Färgat

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag färgat löshåret eller lagt i färg i det så vi får se hur det blir. Just nu sitter jag & funderar på vad jag vill ha för mat ikväll & klockan är redan halv 8 så jag funderar på någon god mat som går snabbt. Hmm  .. eller så tar jag bara lite mackor med julskinka på.. Hm vi får väl helt enkelt se.

Jag kommer tillbaka sen med resultatet på hur löshåret blev.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lovisan:

Hej hej
Jag länkade till ett av dina inlägg i min blogg, hoppas du inte har något imot de, isåfall tar jag bort de:) läs mitt inläögg om nyårsklänningar/klänningar vetja! sjukt snygga.

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

ååh, va gott med julbröd och rödbetssallad och julskinka eller köttbullar på :D

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Lovisan; - vad menar du med länkade till ? jag fattar inget utav de här med blogg haha jag vet hur man skriver inlägg inget annat..
Aa, jag såg det mycket snyggt :)

4:e kommentar, skriven , av Lovisan:

Hihi, länkade: jag gick in i det inlägg du skrivit om den snygga kläningen, sen kopierade jag adressen och la in i ett inlägg jag skrev i min blogg som du kanske läst? :) så jag länkade ditt inlägg hihi :D! (ditt? om det var du som skrev det "anonyma" eller det kanske var någon annan? haha nu har jag iaf förklarat, föressten, så gör min pojkvän sjukt snygga headers så säg till om du vill ha lite hjälp!

naattitann,

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Okej, nu fattar jag ;D haha! ja, jag skulle gärna vilja ha lite hjälp är så dåligt på den där. men skriv till min hotmail. [email protected] . tack :)

Kommentera inlägget här :