......

publicerat i Allmänt;
FUCK YOU AND HAVE A GOOD LIFE ;)


sleeeeeeten som tusan, dags att hoppa i säng va ?

Blåst...

publicerat i Allmänt;

känner mig så fruktansvärt blåst , fattar inte varför du fortsätter ljuga när jag vet hela sannningen & du vet att jag har rätt. Du vet att jag vet sanningen men kan inte erkänna det.

är äntligen hemma hos min älskade lilla son. tack för att du finns min lilla älskling , du är mitt liv, mitt allt. jag älskar dig mest över allt annat.
Frågadae Wiggo om han var mammas lilla gullunge och till svar fick jag
" aa ja e mammas gållunge " .
" men mamma lisa e min hond " Haha
" jaa, älskling lisa är din hund " .

jag älskar när han börjat prata så mycket  , speciellt när jag förstår vad han säger. Men nu ska vi mysa i soffan.

jag älskar dig , tack för att du aldrig sviker mig , tack för att du aldrig ljuger för mig eller får mig att känna mig värdelös och som en blåst idiot. <3

söndag'

publicerat i Allmänt;

kvällen igår va grym, tack alla! =) <3

idag mår jag inte så bra alltså lite bakis men jag är mest ledsen och sårad. Känner mig som en idiot och en blåst jävla bimbo som inte har fattat det tidigare, att jag vart så jävla blåögd. Att jag inte fattar att allt du säger är ren jävla bullshit. jag har aldrig kännt mig så trög förut , fan vad dum jag är ... nej , jag orkar inte längre... ibland önskar jag att jag aldrig träffat dej ............
men har man älskat en person , så kommer man alltid att älska den. den kommer alltid vara en del av mej... men du är en riktig idiot & jag vill inte ha nåt med dej att göra!

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma har pluggat lite och det börjar kännas lite lättare nu & jag inte mig inte lika stressad med hundra saker att göra. GREAT!  Igår så var jag & E på tunapark köpte uggs , äntligen ett par hela utan att man blir blöt om fötterna . Jag köpte även en skitsöt jeans skjorta till W och en fin tröja. =) Han kommer bli så läcker.  Ja efter det åkte jag hem , satt mig ner och plugggade ,sedan somnade jag in i min skönhetssömn.
Just nu sitter jag med hårinpackning & en stor påse på huvudet , frisören sa att de skulle va bra så jag får väl lita på henne ! =P 
Ikväll blir det inte en lugn stund för jag ska vara med Emma & vi ska dansa och slå klackarna i taket ! ;) Weei !  Ja och så har vi ju våra planer också , ah man vet aldrig hur kvällen kommer att sluta.

NU NU , dags att busa med W .

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Idagdå!
skola som vanligt, fick en bok på svenskan som vi ska läsa under praktiken, urk! Hatar och läsa böcker och hur tusan ska man ha tid att läsa en bok när jag jobbar från 7-15 eller 14-21.45 ? Nej jag kommer vara helt slut.
Jaja, på idrotten så var vi & simmade i badhuset inte kul , inte min grej. Sen åkte jag hem städade & rensade hela lägenheten , skööönt !
Och sen har jag tvättat också , bea är duktig. Sen åkte jag hem till mamma & pappa , solade & kollat på en film med Wiggo. Sedan har jag pluggat pluggat & pluggat som jag har gjort hela den här veckan nu. Imorgon ska det vara en pluggfri dag eller ska iallafall försöka skippa det.

Nej trött som satan & duschen väntar , imorgon skola igen slutar 17 NICE eller inte.
Efter det hämta Emma och sedan en sväng till tuna park för spaning efter nya uggs till oss båda!

onsdag'

publicerat i Allmänt;
Hade en lektion på morgonen och sedan gick jag ner på stan för att möta Bella där gick vi runt & jag försökte hitta något nytt men ack nej eller jo hittade en tröja men den vill jag lämna tillbaka !=P . Bella ville strypa mig för att jag provade miljoner saker men ingenting dög. That´s me!  Sen gick vi för att äta lite lunch & det var mysigt & GOTT.
Sen skulle jag vara tillbaka i skolan kvart i två så gick dit men mötet blev inställt,  jahja , vad trevligt då . Efter skolan gick jag till Sandra en snabbis sen gick vi över till Madde prata med henne & så, kul att se henne har inte sett henne på länge. Ja sen kom mamma hämtade mig o sedan åkte vi hem hit , jag har kollat på film med W och nu pluggar jag . Det ska jag göra resten av kvällen också + att hinna duscha för imorgon ska jag till badhuset ! ;D
hoppas det finns några snyggingar ............ =O haha!

