Natter..

publicerat i Allmänt;
Jag är superduper trött så ska snart hoppa ner i sängen & sova, ska ju upp tidigt imorgon ska till Ikea. Så jag hinner kanske inte blogga imorgon på morgonen & så men då vet ni iallafall vart jag är någonstans :)
Dåligt med kommentarer faktiskt , give me more ! ;D  GOD NATT !

puss&kram



image1216

tv

publicerat i Allmänt;
jag sitter faktiskt & kollar på det här nya programmet körslaget (?) det är faktiskt riktigt kul :)

ne nu börjar det igen!

Wiggo

publicerat i Allmänt;
Nu så vaknade Wiggo igen utav att Sigge ställde sig & skällde , jäkla hund!!

image1215

Där är Wiggo ungefär sisådär 5 dagar gammal.

Imorgon

publicerat i Allmänt;

    image1214

Imorgon så bär det av till Ikea i Västerås ska köpa lite små saker (:

Hellow! ;D

publicerat i Allmänt;
Har inte kunnat blogga för efter solningen hjälpte jag mamma att ta in hästarna & sen hoppade jag & Wiggo in i duschen . Sen så var det ju Eva & Adam idag kl 19 på TV det kollade jag på & nu så sitter jag här , Wiggo sover redan!:)  Men nu är jag tillbaka & jag ska snart sätta mig i soffan med en chips påse , JA NI HÖRDE RÄTT för det är faktiskt fredag idag ;D

image1213

Blogg!

publicerat i Allmänt;
Jag är alltid den personen som brukar läsa Kenzas blogg men har nu tappat intresset efter inlägget Lördag där jag tyckte hon fick en jäkla attityd mot sina läsare , visst hon har väl rätt till en viss del men man behöver inte reagera så!

Tävling .

publicerat i Allmänt;
Jag är med i en tävling på Shopaholicmamman's blogg om en privat lektion på make up store , men jag förstår faktiskt inte varför jag är med i tävlingar för jag vinner då aldrig någonting , men tänk så skulle jag vinna den här lektionen det skulle känna skönt när man är lite "grå " & sliten mamma.

image1211

Tuffing!

publicerat i Allmänt;
image1209 

image1210

Jag missade en bild från i morse & så får ni se en bild på Wiggos nya jacka & mössa , tuff va?=)

åh ..

publicerat i Allmänt;
Internet & blogg.se har krånglat för mig massor men nu kom jag in.

Har vart på Ö&B köpte lite små saker bla en filt med döskallar på till Wiggo , toppen! Sen så åkte vi hem åt korv med bröd & sen så gick jag ut med Wiggo i vagnen så han somnade & jag kom precis ner från stallet har mockat & hjälpa mamma! :) Nu så funderar jag på att man kanske ska gå en rask promenad & röra på fläsket lite? Sen så ska jag sola har fått lite solbränna & det sitter ju aldrig fel ;) Och speciellt inte när man ska ut på fredag & va lite "fin" för en gång skull. Just det ursäkta bilderna nedan på mig men jag ville bara lägga ut en bild på mig & wiggo tillsammans då blev det precis när vi vaknade med ruffsigt hår & sovkläderna ;D haha!

Nej nu så ska jag fråga mamma vad vi ska hitta på har lite lång tråkigt här hemma!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
   image1205

     

Tänkte slänga in lite "morgon bilder " haha man ser verkligen att det är GOD MORGON för min del :D Nu så ska jag snart hoppa i lite kläder sen så ska jag & mamma  ,kanske Wiggo om inte pappa ska ha honom så ska vi åka till Ö&B kolla lite efter ett nytt däck till skottkärran upp till stallet. Sen så skulle vi åka förbi slagstaglass .
Men nu så ska jag göra mig iordning!

Hjälp till !

publicerat i Allmänt;
Hjälp Lovisa fick en kommentar av henne såhär stod det.

HAR NÅGON ETT FJÄLLRÄVEN KVITTO?
*
*
*
FÖR EN FJÄLLRÄVENJACKA ÅRETSMODELL! JAG BETALAR ER FÖR ATT LÅNA KVITTOT FÖR ATT SEDAN SKICKA TILLBAKA DE TILL ER!!! LÄS MITT INLÄGG, ÄR DESPERAT :( :( :(

Om ni kan hjälpa henne så gå in på hennes blogg & skriv en kommentar!

..

publicerat i Allmänt;
Det är så himla kul hur folk kan " ha två sidor " ena gången snackar de skit ,går bakom ryggen & sen när man träffas åh så snäll man kan vara fast jag vet hur mycket skit de snackar egentligen. Skit samma de är ju tur att jag vet om det iallafall :)

Wiggo ligger & sover fortfarande iallafall så jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen jag också orkar inte vänta på resultatet från Lets dance. Tobbe har inte hört av sig ( han skulle på fest i västerås ) idag sa han när jag kom hem blev rätt plötsligt men men tog Wiggo & åkte hem till mamma & pappa så där är jag nu ... yes men jag tänkte inte skriva så mycket mer idag är väldigt trött ..

Hittade den här söta bilden på Wiggo när han var sisådär 3 månader :)

image1204

ps: glöm inte bilderna nedan.

Bilder ...

publicerat i Allmänt;
Bilder kommer upp snart , jag tog lite bilder på Wiggo & Sigge idag det såg så gulligt ut :) Men nu så ska jag hoppa in i duschen.

HEMMMA!!

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa eller har vart här ett tag men har ätit mat & solat precis , nu ska jag hoppa in i duschen :)

Dagen i stockholm med Jonna var superkul & jag höll på att kissa på mig när vi skulle åka hem på tåget av skratt. Tack för en supermysig & rolig dag :) Jag köpte löshår & godis ;D haha & man kunde lämna tillbaka håret ,tack & lov .

Just nu ligger Wiggo & sover , redan ? Aja ,men det är ju bra & jag har missat halva lets dance så jag får väl hålla tummarna på att Tony kammar hem det här eller vem tycker ni ?

Skönhet !

publicerat i Allmänt;
Snacka om att man känner sig som en riktigt skönhet nu, solat , duschat + peelat hela kroppen , smörjt in mig med dove & ska snart måla naglarna & jag känner mig så fräsch nu ;D  Ni vet man hinner inte med sånt där " lyx " när man är mor :P

Löshåret är i träns eller vad det heter , alltså man syr fast det eller man kan ju alltid limma också men jag har alltid sytt fast håret. Om det inte är någon som är intresserad så skickar jag tillbaka det eller vet ni om man kan åka till stockholm & lämna tillbaka det i butik? Någon som vet?  Köpte det ifrån TajMahal .

Sola.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag springa ner & sola lite :)

ps.läs inlägget nedan & snälla säg att de finns någon intresserad!

Löshåret , skit! :/

publicerat i Allmänt;
Löshåret är i helt udda färg emot mitt & jag vågar inte färga det för jag har slingor i mitt hår så det är lite svårt att få samma färg & tänk så färgar man det & de går åt skogen då är 500 spänn bort kastat . Istället så frågar jag ifall det är någon här på bloggen som är intresserad? Det är blont med slingor i  & 500 kr kostar det & det är ju nytt så jag säljer det för de också . Om det är någon som är intresserad snälla kontakta mig så jag blir av med det här :)
 haha!


image1200

håret är ännu blondare än på bilden men tänkte bara visa att det är nytt .

Bio ?

publicerat i Allmänt;
Någon frågade mig ifall jag visste någon bra film som går på bio & jag kan säga att jag har faktiskt ingen aning men om någon vill hjälpa denna person som skrev till mig & ge henne/honom tips så skriv här & hjälp :)

Ringde nyss min mamma hon var klar snart så jag ska väl börja packa ner lite smått skit & sen fixa Wiggo sen ska vi åka hem eller först till tuna park då . Fan vad skönt det ska bli att åka ut på landet , ska sola åh längtar då ska jag drömma mig bort om att jag är i Spanien & ligger på stranden med en drink i handen. Jesus vad jag längtar ! ;D
Men nej nu ska vi dra !

Nya stjärnsamarbeten för Topshop

publicerat i Allmänt;
   image1199

Kate Moss får se upp! Nu inleder den brittiska klädjätten ett samarbete
 med den kände fotografen Helmut Newton.

Lagom till att Kate Moss femte gästkollektion för Topshop har landat i svenska butiker avslöjar den brittiska klädjätten fler spännande samarbeten. Illustratören William Broome, som tecknat för bland andra Marc Jacobs, kommer tillsammans med Topshop att släppa en kollektion i begränsad upplaga.

Kollektionen kommer bland annat att innehålla t-shirst och slappa tunikor i grått och korall.
- Jag upptäckte att jag egentligen inte gillar att göra kläder när jag gick på designskolan Central Saint Martin, berättar Will Broome för Femalfirst. Men jag tycker fortfarande om att rita på saker.

Kollektionen, som har brittisk premiär den 20 april, kommer att kosta från 280 kronor och uppåt.

Också den legendariske fotografen Helmut Newton är tätt sammankopplad med Topshop i vår. Klädjätten har fått specialtillstånd att låna några av hans mest kända fotografier inne i butiken.

Det envisa ryktet om att fotomodellen och stilikonen Agyness Deyn skulle designa en gästkollektion för klädkedjan verkar dock förbli just ett rykte.

- Hon är inte aktuell just nu, berättar en talesperson för Topshop för Fashionista.com. Hon blev fotograferad med Topshops ägare och på så sätt satte ryktet igång. Kate Moss gästkollektioner har varit omåttligt populära och vi ser ingen anledning att förändra det samarbetet. Men Agyness är snygg och väldigt, väldigt cool - och man ska ju aldrig säga aldrig.

Löshåret har kommit ! ;D

publicerat i Allmänt;
Jag var nyss på Ica Nyfors & hämtade ut mitt löshår , men frågan är om det är samma färg kanske inte exakt samma men man kan ju ha lite färgskiftningar visst? Jag får fråga min mamma om det där hon kan ju sånt iallafall , gammal frisör elle gammal & gammal föredetta frisör ;D haha ! Men men , sitter nu i lägenheten & väntar på att min mor ska sluta jobbet sen så skulle hon skjutsa mig till Tuna park så jag får köpa lite bodyn till Wiggo han växer ju så det knakar den lille mannen :) 

Men nu så ska jag kila & mysa med min lilla man , Wiggo alltså :)

MAX !

publicerat i Allmänt;
Ja, jag ska max väga 50 kg varken mer eller mindre & då mår jag bra har tyvärr 4 kg kvar att springa bort men det här kommer jag väl klara , eller vad tror ni ?


image1198

den kroppen ? JA TACK!

Sprungit !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag & mamma vart ute & " sprungit " med Sigge ( hunden ) fast det är nog snarare han som är ute & går med oss, haha! ;D Snart så ska jag äta med min mor & far sen så ska jag gå ut med Wiggo vi ska gå ner till Ica nyfors & hämta ut mitt löshår som kom på posten idag , yesyes! ;D  Fast nu är man 545 kr fattigare , fast det är ju ändå billigt om man tänker på om man skulle göra hos frissan typ 3000-4000 spänn SHIT !
Jag håller fortfarande på & tjatar om att äta tacopaj fast jag tror att jag får min vilja igenom det får jag alltid ;)

Nej , nu så ska mamma jobba på den här datorn !

ändrade planer

publicerat i Allmänt;

like always!

Jag sitter nu på min mammas jobb SJÄLV inte med Wiggo för Tobbe har honom . Jag har väl inget för mig ska jag säga er har lämnat huvudvärkstabletter till min mamma nu & sitter & funderar på vad jag ska göra. Orkar faktiskt inte göra så mycket heller är väldigt trött men ikväll så ska jag ut till min mamma & pappa ska se om jag hinner rida något eller inte ska iallafall sola så jag får lite färg fan ser ut som en blekfis & det är inte kul ska jag få lov att tala om ;D

men men , hej så länge!

Promenad.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & hämta Wiggo ( han är med Tobbe hos Tobbes farmor ) sen så ska jag & han ta en promenad , fast vi måste gå & lämna huvudvärkstabletter till min mor på jobbet först. Vet inte riktigt vart vi ska gå riktigt men det hittar vi säkert på :) Och vädret är ju helt underbart , så en promenad kommer sitta underbart .

Hej så länge !

Torsdag 27/3

publicerat i Allmänt;

God morgon & ursäkta!

Skit dålig uppdatering verkligen , men igår så var jag knappt hemma. Gick ner på stan & träffa S lämnade hennes plattång sen gick vi runt på stan ett tag , sen bär det av till henne & sen till M som bor mittemot. Sedan ner på stan igen åt mat & sen så ringde jag T så han fick möta mig & hämta Wiggo, sen var jag med tjejerna ett tag. S & jag åt hemma hos henne sen sprang vi över till hennes granne , de satt & drack & jag kollade på :)
Kom väl hem runt 23 tiden då sov Wiggo redan men han var vaken i natt & pratade så vi låg & kramades , jag & han <3 Just de jag sov i lägenheten , så nu sitter jag där. Ska hem till mamma & pappa idag ska försöka tjata mig till tacotallrik , mums fillibabba ;D

Träffade Jonna & Ludde på stan också , jäklar vad stor han blivit Ludde alltså ;P Vi får ses snart gumman!

drar.

publicerat i Allmänt;
nu så drar jag ner på stan med Wiggo & vi ska träffa S & lämna hennes plattång :) ses sen!

solgult modevår

publicerat i Allmänt;
image1195





Gult är allt annat än fult i vår. Tvärtom är det en av säsongens största modefärger och en given nyans i påsk.

Jamie Lynn Spears

publicerat i Allmänt;
      image1193

Kolla in söta gravid magen , den här tjejen tycker jag är super söt & jag hoppas att hon verkligen inte går i sin systers fotspår det är jag rädd för!

Onsdag 26/3

publicerat i Allmänt;
God morgon !

Jag är vaken & inne i lägenheten fast jag egentligen inte ville men Wiggo ska faktiskt bada idag :) Inatt så har Wiggo sovit ganska konstigt om man nu får säga så , han vaknade så jag la honom i min säng stoppade in nappen eftersom jag försöker vänja av honom med att amma . Men det gick väl inte sådär jättebra han började skrika men tog slut nappen fast han somnade aldrig utan låg vaken nästan i en timme men jag kunde iallafall sova , jag hörde hur han låg & pratade . Men till sist så tog jag honom så han fick amma lite då somnade han, konstigt nog. Han vill väl känna den där närheten & tryggheten hos sin mamma ,det är så mysigt !

