Hemskt.

publicerat i Allmänt;
Jag hörde nyss på nyheterna att en man blivit knivhuggen i ryggen i Centrala Eskilstuna , fan vad läskigt när ska våldet ta slut ? Jag vågar ju knappt gå ut på gatorna längre därför är det så skönt att vara på landet hemma hos mamma & pappa där vet ingen vart man bor eller ingen som kommer dit ( hoppas jag inte ) .

Men nu så ska jag gå & lägga mig är väldigt trött & Wiggo har redan somnat så jag ska faktiskt passa på att gå & lägga mig jag också. Men jag vill säga tack för alla kommentarer & tack för att ni läser min blogg & låter mig vara kvar på listan det är som en liten " chock " jag får dock se ifall jag ligger där jag ligger imorgon men jag såg att jag har glidit ner lite så jag är säkert borta ikväll redan men tack alla för att ni läst & jag hoppas ni kommer tillbaka , GOD NATT :)

puss&kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jonna:

fy det är så hemskt allting :/ Haha fast när jag är ute hos mamma och pappa är jag skiträdd för jag är fullt övertygad om att det finns orcher i skogarna där ;)

2:a kommentar, skriven , av Lexie:

förstår verkligen inte meningen med våldet :/

3:e kommentar, skriven , av emma:

så jävla hemskt
att våld aldrig kan ta slut

4:e kommentar, skriven , av emelie:

¨Där det där hände bor jag typ. Fan, man vågar knappt gå ut på kvällarna själv. Helt otroligt att eskilstuna har kunnat bli en sådan här sop-stad.

Kommentera inlägget här :