Måndag 15 oktober

publicerat i Allmänt;

Idag är det 15 Oktober & Wiggo blir 2 veckor idag, en stor kille :) Jag förstår inte att tiden går så himla snabbt. Vakna kl 9 av att Wiggo skulle ha mat så gav han mat & la honom sedan bredvid mig i sängen igen , han har sovit bredvid mig hela natten för jag tycker han verkar sova bättre då än när ligger i sin egna. Sen låg jag i sängen & drog mig till kl 11 & sen gick vi upp för att äta frukost T låg kvar i sängen lite längre de gör han alltid. Sen gick jag ner i tvättstugan & tvättade lite & så nu sitter jag vid datorn  & skriver lite här , efter ska jag börja laga mat & sen så ska vi gå till mammas & pappas jobb för att lämna lite papper vi ska skicka iväg.  Mamma mår bättre & börjar bli frisk , så skönt att höra. Pappa är fortfarande dålig & är hemma från jobbet idag också men jag tror de va lite bättre med honom & Bella är nog frisk :) skönt att det går åt rätt håll iallafall.  Det är ju något skit som går nu , hosta, feber , förkylning & gud vet vad alla sjukdomar som finns.

Just nu ligger Wiggo bredvid mig i soffan & snarkar , så söt :)
Nej nu måste jag springa & börja med maten sen ska vi gå till mammas jobb innan det börjar regna. Usch vilket jäkla skit väder det är ute , vill ju ha lite solsken så man kanske blir lite piggare & på bättre humör.

Vill ha lite tips om att fixa Bröstpump istället för att amma ? vad är bäst ? självklart är det ju bäst att amma men jag tänkte att både jag & T skulle kunna hjälpa till & de är skönt speciellt på natten så slipper jag springa upp var tredje timme.

tack för hjälpen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Jag ammade bara Kyle i en vecka, sen stod jag inte ut mera, det gjorde så fruktansvärt ont :O Så jag ringde och frågade dom på bb så sa dom att jag skulle pumpa ut och ge honom det och ersättning. Man måste ju pumpa så mjölken sinar eller vad det heter:P hihi. Och det var sååå skönt att kunna ge han ersättning för du kunde min sambo också ge han mat ;) Men det behövde han aldrig göra på kvällen för så fort vi började med ersättning så sov Kyle hela nätterna :P haha. Så du får kanske sova hela nätter också om du börjar med ersättning :) . Men iaf, köp en handpump på apoteket och köp ersättning till din lilla son så mår alla bättre. Om du mår bra så mår wiggo bra :) Bättre att båda mår bra :P

Kommentera inlägget här :