Idag så ska jag väl inte göra något speciellt förutom att Wiggo ska bada & sen så ska jag faktiskt gå ner på stan & lämna tillbaka en tröja eller iallafall byta färg på den & kanske storlek också ,sen så ska jag träffa S som ska få tillbaka sin plattång som hon glömde här för några veckor sen :P Sen så ska jag ringa M också & fråga om hon ville ses en stund. Sen ikväll om jag ska åka ut till mamma & pappa vilket är ganska troligt då ska jag tjata mig till att vi ska äta tacogratäng / tallrik :D

Ska sluta skriva nu , haha !

God natt!

publicerat i Allmänt;
är supertrött så tänkte gå & lägga mig nu ,dagen har vart ... ja vad ska man säga ? SKIT kanske ? det passar nog in bra där.  & NEJ jag vill inte ha något mehåll & " det är inte synd om mig " .
Wiggo har skickat ett sms till sin pappa & skrivit GOD NATT men han verkar inte vilja svara så då blev jag rätt ledsen faktiskt men upp till honom !

Jag tänker sova nu & jag hoppas jag får sova gott .

puss&kram på er .

Jag älskar dig oerhört .

publicerat i Allmänt;
Wiggo du är mammas lilla prins & jag älskar dig över allt annat på denna jord , jag ska göra allt för att du ska ha det bra & vara lycklig.Du är mannen i mitt liv nu,  Du & jag <3



image1185

Det var inte meningen.

publicerat i Allmänt;
Det var faktiskt inte meningen att det skulle bli såhär att de skulle ta slut men det är inget man kan veta i förväg. Att det skulle gå såhär rätt åt helvete var en nyhet , jag ville att vi skulle bli en lycklig liten familj bara vi tre. Men nu så ska jag försöka gå vidare & bara fokusera på mig & Wiggo det är de enda viktiga för mig just nu . NEJ fan nu börjar jag gråta helvete ! jag orkar inte mera ..

Står stilla ...

publicerat i Allmänt;
Detta verkar inte komma någonstans alls & jag lägger ner skiten nu . Tänkt att man får reda på vad folk tycker om mig speciellt fokl som ligger nära " släkten " det är rätt bra faktiskt då vet man. Men samtidigt inte för de får en att må så jävla dåligt , men shit the same tänker väl dom? skit samma , jag tänker inte ha något med det här & göra längre & kommer framför allt inte träffa de människor som jag vet snackat skit !

Spanien.

publicerat i Allmänt;

Jag längtar sjukt mycket tills vi ska åka till Spanien snart är det den 1 Maj . Tänkt att få komma bort från allt skit bara umgås med min familj , mamma , pappa , syster , wiggo & jag det ska bli så härligt ! :)

Just nu mår man bara skit fast det kanske är ganska förstårligt (?) men snart kommer väl någon säga " Det är ju ditt fel " men det är det fan inte , jag vet inte vad jag gjort? Helt seriöst kan någon berätta det för mig? Jag tänker så jävla många gånger " snart tar jag livet av mig " jag kan då fan aldrig förstå att jag mår så piss men sen så finns det folk som trycker ner en enda till båtten & får en må ÄNNU mer skit , hur lågt är inte det ? Folk man "trodde" var lite trevliga visar sig gå en bakom ryggen? Det har hänt 2 gånger nu på typ 2 månader & inte senast idag!
ååh .. ni får en att må piss & känna sig världelös ska jag säga , glada nu ? jag hoppas fan det!

H&M

publicerat i Allmänt;
                     image1184

Skorna ska jag köpa ;D

Förändring !

publicerat i Allmänt;
Nu så har min pappa kommit hem så Wiggo ligger i sin vagnslift brevid pappa & kollar på handbollen , själv så sitter jag här & gör absolut ingenting. Tänkte att jag skulle söka på lite bloggar & se ifall man hittar någon rolig & läsa , har ju mina bloggar jag läser dagligen men nu tänkte jag se om jag hittar någon mer rolig :)

Har tänkt & tänkt massor att jag måste ändra lite på mig själv , äta nyttigare & träna framför allt . Sen så har jag lite saker att göra också , åka till ikea & städa snyggt i lägenheten göra om lite & så efter Tobbe flyttat. Jag ska leva anorlunda eftersom jag inte har någon kille längre att tänka på också så ska jag bara fokusera på mig & Wiggo. Och nu undrar säkert vadå ingen kille ? men idag så fick jag bekräftat av Tobbe också att det är slut mellan oss , han sa det själv också! Bäst så antar jag ? Slippa allt jäkla bråk .

wiggo :)

publicerat i Allmänt;

Wiggo har precis ätit mat & nu sitter han här i mitt knä för att säga att vi kanske inte blir så duktiga på att uppdatera idag för vi är själva hemma & morfar kommer inte hem förän senare & mormor skjutsar moster till Örebro så hon kommer väl inte förns kl 19. Ojoj , nu blev mamma hungrig säger hon :P
Nu ska vi mysa i soffan , jag & min mamma <3

ni får se bilder på mig lite senare :)

Välkommen in .

publicerat i Allmänt;
Nu tänker jag inte ta upp något mer om det där fast jag fortfaranade irriterad på att det inte är okej att skriva ut i min blogg men okej att kalla en tjej för hora.  SKIT SAMMA , orkar inte prata mer om det.

Nu så åkte Elin hem hon kom ner en stund efter stallet eftersom hon inte orkade vänta i stallet & jag sa " välkommen in " :) Vet inte vad jag ska göra , sätta på Wiggo en ny blöja & sen (?) det vet jag inte ... Jag hoppas & tror att Wiggo kommer somna tidigt inatt eftersom han vaknade kl 15 & nu så ska han inte få sova innan det är läggdags & jag hoppas att han sover lika bra idag som i natt & i morse. Han vaknade kl 9 & det är ju super han brukar vakna vid 7 annars & jag får sova ut :)

I helgen ska jag inte göra ett skit vad jag vet , bara ta det lugnt & helgen där på så ska jag träffa Martina & vi kanske ska ut jag hoppas det ! Vi ska först vara hos mig tror jag sen tror jag Sandra & Madde skulle komma förbi & hälsa på också , de blir nog bra! Aja, skit samma det är i förän om 1½ vecka..

Dags för blöjbyte !;D

så orättvist.

publicerat i Allmänt;

Det är tydligen inte okej att skriva ut här på min blogg att Tobbe vart otrogen , men det är ju ändå sanningen? Men det är helt jävla okej att han ska gå runt & kolla mig för hora när jag var ute en gång & inte ens ger en blick till någon kille? Men ingen har sagt åt honom att sluta säga så åt mig utan istället så säger folk åt mig att inte skriva ut saker på min blogg som är sanning? Varför inte våga stå för det man gjort ? Visst gjort är gjort men det är fan inte okej att få runt & hålla på med andra när man har en tjej/kille. Men att gå runt & kalla sin flickvän för hora det är okej eller vadå? För det är ju ingen som sagt åt honom.  Det där gjorde mig så jävla ledsen nu är man där igen , kan inte lita på någon!

order ...

publicerat i Allmänt;
Jag har fått order från Tobbe att skriva som de EGENTLIGEN var säger han . Okej då så!
Han var otrogen en kväll med tre stycken tjejer ( jag tycker att man är otrogen 3 gånger då ) men inte han & han var det i början när vi var tillsammans så det gör inget tycker han ( men det tycker jag ) & jag har blivit så jäkla sårad av det men de spelar tydligen ingen roll eftersom det var i början vi var tillsammans , du vet det är helt jävla okej att vara otrogen om man nyss blivit ihop. ( det var fan en ny regel ) kommer nog fan inte kunna lite på någon mer . så nu vet ni sanningen .

Och nu börjas det igen man kan vara så jäkla pluttenuttig när man ses sen så går man bakom ryggen på en , psst tänker aldrig mer lita på dig !

Jag drar nu ..

publicerat i Allmänt;
Ska gå & ta på mig kläder , slänga i mig något att äta & sen drar jag upp till stallet för att hjälpa Elin med hoppningen , jag hoppas Wiggo sover bra under tiden men det tror jag :) Jag kommer tillbaka senare ,

....

publicerat i Allmänt;

Jag vill svara på lite saker som folk frågade om inlägget ( allt mitt fel ? )

Nej han har ingen anledning till att vara orolig när jag är ute på krogen, jag har aldrig gjort något & då menar jag aldrig det är snarare tvärtom det är nog jag som ska vara orolig när han är ute på krogen. Det är han som förstört för sig själv en gång den kvällen , men jag förlät honom & vad får man tillbaka ? Jo han påstår att jag skulle hålla på med andra när jag själv hållt mig till en & samma kille . När han själv vart otrogen 3 gånger ? Shit the same , jag orkar inte prata om det här skiten ! Jag säger bara att han ska lita på mig till 100% .

Tisdag 25/3

publicerat i Allmänt;
God förmiddag?

Idag vaknade Wiggo & jag kl 9 kors i taket & fasen vad skönt det var att få sova ut ett tag & det tror jag att Wiggo också tyckte . Idag så har vi vart i stallet tog in hästarna för hovslagarn kom & sen så skulle Elin komma ut också & hoppa för mig & då får jag ta med mig lilla Wiggo eftersom Bella skulle plugga & packa. Aja, jag kan väl inte uppdatera sådär jättemycket idag men ska försöka när jag får ett tillfälle :)

Allt bra med er & vad ska ni göra idag?

Tänk .

publicerat i Allmänt;
Om det skulle stå " Wiggosmamma" på aktiva listan & folk läste min blogg & lämna spår efter sig , då skulle det vara lättare för mig att veta vad ni ville höra mer om ;D Skit samma , god natt nu !

God natt bloggen!

publicerat i Allmänt;
är väldigt trött & skulle slänga in lite nya bilder på Wiggo men jag hinner inte & jag orkar inte , så slänger in en gammal istället . jag hoppas ni gillar den nya designen för det gör jag :) tack så hemskt mycket tack !
nu vill jag veta lite här vad ni vill att jag ska prata mer om här på bloggen eller om det är något jag ska ändra på ? då menar jag ju såklart inte designen :P haha never!  tell me .

image1182

kanske 2- 3 månader ? liten plutt .  GOD NATT !

puss&kram

Björn Gustavsson

publicerat i Allmänt;
   image1181

Mannen i mitt liv ? HAHA nej men han är ju bara för jäkla söööööt ! Kan sitta & glo på honom i flera timmar man blir bara så glad av att se honom ! ;D

Allt mitt fel ?

publicerat i Allmänt;
Varför säger "han" att allt är mitt fel hela tiden? Man är väl ändå två till att bråka ? Jag vet faktiskt ärligt talat inte vad jag gör för fel? Tar hand om Wiggo ? Helt seriöst , jag vet inte vad jag ska ta mig till allt blir bara fel fel & jag försöker prata men allt verkar komma in i ena örat & ut genom andra. Jag orkar inte ha det såhär längre & det har jag sagt men inget verkar fastna eller inte lyssna. Det här känns så förbannat världelöst & JAG känner mig värdelös.
 
Och NEJ jag är inte ut på krogen för att träffa andra killar varför skulle jag vara det ? Jag vill umgås , roa mig lite grann med mina kompisar är det för mycket begärt ? Om jag säger såhär lugnar det dig då att JAG VILL INTE ENS TÄNKA PÅ KILLAR , DE FINNS INTE ENS I MITT HUVUD  killar är nog det sista jag vill ska jag säga dig ! Och som tidigare sagt , jag tänker gifta mig när jag är 50 år. Jag förstår inte vad jag gjort för att du ska tro att jag ska gå runt & hålla på med andra ? seriöst ? Jag har aldrig ens rört eller träffat någon under tiden vi vart / är tillsammans .. Jag ska säga att jag är osäker på vart jag har dig någonstans ena dagen " älskar dig " andra dagen " du träffar bara andra , din hora " hur fan ska jag kunna veta vart du vill komma med det hela ? Jag är knappt utanför dörren & när jag väl är det så får man bara något skit uppkastat .

Jag vet inte vad jag ska säga , är ganska så förvirrad !

So you think you can dance.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kollat på So you think you can dance & fan vad sjukt det är alltså såg ni Roland ? Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg honom..

Wiggo har precis somnat så jag har tid för mig själv att sitta här en stund & det är ju skönt :) Jag vet inte vad jag ska hitta på & skriva om , vad tycker ni ? något förslag ?

Blogg.se

publicerat i Allmänt;
hatar när det krånglar kom äntligen in & Wiggo vaknade nu så byebye så länge :)

snygg solbränna!

publicerat i Allmänt;
image1177

Ge mig en snygg solbränna jag ska nog snart hoppa in under solariumet fast jag har ont i halsen . Det är ju inte bra att sola när man har någon infektion i kroppen men jag känner att jag måste , verkligen ! :)

- 5kg.

publicerat i Allmänt;

image1176



Jag har bestämt mig att jag ska gå ner 5 kg till i Maj , haha har ju en hel månad på mig men jag måste verkligen & speciellt om jag ska bli nöjd med mig själv. Det känns som jag aldrig kommer bli nöjd om jag ser ut som jag gör nu men skulle jag gå ner ett par kilon så skulle det var jag  & jag skulle vara nöjd.
Men nu behöver jag eran hjälp (!) jag har världens sötsug & har ungefär bara godis i mitt huvud , förut så åt jag mycket fruktsallad istället men konstigt nog så har jag lagt av utav mig själv fast jag inte vill. Hur ska jag göra för att få bort sötsuget ?

Gifta mig när jag är 50 år.

publicerat i Allmänt;
Jag har sagt till mig själv att om det skulle skita sig mellan mig & tobbe så ska jag skaffa mig en karl när jag är 50 år , haha!
Jag undrar hur killar tänker ,går de bara efter utseende eller det innre? Det är nog ingen som vet men visst märker man det till slut. Inte för att Tobbe är någon sån person . Men hur tänker killar egentligen det har jag alltid undrat ? Finns det någon manlig läsare som kan svara på den frågan ? :Phaha

Hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag hemma igen har ju vart hos min mormor & hälsat på & så har min mamma klippt henne & lite sånt där. Wiggo var glad hela tiden nästan fast han blev lite små sur när vi skulle åka hem för han var trött , nu ligger han & sover i sin vagn ute får se hur länge han sover , inte för länge hoppas jag då sover han aldrig i natt.

idag så ska jag inte göra ett skit bara kolla på sjukhuset som börjar kl 19.30 . Sen var det någon som kommentera att American Apparel klänningarna finns i stockholm också för bara 249 : - tänk om de skulle finnas i eskilstuna har ju inte tid att åka till stockholm så om det är någon som bor i stockholm så får de gärna langa över lite såna klänningar hit , haha! ;D ME LIKE! <3

Nu far vi till mormor!

publicerat i Allmänt;

Nu så ska vi strax åka till min mormor så jag kommer tillbaka senare , jag hoppas att ni läser alla inlägg jag skrivit idag haha , har uppdaterat lite smått för eran skull :)

hej så länge!

