kväll

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag vart på växtriket med min mamma & köpt lite julblommor som jag ska ha i vardagsrummet. Nu så har vi allafall fått bort allt skit så vi kommer in genom dörren & så är det rätt städat iallafall :P Jag har också rensat alla Wiggos kläder tagit bort 50 kläderna & tagit fram dom större storlekarna från 56/62 han börjar ju bli riktigt stor nu killen ;D hehe!
Nu sitter jag hemma hos Tobbes föräldrar fast det är ingen hemma här & ska inte heller vara de på en vecka för dom är i Egypten så vi är själva ska väl äta mat & bara ta det lugnt. Imorgon så säger Tobbe att han ska julhandla de sista julklapparna & jag känner att jag kanske också borde göra det men jag vet inte om jag har någon större lust till det. Ska iallafall köpa några julstjärnor som jag ska ha i fönsterna sån där som står på en vanlig "lampfot" har letat & letat men de fanns bara i röd & jag vill ha vita tror jag. aja , jag får väl grubbla på det där lite mera.

Fick en kommentar på förra inlägget & personen skrev ;
Varför är du aldrig glad? Ser alltid så grinig ut. O ja vi fattar att wiggo är med överallt. det är väl ganska självklart eller? VÄX UPP BRUDEN!

För det första så när har han/hon sett mig grinig ? Och för de andra är jag alltid glad eller kanske inte alltid men för de mesta & jag är nog inte "gring" bland folk utan då kan jag nog mest muttra för mig själv hemma. Och för de tredje varför ska jag växa upp ? vad är det jag gjort fel ? för att jag skriver att Wiggo är med överallt ? Hmm, de är väl lika bra att man skriver det för de är ju vissa som inte förstår de har jag märkt. Och så tycker jag att DU ska växa upp själv du skriver ju inte ens ut ditt namn.



Shit vad trött jag är på såna där jäkla onödiga & dumma kommentarer . vadå väx upp & vadå grinig ?
åh, folk slutar aldrig förvåna mig med deras "påhittade" kommentarer.  

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Dom vill bara ha något att klaga på. Strunta i dom :) jag tycker inte att du ser gringig ut och hade du sett grinig ut hade man försått, du har ju en liten bebis som tar all din tid :P jag vet själv hur det är :P jag är ju van att gå upp vid 12 när jag är ledig nu måste jag vakna halv åtta ungefär varje dag :P haha

2:a kommentar, skriven , av en som beundrar:

att folk bara orkar hålla på!!! jag tycker allafall att du verkar vara hur underbar som hällst! hoppas att du inte lyssnar på allt skit som vissa säger till dej. och du, jag tycker att Wiggo bara blir sötare och sötare för varje kort jag ser på honom =) sköt om dej Bea =)

3:e kommentar, skriven , av amanda:

dom där lamporna/julstjärnan finns på clas ohlson :)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

elak kommentar! Men du ser rätt sur ut på bilderna:) jag har nog aldrig sett en glad bild på varken dig eller T ni lägger bara in bilder där ni ser sura ut, kanske så hon menar?:) men förstår inte de med väx upp, det var bara en onödig mening, men måste kommentera det om att man ska växa upp för att man inte skriver namn, det kvittar om man inte har namn, alla kan skriva ett fejknamn utan blogg det gör ingen skillnad, vissa kanske inte har blogg varför ska man då skriva namn du vet ju ändå inte en annning om vem det är och ingen annan? har man ingen blogg behöver man inte skriva namn anser jag, bara onödigt.

5:e kommentar, skriven , av en trogen läsare:

jag tror att dom dom säger att du ser sur ut är avundsjuka. du verkar ha en bra pojkvän och världens sötaste son, vilket säkert många blir avis på. så stå på dig, du ska vara stolt över att du vågade föda barn så tidigt! det om nåt annat visar att du redan har växt upp.

6:e kommentar, skriven , av bea:

anonym ; - grejen är ju att vi har inga bilder på oss så vi lägger ut de vi har eftersom folk säger att dom vill se & då får man bara skit för det istället. Så jag ska nog sluta lägga ut bilder överhuvudtaget på oss.

7:e kommentar, skriven , av Från tidigare:

Du har inte ett enda kort på dig där du ler eller ser det minsta glad ut! jag harträffad dig fler gånger på stan osv, och ALDRIG att du har visat ett leende! Kan de bero på det? O ja. Jag tycker du är omogen! Det har
ingenting med att du har fått barn tidigt eller så, men just sättet.. Du har kvar att lära... ALOT!
O hur klarar ni er? Du o t? lever ni på mamma o pappa? i o med att han pluggar o du är hemma?

8:e kommentar, skriven , av bloggläsare.:

ignorera såna kommentarer så slutar nog hon/han kommentera sen :)

9:e kommentar, skriven , av läsare.:

håller med "bloggläsare", skit i henne/honom.

Kommentera inlägget här :