Lördagkväll

publicerat i Allmänt;

nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid älsk som ligger & kollar på Harry Potter jag förstår inte varför han inte sover istället han som hade så ont i huvudet & ska upp tidigt imorgon för att han ska till skolan & göra klart sitt arbete , ja ni tänker säkert " på en söndag ? " japps på en söndag & jag tycker verkligen synd om honom.
idag så har jag inte gjort annat än att plugga & övningskört till affären med mamma börjar bli riktigt hajj på det där & snart är det dags för körskola men det får bli när bebis kommit till världen. imorgon är det söndag & jag ska se till att bli frisk ordentligt fast jag tror att jag blivit lite bättre men har fått ondare i halsen men jag tror att febern gått ner lite iaf , får se hur jag mår i natt .

jag längtar verkligen tills det blir vinter & snö , så jäkla mysigt att få gå runt med bebis i sin famn med tjocka sköna kläder & när julafton kommer också fast den kan faktiskt vara lite jobbig om jag får erkänna det själv & den här julafton så kommer ju bebis att vara med också, vi får väl se vart vi kommer att fira den jag antar att det blir i lägenheten :) "varför sitter jag & planerar det här nu ? det är ju bara september ? jag börjar verkligen bli helknäpp det märks ju långa vägar."    jag måste sova nu jag tror jag börjar bli galen haha ! får se om jag får någon lugn & skön sömn i natt & jag hoppas jag inte behöver springa på toa 15 gånger. 
God natt med er . :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Melinda:

Det går fort till vintern! Snart är det julafton :D

2:a kommentar, skriven , av jonna:

haha, vi har också börjar planera julen ! :P

Kommentera inlägget här :