American Apparel

publicerat i Allmänt;
image1174image1175

Som ni redan vet så har jag ju en sån här i svart & jag vill ha en sån här till fast i den här färgen , åh jag älskar den & trivs i den som tusan.  329:- från nelly

Sminkning.

publicerat i Allmänt;
Jag blev så himlans nöjd när jag sminkade mig på make up store  att jag vill sminka mig där igen flera gånger , fast det kostar ju runt 500:- så man har ju inte direkt råd med det varje gång man ska göra något extra kul ! Men jag ska faktiskt spara lite pengar & unna mig något därifrån sen , fick ju ögonskuggor , glitter & ögonbrynsfärger när jag var där sist .Åh, jag älskar make up store!

image1173

Bara 169: -

publicerat i Allmänt;
Jag försöker hitta några snygga skor som jag vill beställa & man hittar ju massor , jag blir galen! ;D Men jag hittade dom här från Ellos som bara kostade 169:- :O


            image1171

Måndag 24/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Vaknade kl 7 imorse för att Wiggo vaknade då. Vi gick upp jag gjorde lite gröt åt honom & så hann vi kolla på TV lite men nu så somnade han precis igen. Idag så ska vi åka till min mormor & hälsa på , trevligt :) Så jag kanske inte uppdaterar här på bloggen så myckte men då vet ni varför iallafall. Och så vill jag bara säga USCH vilket jäkla skit väder jag blir galen , jag vill att det ska vara varmt & sol . Jaja, snart hoppas jag att det kommer! Nu så ska jag kolla till min bebis , hoppas ni får en bra dag :)

God natt !

publicerat i Allmänt;
Wiggo sover som sagt så jag tänkte passa på & lägga mig jag också man vet aldrig hur länge man får sova. Imorgon så ska vi åka till min mormor när vi vaknar tror jag :) men god natt på er.

puss&kram

solhatt !

publicerat i Allmänt;
  image1169

Wiggo har fått en solhatt av sin mormor som han ska ha när vi åker till Spanien om en månad snart ,(1/5) åh så kul det ska bli men nervöst att åka flygplan. Har gjort det varje år men jag är livrädd för det så de får väl droga ner mig eller något , haha!

supertrött !

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade precis han var supertrött & jag med för den delen ska snart gå & lägga mig .
Ikväll så har jag inte gjort så mycket kollat runt på internet sen så kom Tobbe med Wiggo & så har vi myst lite jag & han sen åt han gröt & somnade. Tänkte lägga in bilderna på datorn nu , ni får se i nästa inlägg ;D

Löshår !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag beställt löshår & jag hoppas verkligen att färgen är någelunda lik min :)

brrr ...

publicerat i Allmänt;
its cold in here !

snart så ska jag gå upp & hjälpa mamma att ta in hästarna & jag säger bara BRRR , fryser som tusan! men jag tänkte att jag ska nog ta en varm dusch när jag kommer ner sen & måla naglarna & lite sånt mojjs ! :) men nu så ska jag gå upp till stallet .

Tuna park

publicerat i Allmänt;
Jag följde ju som sagt med till tuna park & det skulle man egentligen inte gjort , haha men men jag har iallfall fyllt upp min garderob med lite kläder , jag skulle visa på bild men jag hittade inte kläderna på lindex hemsida men jag köpte iaf , en klänning, en jeans jacka , ett svart linne, en klänning till , smink , sminkborste & svampar , nagellack , BH & trosor IGEN .

dom här färgerna har jag nu , snyggt ! ;D

     

Ändrade planer.

publicerat i Allmänt;
Jag ska åka med till tuna park & vi ska inte till mormor idag utan imorgon istället  .

Har precis fixat i ordning mig lite håret & kläderna men sminket ligger hemma så ska åka förbi där & slänga på lite skit på ansiktet :P Blev lite sugen trotts allt att följa med ska köpa mig lite "svampar" till min foundation (?) sen lite annat små skit , får väl se vad jag kommer hem med. Vi hörs senare iallafall . :)

tråkig söndag.

publicerat i Allmänt;
Nu så ligger Wiggo i sin vagn & sover , vi har vart uppe hos min farmor & hälsat på hon blev så glad! :) Sen så ska vi åka till min mormor också & hälsa på . Sen skulle tydligen mamma, pappa & bella åka till tuna park också men jag följer nog inte med ..  Idag är det söndag & jag vet inte varför men jag hatar verkligen söndagar , dom är så sjukt tråkiga :/ jag vet inte ens om det är något bra på TV ikväll jag tror nog inte det .

söndag 23/3

publicerat i Allmänt;
God morgon !

Idag vaknade Wiggo kl 5.30 jag gick upp bytte blöja sen försökte jag få honom & somna om & det gjorde han , tack&lov :) Vi sov till kl 8.30 sen somnade jag om en halv timme så har precis ätit frukost . Igår så hade jag ingen ork alls till att sitta vid datorn så därför blev det bara ett linlägg , men idag så ska jag försöka bättra mig lite . Idag så ska jag in till min mormor & hälsa på, vi ska fika & så alltså hela min familj ska med eller inte pappa men alla andra :P vad ska ni göra idag ? Nu så ska jag gå & byta blöja på min lilla plutt .

vilken kväll!

publicerat i Allmänt;

   image1159

HEJ!  =D
Tänkte berätta om igår & det kanske blir ganska långt inlägg.

Vid kl 14 så åkte jag , mamma & min syster till tuna park där vi blev sminkade ( ska visa bild sen ) mitt under min systers sminkning så gick brandalarmet fast det var ingen brand så vi gick in igen & fixa klart oss , jag blev jätte nöjd :) Efter det åkte vi till lägenheten & fixade oss , sen kom Jonna ( luddes mamma) vi pratade & hade skoj , sen kom resten av all folk det var , Sandra , Johanna , Frida , Emma , Linda , Karro, Anna , Jonna, min syster & jag :) Jag är super nöjd med min kväll , vi satt hemma hos mig drack lite & så rund kl 22 ringde vi taxi så vi åkte ner till stan då & så var vi på Lotus där träffade vi också Bella ( max mamma ) hon bjöd mig på massa cider haha & jonna också :) Men det första vi gjorde när vi kom in så tog vi oss alla en drink ( Sex on the beach ) tror jag det stavas & skåla för mig ! JIPPE ! sen hade man väl fått i sig ganska mycket så då börjades det att dansa , dansa & dansa .Fast det är rätt jobbigt eftersom vissa folk ska vara på en hela tiden som en magnet ungefär , haha! Men sen gick vi till det lilla dansgolvet där var det med svenska låtar & lite sånt . När jag kom in så var det typ ingen som stod & dansa men jag drog igång den sen var alla i full gång , haha herregud vill inte veta hur mycket jag skämmde ut mig men skit samma! ;D Vi drog hem när det stängde runt kl 02.00 & var hemma kanske 02.15 sen bumms i säng ! Så var min kväll & lyckad som fan blev den , men tråkgit att inte Nattis kunde följa med :(

                   
    image1164

Bild
1. min syster & hennes kompis linda .
2. Emma, jag & jonna :)
3. Frida, sandra & johanna.
4.syster & frida
5.syster & jag .
6.jag & min kamera .
7.lite av tjejerna .
8.syster & linda
9.tjejerna
10. Anna & karro ( hoppas de inte blir arga nu för att jag la ut bilden )
11. 3 morsorna på vimmelbild.  Jonna, Bella & jag ..

SUPER TREVLIG KVÄLL , TACKTACK <3

Medel.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag här med medel i mitt hår , alltså blekningsmedel eller slingmedel som det heter :) Wiggo ligger fortfarande & sover & jag säger bara vilken jävla snökaos det är ute :/ Jag hoppas att det ger sig lite tills ikväll vill ju inte vara förstörd innan man kommer in :P
Vi blir ca. 10-11 stycken ikväll hemma hos mig, trevligt ;D fast det är bara 8-9 personer som ska ut eller bara & bara det är jävligt många & kul ska vi ha :)
Vad bra att Emma kunde följa med då är det iallafall någon i " min ålder " jag ,jonna & emma sen om martina också skulle följa med , hoppas det !

Men men om ca 25 minuter så ska jag ta bort det här ur huvudet & sen måste jag få det att torka också ska ju snart åka & sminka oss :D jag ska ta bild så ni får se fast jag antar att de kanske inte kommer synas så mycket , men bilder får ni se imorgon det har jag inte tid med ikväll . aja , hoppas ni får en underbar dag/kväll för det ska jag ha.

Fråga ..

publicerat i Allmänt;
Jag såg att en tjej ställt en fråga om jag & tobbe fortfarande är tillsammans & träffas .

Vi träffas väl lite då & då men han jobbar , går i skolan & jag är bara hemma hos mamma & pappa . För jag vill inte vara inne i stan i lägenheten , o ifall han ska plugga så är jag väl ivägen & vi bråkar ju rätt ofta då tycker jag inte att de finns någon större idé att sätta min fot där inne. Och ifall vi är tillsammans ? jag har faktiskt ingen aning jag har inte fått något " klartecken" från honom , jag skickade sms igår men han svarade inte så jag vet inte faktiskt vi får väl se om han säger något idag.

ikväll .

publicerat i Allmänt;
image1150  image1151

Den här klänningen ska jag ha på mig ikväll ;D jag tror det blir super !

Wiggo i vagnen.

publicerat i Allmänt;

Mamma skulle upp till stallet & släppa ut hästarna så då fick den trötta Wiggo följa med henne upp till stallet i vagnen så då kanske han somnar en stund , för när jag ska åka sen så måste han vara vaken så jag får pussa riktigt ordentligt på honom :)
Fick ett sms av Nattis som sa att hon fortfarande var sjuk & inte kunde följa med idag , SKIT OCKSÅ! :(  men vi får gå ut någon gång när du är frisk sen :) Och så skickade jag sms till Martina & hon skulle med ut om hon hann in till stan för hon skulle ha kalas idag hon fyllde ju igår så hon skulle firas idag men jag hoppas verkligen att hon kommer , jag har saknat dig girl <3

Vad ska ni göra idag ?

Fredag 21/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Wiggo vaknade kl 6 imorse men jag har ju en sån snäll mamma så hon tog honom så jag fick sova en stund & jag vaknade precis :) Tack för alla kommentarer i inlägget nedan & jag är 18 år & Wiggo är snart 6 månader den 1/4  så nu vet ni . Idag så är det fredag & vad har jag tjatat om hela veckan? JO VI SKA UT IDAG YEEESSSS!
Äntligen fredag ,haha den här dagen har jag längtat efter & vi ska ju bli sminkade & allt också :D ååh !

Den bästa som finns. <3

publicerat i Allmänt;
   image1147

 

Här har ni bilderna på min lilla älskling & nu så är det så att jag är jättetrött & ska gå & sova om jag kan . Skickade ett sms till Tobbe & skrev God natt men han svarade inte , aja ... Jag hoppas att ni säger God natt då , GOD NATT!

puss&kram

Färgningen avklarad!

publicerat i Allmänt;

Har precis färgat klart min systers hår & det blev jättebra , haha bara att hon har färg i hela nacken men va fan skit samma :P Idag så ska jag inte göra ett skit mera ska nog lägga mig i soffan & dega eller kanske ska tänka på att sova snart ? Ska ju upp ganska så tidigt imorgon om jag ska rida , jag känner att jag måste faktiskt. Idag så red jag i en timme & Isabell blev trött & jag med ska jag säga er , men det är bra både för hon & mig någon gång så måste jag ju komma igång med det ;D


Jag sitter & läser det där mejlet om & om igen menar dom verkligen allvar ? vill dom att jag ska vara med i TV en dokumentär om unga mammor ? ja dom frågade ju mig så jag antar att dom menar allvar HERRE MIN SKAPARE. Jag ska tänka på saken & jag undrar vilka det mer ska vara med isf än bara jag ? Hmm , skit samma! nu ska jag inte prata om det längre .

Färga.

publicerat i Allmänt;

Jag ska fixa mitt hår imorgon istället , nu så ska jag hjälpa min syster att färga håret sen när jag kommer tillbaka så slänger jag in bilderna på Wiggo för nu har jag lagt in dom på datorn iallafall :)

Imorgon gäller det , woho !!! ;D måste upp tidigt imorgon också om jag ska hinna med allt , tänkte rida på morgonen sen färga håret också , duscha & sen ska vi åka till tuna park runt kl 14 då vill jag ha allt klart liksom! Men men nu så ropar hon på mig så jag kommer tillbaka sen ..

Rihanna .

publicerat i Allmänt;
    image1145

jag älskar verkligen den här tjejen hon är sjukt bra & sjukt söt men hon har förändrats en hel del från förr tex . denna bild. Jag gillar den verkligen mycket !

God natt Wiggo.

publicerat i Allmänt;
Nu så har min lilla älskling somnat & nu har jag tid för min själv,  gud så skönt ! Ska väl fixa bilderna också om jag orkar lägga in dom idag annars fixar jag det imorgon men ska försöka fixa det !
Någon frågade vad jag skulle färga mitt hår till & jag ska bara slänga in en bunt med slingor igen sen får det vara nog :)

Ridtur på Isabell

publicerat i Allmänt;
Dålig uppdatering men jag har vart i stallet & kom precis ner mata Wiggo med gröt & nu sitter jag här. Tänkte att jag skulle slänga upp några bilder på Wiggo sen också som ni ska få se :) Sen så ska jag färga min systers hår & kanske mitt också tills imorgon , måste ju vara fin. :P Nu sitter wiggo & as garvar i sin bilstol , så söt ! :D

just det fick ett mail av en tjej som frågade ifall jag ville vara med på en dokumentär på TV om unga mammor , hon hade tydligen gjort IDOL, Äntligen hemma & Bonde söker fru. Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på det mailet utan jag ska tänka ett tag & så får vi se vad jag beslutar mig för :)

Nu så ska jag busa med min bebis , <3 såg att jag var med på mest aktiva igen , vad kul :)

seg ..

publicerat i Allmänt;
jag är verkligen super seg när jag bara legat i soffan & degat , men snart så kanske jag följer med min syster upp till stallet & mockar men jag vet inte när Wiggo kommer att vakna då är han väl hungrig antar jag.
Men jag pratade med min mor så hon kanske kunde rida med mig sen . =D men men nu så ska jag kolla till bebis!

