Saker

publicerat i Allmänt;
God kväll :)
ska berätta lite om denna dag.


vakna runt halv 10 gick & duscha , fixade i ordning mig & lite så.  sen var det dags för Wiggo att äta så han fick i sig lite att äta , sen kom mamma bella & mormor & hämtade mig & wiggo så åkte vi till tuna park gick där mormor handlade byxor & en tunika. mamma köpte ett par jeans (höga) på lindex som jag ville ha & hon sa att jag får använda dom så fort jag kommer i jeans så nu är det bråttom att tappa några kilon. bella köpte smink & en mössa kanske något mer men jag minns inte. till mig så blev det vantar , mössa & en svart kjol från gina tricot  den är hög & har som hängslen. . & wiggo fick en body med höst färger som jag tyckte var så snygg från lindex ;) tog lite bilder så ni får se men dom blev inte så bra men ni ser ju iaf lite . & så blev det några bilder på wiggo också , tänk att på torsdag nästa vecka så blir wiggo EN MÅNAD , det är ju inte klokt vad tiden går snabbt känns som det var för en vecka sen han kom .

       

     

& nu sitter jag hemma hos mamma & pappa fast pappa är inte hemma han är & tävlar så det är bara bella & mamma hemma , vi ska snart äta tacos . sen blir det lördagsmys framför tv:n. hoppas ni får en mysig lördag !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av g.farmor o g,farfar:

Oj vad fin han är lillWiggo , fast han är ju inte så liten nu längre , men kul att få följa honom hela tiden o se hur han växer , o det gör han så det knakar ..Sköt om er ! Harebra o KRAM på er !!

2:a kommentar, skriven , av mickis:

han är såsöt bea! och gud vad lik han är er :P

3:e kommentar, skriven , av Melinda:

Härligt att göra fynd :) Ja guud, är han redan en månad ? :D Tiden går hemskt fort..

4:e kommentar, skriven , av karolina:

stor han är emot melwin. melwin är 2 veckor idag :) visst går det snabbt? sån där kjol med hängslen är hur snygg som helst. vill också ha men fråga är ju om man passar i sån :D

5:e kommentar, skriven , av J:

aaw vad han är söt wiggoliten! :) magnus tycker han är skithäftig ;)

6:e kommentar, skriven , av Sara:

söt han är eran Wiggo!

7:e kommentar, skriven , av amanda:

Den där svarta du har , köpte oxå den igår fast en röd =) , jättefin tkr jag

Kommentera inlägget här :