Ikea.

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma från Ikea & jag kan bara säga att det blev en heldel saker :) Det jag verkligen ville ha var ju dom där plastblommorna som heter Fejka eller något sånt & dom var ju såklart slut ( jag frågade ) men eftersom jag & min kusin hade sett dom sitta i blommkrukor lite här & där som dekoration till rummen så smög vi dit & tog några,  haha (a) ... Wiggo var jätteduktig & vi invigde den nya vagnen också alltså Carenan & jag kan bara säga vad jag tycker " världens bästa & smidigaste vagn "  just det var inne på Hälla köpcenter också , köpte lite saker till wiggo & fick bla. en väska av min farmor , tacktack! :D

Nu så ska jag väl inte göra så mycket är rätt trött i fötterna , tänkte faktiskt passa på & sola solarium medans Wiggo inte har kommit än vi lämnade honom hos Tobbe innan vi åkte hem för Tobbe ska åka till Finland imorgon & över helgen så han ville träffa Wiggo innan men han kommer hit med honom ikväll. Pratade nyss med Jonna och vi ska ses imorgon , JIPPE ! ;D sen så ska jag ha körlektion kl 16 & på fredag så har jag dubbellektion kl 7 på morgonen , ååh mindre kul :P haha!

nej nu ska jag sluta prata !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jonna a.k.a luddes mamma:

Visst är dom skitsmidiga! :D Jaa det ska bli skitkul imorgon! :D

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Kan Wiggo sitta upp själv? på golv åså? för enligt läkare ska bebisar inte sitta i sånna vagnar förrens dom kan sitta själv :) Det är ju mer en ett års vagn :)

3:e kommentar, skriven , av jonna a.k.a luddes mamma:

carenan är rekommenderad från 6 månader, och det blev ju Wiggo igår! Grattis stora lilla killen! :)

Kommentera inlägget här :