Tänk ...

publicerat i Allmänt;
Ja tänk att det finns så underbara människor i världen och de kommer med så söta kommentarer att man bara vill krama ihjäl dom. haha trög jag är!=P nej men blir verkligen alldeles till mig när folk säger så söta saker och jag blir så glad. För dom man trodde var sina vänner skiter fullständigt i en och så helt plötsligt så kommer de människor som man inte vet något alls om och säger världens finaste och underbaraste ord till en och de värmer verkligen. im happy =D
Och jag älskar att kolla runt och läsa andra gravidas bloggar på lunar men jag har svårt att hitta dom ibland. Det är roligt och läsa om hur de upplever allt.

Jag saknar verkligen en riktig vän som förstår mig eller vill förstå mig. Jag känner mig ensam , ensam om dagarna har ingen som ringer mig och frågar ; hur mår du gumman ? hur är allt med magen osv. INGEN .  + att tobbe jobbar om dagarna så vad gör jag ? jo jag sitter hemma och inte gör ett skit. Ne, jag önska att alla tjejer här i världen var gravida med mig så då skulle de iallafall förstå.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av josefine:

Jag tror det kan vara svårt för dina vänner att sätta sig in i hur en gravid person har det, dom ser det nog som du skulle ha det "tråkigt" bara för du har valt att ha barn framför att göra typiska ungdomsgrejer som att supa tex. Iallafall, var inte för hård mot dom, försök förkara hur det känns för dig istället!
Grattis till barnet iallafall, du kommer säkert bli en underbar mamma!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

tackar tackar :)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

jag skulle ringa dig varje dag och fråga hur du mår, om jag bara kunde! vi har det likadant, är gravida & ensamma , vi får ta och ses snart igen! <3

4:e kommentar, skriven , av Emma:

Tänkte tipsa dig om lite "gravidbloggar". Du kanske redan läser dem, vad vet jag :)
- www.annamirjamaria.blogg.se
- www.ungmamma15.blogg.se
- www.youngmom16.blogg.se
Lycka till med allt! :)

5:e kommentar, skriven , av josephine:

jag läser alltid din blogg det är så himmla spännande att veta hur det är med dig och barnet :) jag tycker att du är en väldigt stark person som står på dig och inte tar någon skit :) och du är helt klart värd en vän som bryr sig jag förstår inte varför dina gammla vänner har "lämmnat" dig bara för att du är gravid, du verkar ju vara en underbar människa :) och juste, kan du inte skriva ett inlägg om hur du regerade och vad dina föräldrar/vänner/ och andra nära personer sa när du sa att du var gravid? :) det skulle vara kul att läsa, men så klart bara om du vill. ta hand om dig och babyn :)

6:e kommentar, skriven , av sandra:

bea.. jag finns alltid här.. önskar det vore som förut, när vi sågs jämt.. allihopa. i miss you

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Tack så hemskt mycket , ni är underbara allihopa!<3

8:e kommentar, skriven , av gabbie:

Ville bara säga att jag tycker att det Du gör är starkt och att det är bra att Du står på Dig.. Kör vidare på din linje så kommer du bli en grym mamma =) Ha det bra vännen.. Ta kontakt med mig om du vill prata av dig!

Kommentera inlägget här :