidigare ? Kan ju alltid hoppas! Idag så kommer A hem ÄNTLIGEN har saknat han så in i bombens.

Just det , de var någon som frågade vad han tyckte om Wiggo & man kan ju säga att dom funkar skitbra ihop. Det är som vanligt ungefär , skrattar, busar , går ut & går osv. Det är som en andra hand för mig att kunna vila en stund & sen är det dags igen att avlasta mig lite på någon annan. Det är underbart & han tycker om Wiggo massor . Vem gör inte det ? :P
Och vad Tobbe säger ? Ja vad ska han säga ? Han har inte med det här att göra vem jag träffar osv så ja jag bryr mig inte helt enkelt .

Sen måste jag ju bara svara på Amelies kommentar om att hon drömde om mig inatt att vi pratade på ett café & att Wiggo också var med .
Haha, vad gulligt & kul att det är någon som gör det (a) . Kanske kan ta en fika någon dag ?

Nu ska jag äta frukost & sen åka . HEj så länge! <3<3

GOD NATT!.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag hoppa ner i sängen eller kanske prata klart med A först ? ja det låter bättre :) imorgon så börjar jag kl 10.30 & slutar kl 16 sen efter det så ska jag träffa A sen måste jag träffa Bella också & prata med henne om allt .
Men jag hör av mig mer imorgon, när jag har tid . så GOD NATT

puss&kram



jag saknar dig baby , <3 imorgon träffas vi äntligen igen!

telefon

publicerat i Allmänt;
Jag sitter fortfarande & pratar i telefon med A har gjort det i typ en timme ;P vi pratar om ALLT precis ALLT . haha! Det är kul att snacka med någon som lyssnar också..

Snart så ska jag äta jordgubbar & glass tror jag , mumsigt värre!

Svar .

publicerat i Allmänt;
Postat av: angelica

Vem är A? Är det någon kille du är på gång med eller vem är han?

svar : - Anton heter han , ja det kan man väl säga . Har träffat honom ett tag nu :)

Postat av: lisa

Träffar du tobias något, gör Wiggo det också?

Bra blogg:)

svar : - Nej , jag träffar inte honom något alls längre .Nja han träffar Wiggo kanske en gång i helgen eller så .

Postat av: amanda

Är det många som känner igen dig på stan? och är det några som kollar snett på dig för att dom vet att du är en ung mamma? .. wiggo är urgullig =)

svar : - Nja, visst är det folk som kollar & skriver att de såg mig på stan osv. Javisst finns det folk som kollar snett men jag bryr mig inte . Ja, visst är han underbar :)

Postat av:

Kunde du känna på dig tidigt att du var gravid, att du innerstinne visste om det innan du gjorde testet? Vad hade du för funderingar när du fick veta att du var gravid och var det självklart at behålla barnet? Wiggo är sjukt söt och du verkar vara en riktigt bra mamma!

svar : - Ja innan jag tog testet så mådde jag ju illa & åt som en jäkla flodhäst så jag visste att någon var " fel " . Jag hade nog flera stycken funderingar om precis allt mellan himmel & jord . Självklart ? Nja det var det ju inte från början men sen blev det en självklarhet .
Tack så mycket :)

Postat av: johanna

hej :) jag vill bara säga att du är en super gullig tjej och wiggo är jätte söt. Jag undrar bara om du röker? Och om wiggo har fått några tänder ennu?
ha det bra och din blogg är super bra.

svar : - Tack så mycket , vad söt du är. Nej jag röker inte . Ja, Wiggo har fått en tand i nedre käken & jag tror det är en till på väg upp . :)

Postat av:

Hur ska du göra med skolan efter sommarlovet? Ska du gå i 3an? Eller väntar du till nästa år?

svar  : - Nej jag börjar i Oktober i 2an igen :)

Postat av:

Har du många kompisar kvar från den tiden då du inte hade wiggo?

svar : - svår fråga men det är en eller två personer som jag träffar lite då & då.
 
Postat av: .

hur länge har du träffat anton ?


svar : - typ 3 veckor . 

Postat av: .

varför är du aldrig med jonna längre ?, va inte ni bättre vänner än du och bella ?


svar : - Oj, jag vet inte . Men jag brukar ringa henne då & då men hon svarar inte ;P hehe fullt upp när man har barn. Men det ska bli skärpning på den fronten.

