Hej hopp!

publicerat i Allmänt;

nu har jag kommit ner från stallet har ridit Mirre & mamma red Isabell det gick väl bra förutom att Minor ( vår andra häst ) gick tokspel & sprang runt i hagen men det var för att de åkte brandbilar , ambulanser osv ute på stora vägen & de hörs ganska bra därifrån & hästarna blev väl lite oroliga av ljudet & nyss så gick jag in på eskilstuna kuriren & så stod det att de brann i närheten utav oss så det var antagligen dit de skulle åka , usch vad hemskt :/
men nu sitter jag här nere & väntar på att Tobbe & Wiggo ska komma hit det är i stan Tobbe har en kompis där så Wiggo fick vara med dom medans jag red & så tänkte jag gå upp tidigt imorgon bitti & ta en sväng på Mirre, hon som rider Mirre börjar bli sjuk så jag rider henne så länge  sen så ringde Lisa ( hon som brukar träna isbell ibland ) & sa att det var hoppträning den 20/2 så jag tänkte fråga om jag kunde vara med på Mirre då skulle ju vara lite kul faktiskt men det beror på om hon fått upp flåset lite får väl se :) Jäklar vad mycket häst snack det blev nu då !
 

Isabell & Mirre

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Moa:

din blogg är verkligen kanonrolig att läsa. älskar blandningen av barn, hästar och allt du gör på dagarna!! :) måste bara säga att dina hästar var sjukt fina! är massa avundsjuk på dig! ;)
ha det bäst!

Kommentera inlägget här :