Nyfikna..

publicerat i Allmänt;

Jag antar att ni är lite nyfikna på våran nya vagn så jag tänkte lägga ut lite bilder på den här på bloggen. :)
Men först så ska jag berätta vad jag har gjort under tiden , jag har nämligen åkt ut till mamma & pappa så nu sitter jag här & så har jag vart inne i lägenheten för jag glömde lite saker så jag fick övningsköra med pappa in , skit bra så jag lär mig. För efter nyår så ska jag ju skriva in mig på bilskolan så jag får mitt jäkla körkort någon gång , jag behöver det verkligen.

Snart så ska jag packa in Wiggos kläder som jag sålt på tradera så jag kan skicka iväg det snart & så ska jag sätta ut våran Baby Björn active bärsele på blocket också för 600 : - Så om det är någon som är intresserad av den så får ni gärna säga till , den är grå skit snygg . Men jag känner att jag kommer inte orka bära runt så på Wiggo längre han väger ju 6 kilo så jag kommer verkligen inte palla det.
Men här är lite bilder på vagnen & så prova Wiggo den också & jag tror verkligen att han gillar den :)

     

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Olivia:

Så himla söt wiggo är:) Måste dock erkänna att vagnen inte var en höjadre den blåa babyblåförgen var hemsk, skulle köpt en svart vagn så man kan mixtra lite med åkpåsar ock snygga mönster, du måste du alltid tänka på att matcha, plus att den kommer bli skitig, haha förlåt! Förstår bara inte folk som köper vagnar som är helt babyrosa och babyblå de är hemska! Du verkar vara ett ski bra päron! Så ta inte illa upp, utan bara att smaken var ju hemsk! men alla är vi olika.

2:a kommentar, skriven , av jonna:

Ja men det är ju sån vi har fast kombivagn? :D Dom är iallafall skiiiitsnygga och jag älskar den där färgen! Man kan ju kombinera mycket med blått, vi har brun filt i Luddes vagn och blått & brunt är ju skitfint! Det var ett superbra köp tycker jag! Ludde också! ;)

3:e kommentar, skriven , av Bea:

Olivia: - Okej, jag tror nog du är den enda som tycker dom är hemska för det enda jag ser på stan är babyblå vagnar eller något sådant. Vad är det man ska matcha med ? Skötväska ? Vi har en svart skötväska till vagnen & jag tycker det ser väldigt stilrent ut & självklart blir den smutig men de kan väl lika bra en svartvagn också bli. men som sagt alla är vi olika.

4:e kommentar, skriven , av Olivia:

klart alla är olika:) men ni bor väl i en rätt liten stad med? Jag bor i malmö och här syns typ inga sådana på stan, kanske beror på det också. De är lite mer modevagnar här, men sådant är verkligen jätte olika, gillar man babyrosa och babyblått ska man givetvis ha det, det påverkar ju inte precis föräldrarskapet det är bara en smakgrej som sagt!

5:e kommentar, skriven , av bea:

precis.

6:e kommentar, skriven , av sofia:

haha men shit olivia, orka med modevagnar o skit, det är saker till ett barn, då kvittar det nog om det är mode eller ej, bara man tycker det är fint så kan man självklart ha en sån:) Jag tycker den var jätte fin och hoppas ni tycker om den även fast hon olivia sa att den var hemsk!

7:e kommentar, skriven , av Sara:

jag tyckte att vagnen var skit snygg :D

kram!

SaraWikstrom.blogg.se

8:e kommentar, skriven , av sesse:

Tycker det är skit sött med en ljusblå vagn när man har en kille : ) Själv har jag en svart grå vagn med tanke på att jag gillar mer mörka färger och gillar inte att folk stirrar på mig, har lite skräck för sånt :P

9:e kommentar, skriven , av nina:

en sån har jag med :) fast vår är brun eftersom vi inte visste kön :) skitsnygga är dom!

10:e kommentar, skriven , av Bea:

Tack för alla kommentarer jag tycker också att vagnen är skitsnygg & Wiggo trivs skitbra :)

11:e kommentar, skriven , av Anonym:

Mode ? är du dum eller malmö tönt (Olivia) Det är ju denna som är på modet kolla runt lite pucko

12:e kommentar, skriven , av Rebeccas:

jätte härlig babyblå färg! :D

13:e kommentar, skriven , av Anonym:

haha måste säga att hon olivia tar priset hahaha mode vagnar o matcha hit o dit ! oh herregud

14:e kommentar, skriven , av Bea:

Ja det kan jag nästan hålla med om , man behöver inte ha någon "mode" vagn om man nu kallar det så.

15:e kommentar, skriven , av bella:

nästan likadan hihi iaf samma färg :P men det va ju ni som köpte sista den där vagnen haha! men vi matchar ju iaf om vi skulle ta oss ut på en runda ;D

Kommentera inlägget här :