kväll

publicerat i Allmänt;

Fick en kommentar av nån som frågade om jag lämnade Wiggo en hel timme själv i lägenheten?
eeh ? aa för fan jag gick ut ner på stan en timme o han låg hemma själv och sov. NEJ inte riktigt så va! Wiggo låg & sov , jag satt utanför lägenheten med öpppen dörr så man hör ifall han skulle vakna.
inga problem!

kom precis hem tänkte jag säga men inte riktigt. är hemma nu iaf har vart ute & gått med W & S. Sen skickade även N ett sms & fråga vart jag va så han kom dit så vi gick med honom hem sen fortsatte vi hemåt till oss. Träffade Emma en snabbis också. Wiggo har precis somnat han har vart helt omöjlig o inte alls velat sova men nu så. ska ta bort sminket tvätta av mig & sen hopp ner isäng.



Ha en bra kväll .

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Nu är det inte långt kvar till studenten!

Helgen har vart helt perfekt. Behöver man säga mer än så ?
Igår så var jag hos min mamma & pappa , åt mat , solade & lite sånt sen åkte vi in till stan åkte till mormor fika & blev ännu mer tjock =P. Sen fick vi skjuts av mamma hem till lägenheten så jag & W gick till lekparken en stund tills de började regna då gick vi in lagade mat & sen ut igen för att gå en promenad tillsammans med Emma. Wiggo somnade kl 22 då ringde A frågade om han kunde komma förbi & prata så gick ut & träffade han + M . Satt ute i typ en timme & blev uppäten av alla jäkla myggor sen kom J & D förbi också haha ett helt gäng utanför trappen.
Emma ringde mig senare på kvällen & kom hit & sov med mig ! Jag hoppas du inte är allt för trött idag gumman & att det är bättre . <3

Ska strax hoppa in i en dusch Wiggo är hos dagmamman & leker med alla barnen han blev så glad när jag sa att han skulle dit att han redan skulle gå dit kl 9 imorse fast jag bestämde att vi skulle dit halv 10. Ja han är allt för underbar den lilla krabaten! Ikväll blir det till att grilla i parken tillsammans med alla dagmammor + barn & föräldrar , mysigt!

 

Hoppas ni får en dag bra !

FREDAG!'

publicerat i Allmänt;

Har vart i skolan på en lektion + lite betyg snack o det gick väldigt bra. Tack för det ! =) Nu sitter jag hemma, har packat mina saker tills ikväll för jag & Emma ska parta , yeey! Så nu sitter jag o väntar på att hon ska sluta sen så ska vi ner på stan en snabbis o klacka om hennes skor , o jag ska väl köpa lite redbull . Sen blir det till att åka hemåt , duscha & göra sig fräsch.  I natt kommer min familj hem igen , så imorgon ska jag träffa dom! åh, vad jag har saknat er.  <3 men snart är ni häär . =D


torsdag'

publicerat i Allmänt;

kom i stortsätt precis hem, har lagat mat . Snart ska jag då pallra mig iväg till skolan för lektionen Webbdesign.
Orkar inte , men jag måste för idag ska jag skicka iväg min sida sen är jag helt klar i den kursen. Ja sen ska jag möta upp Emma vid kl 16 sen ska vi cykla till Tuna park , apoteket, systemet osv. Jag hoppas ni får en bra dag!

 

Tisdag' ?

publicerat i Allmänt;
Det är väl tisdag idag ? asså jag håller då fan inte reda på dagarna längre har jag märkt.
Kom precis hem i stortsätt, har vart & fyllt i min tatuering , sen drog vi & åt , sen storhandla & sedan hämtade jag hunden hos Lisa. Tack ännu en gång för hjälpen! =) Sitter nu här och gör ingenting är inte trött fast jag egentligen borde va det tycker jag för jag vaknade ju hundra gånger inatt för att jag inte kunde sova pågrund att den där jävla musen som tissla & tassla i sovrummet. Varför finns de såna äckliga djur ? yaaaaaaaaaack.
Ska snart röra på mitt feta arsel & ta mig en sista promenad med hunden innan vi slänger oss i säng.

