En liten fråga

publicerat i Allmänt;
varrför sitter man uppe till kl 2-3 på nätterna & kollar på film när man vet att man har en liten bebis & att jag kanske vill ha hjälp om nätterna att tex byta blöja ? jag blir verkligen irriterad på att T gör det för när jag ber om hjälp får man ingen kontakt med honom alls & då skiter jag i honom & gör allt själv istället , självklart är det alltid kul & vara med Wiggo dag som natt men ibland kanske man skulle uppskatta att få lite hjälp.
det är väl självklart att man är trött om dagarna det är väl alla som har barn som kanske inte sover hela nätterna & då är de väl klart att jag inte orkar åka hit & dit & kanske inte är på mitt bästa humör dagen efter men då får man skit för det istället ... nu sitter jag uppe kl 06.15 & är verkligen irriterad så jag inte kan somna om. men ska försöka nu ..

GOD NATT IGEN ;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:

hmm,jobbigt...kanske. =) du får skicka en hink med vatten på han...då hjälper han nog till. ;P ha en mysig tredje advent!=)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

zzzzzoooooooooommmmmmmbbbbbiiiiiiieeeeeee

3:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Det låter ju fel. Man är ju två om ett barn om man bor tillsammans. Självklart ska han gå upp på nätterna lika väl som du. Jag hade blivit fly förbannad. Bra att du klarar dig själv, du verkar toppen med lilla Wiggo. Kramar till dig!

4:e kommentar, skriven , av Stina:

Usch det lät inte bra det där... Hmmm inte skoj sånt där, hans bebis me jue....
Hoppas du haft en trevlig helg!

5:e kommentar, skriven , av bella:

håller med dig totalt, så himla jobbigt på nätterna utan hjälp! bara ringa eller skriva om du har tråkigt, är vaken för det mesta nu när Max har ont i magen "/

Kommentera inlägget här :