Ikea & Hoppträning

publicerat i Allmänt;

Var ju på Ikea idag & fråga mig inte vad vi köpte för det minns jag inte men massa saker blev det & nöjd är jag :) Sen ikväll så var det hoppträning så var där & kom precis hem , isabell var jätteduktig idag också så roligt att se att hon tycker om det hon gör :)
Igår så skrev jag ett inlägg om att folk fick fråga några frågor om dom ville eller om de va något dom undra ( en halvtimme framåt )så skulle jag svara på dom & då fick jag den här kommentaren.

Asså snälla Bea, du kan inte bli sur över att folk inte frågar saker och ting. Du skriver dina inlägg vid elva tiden och vi andra går i skolan vid den tiden. Du kan inte begära att folk ska sätta sig vid datorn i skolan bara för att läsa din blogg och kommentera eller hur? Vi kan inte rå för att det blev ensamt för din del när du skaffade barn, det är inget du kan ge oss skit för. Alla kanske inte vill skaffa barn i din ålder, acceptera att vi går i skolan.

Jag förstår inte vart personen har fått ifrån att jag är sur ? Och säger att jag känner mig ensam , hur fan kan DU säga det när du inte vet nåt ? Och jag känner mig absolut inte ensam det kan jag lovar dig. Och jag begär inte att folk ska sitta & läsa min blogg , för jag bloggar bara för att jag tycker det är kul & jag skulle tycka de va lika kul även om det inte var några som läste alls. Jag skriver om det som kommer upp i huvudet & begär inte att folk ska tycka om min blogg. Och jag ger fan ingen skit om att jag skaffat barn i tidig ålder ? Vad fan har det med det hela & göra? Har jag sagt att "ni" måste skaffa barn? hmm  Jag säger bara herregud!

Vid såna där kommentarer så får jag bara känslan om att jag tycker det är så jäkla tråkigt att sitta här & skriva om de som faller mig in & så kommer folk med sånt skit snack & de verkar som h*n inte har något aning om vad h*n pratar om? nej , nu är jag inte alls på bra humör så jag lägger ner nu . God natt !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ulrika:

haha, vilken konstig typ det där måste vara.. jag läser din blogg flera ggr om dagen, visserligen går jag inte i skolan mer än 2 dagar i veckan men det spelar ju ingen roll! Din blogg är bra, är dock inte så bra på att kommentera!

Du verkar dessutom vara en toppenmamma, hoppas att allt funkar bra!

2:a kommentar, skriven , av Julia:

Du ska bara skita i dom för dom har inget med ditt liv och göra. Dom har inget här ovh göra om dom ska skriva tråkiga saker. Jag älskar din blogg och har läst den ända sen du började skriva och jag tycker du gör ett bra jobb med den och med din familj och dom som inte vill säga någonting kul behöver inte säga någonting alls. Skit i dom bara du vet vilket humör du är på och om dom vill dryga så kan du bara säga att dom ska dra!

3:e kommentar, skriven , av Ulrika Jansson:

Jag kan tala om att jag tycker du är en duktig mamma. Ta ingen skit från andra, utan du en sån man ser upp till. Jag är 21 år och ser verkligen upp till dem som blir mamma i tidig ålder. Jag läser din blogg varje dag tycker den är rolig att läsa i och så. Du är en jag ser upp till. :)Gullig Wiggo är :)

4:e kommentar, skriven , av Sanna:

Jag fullkomligen älskar din blogg och har svårt att tro att du känner dig ensam med en sambo och en underbar liten son. Jag är dock dålig på att kommentera men skriver alltid vem jag är.

5:e kommentar, skriven , av Linda:

Jag läser din blogg flera gånger varje dag, tycker det du skriver är intressant! :) Hoppas det är bra med dig och din familj :)

6:e kommentar, skriven , av hanna:

haha, vilken idiot!

7:e kommentar, skriven , av frida:

Jag läser alltid din blogg, i skolan hemma o överallt :D tycker de e jätte roligt :D och jag tyckte de va bra att man fick fråga o så (fast jag inte såg det just då) men jag tycker det var bra av dig så man kan fråga :D och man kan kolla va andra frågade o du svarade o så :) roligt :D och du e en jätte bra mamma så lyssna inte på någon som säger nåt annat för du vet att du är det :)

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

SLUTA INTE SKRIVA! :) Jag läser den varje dag, så fort jag har tid! Fortsätt bara!

9:e kommentar, skriven , av myself:

din blogg är jättebra! skit i dom som kommenterar så dumma saker :)

10:e kommentar, skriven , av Thette:

Sluta inte skriv Bea. Jag läser din blogg nästan varenda dag, så fort det finns tid iallafall. Jag har känt dig i många år och jag tycker du är stark som klarar av något så här stort. Jag själv skulle nog aldrig klara det. Sluta inte skriv, det är kul att läsa. Du är stark :)

11:e kommentar, skriven , av Melinda:

Skit i det där puckot !

12:e kommentar, skriven , av elin:

bry dig inte om folk! vissa har ju inget liv och bara är avundsjuka på andra så de måste ju klanka ner på andra! jag är avundsjuk på dig och ditt underbara liv och jag tycker det är kul att läsa din blogg! synd att vi tappa kontakten när jag slutade i klassen i tvåan..

13:e kommentar, skriven , av Anonym:

men herregud! :/

14:e kommentar, skriven , av OMG:

"du har en jääättebra blogg" osv.. vad är det som är SÅ bra med den? hon skriver bara vad hon gör om dagarna tydligen verkar de som, vem bryr sig liksom?

15:e kommentar, skriven , av j:

men läs inte hennes bliogg och skriv tråkiga kommentarer då!

16:e kommentar, skriven , av Mimmi:

Jag tycker också jättemkt om din blogg :)
Sånna där idioter som bara ska betee sig illa är inget att bry sig om alls !
Hoppas allt är bra med dig & familjen din.
Puss Åse

17:e kommentar, skriven , av Bea:

OMG : - om du tycker att jag är så tråkig & inte skriver något intressant så behöver du inte besöka min blogg mer.

18:e kommentar, skriven , av Eva:

Vad konstig filur. Men du skrev väl på kvällen? Då går vi ju inte i skolan! :) Jag ser inget problem att skaffa barn i tidig ålder så länge man klarar sig själv med pengar och är mogen för det. Mamma är ingen ålder. :)

19:e kommentar, skriven , av Caitlin:

Bea, ta inte åt dig av vad nån idiot utan liv har kommenterat, haha. Orka va anonym oxå. En blogg e ju frivillig, och man får skriva vad man vill i den. Om personen tycker din blogg e så tråkig, så behöver ju personen inte ta sig den tiden för att läsa och kommentera. Men antagligen e personen en väldigt omogen person, som inte förstår d. Ja. läser din, och tycker det är sännande att se vad lilla familjen har gjort=) Men eftersom ja känner dig, så blir d väl ännu mer spännande. Vi får ta o ses nån dag. Har ju inte träffats nåt. Ja, Wahlbom o malin snacka om d förut. Vi har ju presenter till lille Wiggo, o så saknar vi ju dig. Ta hand om dig/ Caitlin

20:e kommentar, skriven , av Bea:

Caitlin ; - ja, jag saknar er också :(
jag tänkte att vi kanske kunde ses alla 4 nån gång nästa vecka?

21:e kommentar, skriven , av Anonym:

ta inte åt dig! tycker verkligen om din blogg :D

22:e kommentar, skriven , av Anonym:

Läser din blogg, tycker det är roligt, speciellt nu när Wiggo har kommit! Hoppas att allt går bra med honom.

Kommentera inlägget här :