Valborg!

publicerat i

Ikväll firar min familj Valborg med bästa vän , Elise , Jonathan och Micke ska bli riktigt mysigt ! Grillning och åka iväg för att kolla på brasa =) så ser vår kväll ut.


Helgen i ära!

publicerat i

I fredags var det familj dag. Grill och mys! Och i lördags blev det lite ändrade planer var på Gröndal på dagen med M & W kolla på bilar , på kvällen åkte jag M och hans kompis till Stockholm på bilträff. Trevligt med förbannat kallt, kom hem vid 2 inatt och vakna 9 imorse känns lite förjävligt med tanke på att barnet är hos sin mormor och att man hade kunnat sova ut. Men men!
Idag är det söndag inget planerat ska åka O hämta min skrutt senare. =) härlig helg!

3/3

publicerat i

Då var det äntligen dags för sista natten som jag längtat. Har sovit 3-4 timmar imorse så jag hoppas det går fort , kunde verkligen inte sova idag =/ Men så kan det vara. Blev överraskad av min man med nya ute möbler till balkongen och gissa om det blev fint. Massor av tack! <3 och dagen min blev så mycket bättre trots min minimala sömn.

Ska snart packa mig iväg till jobbet men har hamnat i en otrolig matkoma då vi har grillat nu på kvällen , jag , M och hans kompis. Riktigt gott & mysigt för den delen. Nej dags att göra sig iordning.


Natt 2/3

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet väntar redan på att få sluta. 8 timmar kvar och jag är redan trött. Förstår inte?!  Har tappat jobb motivationen totalt, trött som fan nu för tiden och sover som en kratta. JAG VILL HA SEMESTER!
Vaknade kl 14 idag , gick upp duscha och sen åkte jag & M iväg och letade efter utemöbler till balkongen och vi hittade det vi skulle ha så det blir great! Sen fick vi unna oss lite kebab innan det var dags för mig att åka till jobbet. Nu är det bara en natt kvar sen är jag ledig 7 nätter ska bli så jäkla skönt! Helgen är planerad och kommer bli så great , längtar redan!
På fredag ska jag vara med min lilla familj och på lördag är jag och M bjudna hem till Bästavän , Elise och Jonathan på kvällen för grillning, dricka och spel. =)
 
jajamen så ser livet ut just nu!  heeeeeeeeeejpa

Natt1/3

publicerat i

Dags att jobba natt 1/3 , hoppas det går fort. Annars är allt okej & inget speciellt har hänt. Som vanligt!
Var till Leos Lekland igår med W & M. I söndags var vi ute och åkte bil i Kjula med M . thom & hans tjej . helgen har rullat på bra & fort som alltid när man är ledig!

Kväll'

publicerat i

Haft tacokväll med min man. Under dagen har jag vart med min bästa vän och ätit lunch på Tuna park O även kollat runt. Mysigt! Tack för idag min fina vän & elise även jonte & M som kom senare.

Nu är det soffan som gäller och en helvetes matkoma , lilleman är hos sin pappa den här helgen.


Fredag!

publicerat i

Natt 2/2 och jag hoppas den går fort.
Är redan trött då jag sov dåligt under dagen men ögonen får hålla sig öppna tills kl 7 imorgon bitti sen är jag ledig.
Inte mycket som har hänt de senaste dagarna lugnt och skönt. Ledig i helgen och W ska till sin pappa , blir nog lugnt O ladda alla batterier man har.

God dag!

publicerat i

Igår var det fullt ös. Var hos mormor och färgade hennes hår efter det åkte vi hem och åt. Sedan drog vi oss ut till Gröndal och kollade på när M kompis körde bil, mycket trevligt! Dagen gick fort trots tidig morgon.

Idag har vi lämnat in min bil som fått sommar däck på , vart en sväng på tippen och kastat saker även handlat & lagat mat så nu är det matkoma. Ska snart lägga mig O sova en stund för att orka med nattens jobb.

God morgon världen!

publicerat i

Min son tyckte det var dags att kliva upp 7:15 , de tyckte inte jag. Men här ligger vi i varsin soffa nere i vardagsrummet och kollar på Barnkanalen. M ligger kvar i sängen och sover , såg riktigt skönt ut.
Men men... Känner på mig att det kommer bli en lång dag och jag hoppas vädret blir bättre än såhär grått & trist.


BVC

publicerat i

Det gick bra på BVC & wiggo växer som han ska :) fick även spruta som han var super duktig med , inte ett ord! Blev även intervjuade av Eskilstuna kuriren om barn med sprut rädsla & så tog de en bild på wiggo så imorgon kan ni se det i tidningen :P haha! Helt utan förvarning!
Kvällen är här & snart är det dags för lille man att hoppa i säng även för oss stora , vart en seg dag och alla är vi trötta. Imorgon väntas däck byte & en sväng hem till mormor som det ser ut just nu.


