Besviken

publicerat i Allmänt;

nu är jag så jäkla besviken på Idol varje tjej åker ut en efter en.
idag stod det mellan evelina & amanda , evelina var bra för en gång skull brukar inte gilla henne men idag var hon bra & amanda nejtack! & nu svek svenskafolket mig riktigt rejält . varför inte låta evelina vara kvar & ut med amanda eller SAM förstår inte vad han gör kvar i tävlingen? han ser ut som en liten kyckling när han sjunger , nej usch gillar honom inte alls. Kristoffer är däremot en av mina favoriter , han & marie säger jag "jatack" till ;D
nu hoppas vi på att det blir sam eller amanda som åker ut nästa vecka.

imorgon så ska jag på stan som sagt så får se vad jag kommer hem med eller om jag kommer hem med något. men de gör jag väl säkert. nu ska jag gå & lägga mig så jag orkar upp imorgon har huvudvärk också så mår väl inte sådär värstans bra!  
kom på att jag tog bilder idag med kameran men glömde ju såklart sätta in bilderna här på bloggen när jag väl var hemma hos mamma&pappa , aja får väl bli nästa gång.

god natt

all my love

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Eva:

Jag håller med dig! Jag blev så arg när Evelina åkte ut, jag hoppades på Amanda eller Sam, vad gör han kvar? Du kan föresten kika lite på min blogg. Bummlan.blogg.se alltid roligt med fler besökande.

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

jag tycker sam är bra..men jag tycker verkligen att evelina skulle vara kvar:(

3:e kommentar, skriven , av amanda:

åhh , älska christoffer :D

4:e kommentar, skriven , av Frida:

Håller med dig om att Amanada kunde ha åkt ut. Tycker inte om henne alls. Och en sak till fint namn, Wiggo. Min söta systerson heter också så :)

5:e kommentar, skriven , av Melinda:

Sam ska ut, han är sämst -.-

6:e kommentar, skriven , av casandra:

Håller starkt med. Ut med Sam och Amanda, dom är lika dana hela tiden. Dessutom ser det ut som att Sam får epilepsi-anfall så fort han går upp på scen.

7:e kommentar, skriven , av C:

hhahahhaahha alltså alla har verkligen sin egna åsikt om Sam men din var klart bäst- en kyckling hahahhaa

Kommentera inlägget här :