Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag har inget och göra med erat familje liv och vad ni gör med det. Och jag förstår helt ut att du inte skriver precis om allt som sker mellan dig och Tobbe.

Men jag måste säga, att jag hoppas det kommer ordna upp sig för er, Att ni kommer bli en familj igen. Att se bilderna på dig och wiggo får mig att tycka Tobbe borde vara med och ta sig i kragen för att ordna upp allt mellan er. Enligt mig har pojken i huset lite att ordna upp! Men jag vet inte som sagt var till 100 %. Men tänker tillbaka på hur jag kände i min uppväxt utan min mamma och pappa tillsammans. Det var och är en idag hemskt. Bråk, och orolighet på hos vem man ska vara och räddsla för att göra att någon av dom känner sig utanför. Vill inte att wiggo ska känna så! Tänker fullt ut på er! :)Ni borde vara tillsammans och ge varandra tid. Kärlek och tid! :) och självklart sötta varandra.

Förövrigt måste jag säga, att ni verkar ha det underbart. Du är en ung mamma som vet vad du gör. Och ger tid till hästar,, körkort och massa annat när du har en liten. Jag vet hur det är med hästar har flera egna och det tar tid ;) Tänk det finns vuxna som säljer sina djur för att dom inte har tid. Du är ung och ger tid till allt :)

Fortsätt så! :) Lycka till i framtiden!

2:a kommentar, skriven , av Emily:

så himla gullig :)

3:e kommentar, skriven , av jonna a.k.a luddes mamma:

Åh Wiggobus, är du världens sötaste eller är du världens sötaste!? :D

4:e kommentar, skriven , av bella:

ååh gullunge :)

5:e kommentar, skriven , av Johanna Söderlund:

oooooooooh gud vad söt han är! :D

Kommentera inlägget här :