Hoppas ni haft en bra dag , PUSS&KRAM!

otursdag!

publicerat i Allmänt;
Ja, jag vet fan inte va det här är för dag egentligen jag har bara haft otur.
 Är iaf hemma nu ,har duschat & lite så . Lisa & Frida kom precis hit hämtade min hund Lisa =P . Haha dom ska vara hundvakt en stund idag medans jag är o fyller i min tatuering! Tack så mycket för hjälpen!
Tyckte de lät lite roligt när jag frågade Lisa vill du ta hand om Lisa en stund , =P o herregud vilken humor.

nee fan nu ska jag fixa lite här hemma. PUSS!

lalakokohihi.

publicerat i Allmänt;

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.


HATAR MÖSSS!

publicerat i Allmänt;

Vilken jävla dag om jag får säga det själv, full rulle hela tiden!
Har vart hemma hos mamma & pappa 3 gånger redan , fram & tillbaka. Sista gången när jag kom dit ( är här nu ) så skulle jag precis lägga mig i sängen & hör små jävla mus steg & jag kastar mig upp i sängen tar min mobil o springer iväg & ringer Emma. Och kan bara säga " Det är mus i sängen " när hon svarar ;P hahah! åh , hela kroppen ryser vettefan om jag vågar sova här ute inatt . va meningen men jag är livrädd för dom där även om de är små . usch äckliga ...

Ne... nu ska jag besluta mig om hur jag ska göra tack & adjöss!

måndag'

publicerat i Allmänt;
Dags att röra sig till skolan en snabbis för ett prov, sen hem igen. Fixa stallet & träffa Emma senare.

lördag'

publicerat i Allmänt;
sitter ute, dricker ,grillar o har de allmänt mysigt,
ha en underbar dag!

hemma

publicerat i Allmänt;

nu är jag hemma  & gissa vad som låg & väntade på mig framför dörren? JO MIN STUDENTKLÄNNING :D  fan va glad jag är nu, den va skit fin på. nej nu ska jag åka o lägga mig nånstans, fina älskade väder!

 

jag är lycklig

studentklänning beställd!

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag nämnde i bloggen förut att jag beställt min studentklänning ? Och det gjorde jag men när jag fick den så var den inte alls som jag trodde & den va lite för tajt på rumpan, haha! Så jag har skickat tillbaka den och beställt en ny klänning istället.

Och denna blev det. Det är med öppen rygg , det älskar jag!




hot or not ?

torsdag'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma hos mig igen. Sov ju inte hemma inatt. Har precis fått i mig lite frukost & ska snart pallra mig iväg till skolan. Idag är det en lång dag, fy såna dagar ogillar jag som fan. Har även prov i webbdesign men det går nog bra ! Sen så har jag väl inga större planer , ska väl sola antar jag får se om jag träffar nån idag igen!

Men jag hoppas ni får en bra torsdag, här är det lite smått mulet men jag hoppas de spricker upp.

Sen tänkte jag även säga att jag har pratat med wiggo varje dag i telefonen och han har berättat massor för mig, han har hoppat ifrån pool kanten ner i poolen, han har lekt på strandet, gungat , sprungit runt som en tok & han har det helt underbart. Fy vad jag saknar min lilla älskling & min familj såklart!

oohh

publicerat i Allmänt;
Baby  , You drive me crazy when I see your body wind .

dresscode.

publicerat i Allmänt;


jahapp, såhär såg jag ut idag. Men just nu sitter jag med mjukisbyxor & väntar på min Bästa vän vi ska åka och sola. Sen så måste jag besöka min kusin också för att skriva ut lite arbeten från skolan har ju nämligen ingen skrivare. Och ikväll ska jag sova borta! Hoppas ni får en underbar dag i detta åskväder , kul jag är livrädd !

onsdag - lilllördag!

publicerat i Allmänt;

God morgon!
somnade alldels för sent igår men de va inte riktigt meningen men jag kunde inte sluta smsa på min mobil =P. pratade med en oerhört rolig person!
Nu är jagi af vaken lite halvtrött sådär men esch jag piggnar väl till. Dagen började inte bra då min TV inte startar . Var är min händiga man som ska stå där & fixa TV ? BORTA :O
Ska snart dra mig till skolan med min vackra cykel Gerda för en lektion på 2 timmar, helt meningslöst . Måste sedan försöka fixa hundvakt tills på Torsdag & Fredag då jag går i skolan till kl 17 , kill me!

Sen ska jag gå & sola, måste bli brun för på måndag ska jag fylla i min tatuering, me like alot!