Ätit upp!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag ätit upp allt & gud så gott det var .Snart så är det Våra bästa år & det ska jag se , Wiggo ligger fortfarande & sover i sin vagn & nu såg jag att det börjar snöa , jävla skit väder ! APRIL VÄDER som min mamma säger.  Men nu så ska jag gå & kolla i fall min lilla kille har vaknat , sen lägger jag mig i soffan . hörs senare!

Sjukt !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag fått reda på vad som händer på våra bästa år LALALALA , haha jag säger bara det är sjukt jag skulle aldrig lista ut det där själv .. Och jag är glad att jag fick reda på lite eftersom det går så jädrans segt & jag orkar inte sitta & vänta :P Snacka om att jag låter beroende , ni tror säkert jag är helt knäpp men jag kan lugna er med att det är jag INTE. Jag undrar vad folk har fått för bild om mig , säg nu vill jag veta sanningen, haha! . =D

100%

publicerat i Allmänt;
säker är jag , jag vill verkligen veta vad som händer & jag får väl ångra mig isåfall =P

Våra bästa år.

publicerat i Allmänt;
NU VILL JAG VETA VAD SOM KOMMER HÄNDA!!

Först så sägs det att Marlena är mördaren sen så säger hon att hon är oskyldig & att John är seriemördaren ? Hur fan ska dom ha det ! Och jag vill veta vem det är som går & mördar , någon som vet ? Jag vill veta vad som kommer att hända istället för att sitta & kolla på avsnitt efter avsnitt utan att det händer något . Om någon vet så skriv till min hotmail inte här i bloggen för det finns folk som inte vill veta =P Jag vill verkligen veta vad som kommer hända , jag kan inte hålla mig längre!



Har precis vart ute med Wiggo så han somna i vagnen , gud så skönt & jag funderar på om jag ska gå upp till stallet & rida nu när det är så fint väder eller om jag ska ringa till min mamma & fråga ifall hon vill rida med mig när hon kommer hem hon slutar ju tidigt idag! Roligare att rida med något & när det är ljust , för imorgon kan jag inte rida för då ska jag ut fast jag kanske hinner rida på morgonen om jaqg går upp tidigt, får väl helt enkelt se! 

Vad ska ni gott folk göra idag ?

Torsdag 20/3

publicerat i Allmänt;
GRATTIS TILL MIN BÄSTA VÄN MARTINA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG <3

God morgon !
Idag så vakna Wiggo kl 7 men han sa inget så jag råkade somna i en halv timme till men han låg bredvid mig & prata så fint & drog mig lite i håret. Sen gick vi upp åt gröt båda två & så väckte vi hans moster som kanske inte blev sådär jätte glad :P Idag så ska jag inte göra ett skit kanske rida får se om jag orkar , ska iallafall klippa min mamma har jag bestämt för det blev inte av igår & så ska jag färga håret på min syster också . Imorgon är det dags PARTY PARTY :D är ni laddade tjejer ? Jag hoppas det för jag har längtat så in i helvete ska jag säga er !

Nu så ska jag faktiskt gå & kolla på Våra bästa år som börjar om 5 minuter . :) Jag kommer sen!

Moster & Wiggo .

publicerat i Allmänt;
   image1140

Hoppas hon inte blir arg när jag lägger ut den här bilden ,haha !



Nu får det räcka med bloggningen idag & jag kommer tillbaka imorgon , hjälp mig gärna att bestämma BH ( inlägget nedan ) haha ! men jag hoppas ni har haft en super dag , nu så ska jag kolla på Top model sen ska jag hoppa i säng innan en liten kille vaknar igen undra vem det kan vara ? :D GOD NATT !

puss&kram

Hästarna ..

publicerat i Allmänt;
Jag tror det är många som undrar hur jag kom igång med min ridning eller hur allt starta ? Såhär börja det  :

När jag var 2 år så red jag" kvartar "  på Ekeby ridskola & min syster red då också så jag ville väl göra lite som henne :) Vid 5 års åldern så började jag på ridkola & red ridlektioner i Torshälla & jag red där tills jag var 10år då jag fick min första EGNA häst & det var Mirre  helt underbar liten häst . I början var hon helt omöjlig bara sprang & drog iväg med mig men efter träning , träning & träning så har hon blivit världens bästa häst . Vi tävlade små lätta klasser först & det gick bra sen kom vi upp i dom lite högre klasserna var på tävling nästan varje helg & jag kom alltid & då menar jag verkligen alltid hem med en rosett . Sen så starta klubben jag var medlem i ett lag så vi starta i allsvenskan div 3 först & där kom vi 4a  , sen så klättrade vi oss upp till div. 2 där vi vann hela skiten & inför omhoppningen i finalen trilla jag av mitt i ett hinder med hästen över mig så det var bara att åka upp till sjukhuset , men det var inge brutet som tur var .

Efter det så tävla jag lite granna men sen så tappade jag intresset slutade rida & var med kompisar ,festa osv. Sen så red jag lite då & då , sen så köpte vi Isabell för ungefär 3 år sen så köpte vi Isabell & jag har ridit henne ett antal gånger men aldrig kommit riktigt igång & det är NU jag verkligen vill komma ut på tävlingar & göra det jag gjorde innan jag var " ung & dum " .. Jag älskar att rida , tävla & jag vill göra det så nu är det bara att träna , träna det är verkligen det som gäller nu om jag ska komma upp i de klasserna igen!  MEN JAG SKA KLARA DET!  Nu så har vi 3 stycken hästar , Minor som vi fick när jag var 7år & han är en stor D-ponny , sen Mirre som jag fick när jag var 10år & hon är en liten C-ponny som jag får hjälp med nu av en annan tjej & så Den stora hästen Isabell som jag fick för 3år sen :)

   

Isabell , Mirre & Minor :)

Längtar tills på fredag!

publicerat i Allmänt;
Tusan vad jag längtar tills på fredag det ska bli SÅ KUL & jag hoppas att Nattis blir frisk , krya på dig gumman <3 På fredag så ska ju jag & min syster sminka oss på Make up store innan undra hur jag kommer se ut :O ska ta bild så ni får se också , om ni vill? Aja , det var inte det jag ville komma fram till utan JAG MÅSTE KÖPA UNDERKLÄDER har man snygga underkläder så känner man sig snygg på utsidan också det är bevisat (?)
Och jag är verkligen super kär i alla BHn som finns på H&M .


     

Vilken är snyggast ? jag älskar den svarta & den sista ( bilden ) & jag hoppas verkligen att de finns i min storlek ! :D

snacka om ..

publicerat i Allmänt;
fick en ganska rolig kommentar av en som var anonym såklart .

"ojuste, den här bloggen kommer jag ihåg, det här är mamman som döpte sitt barn till ett hund/hamster namn"

Snacka om att folk inte har något bättre för sig än att sitta & kommentera skit saker & ett barnsnamn , herregud säger jag bara. Lägg tiden på något annat ;D grejen är att jag tar inte åt mig ett skit & jag tog upp det här för att det är skrattretande att EN person inte har något bättre för sig. Det är som alla andra som ska kommentera något dumt dom sitter & slösar massa tid bara .



Har precis kollat på Sjukhuset & om en timme är det Top model sen är det lägg dags för min del , måste orka upp imorgon när Wiggo vaknar kl 7 han somna ju så tidigt idag så han kommer säkert vakna då men det är bara & pallra sig upp har jag klarat det i 5-6 månader så ska jag klara av det imorgon också ;D

image1131

EN ARG WIGGO!

publicerat i Allmänt;
   image1130

Här sitter Wiggo & kommenterar Jonnas blogg om inlägget ( ludde är ett oplanerat misstag,) någon idiot som skrivit något skit om henne eller vad det var :/
Han är väldigt arg & upprörd här ! Om du vill se kommentaren gå in på hennes blogg .

Jobbet!

publicerat i Allmänt;
Kom inte längre än såhär sitter på mammas & pappas jobb väntar på att vi ska åka till Örebro kl 13 blev det sagt nu! Och handla skulle jag också göra men mamma sa att hon skulle göra det sen när vi kom hem därifrån så då passar jag väl på & handlar då jag med, lite mat till Wiggo & små skit :) Sen ikväll så har jag KANSKE tjatat mig till att klippa min mamma , jag brukar få göra det ibland & jag tycker det är super kul & duktig är jag också för den delen sen så ska jag nog färga håret på henne också JAG SKA köpa färg åt henne har jag sagt eftersom hon köpt åt mig så många gånger ;D man måste ju ställa upp tillbaka!

Men men , usch vad hungrig jag blev kanske ska gå & köpa lite godis ? JA MEN DET ÄR JU NYTTIGT BEA!

....

publicerat i Allmänt;

Visste ni att jag var omogen , ska växa upp och bara håller på horar mig ? NEJ MEN DET ÄR SÅNT JAG FÅR HÖRA VARJE DAG! 

nämner inga namn.

Handla ...

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag hemma i lägenheten & ska snart gå & handla Tobbe & Wiggo åkte till babysimet & skulle bada mendans jag sitter här & sa att jag inte följer med pga att jag har lite ont i halsen & känner att jag behöver vara för mig själv lite grann..  Som sagt ska snart gå & handla sen förbi min mamma & pappas jobb sen lite senare så ska jag övningsköra till Örebro & det tror jag att jag redan har sagt iofs ...

Nu så ska jag gå & ta på mig lite varma kläder , mår inge vidare heller inte händer massa skit .

Onsdag 19/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!
jag sitter på mammas & pappas jobb ska snart ha körlektion & wiggo står i vagnen utanför & sover tobbe kunde inte ta honom för han skulle sova sa han så jag fick ta med honom hit istället , tur att min mamma kunde ställa upp & ta honom ! Idag så ska jag köra & sen på babysim tror jag , jag vet inte riktigt har lite ont i halsen får inte bli sjuk till på fredag! =/ Sen så ska jag åka med min mamma till Örebro för att hämta min syster & hennes kompis så jag ska övningsköra dit =D men nu så ska jag kolla till min lilla prins <3

såld!

publicerat i Allmänt;

Mobilen är såld så ni vet alltså LG , Melinda köpte den så ska skicka iväg den imorgon & jag hoppas hon blir nöjd =)

jag är knäpp!

publicerat i Allmänt;
jag är helt pirrig i magen av att jag ska ut på fredag det ska bli så JÄVLA ROLIGT & skönt också för den delen  , bara komma bort & få skaka loss . ÅH LÄNGTAR !
åh herregud jag tror jag är knäpp !

Naken bilder =D

publicerat i Allmänt;
 

Här är dom 2 andra som jag skulle slänga in i förra inlägget men som inte gick blev något konstigt , men här är dom & kolla in hans lår ååh dom är ju bara för underbara , hela han är underbar <3


Har nu suttit i typ 20 minuter för att kunna logga in på blogg.se det är så sjukt att det inte går ibland blir galen! Funderar på att byta till någon annat ? nej jag vet inte riktigt !

Lundmyr of Sweden

publicerat i Allmänt;
          image1122

Sån här sparkdräkt ska Wiggo få av sin mormor när vi ska åka till Spanien , söt va ?

In ärla! ;D

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma hos mammamormor & pappamorfar i ärla , ska sova här i natt OCKSÅ !  Idag så har jag vart på Babyproffsen köpte nappar , en mugg & en hakklapp med en liten groda på till  Wiggo för han är mormors lilla groda , säger hon :) Sen kollade jag på vagnen också som jag "beställt" ska prata lite mer med min pappa sa mamma :P sen så åkte vi till Sveaplan där var jag inne på Barnenshus & sen handla vi lite också på Coop . Nu så sitter jag här & har lite huvudvärk tänkte rida men jag tycker att det är för sent klockan är redan 18 :O herre min skapare!  Och bra Jonna att du ska med så ska det låta :D

image1121

Älskade ängel <3

JONNA LANTZ!!!

publicerat i Allmänt;

På fredag ska du med ut . Det har jag bestämt , du är INTE i vägen & alla ser fram emot att träffa dig & det blir mycket roligare med mera människor..
På fredag så ska jag & min syster sminka oss kl 15 - 16 och om du vill så får du följa med då & gå en runda på tuna park ? Sen åka med oss till lägenheten ;D du gör som du vill såklart & om du inte vill följa med så ska jag inte tvinga dig , men VI vill att du ska med iallafall & du är inte i vägen. PUNKT SLUT ! <3

Tisdag 18/3

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag gott folk!

Idag så vaknade jag & Wiggo kl 7,30 vi gick upp åt frukost & åkte med mamma in till stan. När jag "landa" i lägenheten så kom Nattis precis så vi gick ut & gick en sväng , sen så gick vi hem till henne var där kollade på Glamour & Våra bästa år + ÅT PIZZA . mumsigt värrre fast jag inte alls borde äta sånt men men ibland så får man unna sig något gott & fettigt .
Nu så sitter jag hemma iallafall i lägenheten alltså väntar på att min mamma ska komma & hämta oss sen bär det av till ärla igen sen imorgon så ska jag ha körlektion kl 9.25 & babysim kl 11.15 då kanske Nattis skulle följa med & kolla :) Aja , nu så ska jag inte sitta här & skriva en hel uppsats men jag skriver väl igen när jag kommer hem till mamma & pappa ska ta lite bilder på Wiggo också det var ju ett tag sen..

hej så länge ! <3

God kväll !

publicerat i Allmänt;
Åh, jag så himlas glad att jag klarade det & äntligen så behöver jag inte sitta varje kväll & plugga DET ÄR ÖVER NU! 
Nu så har jag försökt fixa in låtar på min mobil men det gick käpp rätt åt helvete, haha ;D jag fattar fan inte hur man gör , jag tror jag är otekniskt eller tror jag är. =P nej ska kila nu eftersom wiggo vakna.

puss&kram

Prov avklarat ;D

publicerat i Allmänt;
JAG KLARADE PROVET , YEEES !!!! :D

Sandra frågade hur jag pluggade & jag läste boken & tränade på datorn på bilskolan eller jag lånade hem ett program så jag kunde plugga hemma eftersom att jag har Wiggo :) Frågar du om du får ta hem så går det säkert bra. Men nu så ska jag mysa med min lilla kille . <3

prov!!!!!

publicerat i Allmänt;
God dag ! Jag är vaken & har vart det sen kl 8 imorse , nu så har jag precis pluggat & ska snart äta lite mat min mor är hemma & tog Wiggo en stund så jag hann plugga lite innan teoriprovet som är kl15.15 önska mig lycka till !
Jag återkommer sen om hur allt gick osv , kanske åt helvete ? Shit , jag är skit nervös men jag hoppas jag klarar det fast det är ju inte hela världen om jag inte klarar det då får jag väl göra om det & plugga mer så är det ju i skolan också ;D bye bye så länge!  

