motiv

publicerat i Allmänt;
Dessa motiv skulle jag kunna tänka mig att tatuera in på skulderbaladen. Det ska vara svartvitt . vad tycker ni ?


 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av e.:

Gör någonting som du alltid kommer komma ihåg, typ minne av någon eller så? :) För då har man inget att ångra senare i livet heller om man nu skulle göra det! Skriv wiggo på foten kanske? :)

2:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Vet inte riktigt vilken utav dem. Dem är söta båda två.=)

3:e kommentar, skriven , av M:

Jag tycker du ska ta fen, för katt-tassar, jag tycker personligen inte att det är snyggt, jag skulle ångra mig när jag blir äldre, helt klart. Men fen skulle bli skitsnygg i svart-vitt.
Det är i alla fall vad jag skulle ta :)
Ha det bra, kramar!

4:e kommentar, skriven , av Linda:

skrev du inte att du ville skriva wiggo på handleden förut!? det tyckte jag va en fin idé samt att det är sjukt snyggt det text på handleden.
tror att dessa motiv kan vara nått du tröttnar på, fast det är ju olika från person till person. Jag har redan tröttnat lite på min stjärna i nacken. annars gilla jag tassarna :)

5:e kommentar, skriven , av e.:

Annars kan du ju skriva wiggo på skulderbladen, sen ha den lilla fen eller några tassar sen bygga ut det lite så det sitter ihop typ? =) Handleden är väl inte det bästa, för om man skaffar jobb vill ju oftast (säger inte alla) dom att man skall kunna dölja tatueringen, men det beror ju på vart man har jobb också. Jag tycker det skulle bli fränt att ha på skulderbladet eller på vristen typ! :) ska själ vgöra så på vristen =)

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Tingeling är ju super fin, jag har en tatuering på henne i svanken i svart/vitt:)

Kommentera inlägget här :