Postat av:

Jag är lika nyfiken som alla andra :P om det är något mellan dig och Anton eller om ni bara är kompisar för så kan det faktiskt med vara :)Din blogg är kanon bra! :)


svar: - Ja, det kan man väl säga att det är ;D Vi är tillsammans . Oj nu vet alla om det . :$ 

Postat av: wiggos faster

hej bea ! :)
Vill bara säga att jag
saknar tiden med dig , kommer du ihåg
när vi tog långa promenader och pratade om ALLT ?
kommer du ihåg när du ringde mig från Um och berättade att du var med barn ?
kommer du ihåg den LÅNGA promenaden vi tog när
tobbe skulle berätta för mamma att ni skulle bli föräldrar xD Det var sjukt kul och jag saknar
det mycket !

Tack för att jag fick den tiden
med dig ! ta hand om er
kram Felicia


svar : - Gumman, jag saknar dig också massvis . Och vi kan fortfarande ta dom där långa promenaderna & prata om precis ALLT . Det är bara & ringa så kan vi ses när du vill , jag lovar . 
Kramar på dig hjärtat . 



Hoppas ni blev nöjda med svaren.
 

Frågestund ?

publicerat i Allmänt;
jag har tid för en gångsskull nu & ha en frågestund så fråga på nu. Svarar bara på frågorna som ställs i detta inlägg . Svarar kl  20 - 20.30 .

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
En dag på jobbet men jag fick sluta tidigare iaf & det var skönt :) Idag så var det inte så mycket att göra jag tror jag satt i 3 timmar bara & gjorde absolut ingenting men sen var det dags för matleveransen & den var jobbig . Upp & ned för alla dessa trappor , men bra var det & jag fick sluta direkt efter . Sen åkte jag hem eller nej vi var på jysk & beställde en TV bänk så snart flyttar jag tillbaka hem.
Men när jag kom hem så somna Wiggo direkt & jag också sov väl i 2 timmar ungefär helt slut .

Ja, det är mina föräldrar som har Wiggo under tiden jag jobbar eller min syster har honom dom här veckorna hon inte jobbar men sen kommer min mamma att ha honom . :) Jobbet jag jobbar på är ju inom hemvården i Torshälla man åker alltså runt till folk, städar, diskar , tar på dom , duschar , ger medicin , osv . Det är faktiskt väldigt roligt att möta olika människor & jag trivs en så länge & det tror jag att jag kommer göra också under hela tiden jag är där.

Nu ropade mamma & sa att det var mattime så ska äta sen är det dags att lägga ut lite bilder på Wiggo eller vad säger ni ? :P

åker

publicerat i Allmänt;
Nu så åker jagt till jobbet , suck har ingen lust alls att jobba. Känner att jag är lite seg i kroppen, kanske börjar bli sjuk? Nej säg inte så Bea ! Vi hörs imorgon. Ha en trevlig Onsdag.

puss&kram

onsdag

publicerat i Allmänt;
isag så har jag träffat min kusin, wiggo fick present & sen drog vi ner på stan åt & kollade runt. Snart är det dags för jobbet börjar 16.30 - 21.30. Ni som inte vet så jobbar jag i Hemvården i Torshälla helt okej faktiskt :) Sen så ska jag hem direkt & sova sen börjar jag kl 7 imorgon bitti igen till kl 14 . Sen på fredag börjar jag 10.30-16.00 puuh sen är det helg !

Någon frågade mig vad jag hade för storlek på Hello kitty dressen & det är xs på byxorna & S på tröjan. Fast byxorna har blivit lite förstora nu . Men men nu så vet du det :)

Nej snart är det dags att åka & jag hinner inte blogga mer idag för jag ska sova direkt när jag kommer hem.

mat .

publicerat i Allmänt;
Jag råkade visst somna fast jag inte skulle göra det , haha! Jag somnade i en timme kanske & så när jag vakna så pratade jag med A i kanske 1 timme :P sen har jag kramas med min bebis & nu ligger han i sängen för att sova , jag har faktiskt lite ont i huvudet kan nog bero på att jag inte är den duktigaste på att dricka när det är varmt ute. Har precis ätit hamburgare det var faktiskt gott ;D just det ! sen har jag kapat av mina slitna Replay jeans till shorts istället & jag tror nog det blev ganska bra. Annars är det väl bara att kasta dom .