nej , puss&kram

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
En ledig dag idag ifrån skolan ,helt underbart ! =)
Idag har jag vart med S en stund sedan åkte jag till mammas jobb & nu sitter jag här. Ska snart hämta lillkillen ifrån dagmamman sen ska vi åka hemåt & ikväll blir det till att åka till Emma en sväng för en promenad genom stan , härligt! Imorgon så har jag en lektion på morgonen och sen ska jag & J sitta kvar i skolan en stund för att göra ett skolarbete som vi tänkte göra tillsammans så det är klart också , känns mycket bra.

Nej nu ska jag kila Bella ska ha datorn , uppdaterar ikväll om jag hinner det! =)

suck

publicerat i Allmänt;
I början av den här dagen så hade jag 4 arbeten som jag ville få klart nu har jag gjort 2 och ½ så nu är det inte mycket kvar , känns helt underbart & jag kan pusta ut lite grann. =) Imorgon ska jag försöka göra klart resten. Wiggo sover som en stock och jag ska väl snart lägga mig jag med fast jag hade tänkt va uppe och plugga hela kvällen men jag känner att ögonen börjar hänga lite grann ! =P ledig dag imorgon, då ska jag träffa S och på onsdag kväll ska jag träffa E för en runda på staden och prata lite inför våra planer ;) 

Jag hoppas att ni har haft en bra dag , min dag har känts ganska värdelös men har ändå känt mig ganska så duktig! NEJ nu räcker det , puss&godnatt.

trött

publicerat i Allmänt;
Sitter på mammas jobb väntar på att få åka hemåt. Är trött som satan och de känns som jag har tusen saker att göra också, inge vidare. Ändrade planer idag Rebecka är sjuk. så jag åkte med Sandra till TP en sväng.
Sen så hämtade vi W ifrån dagmamman också & nu är vi här. Men men  , jag hör väl av mig senare om jag har tid idag blir det nog till att sitta och plugga lääääääänge ikväll som tur är så är jag ju ledig imorgon.

måndag'

publicerat i Allmänt;

Vilken härlig start på veckan. Var i skolan en timme sedan fick vi gå hem, på tisdag är vi lediga likaså onsdag fan den här veckan är ju riktigt bra! =D visserligen har jag en del arbeten som ska lämnas in nästa vecka som jag tänkte försöka göra klart nu dom här dagarna så slipper jag ha det hängandes över mig. men men , väntar på lilla rebecka som ska vakna sen ska jag leka med henne.Ringde henne för 45 minuter sen då sov hon såklart & hon är ju inte alls trevlig när man ringer & väcker kvinnan =P. lite roligt faktiskt.

nej nu ska jag plugga lite om jag kan koncentrera mig är skit snurrig i huvudet idag , känns som jag ska svimma ! =/ mucho skumt .

måndag'

publicerat i Allmänt;

Vilken härlig start på veckan. Var i skolan en timme sedan fick vi gå hem, på tisdag är vi lediga likaså onsdag fan den här veckan är ju riktigt bra! =D visserligen har jag en del arbeten som ska lämnas in nästa vecka som jag tänkte försöka göra klart nu dom här dagarna så slipper jag ha det hängandes över mig. men men , väntar på lilla rebecka som ska vakna sen ska jag leka med henne.Ringde henne för 45 minuter sen då sov hon såklart & hon är ju inte alls trevlig när man ringer & väcker kvinnan =P. lite roligt faktiskt.

nej nu ska jag plugga lite om jag kan koncentrera mig är skit snurrig i huvudet idag , känns som jag ska svimma ! =/ mucho skumt .

Poliser <3 Bea

publicerat i Allmänt;
Jag tror poliser tycker om mig !=) haha! igår när jag var ute & åkte med Emma så blev vi stoppade av snuten & jag höll på att skita på mig, fast de skulle bara kolla körkort & alkoholstest ALLT VA LUGNT! Sen idag när jag åkte hem till mamma & pappa så körde jag lite för fort men sen så såg jag en bil bakom & tänkte genast " nu måste jag bromsa ner de kanske är snuten " .. JA det ska gudarna veta att det var polisen & tur att jag sakta ner annars hade nog mitt körkort fart åt helsike. ( och nej jag kör inte som en blådåre när jag har min guldklimp i bilen som då är wiggo ). Ja men jag kan ju säga att polisen körde inte i 90 utan de måste ha kört i fan minst 120 . DÅLIGT AV ER POLISER!

