Idol

publicerat i Allmänt;
dålig uppdatering , jag vet men jag hoppas att ni inte slutar läsa för det .

har precis skjutsat farmor hon skulle till stenkvista församling hon skulle sjunga & ha sig :)
nu sitter jag här & skriver några rader Wiggo ligger & sover på sin pappas mage men snart är det väl dags för mat också. sen är det idol tittande kl 20 & jag hoppas att det är bra den här gången. säger samma sak som förra veckan UT MED AMANDA. säger som aftonblandet hade skrivit . " juryn hyllar henne trots falska toner . hon har vart en favorit trots att hon sjunger falskt ibland "
visst hon har verkligen egen stil & speciell röst men jag tycker inte alls om henne . jag håller mer på Marie faktiskt, vi får väl se hur det hela går :) 

igår var det ju som sagt hoppträning & isabell var jätteduktig man ser verkligen på henne att hon älskar det hon gör. vi kom hem runt 10 wiggo åt då & sen somna vi direkt & t sa att vi lika bra kunde sova här eftersom klockan var så pass mycket + att han ville se någon film som gick på TV på den kanalen som inte vi har hemma i stan. idag har jag ju som sagt träffat sandra ,mycket trevligt har saknat den människan! hon ville ta med Wiggo hem men det sa jag att hon inte fick , haha ! ;P
imorgon är det lördag & jag ska kanske gå med mamma , mormor, bella & tobbe (?) på stan.mormor skulle köpa nya byxor sa hon. vi får väl se om man kommer hem med något. (a)  nej nu vill min älskling ha mat !


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Caitlin:

Idag var verkligen Marie GRYYYYYM!!!!!

2:a kommentar, skriven , av j:

JAAAAAA marie var helt galet bra idag, GÅSHUD! :D hoppas allt är bra med er sötnos :)

Kommentera inlägget här :