Nej , nu så ska jag kila .

jobbat.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma ifrån jobbet & det var faktiskt jäkligt kul fast seg som tusan :P imorgon så hoppas jag att jag får sovmorgon så jag orkar jobba kvällen .
Idag då? Ja ingenting förutom att vara där & nu är jag så jäkla trött att jag knappt orkar sitta här. Vill sova en stund men jag kan inte för då kommer jag aldrig somna ikväll . :P thats me!

Nej nu ska jag äta upp mina hårda nudlar haha & c-vitamin . God kombination.

God kväll / God natt .

publicerat i Allmänt;
Jag är nere nu från stallet & har precis solat också. Jag vill bli brun ;) Nej nu sitter jag i telefon med Bella & pratar hemligheter , hehe! Och jag måste gå & lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon , jag kommer tillbaka hem vid kl 15 så om jag hinner så bloggar jag såklart . :) Men nu så ska jag sova . GOD NATT

puss&kram






saknar dig, 

Hemma.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu igen & mamma, pappa , Wiggo & Bella dansar & sjunger jag håller på att kissar på mig :P idag så träffade jag & wiggo , max & bella vi gick på stan en snabbis sen gick vi till hemköp för att köpa välling till Max då träffade vi min kusin Elin , trevligt :)  Så nu är jag hemma igen & funderar på att lägga mig under solariumet en stund bara slappna av . Imorgon kallar jobbet & det är från kl 7-14 imorgon , onsdag 16.30- 21.30 torsdag 7-14 & fredag 10.30-16. Det blir skitbra !
Mina solglasögon som jag på bilderna nedan är från H&M men jag vet inte om dom finns kvar ? för Wiggo hade sönder mina & jag tänka köpa likadana men då fanns de inga. Men nu vet ni iallafall att dom är köpta på H&M :)

vet ni vad jag fick för rykt nu ? jag tror jag ska ut & springa :O ... JAG ? SPRINGA ? HAHAHA!

hej så länge , bilder kommer senare . & tack för alla söta kommentarer det gillar jag & roligare att skriva.

Käk .

publicerat i Allmänt;

Nu så ska jag & wiggo åka med mamma & pappa för att äta . sen så skickade jag sms till Bella men jag antar att hon sover eftersom Max inte var så rolig inatt . :/  Just det ! Bella har friat till mig , haha . Jag har fått en utav hennes hemmanycklar haha!

ska åka nu. .

Måndag.

publicerat i Allmänt;

Allt bra idag & vädret är fint , kan väl inte bli bättre ?
Idag så har jag inga planer sitter på mammas & pappas jobb för att jag skulle kopiera lite saker & nu så vet jag inte vad jag ska göra ? Kanske gå en sväng på stan med mig själv ? det låter bra :) Det var någon som frågade vart jag hade köpt mitt linne som jag har på mig på bilderna nedan & jag har svarat på det redan men jag har köpt det på Wear it faktiskt  för bara 75 spänn . Det duger iaf för mig :) Dom senaste dagarna då ?
aha , vi har firat Bellas student & sen så har vi vart med kompisar & jag & wiggo har vart med A i stort sätt hela tiden . Nu är han & jobbar i Örebro hela veckan men kommer hem på fredag så då ska vi träffa han igen. ;D

Jag har lite bilder jag måste visa er senare , när Wiggo sitter själv! Nu så ska jag kila igen .

Lördag kväll .

publicerat i Allmänt;
Har inte haft tid att blogga därför har jag inte gjort det .

Igår så var det ju studenten som de flesta kanske vet om? Jag var hos Emma & fira henne en stund sen så åkte jag in till stan & träffade Bella hon tog ju också studenten igår GRATTIS GUMMAN , vi var ute & hade allmänt trevligt faktiskt . Sen så har jag bara tagit de lugnt idag kollat på film & myst bara. Föresten så kan Wiggo sitta själv ;D duktig pojk!