Jaja, blabla.
min dag har vart att jag umgåts med min kära vän & även party pingla vid namn Emma. alltid lika kul & umgås med henne , tokstålle! Sen så hämtade jag W åkte ut till mamma & pappa . W somnade i bilen på vägen hem dkl 17.30 & han har sovit sen dess. Jag passade då på att sola & duscha, sedan far jag iväg till min Bästa vän & hade en mysig söndagskväll med film & onyttigt.

Nej nu blev det mycket på en gång. Hoppas ni haft en trevlig helg det har jag.
GOD NATT! <3

söndag'

publicerat i Allmänt;
var hemma hos emma hela kvällen igår , mysigt !
vaknade kl 8 , vill sova men kan inte så jäkla typiskt att man inte kan sova när man är barnledig och får sova ut. =/. Väntar på att Emma ska vakna sen ska vi göra nåt & sedan blir det till att träna på gymmet tror jag , det var så vi planerade igår. =)  idag kommer min lilla älskling hem igen och ikväll blir det myspys med Bästa vän.
Ja,  har inte så mycket mer och säga, ska ringa min mamma & kolla ifall hon är vaken.

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Har inte orkat eller hunnit skriva så mycket. Vart i skolan som vanligt , sen har det var lugnt . W är hos sin pappa den här helgen så i helgen är jag barnledig !=) ska försöka hinna göra lite skolarbeten och så , men vi får väl se ! =P
idag är det lördag & jag har planer för kvällen, men nu på dagen ska jag åka & lämna in min mobil för ANDRA gången. Usch blir irriterad.

men men , nu ska jag kila !

torsdag,

publicerat i Allmänt;
Snart helg , hallelulja!
Idag har jag vart i skolan som vanligt gjorde någon uppsats i svenskan och det gick väl bra tror jag om jag & johanna nu gjorde rätt vill säga , haha!=P Sen hade vi idrott och sen skulle vi ha Webb men vi satt på våran en timmes håltimme då & så skulle vi gå till Webben men upptäckte att alla datorer var borta =O . ja dom bygger tydligen om i det huset men dumt att säga att vi inte har nån Webb på TVn eller något! Där satt vi i en timme & vänta på den där jäkla lektionen! Sen hem direkt, sola & duscha . Sen kom W & mamma som hade vart hos min mormor. Nu ligger W och sover han somnade ovanligt fort kanske för att jag läste boken " Oliver & gänget " för honom ett xantal gånger ! =)

Nej väntar nu på ett samtal ifrån L och sedan ska jag hoppa ner i soffan & glutta på TV.

du är speciell för mig ,
du gör mig varm och sprider gläjde
snälla stanna hos mig föralltid. 

lilllördag!

publicerat i Allmänt;

Min lilllördag har bestått av plugg inte alls kul. Och ja Johanna du får gärna ta några uppgifter att göra !=P haha! Senare under kvällen tog jag bilen och åkte in till stan hem till Emma , vi satt & snackade en stund sedan gick vi ut & gick en rätt lång promenad men det blev ganska många stopp då vi hoppade in på olika gym & kollade priser , ja vi får se hur det blir med våran träning & vart vi börjar. Men jag är jävligt taggad & motiverad till det , sommar 2010 här kommer jag ! ;) Oh, I wish.
Stannade på vägen också för att hämta min dator hemma hos min syster så nu har jag fått tillbaka den också, tack & lov.
Ja nej nu ska jag ta mig ett äpple sedan är det sängsdags, haha kolla jag har redan blivit nyttig Emma ! ;)



jag älskar dig wiggo <3

ONSDAG'

publicerat i Allmänt;
Värsta dagen i mitt liv. Jag hatar skolan & jag hatar allt jäkla plugg, jag orkar inte mer.
Vet att det inte är lång tid kvar till studenten men jag känner att jag bara vill spy över alla böcker, uppgifter, prov .

en plugg dag......

Good night.

publicerat i Allmänt;
Nu är det sängen.


