älskade du!

publicerat i Allmänt;



image62
  

27 + 1 dag är du just idag och det är inte så lång tid kvar till du kommer till oss lilla pyret och jag har verkligen mina nerver på utsidan. Jag är så  himlans nervös fast det endå är 12-13 veckor kvar men jag tycker tiden har gått så snabbt och dom här veckorna som är kvar kommer bara att rinna iväg, vi längtar efter sig så mycket.
Jag har mått väldigt bra under den här tiden men jag vet inte riktigt om min omgivning kan säga detsamma , jag har ju som sagt mina små humörsvägningar och kan nog vara en riktig ragata,haha! Men det är väl det som tillhör antar jag och illamåendet hade jag bara i början och det tackar jag för.
Och under den här tiden så tycker jag verkligen att man fått reda på vem/vilka som är sina riktiga vänner och vilka som man bara trott vart sina riktiga vänner och jag tycker det är riktigt synd att man måste vara gravid för att få veta det (?) Jag har mått så dåligt över att vissa vart så falska mot mig och nu är jag glad över att vet vilka som verkligen bryr sig om en och vill vara ens vän , det betyder mycket. Man tycker nästan att man lagt ner onödigt mycket tid och energi på vissa och jag är glad att dom inte längre finns i mitt liv , om man får säga så ?

Vi längtar och vi älskar dig lilla pyret.

Har nyss kommit hem igen vart inne istan och hämtat älsk från lägenheten han har ju sålt sin bil idag så nu kommer vi inte att komma så långt för jag tror inte att vi har något på g ringt ännu. Men under tiden så får vi nog låna nån bil utav mamma och pappa. Men nu ska jag gå och äta spagetti och köttfärssås.

kramar / bea (v)

Kommentera inlägget här :