Nej nu ska jag dra mig! pussssssssssss

sholululu!

publicerat i Allmänt;

Var i skolan på en lektion vi hade redovisning & det gick bra! Slutade vi 10.30 ungefär åkte direkt då ut till mor & far mockade & fixade mat åt hästarna och sedan hem igen, laga mat , städa diska & la mig en stund i sängen tills jag kände att jag höll på att somna. Reste mig då snabbt som fan och hoppade in i duschen har fixat mig lite nu & ska snart träffa S & M . =)  vi ska ta oss en cykel runda och snacka massa shit !

 

tisdag'

publicerat i Allmänt;

Jag hade en underbar dag igår. Var visst ledig, jag trodde jag hade skola. Men åkte hem till mor & far tidigt satt där & solade på altan & läste en bok . De va riktigt skönt att få rensa tankarna även om de va helt tomt där nu när det är borta ! =( jag saknar er. Sen så tog jag på mig ridkläderna gick upp till stallet & mockade, tog in mina små hästar & gav dom lite skönhetsvård , Rebecka var med & hjälpte till. Tack gumman! <3 Efter det så lämnade vi min hund Lisa till morfar & Rosa så dom fick va hundvakt idag & imorgon tror jag.  Sen drog jag & hämtade min matlåda i Torshälla sen drog jag & Rebecka för att köpa pizza så de gjorde vi åkte hem till henne käka, sen drog jag hem bytte om till SHORTS kan ni tänka er att de va så varmt ? Sen tog jag min cykel & mötta Emma, drog till djurgårn och satt där & snacka . Sara kom också dit.

Efter det så drog jag & solade , cyklade hem, duschade & åt mat . Sen tog jag en sväng hem till Bella för att ta en cigg med henne, sen hem igen & läste lite bok o sedan somnade jag som en stock. Nu är det dags för att åka till skolan snart , jag tror inte att de är så jättelång dag faktiskt. Sen har jag väl inga större planer, är inte på det bästa humöret,  när ska denna depp period gå över ? Tycker de har hållt på en evighet nu.

 

Jag hoppas ni får en bra tisdag! puss&kram

måndag' - krossad.

publicerat i Allmänt;

är tydligen lediga idag & det gör mig ingenting alls!
så jag har planerat min dag idag, tror jag...  är inte på speciellt bra hurmör , då jag fått reda på saker hit & dit. Jag vill egentligen inte höra , jag vill egentligen inte tro på det heller. Men jag måste inse att det är sanning !




Jag är så sjukt trött på skiten nu,  jag är så sjukt trött på att du trampar på mig som jag vore en påse skit. Jag trodde att jag var värd någonting iallafall men jag hade tydligen fel. Jag är trött på att bli lurad , jag är trött på att du ljuger för mig , jag är trött på att du lovar saker & ting men att de alltid visar sig att du ljuger. Hur kan man ha mage till att kolla in i en persons ögon & lova det ? Och sedan visar de sig att det är ren lögn! Usch, jag förstår inte. Men nu vet jag , nu vet jag verkligen att jag har gått på en ren lögn hela tiden. När ska det bli min tur ? När ska de bli min tur att bli lycklig & bli behandlad med kärlek & respekt?

........

publicerat i Allmänt;
Du kollade mig rakt in i ögonen & sa att lovade att du aldrig mer skulle göra om det . Och varför gick jag på det?

söndag'

publicerat i Allmänt;
Är jäkligt trött ska jag säga. Ska snart hoppa ner i sängen fick inte mycket sömn inatt ! =P
Imorgon är det dags för skolan igen, nya tag & ännu en ny vecka & de börjar närma sig studenten!

Kvällen igår va jätteskojsigt , synd bara att Rebecka inte kunde följa med ut på krogen då hon fick migrän =(
Men vi hade jätte trevligt & åt gott, snacka & drack gott hemma hos Rebecka. Tack gumman för allt , jag hoppas du hade en bra dags trotts huvudvärken. <3

Nej, allesammans nu ska jag nog dra mig tillbaka.

Saknar hela min familj, usch vad ensamt det är!

lördag '

publicerat i Allmänt;
Nu har hela min familj åkt till Spaninen. Och jag är hemma alldeles ensam, hur ska jag överleva ? Jo men de kommer nog funka bra, mina vänner är min andra familj! Tack för att ni finns!

Idag ska Rebecka firas för fulla muggar . hoppas verkligen på att det blir en underbar dag!
Ha en bra lördag för de ska jag ha!

