Biltur ...

publicerat i Allmänt;
Jag måste bara säga att det är hur kul som helst att åka bil med min syster hon kör så jäkla dåligt , haha! Nejdå jag ska inte vara dum men alltså det är verkligen hur skoj som helst ni måste ju åka med någon gång (a)
Jag är alltid rädd att hon kör för nära kanten när man åker på vägen hem till mamma & pappa eftersom de är ganska stora diken där & så säger jag Bella du kör för nära kanten , nejdå säger hon & kollar på mig sen så kollar vi båda & då var hon jätte nära kanten ( tycker jag iallafall ) . Och alltid när hon ska parkera så ställer hon sig längst bort hon bara kan för att inte stå vid andra bilar , haha!
Nej men hon är verkligen ett proffs ring henne om ni ska ha skjuts så får ni en rolig biltur ! ;D

Har nu kollat klart på Ugly Betty & sen så har jag färgat Bellas hår eftersom hon ska ut imorgon för att hennes kompis lillasyster fyller år . Grattis Emma :)
Nu sitter jag här & tänker på vår biltur till Tuna Park & tillbaka , jag skrattar för mig själv . Herregud jag tror jag blivit knäpp! Wiggo har precis ätit också & har somnat på sin pappas bröst . Nauw , mysigt . <3

Mamma & pappa verkar iallafall ha det bra där borta i Spanien iofs vem skulle inte gilla att åka dit nu när det är så himla kallt ? Eller det beror ju på ifall man gillar värme eller ej. Mamma ringde precis till Bella & då frågade jag om dom hade löshår där borta som mamma kanske kunde köpa med sig hem till mig , haha! Nej men jag orkar inte åka enda till STHLM bara för att köpa ett jäkla löshår & jag vill verkligen ha det eftersom jag är så jäkla trött på mitt korta tråkiga hår , inte frisyrer går & göra .
Ops , blev ett ganska långt inlägg ska inte tråka ut er :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

vrf beställer du inte löshår från nätet då?

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

You are a good girl =).
Kul o läsa :) , forsätt bara :D, aldrig tråkigt!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Marie ; - jag vet inte vad jag ska ha för färg jag har kastanj som hårfärg nu & jag vet ju inte om de blir rätt färg om jag skulle beställa på internet.

4:e kommentar, skriven , av Melinda:

Tjejer är såna ;) att vi inte vill parkera mitt bland smeten, så gör jag också :P det är killarna som typ alltid ska parkera på ingången ;P

5:e kommentar, skriven , av therèse:

Min syster är likadan när hon kör bil. Jag tycker hon kör som en kratta men hon tycker att hon kör som en gud ;-P hahaha

Kommentera inlägget här :