antal. .

publicerat i Allmänt;
Antal besökare har höjts rejält idag & det var ju väldigt trevligt tycker jag !:)

Ni vet ju ganska mycket om mig vad jag förstår så kan ni inte skriva lite om er själva. tex. namn , ålder , vart ni bor & vad ni tycker om bloggen lite. Skulle vara spännande & kul att se .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:

hhaha :) trevligt samma för mej faktist :O

2:a kommentar, skriven , av bella:

du vet vem jag är och bloggen är skitbra ;D i love it!!

3:e kommentar, skriven , av Emma:

Hej =) Emma heter jag, har inget att göra så kan ju lika gärna svara :P 20 år och bor i Helsingborg, läser din blogg dagligen och har gjort det i kanske 2 mån :) Minna inte hur jag kom in på den, var nog genom en annan blogg. Har fastnat för den eftersom du är "vanlig", om du fattar vad jag menar. Inte så överdriven, dryg, skrytsam osv som många andra kan vara :P Tycker det är kul att läsa om din vardag med lille Wiggo :) tycker du verkar vara en otroligt mogen och stark person! :)

4:e kommentar, skriven , av Valentina:

Hej Bea. Ja, även att jag skrev om dig lite i min blogg (om du kommer ihåg det?) så kan jag svara på dina frågor ändå. :)
Heter Valentina, är 18 år gammal och bor i Jönköping. Hm, har läst din blogg ett tag, med jämna mellanrum innan du ens var gravid med Wiggo.. vet inte riktigt hur men hittade dig på lunar av något slag, sedan när jag inte brukade ha något att göra så surfade jag runt! :P Sedan en dag när jag besökte dig, hade det gått ett tag men då ser jag bilder på dig och din mage. Blev förvånad men jätteglad för din skull, jag själv älskar barn så det är roligt när någon ung ta sig an utmaningen.. :) Okej det lär lite konstigt och detta lär nog bli värsta boken.. :P Hur som hittade jag sedan din blogg här genom din lunar och så har jga följt den sen dess. :)
Och du är en jättebra mamma verkligen och har en något otroligt söt lite man. :)

Kram på dig. /Valentina.

5:e kommentar, skriven , av becca:

Rebecca, kallas becca av alla.. :P
Är 17 men fyller 18 i början av september.
Bor i Eskilstuna.
Jag tycker din blogg är intressant, :)
du skriver oftast förnuftiga saker och jag tycker att det är roligt att läsa din blogg, försöker hinna med att läsa varje dag.
Jag hirrade din blogg via Johanna, min kompis som också är ung mamma till Joline :)

/b

6:e kommentar, skriven , av sunfryyy:

mahaa.. antar att du vet vem jag är :) haha

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag e snart 20, bor Stockholm innerstad.
Jag tycker det är intressant att läsa din blogg dels för att du är du, inga krusseduller, Sen jobbar jag med barn och det är så roligt att se Wiggo så mycket i bloggen, å hur han växer och när du berättar om eran vardag och era äventyr.

8:e kommentar, skriven , av emma :):

Jag heter Emma och är 17 år bor i Eskilstuna och läser din blogg dagligen. Jag gillar bloggen så det är väl därför jag läser den :D

9:e kommentar, skriven , av Sofie:

Heej! Sofie heter jag. Är snart 20 år gammal och bor på gränsen mellan småland/östergötland:P Jag läser din blogg dagligen sen en tid tillbaka. Jag ska själv ha en bebis i sommar och tycker det är kul att följa en annan ung mamma i hennes vardag.

Roligt även med att du uppdaterar i bloggen så ofta:)

10:e kommentar, skriven , av Emma:

hej. Ja det kanske är dax att man skriver vem man är. Jag heter emma är 21år och bor i Jönköping. Jag har läst din blogg i några månader nu och det är min favorit blogg, just för att du är du och för att din blogg verkar ärlig och sann, inte massa påhittat och en massa skit. Fortsätt precis som du gör tjejen! Jag diggar dig!

Kommentera inlägget här :