Torsdag '

publicerat i Allmänt;
Jag är pigg & glad fast jag kan tänka mig att dom flesta inte är det eftersom de va ganska många ute igår, de va ju röd dag! =P eller ja idag är det röd dag. Jag vet en vän som säkert är bakis & det är Emma, haha!
Wiggo är hos sin farmor nu i några timmar .Tänkte ta en blogg pause vet inte hur länge men jag känner att jag inte vill eller har tid att blogga nu , känns som jag inte har så mycket att berätta. Och som ni alla vet så mår jag inte så bra just nu.

Men tänkte säga lite hur de ser ut framåt .
På lördag så åker min mamma, pappa, syster & wiggo till Spanien & jag blir ensam kvar här hemma , skulle ha följt med men jag kan ju inte med tanke på att jag har skola och det är inte mycket kvar nu så måste kämpa in i det sista. De kommer kännas väldigt tomt utan min familj hemma & de blir borta i två veckor. Tack för att jag har såna underbara vänner som får bli min andra familj när de är borta.

Ja så ser de ut just nu . Får se när jag kommer tillbaka. Men jag hoppas ni kikar in lite då & då .

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Underbara natt......
Inatt sov jag tillsammans med världens underbaraste lilla kille i samma säng. Att en liten kille på 2½ år kan ta upp så mycket plats i mina stora säng trodde jag inte. =P Inatt så sov jag & Wiggo i samma säng, när jag kröp ner brevid honom så vaknade han till åh såg mig & sa " mama " sen somnade han om som en stock. Jag låg & hörde han små söta andetag & sniffade honom i håret. Jag låg en bra stund innan jag kunde somna.
Jag försökte lägga honom lite på sin sida & jag på min, men bara på några sekunder ligger han tätt intill mig igen.
Imorse när han vaknade och kollade på mig så sa han " mama " åh la sina små goa armar runt om min hals & höll mig så ett tag. Då kom det så lyckliga tårar ifrån mig .

Tack min lilla älskling för att du finns, tack för att du behandlar mig med kärlek & gör mig till världens lyckligaste. Du får mig att känna mig så mycket värd. Du får min dag att lysa upp när jag mått så dåligt den senaste tiden.

jag älskar dig  


tisdag'

publicerat i Allmänt;
Vaknade rätt tidigt idag. Ganska skönt , har vart nere i skolan en snabbis för att hämta ett papper som jag har missat så ska nu slänga mig in i en dusch & sedan försöka göra de klart så jag har de gjort!
Är ganska trött kunde inte somna förrän halv 1 inatt . Men men ...


jag låg & tänkte igår , jag låg & tänkte på hur situationen är just nu & jag upptäckte
att det inte finns någon idé att ens orka bry sig, för jag har gjort det nu & jag fick inte ett skit tillbaka.
Varför ska jag få fortsätta lägga ner tiden, engerin & tårarna att fortsätta ? Om man får skit tillbaka.
Eller skit kan jag inte säga utan jag får INGENTING tillbaka. Har försökt få tag på dig , ringt & skickat sms.
Men inget svar , ignorera är du allt bra på & det har jag märkt sen tidigare. Men jag tror inte du vet hur det påverkar en annan. Att en person ger ut sina känslor , tankar JA ALLT i stortsätt och man får inte ett svar tillbaka, ingenting , de jag sa var tydligen inte värd mer än skit .... Det är verkligen nedvärderande & man känner sig som skiten under dina skor. För det är ju det jag är just nu. Men jag ska sluta höra av mig mer , jag tänker inte bli nertryckt mer , jag tänke inte känna mig som jag inte är värd någonting, bara som en påse skit! De räcker nu. Och om du läser de här så ska du bara veta DU HAR LYCKATS . be happy !

...........

publicerat i Allmänt;

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu
Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av






Jag ger ut mina känslor för dig, o du smuts kastar det!

at my place.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen efter en fika & lite skit snack hos Rebecka.
Fick skjuts av X både dit och hem, tack för det gubben! 

Var hos doktorn idag & jag fick medicin, YES nu hoppas jag på att bli frisk ordentligt den här gången. Magen har jag fortfarande ont i kan inte äta nån slags av mat då vrider sig hela magen så jag får leva på yoghurt ett tag till , tills magen blivit bätttre. Känns som jag gått ner typ 5 kg.
Wiggo är hos sin mormor idag fortfarande , träffade honom idag men han fick sova kvar hos mormor. Hans pappa skulle ha haft honom men han orkade inte sa han , så fine skit it!