Kväller.

publicerat i Allmänt;
Sådärja nu har jag haft kalas & nu fick jag ännu mer saker, smycken pilgrim , ljusstake, sjal & blommor helt perfekt ;D Nu så ska jag snart plugga till mitt teoriprov som jag har imorgon kl 15.15 :O Jag är dåligt nervös men det ska nog gå! Men nu så ska jag visa er lite bilder .

         

Första bilden är på mig när jag " vaknar " imorse & bilder på mig & min syster som hon tvinga mig att ta , haha ! Och sen är det en bild på klänningen jag fick av min syster som hon beställt från nelly.se & jag älskar den , snygga färger ;D

Sen så fråga någon vad jag fick för mobil & ni undrar säkert varför jag säljer mobiler om jag ändå köper nya men nu är det så att den mobilen som vi ska sälja nu ( LG ) är Tobbes & han undra ifall jag kunde lägga ut den på bloggen & det gjorde jag , han har för många mobiler så han sålde den DÄRFÖR & jag hade den innan men nu så köpte jag mig en egen :) därför ....  den här mobilen blev det , ingen HÖJDAR mobil men det behöver jag inte bara jag kan ringa & smsa på den , kamera ? Shit the same jag har ju min digitalkamera.




ROSA och fin . ;D

Hallåja ;D

publicerat i Allmänt;

Idag så har det vart en bra dag , jag vaknade kl 8 mamma , pappa , bella, sigge & Tobbe sjung för mig Wiggo låg & sov :( Sen så fick jag presenter två klänningar , en kokbok & pengar sedan en mobil :O . Sen så gick jag upp till stallet red Isabell i det här fina vår vädret helt underbart :) nu så sitter jag här & väntar på att jag ska få främmande & sen till kvällen kommer det lite bilder bla på min nya klänning jag fick av min syster .

puss&kram

Jäkla melodifestival & GOD NATT !

publicerat i Allmänt;
Nu blev jag besviken jag ville verkligen att Sanna skulle vinna , jag hade hoppats på det ! Men men charlotte gör väl det rätt okej också.  Men nu så ska jag lägga mig & sova måste ju faktiskt vara pigg imorgon , jag fyller ju faktiskt 18 ÅR GRATTIS TILL MIG SJÄLV ! Jag hoppas ni gillade bilderna på Wiggo nedanför också.  :)


puss&kram

Melodifestivalen time!

publicerat i Allmänt;
                               image1112

     
Vem tycker ni ska vinna melodifestivalen ? Själv så gillar jag BWO & Sanna Nilsen .

God kväll !

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag haft besök av min mormor , morfar & Rosa. Sen så kom Min morbror & hans fru kan man väl säga. Sen kl 16.30 gick jag upp till stallet & hjälpte Elin med att hoppa , det gick super idag också :D Och nu så har jag precis kommit ner från stallet ska snart äta kyckligsallad sen är det melodifestivalen & plugg som gäller för min del. Sen imorgon så ska jag upp tidigt till stallet för att hinna rida också . Men men nu så ska jag gosa med min bebis <3

Lördag 15/3

publicerat i Allmänt;

God morgon!

Idag så vaknade jag kl 10.30 Wiggo låg då & sov i sin vagn mamma tog honom på morgonen vid kl 7 typ . Nu så har jag städat & ska snart äta mat får främmande kl 14 ungefär. Sen så ska jag hoppträna Elin & Mirre så dagen är i fullfart så kanske inte hinner skriva så mycket , men då vet ni iallafall varför :)

IMORGON FYLLER JAG 18 ÅR :D

Nattinatt!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & lägga mig är väldigt trött . Wiggo somnade precis & jag hoppas att han sover ett tag eller hela natten kanske ? Vem vet .. Nu har ni fått svar på era frågor & jag hoppas ni blev nöjda över svaren blev lite sådär på slutet men det var för att jag hade en bebis i knät när jag skrev då blev det ganska korta svar , men men .
Eftersom ni har frågat mig lite frågor nu så vill jag fråga er lite saker .

* Vad tycker ni om min blogg ? Vad borde jag skriva mer av ?
* Vart hitta ni mig ?
* Vilka bloggar läser ni dagligen & favoriter ?

* Namn ? Ålder ? Sysslor ?

Tack för hjälpen & jag hoppas jag får svar på mina frågor :D Jag ska sova nu . GOD NATT ..

puss&kram

Ett svar till .

publicerat i Allmänt;
Jag missade en fråga tydligen som jag såg nyss .

* Är du och Tobbe fortfarande tsm?
* När T är hemma är du hos dina päron då?
* Hur ska ni göra med Wiggo sen när Tobias flyttar ur?
* Hur mycket väger du och hur lång är du? (förstår om detta är en för privat fråga!)
* Jag undrar hur Tobbe ska klara sig när han i principt har levt på din ekonomi?:)
* När ska du börja jobba/gå i skolan igen?
*ska wiggo gå på dagis eller dagmamma? Och när ska han börja.
*Hur mycket pengar har du att leva på i månaden?

* Ja, jag & Tobbe är fortfarande tillsammans .
* Ja, jag är ofta hos mina föräldrar men ibland så kan jag vara hemma hos mig men det är tråkigt att vara i lägenheten alldeles själv ibland.
* Jadu , det blir väl varannan vecka fast jag helst skulle vilja att Wiggo var hos en person när han är så pass liten men jag vet inte riktigt vad Tobbe går med på .  Vi får väl se !
* Jag är 159cm & väger 55kg ska försöka gå ner lite till eftersom jag fortfarande har "gravid kilona kvar " vill gå ner till den vikten jag vägde innan .
* Han är studielån så det ska nog gå , hoppas jag !
* Jag börjar den 1oktober i skolan igen .
* Wiggo ska nog gå på dagis & han får börja så fort jag börjar i skola om det finns plats annars så får jag ha någon som kan vara barnvakt åt honom medans jag går i skolan.
* 3500 kr har jag att leva på & det funkar utmärkt :)

Svar.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag svara på era frågor .

Postat av: Tessa.

Vilka är dina favoritbloggar :)?

Jonnas blogg läser jag varje dag & det är en av mina favoritbloggar , Elin Klingsblogg , Natascha Peyres blogg, sen så läser jag alltid dom som lämnar sin bloggadress på en kommentar här på min blogg.

Postat av: Martin

Hur länge har du övningskört och vilken slags bil blir det om du skaffar dig en?

Jag har övningskört sen jag fyllde 16 år då man får övningsköra , men jag börja köra på bilskola efter jul & nyår. Jag har ingen aning om vad det blir för bil men någon som går att åka iallafall :)

Postat av: Elin

Hej =)
Är bara lite nyfiken på hur ni gör för att klara er ekonomiskt? Är själv sugen på en liten, men det får nog vänta ett tag!

Det fungerar bra , jag får 3500kr i månaden & min mor & far betalar hyra & el så jag klarar mig galant :)

Postat av: Sara

Hej!
jag undrar hur det egentligen är mellan dig och tobbe? läste ett inlägg förut men de ät borttaget nu :/ ha de bra! härlig blogg!

Som ni vet så är det ju mycket bråk & den 1 april så ska han flytta till en egen lägenhet för att vi ska se hur det blir & jag tror det är bäst för Wiggo också. Vi ska alltså vara särbos.

Postat av: b & l

hur ser du på framitden? vill du ha fler barn? ska du börja plugga igen och vad isåfall? vad vill du jobba med senare i livet? :)

Jag hoppas på ett bra jobb & att min familj är frisk. Ja ett barn till men om några år :) Japp, ska börja plugga 1 Oktober igen & plugga omvårdnad som jag gjorde innan Wiggo kom. Senare så vill jag jobba med hästar eller människor :)

Postat av: maria

jag är gravid i v.20, hur stor mage hade du då? har du någon bild? tack för en underbar blogg =) kram

exakt om en vecka.

publicerat i Allmänt;
      image1110

Om en vecka så står jag på dansgolvet & skakar rumpa (?) med min syster, hennes kompisar , Jonna & Martina , sen om Emma skulle med också ? :D Jag längtar sjuuukt mycket att få komma ut känns som jag suttit i ett litet fängelse faktiskt & när man fyller 18år så blir man faktiskt lite " fri " , körtkort & krogen typ ! ´Det kommer bli SUPER !
Snart så ska jag svara på era frågor också , skynda er & ställ en fråga om ni inte gjort det !

Välkommen hem!

publicerat i Allmänt;
Nu så kom min syster precis hem hit , hon bor ju i Örebro så man träffar ju inte henne så ofta men nu är hon hemma & pussar på Wiggo :) Kom ihåg min frågestund i inläggen nedan ( kolla ) den får pågå till lets dance är slut runt 21.30 , jag hoppas att ni har mycket på hjärtat .

Skor i mitt liv.

publicerat i Allmänt;

Ni som brukar läsa min blogg ofta vet att jag älskar skor & nu har jag kollat runt lite så jag tänkte visa lite snygga skor eller som jag tycker är snygga sen får ni ju säga vad ni vill :)

       

åh, jag bara älskar dom här skorna & skulle vilja ha allihopa men jag vet inte om det får plats fler i min garderob eller det är klart dom får plats , alltid plats med nytt ;D Vilka tyckte ni bäst om ?

Fråga Bea!

publicerat i Allmänt;
Nu så tar vi en frågestund det var någon som ville det & ni som hatar mina frågestunder behöver inte fråga nåt för jag fick ju någon kommentar förut om att dom HATAR det , aja skit i & fråga isf :)

Men nu kör vi ! Frågorna ställs i det HÄR inlägget, allt för privat svarar jag inte på.

God eftermiddag/kväll.

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag inte gjort så mycket , vart med Wiggo såklart :) Sen så gick jag upp till stallet red Mirre & nu så sitter jag här igen. Idag så ska jag ta det lugnt kolla på TV & jag kanske måste hjälpa mamma & städa kom jag på vi ska få besök hit imorgon som jag skrev i förra inlägget.

Lovisa frågade mig vilka som skulle åka till Spanien & det är : jag , Wiggo , Tobbe (?) , min mamma, pappa & syster :)

Fredag 14/3

publicerat i Allmänt;
God dag!

Nu så ligger Wiggo & sover , vi har nämligen vart i stan hos min mormor & hälsat på men nu sitter vi hemma hos mamma & pappa igen . Mamma slutade tidigare för vi ska städa & så tills imorn för då kommer min morfar & rosa , sen tror jag mormor skulle komma också . Sen på söndag är det " riktigt kalas " :D Men nu så ska jag sätta på den andra datorn sen så ska jag plugga teori & hjälpa mamma att städa innan Wiggo vaknar . Sen hade jag tänkt hinna med & rida också men vi får väl se hur det blir med den saken.

Hej så länge !

Wiggo den busiga.

publicerat i Allmänt;
   image1100

Nu så har jag pluggat lite teori & jag ska försöka göra det mera om min lilla älsklingsplutt tänkte somna någon gång, jag gav han mat & han halvsov sen la jag honom i sängen då vakna han direkt typiskt :/ Men nu så ligger han i sin säng & pratar med sig själv & jag hoppas han somnar så jag kan fortsätta plugga , men nu tänkte jag slänga in bilderna . NU somna Wiggo också , aja får se om jag skriver något mer idag eller inte .

   

ärla.

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag hemma hos mamma & pappa Wiggo är hos sin morfar nu & hjälper honom med att jobba :) Jag ska plugga till mitt teoriprov jag MÅSTE verkligen. men nu är Wiggo ledsen han e lite blyg :P kommer med bilder senare & det LOVAR jag .

Staden.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit hem från stan har vart där med mamma en runda & gått , hon skulle klacka om sina stövlar. Medans vi vänta på det så var vi inne på Gina tricot & jag köpte eller MAMMA KÖPTE en svart klänning med U-ringning på ryggen AS SNYGG var den lite lik American Apparel A-fodralet bara att den här kostade 129:- & inte 329 : - så där gjorde jag allt ett kap & den så ska jag få i födelsedagspresent & inviga den när jag ska ut :) OCH självklart Jonna så får du följa med eller får & får du SKA med :)

image1096

så ser den ut fast den här är tagen från nelly.se men den jag köpte är skit lik den här fast svart då ;D

Trist ..

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag vikt ihop tvätten fick lite hjälp av Tobbe så det gick snabbare. Har försökt ringa min mamma men hon var & åt så hon ringer väl upp mig snart hon börjar kl 14 igen. Kollade nyss på Våra bästa år men fan vad tråkigt det börjar bli & jag börjar tappa intresset för det programmet totalt , fast det är ju iofs nu det börjar hända grejer men man vet ju typ hur det kommer sluta verkar det som.  Nej nu måste jag kila ner i tvättstugan & fortsätta tvätta högen är ju som ett berg.

 Och TACK Maria för din kommentar , man blir så glad :D

Torsdag 13/3

publicerat i Allmänt;
Goddag ! ;D

Nu är det säkert många som undrar vad jag gjort igår & nu så ska jag berätta .. Jag & Tobbe var i Stockholm på RIHANNAS KONSERT på HOVET & fan så bra det var hon är ju så grym & otroligt söt , jag är verkligen super glad ;D Jag kom hem kl 00.30 igår så det är därför jag inte skrivit & idag så har jag städat lägenheten som vanligt .:P Men nu vet ni vad jag gjorde igår iallafall många var nyfikna :) 

Idag så ska jag inte göra så mycket , fortsätta städa snart & sen så ska jag åka hem till min mor&far vara där ikväll måste plugga till mitt teoriprov. Och ja idag så skulle jag & mamma tatuera oss men det blev ju inte så eftersom jag är förkyld & mamma också så man får inte tatuera sig om man har en infektion ikroppen då kan det bli värre så vi fick skjuta upp tiden & de hade inte förän i maj :/ men men det är bara & vänta & då kanske jag kan spara lite pengar också är ju rätt mycket som händer den här månaden. På Söndag fyller jag år också , jippe ! ;D Och den 21 så ska jag ut & ha premiär på krogen , hihi !

