Tisdag

publicerat i Allmänt;
sitter fortfarande på mammas & pappas jobb har liksom inget annat för mig tobbe slutar ju inte förän kl 5 & som sagt så har vi ju inte fått vårat bredband att vi skulle än så kan ju inte använda datorn där heller men på fredag tror jag tobbe sa få det så jag hoppas på det! :) så att jag kan skriva oftare. 

andra dagen i skolan då & det känns tungt att vakna så tidigt varje morgon är ju van att gå upp 10-11 på dagen & nu går man upp halv 7 för att hinna eftersom jag byter om ett par gånger innan jag är klar också, men jag ska inte klaga! jag får nöja mig med de kläder jag kan använda det är ju trotts allt bara snart 1½ månad kvar det går ju så snabbt & det är väl tur det eftersom man längtar som tusan! tillbaka till skolsnacket igen då , många som går på rinman som man känner & JÄTTE MÅNGA som man aldrig har sett förut jag pratar då om alla nya ettor. men men , jag hoppas att de kommer gå bra & vi OP2or ska ju ha inspark för ettorna&treorna (?) om jag fattat rätt på onsdag nästa vecka. och jag måste bara säga GUD vad vissa verkligen glor på en jag blir så jävla irriterad (förlåt) men de är verkligen det , har dom aldrig sett en tjej som är gravid förut ? nepps tydligen inte! jag menar inte de nya ettorna eller pekar ut någon speciell peron sådär men jag ser ..
på torsdag så ska jag & tobbe på föräldrar kurs som vi blev erbjudna till (alla blir det) & det håller på 4 gånger & det ska bli riktigt kul faktiskt. & på fredag så fyller mig syster 20år så jag måste ju hinna köpa något till henne också :/ herregud vad mycket det är nu den här månaden .
22/8 älskling fyller 19år
23/8 föräldrar kurs

24/8 syster fyller 20år
27/8 kusin fyller 6 år
4/9 faderskapsintyg ( om att tobbe är pappa till barnet)
5/9 barnmorskan

där har ni min augusti & lite av september sysslorna . fullt upp hela tiden! fast födelsedagar & barnmorskan är ju alltid roligt! :)
 just det skrev tidigare i min blogg att jag skulle köpa ett tryck med " mitt hjärta slår för mormor"  på tradera men jag glömde totalt bort det så auktionen gick ut så jag gick in på tradera & leta upp en ny så nu blev det " världens bästa mormor" & jag tycker det blev lika bra!:) nej. ska sluta skriva nu !  ha det så bra  .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av a.:

men det får man väl räkna med att folk gör.. du är ju trots allt inte så gammal!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Lycka till med bebis och så.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Din blogg har blivit min absolut nya favoritblogg! Längtar varje dag efter nya inlägg, alltid lika kul att läsa :) Fortsätt med det du gör :)!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

a : det är ingen ålder på att bli mamma ? och ni andra tack så mycket!:)

5:e kommentar, skriven , av kamilla:

Nej, mamma är ingen ålder men du är otroligt ung. Vill du inte leva livet innan du får barn? Man ångrar sig inte när den underbara kommer ut men du har INTE "lekt" av dig å kommer få rubbningar. Min bror fick barn vid 21års ålder å han är nu 27år å ÅNGRAR INTE sina barn men tycker det var VÄLDIGT tidigt å att han inte hann vara ung och göra saker. Å vet du verkligen hur man tar hand om ett barn?! Ett barn får aldrig ta handen av föräldrarna utan DU ska bestämma allt. Ujuj, du är alldeles för ung för detta..

Kommentera inlägget här :