Nu sitter jag & väntar på att S ska komma hit & ta en cigg med mig & prata lite skit.

hoppas ni haft en bra måndag!

min älskling.

publicerat i Allmänt;
Väntar på att mamma ska komma & hämta mig sen ska vi hämta min lilla älskling för dom får följa med mig till doktorn.
Nu är det inte bara halsen & feber som spökar i min kropp utan magen. Får inte behålla någonting jag äter & jag är INTE magsjuk. Jag vet hur de känns när jag är magsjuk , o jag vet att det inte är det.
Jag äter någonting, får ont i magen efter 10 minuter & måste gå på toa efter 30 minuter. ( otrevligt jag vet ).
Känns som hela magen har sjunkit ihop, jag är så svag att jag inte ens orkar gå ner till tvättstugan.
SUCK, livet suger just nu!

..............

publicerat i Allmänt;
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag vet inte om jag ska vara stark eller svag.
Jag vet inte om jag ska vara lycklig eller olycklig.
Jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel.

JAG VET INGENTING JUST NU.
men ......

jag vet att jag bara är som skiten under dina skor och .....

jag vet att det är bäst att vara släppa allt!

En ny vecka.

publicerat i Allmänt;

Jag är fortfarande inte helt frisk & jag ska iväg till doktorn idag halv 15.20 hoppas på medicin.
Så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka så jag kan få åka dit.

Idag fyller min Bästavän 20 år , så skriv en liten grattis kommentar till henne tycker jag!
Grattis hun,  hoppas du får en underbar dag! Love you!


 

/ du är visst inte tillräckligt mogen för någonting!

fuck off.

publicerat i Allmänt;

Ni som slänger ur er dumma kommentarer kan hålla det för er själva! För ni har ingen aning om mitt liv just nu , ni har ingen aning om hur jag mår. Så håll bara käften rent ut sagt!  Tycker det är så jävla omoget & slänga ut en nedvärderande kommentar till någon annan , vad vill du få ut av den? Vill du trycka ner en person som redan har lagt sig ner & ligger på botten? Eller tycker du bara det är kul för nöjes skull ?

Postat av: sara
ta hand om din son istället för att slänga han på andra. Idiot, vissa ska inte ha barn


Att jag inte har haft Wiggo den här helgen är för att jag är SJUK , har legat hemma i sängen hela helgen förutom igår då jag åkte ut en sväng med Emma i kanske 20 minuter & sedan hem igen. Min son har vart hos sin mormor för att för att min mamma sa själv att jag skulle vara hemma utan honom för att inte smitta honom , för jag & wiggo har gått runt i en cirkel o smittat varandra i flera månader nu , jag har vart sjuk, när jag väl blivit frisk så blir han sjuk & så fortsätter de om&om igen. Men det kan ju inte du veta eftersom du säkert själv inte har nån erfarenhet utav det. Blev jävligt ledsen, sårad & förbannad när jag såg den kommentaren så du lyckades ! =) be happy ffs!

Hade jag inte vart tillräckligt stark just nu vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Men bara så ni vet så är jag just nu i en väldigt pissig depp period då jag känner att livet bara suger . Och varför jag mår såhär har sina anledningar men det är inget jag tänker säga till er. Tänker dock inte heller vika ut hela mitt liv för er. Fine, att jag skriver vad jag gör om dagarna , men jag skriver inte om mitt privata liv ( kärlek ) osv.

Ja, nu vet ni hur jag känner . Och jag orkar inte en till dum idiotisk kommentar.

sömnbrist.

publicerat i Allmänt;

Sov riktigt jäkla illa inatt , vred & vände mig i en evighet men till slut somnade jag. Vaknade kanske 5 gånger & kollade på klockan, vet inte varför ?
Sen vid 12 så ringde mamma & väcka mig då hade jag också fått ett sms av Emma att jag skulle komma & hämta henne eftersom vi åkte & träffade några igår så blev hon kvar & jag tog hennes bil hem, så jag hämtade henne hos X , ja vi behöver inte gå in på detaljer. =P Nu sitter jag allafall hemma äter mina goda nudlar & tänkte slänga mig i soffan en stund och försöka slummra till lite. Är ny duschad & fräsch också, känns skönt!