Jag går bredvid men halkar efter
 jag orkar inte springa mer.

kväller'

publicerat i Allmänt;

    Ledsen, sviken & sårad.
Jag tycker inte om att folk säger en sak till mig och säger något helt annat till någon annan. Jag är less på att aldrig få veta vad sanningen är för något , tycker inte om någon slags " dubbelmoral " . Jag vet vad du sagt till folk och jag vet såklart vad du sagt till mig, men de du säger till mig vågar jag inte ens ta åt mig, vågar inte tro på det. Tar det som en nypasalt.  Jag tror att du försöker hålla fast mig för att du rädd , rädd att jag ska springa iväg. Men jag är också rädd , rädd för dig , därför springer jag nu min väg & du försöker inte ens stoppa mig.



Tror inte att det är många som förstår detta , men det är inte nödvändigt jag ville bara skriva vad jag känner just nu.
( sorry, för att jag är dålig på att uppdatera och är väldigt tråkig) .

Tusen Tack!

publicerat i Allmänt;
Tusen tack Tessa för att du kunde hjälpa mig med designen, jag blev jättenöjd! =)

Idag gick jag upp super tidigt vi skulle iväg till Edvardslundsskolan & göra vårat projektarbete för tjejgruppen & det gick bra & var jättekul. Sedan så träffade jag upp mina föräldrar på stan vi lunchade tillsammans och sedan åkte jag hem. Därefter kom M & R och hälsa på mig , tog en cigg & sedan drog dom.
Mamma hämtade upp mig vid kl 15 , hämtade W ifrån dagmamman & sedan hem igen. Har precis solat ,sen kom J & R ( en annan R ) förbi & sa hej , pratade & lekte med W , de åkte precis. Snart är det dags för makaroner & köttbullar sedan blir det sängen för W & jag ska duscha + plugga. Jag hoppas ni har haft en bra dag! =)


du är inte värd mig,

BEA'

publicerat i Allmänt;
Den person som är värd mina tårar
skulle aldrig få mig att gråta .
Men när jag gråter endå
håller jag  huvudet högt så att inte mina tårar sjunker lika
lågt som personen som fick mig att gråta gjort.





Kväller & mys

publicerat i Allmänt;
Nu är det kväller , W sover i sin säng så sött & jag ska snart kolla på en film som börjar på 6an kl 21. Så det blir väl till att kolla på den och sedan slänga sig i säng för att sova , upp till skolan imorgon! =/
jaja, nu måste jag kila. puss!

Torsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade W kl 4 halv 5 vi gick upp gjorde välling och sedan la vi oss i sängen igen och somnade om. Han somnade med sin kind på min kind och hur mysigt är inte det ?=) Vi vaknade kl 8 eller ja vaknade kl 8 för jag drömde att en padda hoppade upp på mig och jag tycker att paddor är skit äckliga , haha! så jag vaknade o skrek då väckte jag W också , stackarn! =P sen gick vi upp åt frukost, tog på oss och åkte till dagmamman , idag skulle dom iväg till Slagsta för att träffa dom andra barnen. Och jag ska snart iväg till skolan för en lektion nu på morgonen och en lektion på eftermiddagen ( host, om jag nu orkar gå på den ).

 

ikväll blir det myspys har jag besämt , kolla på en film & softa. MYSIGT! sen ska jag kolla också på vad jag ska ha för nya bilder på min blogg design.  så ska jag skicka iväg ett mail så vi hoppas på en ny design som jag velat ha länge =).  Tack T för att du kunde hjälpa mig trotts att du inte gör åt andra längre! Nej Bea sluta snacka nu måste du dra till skolan..

puss&kram

God kväll'

publicerat i Allmänt;
När W hade somnat så fick jag åka en sväng till R för att säga hej & prata lite skit. Kvällen har vart mysig , men lång på något sätt. Har solat, duschat, käkat , kollat på Nicke & vart hos R . Ja ibland hinner man göra mycket saker ! =) Imorgon är det skola börjar 10.20 & slutar den lektionen runt kl 12 ungefär sen har jag håltimme till kl 15 & slutar kl 17. Åh kan det bli bättre? suck ..
Hum, inga större planer för imorgon vad jag vet ännu. Ska snart sätta mig & glo på en film kanske är inte ett dugg trött. =/

Men säger GOD NATT!


snö i ansiktet.

publicerat i Allmänt;

 ( wiggo skriver )

