kommentarer ?

publicerat i Allmänt;

Jag tycker jag har uppdaterat väldigt ofta i min blogg idag men inte en enda kommentar har man fått ? :/ hur ska man då veta att de är folk som läser ? Någon skrev att jag skulle uppdatera oftare & nu försökte jag göra de så ofta jag kunde idag men ingen har skrivit lite tråkigt faktiskt , känns inte som de är nån idé att man försöker skriva så mycket. 

vart är alla kommentarer ? & läsaren ?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Melinda:

Det är alltid kul att få kommentarer :) Jag hatar också när jag inte heller får nåra -.- men jag har inte hunnit läst dina sista inlägg, därför blev de ingen kommentar förrens nu ;) :P

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

läser heeela tiden, hinner inte med kommentarerna bara. fortsätt blogga! :D

3:e kommentar, skriven , av sara:

hehe jag läser din blogg hela tiden och kollar om du skrivit nåt nytt så fort jag inte har något att göra :) tycker det är jättekul att läsa din blogg men ja är för lat för att orka kommentera :O :P

4:e kommentar, skriven , av linda:

läser din blogg nästan varje dag (:
och du ska fortsätta att uppdatera :p

5:e kommentar, skriven , av g.farmor o g,farfar:

jorå bea , du skall veta att vi kollar allt som händer Wiggo o din familj , jättefin kille många pussar o kramar på er . haresåbra,kram . tänker ofta på er , Allt blir bra till slut skall du se !!!

6:e kommentar, skriven , av Lovis:

Jag läser också hela tiden:) Men längtar efter att få se lite mer bilder, skriv lite mer om hur vardagen har ändrats och ja:D Men jag lovar att inte sluta läsa och ska fortsätta kolla efter bilder!

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag läser mycket. Men du kan ju kolla statistiken :) Då ser du hur många unika besökare du har på din blogg varje dag och hur många sidor de bläddrar mellan när de är här. :)

8:e kommentar, skriven , av nilsen:

läser din blogg varje dag :)

9:e kommentar, skriven , av Anonym:

jag läser din blogg varje dag, försöker kommentera.. Men ibland hinner man inte riktigt med, men fortsätt skriva =)

10:e kommentar, skriven , av Veronica:

Jag läser :-)

Kommentera inlägget här :