Ikväll blire dubbeldejt.

deppp deppp depppp

publicerat i Allmänt;

Jag är så sjuk deprimerad just nu att jag bara har lust att gräva ner mig en stund tills jag mår bättre & sedan komma tillbaka till " verkligheten " igen. Och grejen är den att det blir ju inte bättre när man suttit hemma istortsätt hela helgen för att jag är SJUK. Jag orkar inte mer, ge mig fucking jävla medicin & låt mig bli frisk någon gång! Det är inte meningen att man ska vara sjuk i snart en månad & känna sig hängig i kroppen, det är fan inte okej! ( ursäkta språket ) . Och så ställer man sig framför spegeln och kollar på sin kropp & upptäcker hur jävla missnöjd man är med den, helt sjukt. Varför blir man alltid motiverad till att träna , gå ner i vikt & göra allt för att bli smal & få en underbar kropp när man ärsjuk ? jo bara för att man vet att man måste sitta hemma på sitt feta arsel och inte kan göra något... så typiskt! Så fort jag blir frisk HELT FRISK  ska jag fan ligga i.
- jag har nyss upptäck hur missnöjd jag är med mig själv och min kropp, det är sjukt  och jag vet det!


/ jag ska spara varenda krona jag har för att kunna uppnå mitt mål.

så typiskt oss.

publicerat i Allmänt;
Igår så satt jag & Emma  & snackade om att vi kanske skulle ta & köpa en varsin bil. Istället för att alltid behöva låna våra föräldrars ! =P

Bea ; Jag vill ha en manuell bil ( för mamma & pappa har redan en automat , och jag tycker de är lite tråkigt ) .
Emma; Det vill jag med ha .
Bea ; eeh ? Men emma det är ju de du har !
Emma ; Ja just det ! Ja menar jag vill ha en med automat.
Bea ; aa jag har bestämt mig för en manuell.
Emma ; varför då ?
Bea ; för annars får man ju aldrig röra spaken.

Och sedan upptäckte vi hur jävla dumt de lät så vi båda brast i skratt . =P De kanske inte låter så roligt men de va riktigt kul. Och det är ju inte första gången vi kommer med så jäkla dumma kommentarer. Är det vi som är dum & dummare eller ? =P Det är de vi brukar bli kallade iaf.

<3

publicerat i Allmänt;
Jag älskar dig mest av allt, du är det enda jag har & den enda som jag kan lita på.
När jag har dig vid min sida är jag lycklig, världens lyckligaste! När jag har dig vid min sida doftar det kärlek.
Du är den enda person som kan ge mig den kärlek jag behöver, du är den enda personen som får mig att må bra när allt känns hopplöst. Du är den enda personen som får mig att känna att jag värd något i det här livet. Det går inte att beskriva med ord min kärlek till dig. Men jag vet bara att utan dig skulle jag inte finnas i livet. Tack för att du får mig att leva när jag inte vill det.



lite uppdatering!

publicerat i Allmänt;

Muntliga provet gick bra, jag pratade i 7 f*ckling minuter!! dra mig baklänges, haha man skulle ju bara prata i 5 ! men esch, bättre för mycket än för lite ! ;)
Imorgon blir jag hemma ifrån skolan, känner mig usel. Ska ringa & boka tid hos doktorn imorgon så jag kan få komma dit & ta lite prover så de får kolla upp vad det är för fel på mig. Det är inte okej att va " sjuk " varannan vecka i över 2 månader nu ? orkar inte ..

Sitter hemma i lägenheten och har det mysigt , käkar chips med dipp ( OBS, de får man göra när man mår dåligt ! ) men det är inte okej annars, inte för mig iaf ! =P

Ska snart slängas i säng & de bästa är att jag har alldeles rent tvättade & nya sängkläder, ååh jag älskar det! Jag hoppas & ber till gud att jag får sova ordentligt inatt, I really need that ...

puss&kram , skumbanan!



Sjukling?

publicerat i Allmänt;
Önska mig lycka till idag är det nationella proven i svenska för mig MUNTLIGT. Min största skräck att stå framför alla människor och prata i 5 minuter ,de kommer kännas som en evighet. Jag kan prata som fan annars & är inte alls blyg när jag träffar nya människor utan folk måste typ säga till mig  " Bea nu får du va tyst " för att jag alltid pratar så mycket ! =P men det är ju det att jag hatar när de bestämmer vad jag ska prata om då är min fantasi på 0.