Sen så ska det inhandlas massor av saker till lägenheten eftersom Tobbe snart ska flytta så måste jag köpa en ny Tv bänk & en TV :/ känns som jag kommer vara rätt fattig efter dom inköpen + att jag ska köpa en byrå också ska ju snart tapetsera om .

Oj blev rätt mycket nu , hoppas ni orkar läsa :)

Sen eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag i lägenheten .
Idag så har jag inte gjort så mycket har haft körlektion & det gick super & det sa han också så jag är nöjd :) Sen så har jag inte gjort så mycket vart här , diskat & plockat undan från en viss person  men men . Nu så ska vi åka någonstans fråga mig inte vart för det har jag ingen aning om dt är Tobbe & hans mor som planerat detta. Jag får väl berätta för er sen ... Men nu så är jag hungrig & behöver lite mat  , hej så länge !

sover.

publicerat i Allmänt;
Wiggo sover igen & jag somnade också men vakna av att jag var kissnödig , typiskt! Nu så ska jag lägga mig i soffan & vila istället är supertrött ! kl 13.45 har jag körlektion också så det kommer väl inte bli så bra uppdatering här idag så ni vet .

ondag 12/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Kunde inte skriva mer i bloggen igår Wiggo var ledsen & övertrött så jag gick & la mig med honom. Så jag kanske kommer med bilderna sen , men nu så måste jag äta frukost .

Från stallet.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit ner från stallet & jag har ätit också ska snart in i duschen sen måste jag plugga.Ridningen gick väl sådär Isabell var lite små sprallig eftersom dom andra hästarna i hagen sprang runt som idioter & det blåste mycket också , sen så tror jag att hon har brunstig också för hon är skitsur mot alla andra hästar speciellt Mirre.
Men men , nu så ska jag hoppa in iduschen kommer sen om jag hinner så ska jag också lägga ut bilder på Wiggo , just det han har ätit gröt idag & älskar det ;D

Mobilen jag skrev om är 4 månader gammal & är i jättebra skick en liten repa bara som inte ens syns!


 

...

publicerat i Allmänt;
Jag hade tänkt att kila iväg en stund , äta något & sen upp till stallet .  Snart kommer väl Wiggo & mamma också , men jag kommer senare ikväll . Fortsätt läs & kommentera i inlägget längre ned .

Hej så länge !

Lång väntan .

publicerat i Allmänt;
Kommer ni ihåg att jag satt ut min/Tobbes mobil på "annons"  här ?  Jag fick ett mail av en tjej men hon har inte svarat så nu tycker jag att det har gått för lång tid. Är ni intresserade så hör av er ikväll på min mail annars så ska vi försöka sälja den på något annat vis. 

pris : 1100: -

image1093

avståndstabell - för din häst.

publicerat i Allmänt;

Avståndstabell.

Nedan syns några avstånd för speciella övningar. Dessa avstånd är emellertid beroende av hindrens karaktär och höjd. Prova dig fram till vad som passar din häst och utgå ifrån det.

Cavaletti -- ca 1.10-1.30 m

Travbom innan hinder -- ca 2.5 m

Bom efter hinder -- ca 3 m

Galoppbom innan ett hinder (avsprång efter bommen) -- ca 3.5 m

Mellan studs -- ca 3 m


I kombinationer kan man använda sig av följande mått:


3 galoppsprång -- 14,0 - 14,5 m
4 galoppsprång -- 17,5 - 18,3 m
5 galoppsprång -- 21,0 - 22,0 m
6 galoppsprång -- 24,5 - 25,5 m
7 galoppsprång -- 28,0 - 29,0 m


OBS!! Prova dig fram för att se vilket avstånd som passar din häst


image1092

lite nytt !

publicerat i Allmänt;

Just nu så sitter jag inne på msn & pratar med olika människor & gud vad roligt det är var typ 100 år sen jag var inne haha ! :) Tobbe skickade precis ett sms & sa att han skulle jobba så han skulle lämna Wiggo till min mamma så han fick åka ut hit , det är ju bra för jag längtar efter min lilla plutt . <3

Eftersom ni vet att jag har hästar & skriver rätt mycket om dom så tänkte jag fråga om ni tycker jag ska "starta" upp en till blogg som bara innehåller hästar eller om jag ska fortsätta blanda , hästar, familj , kläder & mitt liv i den här bloggen ?  Det är ju mer jobb med en till blogg men finns intresset kanske jag kan fixa en till ? Det beror på .  

aja , nu så ska jag inte sitta hät & babbla en massa :D

Tack så mycket !

publicerat i Allmänt;
Jag vill börja med att tacka er för erat stöd & att ni är så himla söta mot mig . Och det var någon som sa " tack för en underbar blogg " & jag säger bara tack till er som får mig att skriva & vilja skriva  .

TACK! 



image1091

Tisdag 11/3

publicerat i Allmänt;

God morgon!

Idag så vaknade jag & Wiggo kl 9.10 var väldigt trötta , Wiggo har inte kunnat sovit så bra inatt pga att han har haft ont i sin mage & jag ont i huvudet. Idag så ska vi inte göra något alls Tobbe ska komma & hämta Wiggo kl 13 & han sa om jag ska ha Wiggo så får jag hämta honom själv så JAG måste åka in & hämta honom idag IGEN fan jag är så förbannad & hur moget är det att hålla på sådär. Nej jag bryr mig inte .

Någon frågade för ett tag sen om Tobbe ska med till Spanien trotts att vi flyttar isär & jag vet inte om han ska med de beror på han själv, det är upp till honom men som de verkar just nu så ska han inte med .

God kväll.

publicerat i Allmänt;

God (?) kväll det vet jag inte riktigt. Var i stallet & gick med Mirre ett tag det gick bra , fixa Isabells träns & sen gick jag ner igen. Jag ringde Tobbe & frågade ifall han skulle komma hit med Wiggo som han sa att han skulle göra men han orkade inte så det var bara att sätta sig i bilen för mig & mamma för att åka & hämta Wiggo. Lite tråkigt att man tror på någon som säger att man ska göra något & inte gör det speciellt när kl är 20.30 på kvällen :/  Skit samma nu är Wiggo iaf här & han har ätit & ligger nu & sover . Jag ska snart träna på mitt teoriprov men först så ska jag ladda upp bilder i ett nytt inlägg ;D

Snart upp.

publicerat i Allmänt;
Snart så ska jag äta & sedan ska jag pallra mig upp till stallet för att rida eller skritta Mirre & så ska jag tjata lite på mamma & fråga om hon kan longera Isabell åt mig medans jag rider eller om vi gör tvärtom.

Har kollat runt på tävlingar på internet & det finns inte alls mycket för storhäst just nu men ganska mycket ponnytävlingar fast det har ju inte jag något med att göra eftersom jag inte kan tävla ponny längre. Lite träning för mig & Isabell sen så kommer vi nog igång & åker på tävlingarna som finns vill säga .


Nu är det mat , hörs sen när jag kommit ner från stallet . Ni missade väl inte lydnadsövningen ? ( Nedan )

Lydnadsövning för din häst.

publicerat i Allmänt;
Det här är en jättebra lydnads övning, där man tränar mycket övergångar. Målet är att få en häst som är lyhörd för hjälperna. Är även styrketräning för hästen. 


1. Börja med att bygga upp en tre studs på nedre delen av medellinjen med 3.20m emellan. Vill man göra det lite svårare kan man ha 3m emellan istället, då krävs det lite mer av hästen. Bygg sedan upp cavaletti bommar på den andra delen av medellinjen. Det kan vara ganska långt mellan studsen och cavaletti bommarna, om man vill ha det lite svårare kortar man av avståndet lite.  Mellan cavaletti bommarna är det lagom att ha 1.10m. Höj upp ena kanten på varje bom, varannan höger och varannan vänster kant. Så cavalettin blir upphöjda snebommar. Lägg sedan en vanlig bom i varje hörn.

2. Se till att hästen är ordentligt uppvärmd innan du börjar. Börja sedan i trav på fyrkanten och lägg volter över bommarna i hörnorna i bägge varven. Känn att du verkligen får hästen runt innerskänkeln i volterna, använd långsidorna och kortsidorna till att variera tempot i traven. Trava över cavaletti serien åt bägge håll, rid runt som i en åtta över dem.

3 . Därefter kommer du i trav över cavaletti bommarna på medellinjen, när du kommer till mitten på medellinjen kommer du över i galopp och hoppar genom studsen. Hoppa igenom den så några gånger. Lägg även till volterna i hörnen över bommarna och variera galoppen på långsidan. När det känns bra åt det hållet vänder du på det och tar studsen först i galopp, sakta sedan av till trav i god tid innan cavaletti bommarna. Det här hållet kommer vara mycket svårare. Ha som mål att avsaktningen ska komma tidigare och tidigare efter studsen.

4. Börja med studsen riktigt låg, sen kan du höja lite efter hand. Du kan även lägga upp cavaletti bommarna helt i hållet på vissa av bommarna. Tänk på att en övning blir så svår man gör den, börja alltid lågt och lätt, höj svårighets graden efter hand.


5 . Tänk på att pausa ofta och att berömma hästen när den gör rätt. LYCKA TILL !

             

image1086

Lägenheten .

publicerat i Allmänt;

Någon frågade om jag kunde visa bilder på min lägenhet & jag lovar att jag ska visa er bilder på den SENARE men inte nu för just nu ser den ut som en enda röra , Tobbe flyttar sin saker & det är rätt så tomt på alla hyllorna möblerna finns självklart kvar men alla små saker. Så fort jag fixat , fått tapetserat & sånt så ska jag stolt lägga upp några bilder :)

God eftermiddag !

publicerat i Allmänt;
Jani , jag har väl inte gjort så väldans mycket Wiggo ville inte somna alls så jag tog på honom kläderna & gick upp med vagnen då somna han tillslut tack & lov. Nu så ska jag bara ta det lugnt & äta något kanske är ganska hungrig , sen när mamma kommer hem så ska jag upp till stallet ta in Mirre & skritta lite eller om jag går runt med henne istället orkar inte anstränga mig så mycket när jag inte mår 100% bra än.  Men jag hoppas jag piggnar till snart för på söndag så fyller jag 18 år ;D
Och den 21 så ska jag ut med min syster, hennes kompisar & kanske Bella ( max mamma ) sen så ska jag fråga om Jonna också vill följa med . Sen måste jag ringa min kära vän Martina också & fråga henne för tusan ;D

aja, nu får det vara nog med prat här ;D

Beställning.

publicerat i Allmänt;

I veckan så sa min underbart snälla pappa att jag, mamma & min syster får beställa VAD VI VILL från H&M & att han betalar så jag har beställt bla den här bikinin & lite annat såklart . Men tänkte iaf visa er bikinin som jag tycker är super snygg ;D

image1084  image1085

Måndag 10/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Allt bra med er ? Idag så vaknade Wiggo kl 7 & är jättepigg , inatt har han sovit ganska bra men lite oroligt han hostar ju så han vaknar ju av det , stackarn ! Vi får hoppas på att det blir bättre snart . Idag var det ett riktigt tråkigt väder & jag som trodde att jag kunde ta en rask promenad med vagnen fast jag kan ju säga att det känner jag verkligen inte för nu längre, men om det blir bättre så! Sen så skulle jag ju rida Mirre idag eftersom hon hoppade igår så måste hon sträcka på sig idag men jag får pina mig ut i det här vädret vilket fall, på med regnkläderna ;D

Men nu så ska jag kila!

god natt puss !

publicerat i Allmänt;
Nu så är det nog med bloggen för min del idag & jag kommer antagligen tillbaka imorgon när vet jag inte men ska nog hinna skriva ett inlägg åtminstonde. Om jag mår bättre imorgon så ska jag nog rida faktiskt jag vill & jag måste , måste börja träna nu om jag ska gå ner i vikt jag ser framemot det ;D GOD NATT

 

puss&kram

ang vagn .

publicerat i Allmänt;
Det är så många nu som frågar varför jag ska ha två vagnar hit & dit så nu tänkte jag förklara lite bättre.

Just nu så har Wiggo en kombivagn som vi använder sen så köpte vi ju den där Carena ( gråa ) som vi ska ha med oss på semestern i Maj & så kommer vi säkert att åka fler gånger i år också. Sen sa jag att jag kanske skulle köpa en likadan vagn som den gråa fast i brun för den ska jag ha i stan hemma hos mig sen för den var så jäkla lätt att fälla ihop & den blev som ett litet paket det är bara att kasta in i bilen. Kombivagnen är lite klumpigare att ta med sig överallt därför är den där bruna lättare att ta med som en extra vagn & tex . när man ska åka till affären. 
 
Eftersom vi vet hur dom kastar vagnarna hej vilt när man tar med dom på flyget så köpte vi den här begagnade (gråa ) till just de så får dom kasta hur mycket dom vill med den utan att man behöver "må dåligt" av det , jag menar 300 spänn för en fräsch vagn är ju fan ingening! 

Jag hoppas att ni förstått lite om vad jag skrivit , haha! :P

God kväll .

publicerat i Allmänt;
Har kollat på Singing Bee & I en annan del av köping det är så jäkla bra! Jag älskar bara älskar Tobbe han är ju bara för skön & det här var sista avsnittet också :/
Ikväll så har jag nästan bara pluggat till teoriprovet & det gick superbra faktiskt , jag gjorde " sluttestet " som det heter & så blev jag godkänd åh så bra bea ;D

Jag är väldigt avundsjuk på Jonna att hon gått ner så mycket på bara 2 veckor , super bra & starkt gjort ! Tänk om jag kunde vara lika duktig på att äta nyttigt ? Idag har jag typ druckit cola & ätit chips sen får jag bara dåligt samvete efteråt , usch jag måste sluta med sånt där . Tänk om man kunde gå ner ett par kilo det skulle ju vara perfek  , jag vill gå ner högst 4 kg till då är jag nöjd ;D Ska försöka & så måste man ju träna också ska ju iväg till Spanien snart då kan man ju inte komma & se ut som en hösäck för fan :P

Mord i Torshälla !

publicerat i Allmänt;
Läste nyss på Eskilstuna kurirens hemsida att det skett ett mord i torshälla USCH & FY vad hemskt. Jag förstår inte vart världen ska ta vägen . För någon vecka sen så blev någon knivhuggen i nyfors också , usch jag vågar ju knappt gå ut längre .




image1081


Vid 14-tiden på söndagen kom det in ett larm till polisens ledningscentral i Eskilstuna om att det fanns en blödande man i en lägenhet på Riktargatan i Torshälla. När polis och ambulans anlände till platsen visade det sig att mannen hade avlidit. Allt tyder på att han dött på grund av yttre våld.


