Lilla bebis <3

publicerat i Allmänt;

åh, shit vad jag längtar tills du kommer <3 
Om exakt 11 veckor & 4 dagar är det beräknat
att du ska titta ut , lilla bebis . <3 LÄNGTAR SJUKT MYCKET.

image82


Det blev visst ingen vingåker idag men vi åkte till babyproffsen, jysk och en tygaffär istället. Köpte lite bebis lakan och sånt till vaggan sen köpte vi tyg med söta motiv på som mamma ska sy till täcket och kudden.och sen hitta vi ett skötbord på jysk som jag tror blir alldeles perfek så ska nog beställa ett imorgon. sedan så ska vi fixa vaggan eftersom den står hemma hos tobbe så ska vi försöka flytta den till lägenheten någon gång i veckan om han får tid. jag vill fixa allt på en gång känns det som de är så roligt , men min syster blir trött på allt snack så det är bäst att inte prata om det alls när hon är i närheten.
Just nu så sitter jag och väntar på att tobbe ska komma hit han har jobbat som vanligt . och ikväll så ska vi äta lite soppa och jag ska se Tori & Dean på TV ikväll kl 10 ( tror jag att det är ) . sedan ska jag sova sova & sova . för imorgon KANSKE vi ska till vingåker bror på vad mamma säger och vad de ska göra . det är sista veckan dom har semester nu det är därför jag är så mycket hemma här så nästa vecka så är jag mer i stan och kommer förmodligen inte skriva så mycket i min blogg . 

Jag vill att tobbe ska vara ledig så vi kan åka till ikea nån dag fast jag nyss vart där men de är så rolig & gå runt där . och så vill jag fixa alla saker klart fast de är inte så mycket som behövs för de mesta är ju inhandlat redan, men man vill ju ta fram allt och göra i ordning lika bra och göra det medans man orkar röra på sig. Usch, jag måste faktiskt ta & gå ut & gå snart känner mig riktigt fet och slö USCH FY & SKÄMMS på mig ! 
 
Jag är så glad för din skull Jonna att allt gick bra och att din lilla pojke mådde finemang.Nu är det bara längtan kvar att han ska komma . =)

kramar / bea (v)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tack sötnos ! <3 ja , det är verkligen inte långt kvar ni tills din lilla ängel finns här ute ! :D <3

Kommentera inlägget här :