Min mormor hämtade mig ifrån dagmamman idag och så åkte vi hem till mamma & hämtade upp henne, sen for vi hem till mormor & morfar. Vi åt pannkakor och sedan kollade vi på Nicke nyfiken! Jag berättade även för mamma att en tjej som också går hos min dagmamma kastade snö i mitt ansikte idag och jag blev jätteledsen, fast jag kastade även snö tillbaka ;)
Imorgon ska jag tillbaka till dagmamman och min mamma ska iväg till skolan hon berättade för mig att hon har 4 timmars håltimme och det tycker jag lät väldigt lustigt. Men nu tycker min mamma att det är dags för mig att sova, så jag säger GOD NATT!

bjuder även på en bild från när jag bara var några månader gammal. Visst är jag söt? mamma säger att jag är världens sötaste!



Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Hej alla läsare , Det är Wiggo som skriver.=)
idag vaknade jag vid halv 7, ställde mig upp i sängen och väckte mamma genom att ropa på henne. Hon bar upp mig och la mig i hennes säng där låg vi en stund tills jag tyckte att det var dags att gå upp för att byta blöja och få lite välling. Efter jag fått en ny blöja, så gick vi till sängen och la oss där , där fick jag äta min välling och ligga och dra i mammas hår en stund. Sen hörde jag mormor komma in genom dörren då sprang jag till henne och var med henne en stund , sen gick jag in till mamma igen och drog upp henne vid kl 8 genom att säga " mammma vaka ". ( mamma vakna ) .

Hon gick upp , åt frukost & hjälpte mig att ta på mig kläderna. Sen åkte vi till min dagmamma Helen. Mamma tycker att jag är jätte duktig på att sjunga då jag sjunger " Binka lilla tärna " ( blinka lilla stjärna ) och "Kalle anka satt på en banka " ( kalla anka satt på en planka ).  Ja det var allt för mig jag kommer nog skriva mer när jag kommer hem ifrån min dagmamma då kan jag berätta hur min dag varit.
en stor kram från den mest underbaraste Wiggo.

?

publicerat i Allmänt;
Ibland så förstår jag ingenting.
Ibland är man världens bästa och ibland är man som skiten under dina skor.

Ibland kan man höra av sig och ibland hör man inte alls av sig. jaja , jag orkar inte lägga ner den engerin på att bry mig längre. Jag vet vad jag ska göra och jag ska skita fullständigt i det.

tisdag'

publicerat i Allmänt;
är hemma idag mådde inge vidare inatt eller imorse , men jag hoppas det blir bättre så jag kan pallra mig iväg till skolan imorgon. Ja, har väl inte så mycket att berätta W är hos dagmamman och mamma skulle hämta honom och komma hit sen runt kl halv 4 , sitter ju hemma hos dom med vovven också.


jag vet inte alls vad jag ska tro eller om jag tror på det överhuvudtaget ?
jag vågar inte tro på det för att jag vet att de kommer sluta likdant som alltid .


måndag'

publicerat i Allmänt;
Ny vecka, ny skolvecka !


mår inge vidare , börjar kanske bli sjuk ?

God natt.

publicerat i Allmänt;
Har suttit framför datorn hela kvällen det är inte bra & jag som har världens huvudvärk borde väl ändå gå & lägga mig nu? Och det ska jag göra! Borsta tänderna & ta av sig kläderna , bums ner i säng. Jag hoppas morgondagen blir bättre än denna kväll jag haft, sorgligt!

Pratat med T på msn och han ska till London i februari & festa + att en kompis flyttat ner dit , hur spännande låter inte det ? Han gjorde mig så sugen & frågade om jag ville följa med. Hmm,
Jaja, nej nu ska jag gå till sängen!

PUSSOCHKRAM

det är dags att intala sig själv, vara stark , leva livet & lära sig att radera & ignorera.

Först skoldagen avklarad !

publicerat i Allmänt;

Var rätt kul att komma tillbaka till skolan & träffa alla.
Eller jag hade iaf jäkligt roligt , iaf på idrotten då vi skulle dansa vals & bugg ! =P jo men tjena Bea drogs runt som en vante.
Sen efter skolan blev det till att träffa S gick runt på stan & sedan följde jag med henne hem en stund, snacka skit & umgås. Mycket mysigt , har saknat henne!  Nu sitter jag hemma i lägenheten W är hos sin farmor & är borta hela helgen, puh jag kommer sakna den krabaten till tusen. <3 nu då ? jo jag sitter faktiskt med en skålgodis , inte illa väldans smarrigt må jag säga. Ikväll blir det bara mys mys & åter mys , kan de bli bättre ? OHNO. Eller jo om jag hade W vid min sida.