Polisen hittade ett antal personer i den aktuella lägenheten samt i bostadshusets trapphus. De har nu tagits in på förhör.
- De har befunnit sig i anslutning till lägenheten. Förhören pågår för fullt nu på söndagen, säger Svante Melin, kriminalkommissarie vid Eskilstunapolisen.

Enligt honom var det fem personer - både män och kvinnor - som togs med på förhör. Av dem har tre stycken nu släppts på fri fot.

Svante Melin vill inte gå in på vilka de två personer är som inte försatts på fri fot, och i nuläget menar han att polisen inte har någon misstänkt för dådet.

Han vill inte heller gå in på hur den avlidne bragts om livet.
- Det handlar om yttre våld, mer vill jag inte säga, säger Svante Melin.

Men ni rubricerar händelsen som mord?
- Ja, det gör vi.

På vilket sätt skulle det här i så fall handla om en överlagd gärning?
- Det vill jag inte gå in på.

För tillfället har det aktuella bostadshuset spärrats av och polisens tekniker undersöker brottsplatsen. Man har dessutom genomfört spaningar i närområdet - bland annat med hjälp av hund.
- Det har varit ett riktigt pådrag här, säger en person som bor granne till det aktuella bostadshuset.
- Det är konstigt att vår hund inte har reagerat och märkt något, säger en annan granne.

Wiggo i sin bilstol.

publicerat i Allmänt;
Wiggo älskar att sitta i sin bilstol & gunga men igår så gunga han så mycket att han tippa över framåt haha men han gjorde inte illa sig utan blev mest chockad av vad han gjorde . Nu ska ni få se bilderna :)


   

Söndag 9/3

publicerat i Allmänt;
God dag !

Jag gick & la mig igår kl 20.00 & somnade så jag hade inte tid & lust att skriva här i min blogg. Jag hade feber & låg halv död i sängen dock så känner jag mig mycket bättre idag :) Vakna kl 10 & så tog jag på mig kläderna gick upp till stallet & hjälpte E hon hoppade idag & det gick jättebra. Just nu så ligger Wiggo & sover så jag ska väl passa på & plugga lite till mitt teoriprov som jag har den 17:e rätt stressad.
Men men nu ska jag slänga in lite bilder på datorn & sedan ladda upp dom här ;D

Sjukling.

publicerat i Allmänt;
Nu börjar jag få lite feber också FAN jag som trodde att jag skulle slippa det men icke sa nicke ! kom hit kl 11 -11.30 & gick & la mig direkt så har sovit en stund , Wiggo sover i vagnen & har sovit sen vi kom hit så det är ju skönt. Nu så sitter jag & kollar på bilar på blocket haha jag har ju snart körkort ( hoppas jag ) och jag blev sugen när mamma & pappa sa igår att de kollade på en bil ( de ska köpa en ny ) & så ska de lämna den gamla på någon bilaffär grej typ.  Aja , nu så ska jag kolla till Wiggo. Nu vet ni att jag inte mår så bra heller :P Haha så kanske inte är så aktiv att sitta här & skriva.

God morgon lördag !

publicerat i Allmänt;

Kvällen igår kväll var helt okej & kul att träffa lite folk :) Jag kom hem 00.45 så jag har vart vaken sen dess jag har inte sovit något alls inatt Wiggo har vart vaken & orolig hela tiden typ inte sovit ett skit . Och tacken för det här nu är att jag är sjuk , snorig som tusan & hängig i kroppen tror jag kan ha lite feber ? Fan ... Snart kommer min mamma & ska hämta mig ska ut till dom hälsa på min syster fast jag hoppas hon inte blir smittad bara , jag får väl vinte vara så närgången. Hann inte ta någon bild igår så det blir vi utan idag , men nu ska jag lägga mig ett tag innan mamma kommer .

Nu drar vi !

publicerat i Allmänt;

Nu så ska vi dra ut snart , S ska bara platta håret först :) haha ! Hej så länge nu ska vi ha skit kul .

Party party ?

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag i lägenheten eller har gjort det i typ 2 timmar nu har fixat mig lite & nu så ska jag snart dra på mig kläderna. Jag ska ut med en kompis ikväll & hon kommer hit snart ska bli kul men samtidigt nervöst eftersom jag typ inte vistat bland folk på länge ,haha! Det ska nog gå bra :) men nu så ska jag fixa mig det sista kanske kan ta en bild & lägga ut imorgon ?

Kära barn <3

publicerat i Allmänt;
Min lilla bebis plutt har sovit sen kl 12.20 , länge va ? Han tar väl igen & sova när han inte har kunnat pga att han var sjuk. Just nu ligger han i vagnen & sover ute han tycker det är så skönt & sover dubbelt så bättre i den. Just nu väntar jag på klartecken från min kompis om hon ska/får gå ut eller om hon måste vara hemma eftersom hon var ute igår kväll så jag vet ifall jag ska åka in till stan eller vara kvar här ute .

Det återstår & se :)

funderar ..

publicerat i Allmänt;
just nu sitter jag & funderar på om jag ska vara med en kompis ikväll gå ut & träffa lite folk eller om jag ska vara hemma. Vill ju inte vara utan Wiggo men jag känner att de skulle vara skönt att komma ut har inte träffat någon ( eller festat ) sen 1½ år tillbaka känns som det är dags snart! Men jag vet ju att om jag är borta i högst en timme så ringer Tobbe mig typ 50 ggr så nu undrar jag hur många gånger han kommer ringa ikväll isf ? Och som sagt jag vill inte vara utan mig bebis då känner jag mig dålig fast jag VET att man inte är det alla behöver gå ut & roa sig ibland ....
SHIT svårt beslut .

Lindex.

publicerat i Allmänt;
           image1077

Jag tycker den här så kallade ponchon är väldigt söt , fast det beror ju på vad man ska ha på sig till den också :) Den finns iallafall på Lindex  & kostar 299:- finns i svart & grå .

killar killar , suck !

publicerat i Allmänt;
Jag har märkt att det är många killar som inte alls hjälper till hemma med städningen, tvätt & disk. Varför har killar så svårt att ställa upp när det gäller sånt? Nu pratar jag inte om att ALLA killar gör så men dom flesta faktiskt.  De är så otroligt lata tror jag & vi tjejer ska ha så himla rent hela tiden & det kan man ju inte heller ha men vad tusan killar hjälp till lite nu  va , vill ni ta livet av era fruntimmer eller ? Jag tror nog fan inte det.
Men det bästa man kan göra när man inte får någon hjälp är att skita i allt , gör inget alls så får de se hur förjävligt det ser ut till slut & då KANSKE det börjar ta tag i saker & förstå.
Det är inte mening att vi tjejer ska vara några slavarbetare utan vi är människor vi också MED känslor tro det eller ej men det är sant.

Kollat på TV.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kollat klart på Våra bästa år & Wiggo sover fortfarande han mår väl inte sådär jättebra stackarn :/ Jag hoppas att han blir bättre snart så han blir lite gladare vill inte se honom såhär ledsen.
Jaha då har man inte så mycket för sig jag ska väl passa på & plugga lite då medans han sover , smart idé ! Hej så länge.

Fredag 7/3

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag gjort lite saker vart ute med Wiggo & ätit mat sedan satt jag på trappen & tog mig några bullar , skönt & sitta i det här fina vädret :) Jag kollar på våra bästa år också medans Wiggo sover det är ju toppen då hinner jag ju göra lite små saker. Idag så måste jag plugga till mitt teoriprov skulle gjort det på dagen men det får bli ikväll då min mamma är hemma & kan hjälpa mig med Wiggo , jag ringde Tobbe men han kunde inte komma hit & hjälpa mig. Skit samma tänkte jag då detta ska jag klara själv :) Sen om jag får tid så vill jag rida också det är så fint väder & jag vill bara ut & få lite friskluft & motion på samma gång , rida är så härlig känsla !

image1076

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & är trött som tusan + huvudvärk har sovit lite konstigt inatt Wiggo vakna 4.30 men somna om & vakna 7.30 typ. Nu sover han igen & jag kollar på våra bästa år.

Någon frågade ifall jag & tobbe ska flytta isär & ja det ska vi göra , vi behöver tid för oss själva lite om förhållandet ska hålla . Och sen var det att någon skrev att vagnen kostade 800-900kr men på Babyproffsen kostar den över 1000:- det kanske är olika från butik till butik . När jag kollade förut så var det " extra" pris på den vagnen men nu har de gått upp igen eftersom jag ska ha 2008. Skit samma :)

nu ska jag lägga mig & vila .

sänkt pris!

publicerat i Allmänt;

Jag märkte att priset kanske var för dyrt på mobilen så nu sänker jag den till 1100: -
Och om det inte är någon som är intresserad & jag fått något mail eller något imorgon kväll så säljer vi den till någoni släkten , vi skulle bara se om någon av er ville ha den :) ( Ni som inte förstår vad jag pratar om , rulla ner lite & läs inlägget SÄLJES )

God natt.

publicerat i Allmänt;
Jag är så trött & jag har suttit & plugga nu ett tag & det har gått skapligt bra :)  Wiggo sover redan som tur är så jag ska bara krypa ner i sängen med honom & gosa lite min lilla sjukling <3 Någon frågade vad Wiggos vagn kostade & vi köpte den begagnad så köpte den för 300 kr :O AS BILLIGT för en sån snygg vagn & fräsch var den också. En ny sån vagn tror jag kostar en bit över 1000:- så vi gjorde ett riktigt fynd ska jag säga er ;D
Men nu är jag så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna. GOD NATT på er .

puss&kram


image1075

God kväll !

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos min mamma & pappa . Wiggo ligger i sin lift & suger på nappen han har nyss duschat med mig & fått alvedon för han hade 38 graders feber ikväll igen det försvann under dagen men nu kom det tillbaka igen :/ Han är väldigt förkyld & hostar men om han inte blir bättre snart så ska jag springa till doktorn med honom är orolig att det kan vara det här RS viruset .  Men jag vet inte vi får väl vänta & se jag håller tummarna på att han blir frisk .

Nu så ska jag plugga teori har prov om en vecka typ SHIT kan nada känns det som.

Säljes.

publicerat i Allmänt;

Nu så ska vi sälja ännu en mobil & mobilen är olåst & är i jättebra skick dock finns det en liten repa men man ser den knappt . Har haft mobilen i 4 månader & är som ny. Laddare , handsfree & orginalkartong medkommer. Bild på mobilen ser ni nedan men den är mer gråsilver våran mobil alltså :)

LG KE970 Shine
Designenhar inspirerats av den exotiska känslan av borstat stål, vilket harskapat en telefon som både är chic, minimalistisk och som speglar dinpersonlighet.

Shine har en 2,2 tum stor spegeldisplay som förvandlas till enfärgskärm när mobilen används. Bakom den skjutbara skärmen döljsknappsatsen och den multifunktionella skrollknappen ger dig minimaltmed knappar men maximal funktion.

Telefonen är tunn, 13,8 mm, och är utrustad med en högklassig kamera(certifierad av Schneider-Kreuznach) med blixt och autofokus, en mängdmultimediafunktioner, MP3-spelare, USB och plats för externtminneskortplats (Micro SD).

 Uppkoppling

· Bluetooth - Ja, 1.2

· IrDA - Nej

· USB - Ja, 2.0

? PC Sync - Ja



image1074



Pris: - 1500:-
Om du är intresserad hör av dig till min hotmail . [email protected] ( ej msn )

städ & flytt !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem till lägenheten igen jag har vart med mamma & köpt en vagn & en till spjälsäng till Wiggo som vi ska ha hemma hos mamma & pappa. Vagnen vi köpte är en Carena easy fast denna var begagnad så den ska jag använda när vi åker på semester sen så ska jag köpa en likadan fast brun till Wiggo som jag kan använda här hemma.

Nu är det städning & flytt som pågår hemma hos oss , jag städar & hjälper Tobbe plocka ner lite små skit kan man väl säga. Sen när vi får undan allt så ska jag dammsuga & tvätta golven men det är väl frågan om jag hinner det idag men det tror jag nämligen inte.

image1073

Den här vagnen blev det , snygg va ? ;D

Torsdag 6/3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Idag vakna jag kl 6.30 av att Wiggo var vaken & han fick lite alvedon så nu hoppas jag att det blir bättre snart. Och som vanligt så fick jag gå upp IGEN. Jag undrar om folk tror att jag är någon robot som går på batteri eller om jag är en människa som faktiskt också har känslor ? Vad tror ni ? För jag vet att en person verkar tro att jag är någon robot som aldrig ska vara stilla, de räcker nu!

Och idag så ska jag inte göra något alls mamma kanske ska skjutsa ut mig till dom. Och Tobbe ska väl fortsätta packa sina saker ni undrar säkert vad jag snacka om. Men Tobbe ska flytta den 1 april till en egen lägenhet , vi ska alltså INTE bo tillsammans men för det så är det inte slut. Det är kanske bra att han flyttar för då kanske han förstår hur mycket jag gör & kanske uppskattar allt jag gör & förstår att det är jobbigt.
Anledningen till att jag tog upp det här är att det var en som skrev en kommentar med namnet LINDA & jag antar att dom flesta läst det hon skrev så jag tänkte berätta hur det är på RIKTIGT.

ps. Vill inte höra några dumma kommentarer nu , det orkar jag inte .

RSB

publicerat i Allmänt;
      image1072

Yes denna haklapp fick min lilla prins från sin mormor. Tuff va?  ;D

Onsdag 5/3

publicerat i Allmänt;

Förlåt för att jag inte skrivit något idag men det har vart fullt upp & då menar jag verkligen FULLT upp.

