gravid

publicerat i Allmänt;

 tänk att det bara är 17dagar kvar till beräknat datum & egentligen så kan bebis komma vilken dag / sekund som helst. folk undrar vad jag gör i skolan men jag vill verkligen inte sitta hemma & bara glo rakt in i väggen & det är roligare att få träffa lite folk också men har bestämt mig att snart "sluta" äta i matsalen tänk så skulle vattnet gå där ? herregud , jag skulle svimma. haha! :)  sen tänkte jag bara säga att det finns så roliga sidor att gå in på & läsa om man är gravid eller om man tycker om att läsa om det så tänkte ge några sidor . 
www.minbebis.com 
www.gravid.se 
www.niomanader.se 
www.familjeliv.se 
www.pasmallen.se

 tänkte också be om lite hjälp , vi eller rättare sagt jag har väldigt svårt med namn så tänkte fråga om ni kunde komma med lite förslag på både kill & tjej namn ? älskar ovanliga namn så skulle bli glad om ni ville hjälpa till :) & sen en till sak ifall ni har något bra förslag på någon bra bok som man kan läsa ? gillar i stortsätt allt !
tack för hjälpen !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av josefine:

som tjejnamn tycker jag Talulah är jättefin, sen killnamn tycker jag sixten! :=)

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Hej! tycker din blogg är jättekul att läsa=)Jag tycker att Tjejnamnen: Lea, Leia, Lovisa, Ebba, Nova och Alicia är fina.. och killnamn: Isak, Elias, Leo och Alexander. Om du inte har läst Martina Haags böcker Underbar och älskad av alla, Martina-koden och hemma hos Martina, så tycker jag du ska läsa dom, finns inga roligare böcker!=) Man blir alltid på bra humör av dom. Hoppas allt är bra med både dig och bebisen!

3:e kommentar, skriven , av j:

Jag tycker om beverly som tjejnamn och edwin som killnamn

4:e kommentar, skriven , av johanna.g:

kille: theodor, filip, elliot
tjej: Ellen, isabelle, klara,alma

5:e kommentar, skriven , av Thessa:

killnamn; arvid, alfons och laban är urgulliga namn medan tjejnamn är lite svårare att komma på, men stella, selma och olivia är fina (: lycka till!

6:e kommentar, skriven , av jonna:

ELVIS ! :D det vill jag döpa våran pojk till, men inte magnus.. Ebba är mitt finaste tjejnamn, inte så ovanligt men ändock ! ;)

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

JOSEFINA & EDVIN!

8:e kommentar, skriven , av sanna:

Ceasar, Julíus och Maximus :)

9:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Fina killnamn: Noel, Theodor, Leon och Adam
Tjejnamn: Celine, Lovisa, Jolie och Vanessa. Lycka till med bebisen! =)

10:e kommentar, skriven , av linda:

hejsan (: din blogg är ett av de första saker jag slår upp när datorn startas! (: några namn jag tycker är fina är : felice, astrid(tycker det är urgulligt:p) alex, alexander, alfons tex (: ha det såå bra! (:

11:e kommentar, skriven , av marielle:

wilda är ett fint tjejnamn och kasper på kille =)

12:e kommentar, skriven , av Anonym:

Killnamn: LIAM!! älskar det namnet!!, sen är Leo jättefint med :D, och Viggo är sååå gulligt :D tjejnamn är däremot svårare men jag tycker Moa är fint inte så ovanligt men men sen Tindra Ellen. det finns lite namn att välja mellan, hoppas du hittar något favorit namn :D Kram emmape på lunar :D

13:e kommentar, skriven , av Linda:

Oj kommer ihåg de där med namn, inte de lättaste:) Min dotter heter Felicia så självklart tycker jag de är finast:) Men gillar även Alicia, Evelina, och pojknamn jag funderade på när jag var gravid var: Elias, Casper och Theo.. Lycka till med bebisen :)

14:e kommentar, skriven , av amanda:

Killnamn vet jag inte men tjejnamn:
Wilma eller Gabriella

15:e kommentar, skriven , av daniella:

världens finaste tjej namn är celina eller celine :)

16:e kommentar, skriven , av Emma:

Min syster ska ha barn snart och hennes namnförslag är
Tjej: Evangeline, (inte vanligt med underbart fint)
Kille: Noah
Evangeline hörde jag i en låt från lilla melodifestivalen. :) Hade aldrig hört det innan och kollade upp att det inte fnns alls många som heter det.

Kommentera inlägget här :