blåst .

publicerat i Allmänt;
det här inlägget gjorde mig riktigt jävla förbannad  , bruden är ju bara själv ett litet barn! åh , jag tål bara inte den där människan & hon är ju verkligen ute efter att folk ska " tycka ill " om henne det ser man ju på alla kommentarer. Men jag undrar verkligen om hon är riktigt riktig i huvudet ? eller spelar hon bara ? Jag hoppas nästan på det . åh, jag är verkligen upprörd nu!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Åh herre gud JA jag håller med ! så jävulskt mycket. så less den där bruden så du vet det inte. Ingen livserfarenhet what so ever och lever i sin lilla glaskula.

2:a kommentar, skriven , av alisa:

sv: heh vi får faktiskt höra det rätt ofta, att vi är ganska lika :)

3:e kommentar, skriven , av Matsdotter:

Men du.. Hon skriver ju inte att de som skaffar barn är dum på något sätt utan att hon inte vill ha barn och den åsikten och synen får amn faktiskt acceptera utan att tycka hon är dum för det... I detta fall är det du som är dömande! Oftast är det vi som inte vill skaffa barn som får skit för det, för det är ju "en Självklarhet att man ska ha barn". Jag håller inte med... Jag är inget big fan av kissie, inte alls men du tog nog det där inlägget lite väl personligt!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag håller med dig...

5:e kommentar, skriven , av Petra:

Vilken knas tjej:-)Barn är det bästa vi har.En omogen bloggare verkar hon vara i mina ögon man utrycker sig inte som hon gör.Ha en bra dag/Petra

6:e kommentar, skriven , av Sofie:

Vad vet hon, en omogen 17 åring, om livet? Hennes världsbild kommer förhoppningsvis ändras ju äldre hon blir...

7:e kommentar, skriven , av Lina:

Blir så förbannad när jag läser sånt. Läste nått liknade i en tidnig och den kvinnan var 30+ och satt och klankade ner på att dom som hade barn och ville ha barn. Jag kommer aldrig fatta det där med att man inte vill ha barn. Dom kommer ju ånga sig sen.
Men vad man än står så behöver man inte klakna ner folk på det sättet. Det är ju upp till var och en hur man vill leva sitt liv.
Men jag tycker inte man ska klanka på det sättet!

8:e kommentar, skriven , av ANNAANNA:

Skum tjej. Well... klart hon får ha åsikter i frågan och massor av tonåringar tror/tycker sådär pga okunnighet. Hon Kissie får tydligen snart ett småsyskon och det är inte helt omöjligt att när den lilla bäbisen ger henne en första blick eller detförsta leendet så är hon hooked, hon blir lillebror/lillasysters största beskyddare och förste barnvakt. Om inte. så får vi hoppas att hon hållersig ifrån småttingar tills hon växt upp/omvärderat...

9:e kommentar, skriven , av Ulrika Jansson:

Sjuk människa :(

10:e kommentar, skriven , av Anonym:

hennes mamma borde ha tänkt likadant när hon väntade henne så skulle vi iaf ha en mindre idiot här i världen. barn är helmysiga.

11:e kommentar, skriven , av my:

var likadan innan som hon innan jag fick barn :P. men visste att jag skulle älska mina egna barn. och så blev det ju. och även om jag har svårt för andras ungar så börjar det bli bättre nu. förut kunde jag hålla långa tal om hur äckliga jag tyckte ungarna i min killes släkt var och om hur mycket jag hatade barn. många är nog sådana nån gång i livet. men det går nog över för dom flesta.

Kommentera inlägget här :