förlåt lovisa!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag svara på dina frågor , det har vart fullt upp! Tack för att du påminde mig! :) 

 

1.Saknar du den bubblande känslan i magen av nykär?
 2.Och skulle du kunna tänka dig att börja "dejta" i sommar igen?:) jag menar du är ju en söt tjej, och jag tror inte många killar hade tackat nej till dig :D!
3.Har du och T pratat om vårdnad?
4.Hur mycket tid spenderar du i lägenheten?
5.Vad ska du göra när wiggo börjar på dagis? Eller dagmamma?
6. När börjar han?
7.oj många frågor haha! kommer du börja 3an på gymnasiet?
8. om du skulle blivit gravid nu skulle du behållt de?:)

Svar : -1. Haha ja ibland faktiskt ! :)
2. : - Oj, det var svårt. Jag vet ju inte alls hur är det mellan Wiggos pappa & mig faktiskt vi pratar lite då & då men jag får aldrig något riktigt svar men men . Ifall det är så , så vet jag faktiskt inte riktigt det beror på när man känner för att " börja om " igen.Jag har väldigt svårt att killar skulle vilja ha mig faktiskt , jag har alltid tyckt det men nu är det nog värre när man är 18år & mamma.  Just nu känner jag att jag bara vill koncentrera mig på Wiggo & mig. :)
3 : - Nej det har vi inte gjort .
4: - Jag har knappt vart där alls sen jag & tobbe flyttade isär men det beror ju också på att jag inte kunnat vart där eftersom de är ny tapetserat & vill inte sova bland dom gubbarna när de kommer på morgonen. Men nu så är det klart & jag ska väl börja vara där lite mer !:)
5:- Vi ska börja gå på dagis när jag börjar skolan igen alltså den 1 oktober & jag hoppas det finns någon plats annars finns det ju mamma-mormor , hans farmor osv som gärna hjälper till & tar hand om honom. 
6: - 1 oktober hoppas jag på !
7: - Nej jag börjar 2an igen . Eftersom jag gick i skolan fram till Wiggo föddes så fick jag det "tillgodo" så jag behöver inte gå om hela 2an iallfall & det är ju bra!
8 : - haha , oj shit svår fråga & det kan jag faktiskt tyvärr inte svara på ! Beror på helt ..

Kommentera inlägget här :