Dagen började med att Wiggo vakna & skrek han var varm så jag tog febern på honom & han hade 38,5 så det blev inge babysim för oss idag. Sedan så åkte Tobbe till ÖB & köpte lite saker till sig & medans han var där så kom min pappa & satt upp lite saker i köket som inte jag kan göra :P Sen åkte vi till Rusta där jag köpte en matta, lila gardiner & lite små grejer till köket, vi kom hem åt mat & sedan satt jag upp mina gardiner & sedan har jag bara små plockat överallt i köket & imorgon så ska jag tvätta golvet & lägga på min nytvättade matta om den är torr vill säga. Sen så kom min mamma vi åkte till Flugger färg kollade på taperter JUST ja vi var på babyproffsen också & Wiggo fick en hakklapp med en döskalle på & så beställde jag en Carena Easy vagn en BRUN blev det eller jag har inte köpt den en men ska kolla på den nästa vecka :)

ÄNTLIGEN sitter jag här & har tid för mig själv lite grann , Wiggo & Tobbe är hos tobbes morbror de kommer väl snart. Jag hoppas att min lilla kille mår bättre <3

Nakenfisen .

publicerat i Allmänt;
Nu så ska ni få se på våran underbara Wiggo & nu så ska vi faktiskt gå & lägga oss fast jag kan inte slita mig från Ikeas hemsida ,haha tönt bea! GOD NATT

       

puss&kram

Tisdagskväll.

publicerat i Allmänt;

Oj har inte skrivit på ett tag men jag har faktiskt inte haft tid . Jag och min mamma har vart på Rusta , Servera & Elgiganten. Jag köpte en tavla till Wiggo & bestick + smörknivar & en vas också :) Just nu sitter jag & kollar på Ikea på allt & jag blir så jädrans avundsjuk & vill ha massor med pengar så jag kan köpa precis ALLT, jag ska nog köpa en trisslott imorgon ;)

Någon frågade mig vad jag ska ja för tapeter i sovrummet & det ska vara ljusbruna tapeter & en vit fondvägg med svart & brunt i typ blommor svårt att förklara med det kommer nog bli skitsnyggt tror jag , ska visa er när det är klart sen! Och sen var det någon som frågade vad jag tränade till när jag tränade på "tvn" eller med TVn & det är Carmen Electras träningsvideo den är skitbra tycker jag , jag blir helt slut av bara uppvärmningen HAHA!

Men nu så ska jag slänga in bilderna på Wiggo på datorn & sedan ladda upp här sen får det vara bra för idag ;D

Tisdag 4/3

publicerat i Allmänt;

Jaha då har man haft körlektion & det gick faktiskt bra idag & jag är nöjd så det är ju bra .
Idag så har Wiggo fått sin 5 månadersspruta & han tyckte inte om det men det gick över ganska snabbt , efter det så åkte vi till jysk & färghuset så jag fick låna hem en " bok " med tapeter & nu har jag äntligen bestämt mig. Så nu ser jag fram emot att fixa ordning i sovrummet jag ska bla. köpa en byrå dit från Ikea & sedan lite annat smått & gott. Jag älskar att inreda något nytt & det bästa är ju att man blir nöjd :)

Den här byrån blir det iallafall ;D

image1067

god morgon!

publicerat i Allmänt;

Jag är vaken & är i lägenheten ska snart gå till BVC för att Wiggo ska få 5 månaderssprutan. Men nu så ska jag fixa iordning Wiggo .

puss & kram

publicerat i Allmänt;
     

Bilderna på mig & Wiggo ursäkta mitt utseende. :/
Nu så ska vi gå & lägga oss , GOD NATT .

puss&kram

i kväll.

publicerat i Allmänt;
ikväll så har jag ju slingat håret som ni kanske redan vet & det blev faktiskt bra , jag är nöjd :) Sen så har jag suttit & pratat med min mamma i ca: 1½ timme & det kändes skitbra att få prata ut lite om saker som kanske inte är bra. Wiggo ligger & sover han somna för kanske 30 minuter sen så får se hur länge han sover.

Imorgon så ska Wiggo få 5 månaderssprutan , stackare jag hoppas att min mamma följer med mig imorgon om inte Tobbe är hemma för jag vägrar gå själv speciellt när det gäller spruta :/

men nu så ska jag ladda upp bilderna på mig & wiggo .

- 1 kg.

publicerat i Allmänt;
Vet ni att jag har faktiskt gått ner ytterligare 1 kg & det är jag mycket stolt över fast jag skulle nog vara mer stolt om jag " tränat " bort dom istället för att "stressat " bort dom men men så kan det vara.

Någon gång i framtiden & jag hoppas det blir snart så ska jag ha en kropp som Jessica alba har . Psst , good luck bea ! ;D

image1062

Slingmössa!

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här med en slingmössa på huvudet & gör lite slingor JAG VET jag ska inte färga håret ditt & datt men jag vill ha lite färgskiftingar så det blev lite singor så nu får vi bara vänta & se hur det kommer se ut , resultatet får ni se senare eller någon annan dag :)

Imorgon ska Wiggo få 5 månaders sprutan , AJAJ . stackars älskling <3
Sen ska jag ha körlektion imorgon också & sedan plugga lite för teorin & sen så ska jag ut & rida också . Det blir mycket men det ska nog gå :)

Brio barnvagn.

publicerat i Allmänt;

Jag måste bara säga att den vagnen vi har nu är underbar att köra så bra fjädring & allt, dessutom snygg färg TYCKER JAG ! Det är en briovagn & jag gillar dom , innan vi köpte den här vagnen så hade vi en vagn av märket Modi & visst är dom snygga men verkligen värdelösa & stumma som tusan man fick ju ont i handlederna när man använda den. Sen måste jag säga att Emmaljunga också är en jättefin vagn , Brio & den är väl dom som är " populärast "  & det finns ju så många barnvagnar & märken som man aldrig hört talas om förut & jag säger bara KÖP INGET ni inte vet vad de är för något för då gör ni kanske samma misstag som vi gjorde när vi köpte den här Modi vagnen.

Jag gillar Brio vagnarna & det finns så hemskt snygga färger också att välja mellan. Här är några stycken färger sen så har det ju kommit in mer nya färger tex. begie. Den sista bilden på den ljusblåa vagnen har vi :) Och jag är kär i den bruna vagnen också som Jonna har till Ludde.

                   

Bloggdesign.

publicerat i Allmänt;

Jag har nu skickat över lite bilder till Jonna som jag ska ha på min blogg här , hon ska göra en bloggdesign åt mig & jag vet att jag nyss fick min ändrad & jag ska spara allt så jag kan variera det är ju bra att man kan göra det också :)

Förlossningsberättelse.

publicerat i Allmänt;

Det var någon som frågade ifall jag kan kunde skriva min förlossningsberättelse & jag vet att jag gjort det förut men jag gör det igen :)

Söndagen den 30 september kl 1 på natten så gick vattnet (fast jag trodde bara att jag hade kissat på mig .) så jag gick & la mig igen med en handduk under rumpan & efter en timme ( kl 2 ) så började värkarna komma igång , just då så gjorde det inte så ont men efter några minuter blev det allt mer värre & värre jag tror jag hade 2-6 minuters mellanrum . Min mor ringde till förlossningen & de sa att jag skulle ta en alvedon & hoppa in i duschen så det gjorde jag , visst hjälpte det LITE men inte alls mycket. Efter duschen försökte jag äta lite så jag tog en kopp fullkornsvälling ( i love it ! ) men fick inte i mig så mycket klockan hann bli 7 på morgonen den 1 oktober & jag kunde inte vara hemma längre OCH jag tackar för att vattnet gick & värkarna kom nästan direkt för jag skulle egentligen till skolan den här dagen . Iallafall kl 7.30 åkte vi in till förlossningen & på vägen dit skickade jag ett sms till jonna & skrev att jag var på väg upp eftersom jag lovat henne att skicka ett sms :P  Kl 8 var vi framme & jag fick ligga i ett vänterum där kollade dom CTG ( heter det så? ) & jag var då öppen 4 cm . Efter en stund fick jag komma in på ett riktigt förlossningsrum tack & lov för jag slängde mig över lustgasen som snabbt blev min livskamrat. Jag tror det kollade varje timme hur öppen jag var .

Klockan gick & jag tror den hann bli runt 10 då jag gick upp lite & gick ca 2 varav sen klara jag det inte längre , gick in på rummet & tog min kompis ( lustgasen )  & de kollade hur öppen jag var 4 cm fortfarande men jag hade så fruktansvärt ont .Sedan sa jag  till om min ryggmärgsbedövning & det tog ett jäkla bra tag innan narkosläkaren kom in men när han kom in & satt den så SVÄVADE JAG PÅ MOLN det var underbart jag kunde till & med äta lite yoghurt tror klockan var runt 11-12?  Efter ca en timme så var jag öppen 6 cm & sedan gick det med bara farten , krystvärkarna kom & de kollade hur öppen jag var då var det ungefär 9,5 irrriterande & Wiggo låg med huvudet så långt ner också så det bara puschade på . Men det tog mig 24 min får krystvärkarna att få ut Wiggo så 14.24 så kom han 49 cm lång & 2950 g . Åh, den bästa dagen i mitt liv. <3

Jag säga er att det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara & smärtan försvinner direkt? DIREKT fatta ! :D Det var den bästa upplevelsen jag varit med om.
Hela förlossningen tog hela 6 timmar .

image1050

Kolla vilken fin, go & glad kille vi fick ? :)

byt stil !

publicerat i Allmänt;
image1049

 image1048

Nu gillar jag inte alls Rihannas stil , kolla så hon såg ut förut ? Söt tjej . Jag tycker peronligen inte alls om hennes stil faktiskt men smaken är som baken, olika :) Vad tycker ni om henne nu utseende mässigt alltså ?

Så bra att ha !

publicerat i Allmänt;

För ett tag sen så köpte jag mig en liten almanacka stavas det så ? iallafall det är så himla bra & ha jag skriver upp mina körlektioner,  saker jag ska göra osv. Eftersom Wiggo har börjat äta ännu mer ersättning & "burkmat " så har jag till&med börjat skriva upp vilka dagar han bajsar eftersom han är väldigt dålig på det ibland , jag är knäpp !
Men för tusan gott folk köp er en almanacka det är SÅ bra att ha om man är gammal & senil som jag är :P

image1047

Såhär ser min ut INTE SNYGG men fan så bra att ha ;D

Pluggat.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag pluggat lite & det går väl framåt & man lär sig alltid nytt så det är ju skitbra ! :) Det är bara två veckor kvar till teoriprovet & jag hoppas att jag kommer klara det fast jag inte har haft sådär jättemycket tid till att plugga direkt. Någon frågade om jag trodde på horoskop & ibland så gör jag det för det kan stämma in så bra & det bli nästan läskigt :P .
Sen var det någon som frågade vad vi hade för vagn & vi har en brio en ljusblå har ingen bild men jag snodde en från internet så såhär ser den ut :)


image1045

Måndag.

publicerat i Allmänt;
Har inte sovit så bra inatt men jag försöker så gott jag kan idag . T kom precis för att hämta Wiggo så jag kunde plugga lite teoriprov det är ju dags om två veckor & jag är super nervös så idag så ska jag BARA plugga inför det . Jag vet inte riktigt om Wiggo är lite dålig i magen men när jag tänker efter kanske det beror på vitlöksbrödet jag stoppade i mig igår kväll ? jag vet inte men det KAN vara det . Stackarn ! Men nu så ska jag plugga, önska mig lycka till !

God natt.

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag kollat på Singing Bee & I en annan del av köping , fan vad jag älskar Tobbe han är ju så grymt rolig jag skrattar ihjäl mig när jag kollar på honom.

Tobbe ; - jag har ont i knät , i abm..blabla ( vad han nu sa )
"kameramannen" : -  jaså .
Tobbe :  Vad är det för något ?
" kameramannen" : - jag vet inte det var ju du som sa det.
Och jag as garvar för mitt liv & när de var i Globen när Tobbe skriker " Håll käften din jävla köttbulle "  .
Dom är ju bara för roliga , jag älskar dom !

GOD NATT!

puss&kram

God kväll.

publicerat i Allmänt;

Är hemma nu har precis vart inne i stan på jysk & ica maxi med min syster & mamma , nu sitter jag här & ska snart kolla på så ska det låta som jag inte har hunnit än . Sen så ska jag lägga ut bilder på Wiggo också hade jag tänkt om ni vill se såklart ?

klart.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit ner från stallet & det gick jättebra för E att hoppa Mirre & hon tycker det är roligt att jag hjälper henne så det är ju bra :) Wiggo äter nu mamma matar honom & sen så kanske jag ska följa med min mamma & syster in till stan för att handla det ska till jysk också . Tobbe är på väg hit nu också han har vart på Servera &/ kollat eftersom de är 40% rabatt, men men nu så ska jag fixa undan min tallrik har precis ätit spagetti & köttfärssås.  ;D

Hoppning.

publicerat i Allmänt;
Nu så skickade E precis ett sms & frågade henne ifall vi skulle hoppa idag eller hon & Mirre jag  hjälper ju bara till & jag sa ja så jag ska ta på mig kläderna & springa upp till stallet snart & sen så kanske jag ska rida Isabell om inte min syster ska göra det men jag hoppas att hon gör det för jag trött & hoppar helst över det idag .

Men nu så ska jag kila !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag vaknat kl 8.30 Wiggo vakna då , jättebra för han somnade kl 8 igår kväll då sov han rejält länge :) Idag så ska jag väl inte göra något speciellt kanske träffa en kompis jag vet inte riktigt men något jag VET är att jag ska kolla på inspelningen av Så ska det låta som jag spelade in istället för Lets dance i fredags..

Hade inge tid igår till att skriva i min blogg dagen bara rann iväg & så blev det helt plötsligt kväll & då var det ju dags för melodifestivalen & det var väl hyffsat bra denna gång förstod bara inte vad Fronda gjorde där ?

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår?

Önskelista.

publicerat i Allmänt;

Om två veckor imorgon så fyller jag 18 år & jag önskar mig lite saker som jag kommer på nu men jag vet att de mesta kan jag se mig där bak.

* Kläder , underkläder .
* Smink
*  Färga håret + hårförlägning
* Nya tapeter till lägenheten
* Pengar
 

Tuna park.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem från tuna park & gissa vad jag kom hem med ? En ögonpenna JIPPIE ! jag är så trött på mig själv att jag aldrig hittar något när jag går sådär :/ fan jag vet ju att jag behöver saker men kommer aldrig till kritan ...

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade jag kl 10.30 & det var super skönt man känner sig nästan som en ny människa + att jag har duschat håret  kan inte bli mer lyx! Min mamma gick upp med Wiggo det var därför jag fick sova lite :)
Snart så ska vi åka till tuna park min syster vill dit & kolla så jag ställde upp & följde med haha såklart jag älskar tuna park! ;D

image1038

Wiggo skriver ett brev till sin pappa som han ska ge honom idag.