God kväll.

publicerat i Allmänt;
Idag så har vi i stort sätt suttit ute hela dagen eller vi har suttit ute hela dagen på djurgårn & solat oss . Jag , Wiggo , Max , Bella , A & M . Ja , det är väl det som hänt typ idag . haha ! skön slappdag ! Jag har tagit lite bilder som jag tänkte visa er sen ;)

igår.

publicerat i Allmänt;
         

1. Max & Wiggo <3
2. Bella & A
3. A
4. A , A & jag haha!
5. A & A :)

( klicka på bilden för att få större )

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Dagen började väl inge bra men jag hoppas det blir ändring på det. Har precis duschat & fått Wiggo att sova sin förmiddagslur annars blir han skit gnällig . Igår då ? Ja vi träffade Bella & Max var på stan jag lämnade in mina skor på lagning sen träffade vi A & A dom åkte såna där saker man har på fötterna typ skor med hjul , :P haha!
Sen gick vi till djurgårn satt oss där snacka skit , sen ikväll var jag hos Bella en stund med A & M . Mycket trevligt :)
Jag har lite bilder jag tänkte slänga in här .men ska bara ladda upp dom på datorn först

vänta !

inte förstå .

publicerat i Allmänt;
Ingen kommer någonsin att förstå hur jag känner , hur jag vill ha det .. Jag ger snart upp . Det spelar ingen roll om det finns folk som lyssnar jag tänker då aldrig berätta det ,för ingen kommer att förstå..
Jag kanske är glad " verkar glad " men innerst inne ? Hm , det är bara svart .

Blondin ?

publicerat i Allmänt;
    image1507

" Mitt liv som blondin " haha , nej men så såg jag ut . Lite sugen men samtidigt inte :P

Bilder.

publicerat i Allmänt;
       

1 . Wiggo badar i sin pool .
2. Max badar i badkaret .
3. Wiggo sitter sin pool
4. Wiggo läser boken " Simon & Solrosen "
5. Nu är jag klar mamma , visst var jag duktig ?

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Jag är vaken nu & Wiggo sover sin förmiddagslur men han vaknar nog snart . Idag vette fan vad som händer ? Jag & Wiggo kanske skulle träffa A men vi får väl se . Sen ska vi säkerligen träffa Max & Bella ligga på djurgårn & slappa då kommer säkert A dit istället aja , får väl se :) Jaha ? bara 3 dagar kvar till studenten då Bella YEAH fan vad kul vi ska ha ;)

johopp , nej ska kila nu!

Hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen , jag försöker få Wiggo att sova middag men jag vet inte riktigt om jag lyckas så bra. Men men , sen så ska jag iaf träffa Lina & Bella vi ska väl snacka lite skit ;) men men , jag ska gå & kolla ifall min bebis somnat sen kommer jag väl tillbaka innan jag ska åka. .

måndag igen

publicerat i Allmänt;
Gud vad tiden bara rinner iväg.
Jag & Wiggo är på mammas & pappas jobb , vi har vart på BVC det gick jättebra . Och han är riktigt stor nu hela 70 cm lång & 8700g tror jag någon sånt iaf .. Wiggo ligger just nu i sin vagn & sover men kl 12 så ska han äta lunch sen får vi se om vi skulle träffa Max , Bella & Lina på stan ta en fika eller vad vi nu bestämde. :P aaha , vad ska man säga ? haha .. jag har massa bilder jag ska visa er men jag inte hunnit lägga in dom på datorn får ta & göra det ikväll.
Ha en super måndag !

God kväll.

publicerat i Allmänt;
jag är hemma nu efter en hel dag på djurgårn med Bella, Max , A , R & M haha ! Anledningen till att jag inte skriver ut deras namn är pga att en person läser min blogg som bli as arg om jag skriver ut det .. Men när det lugnat ner sig så skriver jag , jag lovar :) Ni är det dags för mat grillat , mumsigt ;)

God dag!

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag tid & lust att skriva. Jag har nämligen inte vart inne knappt när det är så fint väder, jag passade på att njuta utav solen istället :) Jaha , ? Vad har hänt under dom här dagarna då ? Hm, typ vart med Bella & Max , sen A också . Igår så åt vi kina mat sen åkte jag in till stan igen för jag skulle hämta min mamma & pappa som var på fest så jag åkte in lite tidigare va hos bella med A & M sen drog jag runt 00.30 hämta dom & sen hem igen. Wiggo var jätteduktig som sov hela tiden.
Igår träffade vi Lina & Joppe på stan också ,hihi trevligt !

Nej , nu ska min bebis äta fast han har inte ens vaknat :O himmel & pannkaka.