Känner mig tjock i halsen, snuvig & skit seg i kroppen undra om de kan va pollen ? Hum , jag är typ dålig varannan vecka kanske dags att gå till en doktor & fråga va fan det är för fel på mig.
Efter skolan så är det bestämt att jag & Emma ska träffas & gå & träna men får väl se hur min kropp mår efter en dag i skolan. 

Jag hoppas ni får en trevlig torsdag!

onsdag'

publicerat i Allmänt;
ändrade planer idag , men imorgon kör vi ! =D



/It's time to let you go.

aamengodnattdå!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag uträttat (?) mina ärenden. Haha! Har också pluggat inför min delegeringsprov imorgon, yeah jag hoppas verkligen att det kommer gå fina fisken. Nu tänker jag låta en viss person få smörja in min rygg ( tatueringen ) sendan blir det tv & mys. Sen bär det av till sängen imorgon ska jag upp kl 9 . Och efter skolan & hela den prossesen ska jag träffa Emma & ta oss en sväng på gymmet ! ;) jag behöver verkligen det. Ge mig den kroppen jag vill ha GUD!

Hoppas ni haft en bra tisdag.
/ life goes on.



kväll'

publicerat i Allmänt;
jag och wiggo har precis målat våra naglar ! =P. såklart började jag måla min & då sa wiggo " ja osså mamma " . så han fick lite han också. Har pluggat & skrivit ut några papper för imorgon, ska till skolan tidigare imorgon för att jag ska hinna prata med några lärare. Och imorgon är det även deligerinsprovet på jobbet som jag tänkte sätta mig & repetera idag. Men snart blir det hamburgare & sedan bär de av mot Emma för att lämna en telefon & laddare så hon kan kontaka mig, höhö... hon har nämligen tappat bort sin mobil och får därför låna min systers gamla, för jag känner mig sjukt handikappad när jag inte får tag på den kvinnan & kan skvallra allt för henne ;) men men, vi får se hur dagen slutar. Jag vet en som vill sova med mig inatt iaf , hahahaha!

.....

publicerat i Allmänt;
As life goes on I'm starting to learn more and more about responsibility
I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out and apologize for things I have done
And things that have not occurred yet
And the things they don't want to take responsibility for

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Igår så var jag uppe till kl 12 och pluggade , blev i stortsätt klart med allt. Blev iaf klar med svenska muntliga + PM grejen om jag nu har gjort rätt , det måste jag fråga lärarn idag.
Ska snart iväg till skolan och göra prov som jag har idag & sen hem för att plugga på nästan prov som jag har imorgon. Och imorgon så ska jag träffa min lilla älskling emma också ! =) hihi , har inte träffat knasbollen på ett tag nu! Wiggo ska iväg till sin pappa imorgon & sova där, om jag har fattat rätt ?

Jaja, vi får väl se hur den här dagen slutar, det vet man aldrig ! ;)






/ när man ligger på botten , vem finns då där ?

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Dagen började med att jag var i skolan till kl 11 då vi slutade mycket tidigare, mycket skönt ! =)
Sen så gick jag hem direkt , packade ihop lite saker ifrån lägenheten och drog ut till mamma & pappa , satt mig & plugga klart min religion och sen somnade jag som en liten prinsessa i soffan tills mamma & wiggo kom & väckte mig runt kl 16. Nu sitter jag här & har tusen tankar i mitt huvud, ska strax rulla hemåt in till stan igen för att fortsätta plugga har liksom 4 prov den här veckan det känns verkligen inte OKEJ!
Men men, ja vad ska man säga? Lär inte ha så mycket till liv dom här veckorna innan studenten!

 

 

helgen är över.

publicerat i Allmänt;

Och nu börjar en ny vecka med 5 stycken prov för min del. Roligt va? Nej jag kommer vara död efter den här veckan ska också jobba hela helgen. Det kommer bli finemang! =D

Måste säga tack till Bästa vän som jag i stortsätt har vart med hela helgen. Tack för en undebar helg gumman! <3
Och så måst jag även säga Grattis till min pappa som fyller år idag som vi har firat ! =D <3
Min lilla älskling har kommit hem också från sin pappa men han ska dit på onsdag & sova där tills på torsdag då jag hade tänkt att ta en " pause " från pluggandet & träffa min kära vän Emma.  men men , nu har jag inte så mycket mer att säga. Jag hoppas ni alla har haft en trevlig helg !

 

/ trött på skiten nu!