Bärsele

publicerat i Allmänt;
Jag fick en kommentar om att färgen på våran vagn är hemsk  & att man alltid måste tänka på att matcha?Men vad är det man ska matcha egentligen? Hm, aja huvudsaken är ju att vi tycker den är skitsnygg & jag tror nog flera tycker det också eftersom jag nästan bara ser den färgen på vagnen när jag går på stan :)  Kolla inlägget nedan om ni inte sett vagnen.

Då så har man tryckt i sig en massa mat & satt ut bärselen på blocket också för 800 :- & nypriset på den är 1100 eller 1200:- kommer inte riktigt ihåg men som sagt priset diskuteras. Men den är så pass fräsch så jag hoppas man kan få den för de priset vi lagt ut den för , bärselen är använd högst 2 gånger lite synd faktiskt men jag har nästan glömt bort att jag haft den & så har jag väl inte riktigt haft någon användning till den det är ju olika från person till person. Såhär ser den iallafall ut .. Så om du själv behöver den eller om du vet att någon letar efter en så säg till. Kontakta ; [email protected]

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jonna:

åh, jag skulle vilja köpa den.. våran är lite läskig färg på, haha :) fast det är ju onödigt tycker Magnus när vi har en, men ändå..

2:a kommentar, skriven , av karolina:

fin vagnen var, wiggo ser ut som han trivs iaf :D

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

jag tycker också att det är skit ful färg, men smaken är ju som baken, delad:)

4:e kommentar, skriven , av en som beundrar:

jag tycker att det var fin färg på vagnen!

5:e kommentar, skriven , av Bea:

Tack :)

Kommentera inlägget här :