 

Nu ska jag kila igen, jag hoppas ni haft en bra dag!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade vi 6.50 gick upp & la oss i mammas & pappas säng där låg pappa fortfarande kvar så W låg & kramades med sin morfar medans jag gjorde i ordning lite välling. Sen låg vi båda i sängen & W sjung så fint " Blinka lilla stjärna " för oss. Sen va det bara att pallra sig upp , fixa sig , äta frukost & snart ska vi åka inåt stan. W ska till dagmamman & jag ska till skolan, usch fy & blä =/ . not fun!
Idag ska W till sin farmor & är borta hela helgen, kommer sakna honom!

efter skolan? hum, vet inte alls pratade med S igår så kanske blir att träffa henne en sväng annars har jag inga stora planer. Men jag har sagt till mig själv att jag ska hinna med MYCKET dom här dagarna när W är hos sin farmor.
Vi hörs sen !

trött ....

publicerat i Allmänt;
är sjukt trött på att ställa upp på folk, och inte få något tillbaka. jag vet att jag sagt det förut men jag blir så less.
kanske dags att dra sig tillbaka?


pluggar pluggar , har fastnat men jag hoppas det går bättre snart när jag fått mat i magen.

onsdag'

publicerat i Allmänt;

God morgon !
Lika kallt ute idag , så idag blir det väl inte till att gå ut heller. =/ skit trist. Speciellt för W också som älskar att springa ute i snön & åka pulka. Hum, ska få saker & ting gjort idag för imorgon börjar ju skolan igen & jag känner inte alls för det. - fy sjutton !
Hmm, ja nej jag har väl inte så mycket annat att säga vi får väl se hur min dag blir. Imorgon åker W till sin farmor & ska vara där hela helgen, har ju inte hört ett ljud ifrån hans pappa på ca 2-3 helger nu.

PUSS my love

kärlek.

publicerat i Allmänt;
   En gammal bild på mig & Wiggo från Spanien 2008. Se hur liten han var ? Underbara lilla karbat . Jag ville bara säga JAG ÄLSKAR DIG .

Brr ...

publicerat i Allmänt;
Nu är det riktigt kallt ute, har ingen lust att gå ut alls. Och har inte så stor lust att blogga men ...
Idag har jag haft en mysig dag.

måndag'

publicerat i Allmänt;
nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar igen.
idag vaknade vi kl halv 7 gick upp satt på en film & sedan somnade vi om i soffan båda två , vi vaknade kl 10 riktigt skönt. =) nu är vi hemma hos oss har plockat tvätten lite grann. snart ska vi bege oss ut för att träffa J . Senare blir de att fixa all tvätt som ligger utspridd i tvättstugan & sedan måste jag nog fixa en skoluppgift också. känns som jag är väldigt stressad just nu , =/ . .
men nu ska vi dra på oss våra kläder , tjingeling!

Hej bloggen!

publicerat i Allmänt;
Haft fullt upp & har inte kunnat uppdaterat. Nyår var väldigt roligt måste jag säga, jag firade med sjukt trevliga människor & såklart med min bästavän. Dagen efter mådde jag väl inte sådär riktigt bra , men va tusan de hör till ! =P
Vi mår bra , friska & krya än så länge dock har jag lite små ont i halsen men inget mer. tack för det!  Satt ju 2 stycken nyårslöften för mig detta år , ett utav dom har jag hållt men de andra har jag inte riktigt hållt men jag ska försöka & jag ska göra så gott jag kan jag måste fixa det för att själv må bra & va lycklig ! =)  vad det är för något håller jag för mig själv ...
Har också tänkt på att hålla mitt privatliv utanför den här bloggen , dvs .pojkvänner , ifall jag träffar någon osv. Annars blir det ett jäkla liv. INGET SNACK OM DET TACK ! =D

Ja, har väl inte hänt så mycket förutom att jag jobbat en hel dag igår i torshälla, mycket kul ! Får väl se om det blir några mer tider eller inte. Men men , nu ska jag kila iväg igen.

PUSS&KRAM!