God morgon måndag!

publicerat i

Då var vi vakna och dags att gå upp för att äta frukost. Mår iaf bättre och det känns skönt =) om jag / magen tillåter idag så är det dags för BVC kl 14;15 med W , sen vette fan vädret är inte så himla lockande just nu. Regn & rusk!

Magsjuk helg!

publicerat i

Min jobb helg blev inte alls som jag ville. I torsdags natt spydde jag som en räv och hållt på hela helgen, mindre mysigt! Så hemma har jag vart och tänker vara tills jag fan mår prima skinka! Idag känns det dock bättre.

Ja lite film och lugnt idag också...


BAM!

publicerat i

Jag gjorde det idag trots halsont! Trött på att degaaaaaa

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Wiggo tyckte det var dags att gå upp 7:30 , det tyckte in hans mor. Jag är trött som tusan och har inte lust med någonting idag, vädret är inte heller något att lita på. Ena stunden kommer det ner snöflingor andra sekunden kommer solen fram? Ge mig sommar nu och mer valmöjligheter NU TACK! 
 
Vi får väl se vad vi hittar på idag helt enkelt.... TJOFÖLJT! 

Brandutbildning

publicerat i

Gick upp kl 7 imorse och det var rena mardrömmen för mig, inte gått upp så tidigt på evigheter. Men men .. Vart på brandutbildning från 9 -11:30 kom precis hem och ska nu mysa med min son. Sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Kväll!

publicerat i

Nu är det mys med familjen som gäller. Vart på Tuna park O tog en kaffe med Rebecka & Elise , snacka skit :)


Måndag

publicerat i

Vi vaknade runt kl 9 eller w väckte mig då rättare sagt. Vi har fixat och donat här hemma , ska om ca en timme träffa bästa vän och Elise på lite kaffe och skitsnack. Börjar även känna av att en förkylning är på väg :/ inte okej..

Helgen!

publicerat i

Min helg Har spenderats med min kära pojkvän. I fredags var det fredagsmys , hemma kväll & film. Igår var vi ute hos mina föräldrar , grilla & hade det trevligt sov även kvar. Åkte hem vid 11 tog oss en promenad innan det hemska vädret kom fram, snöstorm i april?! FY! Lagade mat och hamnade i matkoma i soffan. Nu väntar vi på att lilla älskling W ska komma hem och så blir det en liten familjekväll här hemma. Mina fina killar <3


kväll'

publicerat i Allmänt;
Och jag saknar min lilla prins så in i bombens! På söndag kommer han äntligen hem igen. 
Idag är det mys kväll med min stora man som gäller! 
 
Goooooodiiieee day!
 

Fredag!

publicerat i

Äntligen fredag!
Idag har jag umgåtts med bästa vän och Elise en stund , mycket mysigt! Och idag blir det en lugn fredag kväll. Tack för det!

Pw

publicerat i Allmänt;
Har precis vart på en pw med min syster i det fina vädret. Väldigt skönt! =) 
Nu sitter jag och väntar på att min man ska komma hem så vi kan laga mat och mysa tills det är dags för mig att åka till jobbet. 
 

Onsdag

publicerat i

Har precis vaknat, hade väldigt svårt att komma upp ur sängen idag den var lite extra bekväm på något sätt. Har iaf nu lyckats med att hamna i soffan. Min mamma är på väg och ska hämta hem min skrutt unge och sen ska han iväg till sin farmor idag. Och jag har en natt till att jobba sen ledig tills nästa helg. Inte illa!

Efter att w har åkt tänkte jag nog slänga mig iväg O sola , tänkte även försöka hinna med en promenad. Får väl se hur mycket man hinner med. Vädret är iaf helt underbart och det tackar jag för.


Underbar dag!

publicerat i

Haft en riktig mysdag med bästa vän, Elise , Jonathan och wiggo. Var på stan och strosa runt , åt mat och pratade. Har blivit ändrade planer så ska jobba inatt och imorgon ledig torsdag natt. Då blir det lång ledigt :D inte illa.

Tisdag - bästavän dag!

publicerat i Allmänt;
Idag ska jag äntligen få träffa mina favorit tjejer, Rebecka och Elise. Dom är faktiskt på väg nu så vi ska dra oss en runda ner på stan i det fina vädret. Hoppas ni får en bra dag!
 

Måndag

publicerat i Allmänt;
Och äntligen är min jobb helg över. Idag har jag träffat S en sväng , mycket trevligt även om det inte var så långvarigt. Ska snart fixa till mig lite grann och åka hem till mor och far och hämta hem min lilla kille som vart där under helgen då jag jobbat. Får väl god mat och så tänkte jag ta mig en promenad i det fina vädret. Imorgon ska jag träffa min bästa vän och Elise, äntligen! Saknar dom.