God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 7.20 idag av att en liten kille var vaken så det var bara att gå upp & göra honom sällskap :)
Nu sitter jag i lägenheten åkte med mamma in hit Tobbe ligger kvar ute på landet & sover för han har väl inte sovit så mycket i natt pga att han hostar hela tiden & jag själv sover väl inte så bra då & ingen annan heller men jag hoppas det blir bättre snart . Allafall nu sitter jag här har plockat upp mina saker vart nere i tvättstugan & nu sitter jag med en skål yoghurt & musli gottigott :) Snart så ska vi iväg på babysim också kl 11.15 så ska packa väskan dit också snart , jag ska dit själv idag igen för Tobbe är ju som sagt sjuk tråkigt :/ Eller så ska mamma följa med jag har inte frågat henne än men ska väl göra det om hon har tid såklart . Sen idag händer det inte mycket har inge körlektion idag eftersom jag hade det i måndags istället & kl 18 så ska jag på sista teorilektionen skönt att slippa gå sådär sen , haha ! :)
Jag älskar att inte ha något planerat då kan man ju göra precis vad man vill så försöka plocka undan här hemma & tvätta skit mycket tvätt är det & så måste jag fråga pappa om han kan hjälpa mig att sätta upp lite saker också .

Blev mycket nu men jag hoppas ni orkar läsa , haha ! :) Hörs sen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Tove:

ha en bra dag =)

2:a kommentar, skriven , av E:

Låter härligt! Hoppas du får en bra dag! En fråga, pluggar du också eller är du mammaledig?

3:e kommentar, skriven , av Sara:

hur bor ni? typ du är i lägenheten men han på landet?

4:e kommentar, skriven , av Bea WIGGOS MAMMA:

E: - Tack, detsamma! Jag är mammaledig ska börja plugga till hösten sen :)

Sara : - vi bor tillsammans i en tvåa men vi har sovit över hos mamma & pappa i natt & Tobbe orkade inte gå upp nu så han ligger kvar där & kommer in hit senare när han vaknat :)

Kommentera inlägget här :