Roligt .

publicerat i Allmänt;
Det är mycket roligt att fortfarande ligga kvar på mest aktiva listan & att få nya läsare det är väl det roligaste av allt & att de lämnar ut sina bloggar så man kan gå in på deras :) Jag såg också att min barndomsvän Therése ligger precis under mig. Jag ska försöka att lyckas hålla mig kvar det är väl upp till er helt enkelt & ifall jag är aktiv som sagt men jag uppdaterar & skriver nytt varje gång jag har tid.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av J:

Jag menar inget illa eller så när jag frågar detta utan jag är bara lite nyfiken!
Det känns som att du tar hand om Wiggo hela dagarna och verkligen sköter om hem och tar hand om honom hela tiden, men det verkar inte som om att din kille gör något? Eller det kanske bara är så att du inte skriver något om det? Eftersom ni är ju två och du ska ju inte behöva ta hela ansvaret det kommer du ju inte orka till slut, han är ju också delaktig :)

2:a kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma!:

Du har rätt man ska hjälpas åt & det är inte så ofta jag får hjälp. Har han Wiggo så åker han oftast bort någonstans MEN endast om jag ska städa eller något liknande annars är de nog mest jag som har honom faktiskt.

3:e kommentar, skriven , av J:

Men hur känner du med det då? jag menar, du kan ju inte må bra utav de? :/ har du pratat med honom om de? (jag vet att jag inte har med det att göra) men jag tycker synd om dig när du måste ta allt, eftersom detta var något ni båda ville!

4:e kommentar, skriven , av Bea Wiggosmamma!:

Jag känner att jag vill ha mer hjälp & jag orkar inte vara en glad & trevlig tjej & hålla humöret uppe om man inte sover så mycket och nej jag mår inte bra av det jag är väl mest ledsen faktiskt & väldigt trött som sagt. Ja, jag har pratat med honom men han säger att han ställer upp & så är väl han inte den personen som lyssnar heller jag har försökt att prata med honom flera gånger utan att något fastnar i hans skalle. Men jag står ju inte & pratar + gråter med honom om jag missnöjd med något. jag vill inte vara elak eller gråta jag skulle hellre vilja hitta på något tillsammans hela familjen men jag har ju ingen ork.

5:e kommentar, skriven , av J:

Usch :/ Men ändå så verkar du kunna hålla humöret uppe, i alla fall inom bloggen!
Jag tycker du är en stark tjej och jag beundrar dig verkligen, att du har ett barn och klarar av allt och verkligen vill så mycket, och du är ändå inte så gammal!
Jag hoppas verkligen att det blir bättre och att din pojkvän fattar att du behöver så mycket hjälp du bara kan få, du är värd det :)// Jennifer

6:e kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma!:

Ja mitt humör ska ju inte gå ut över mina fina läsare :) Tack så jättemycket du verkar vara en gullig tjej. Hoppas du får en bra dag. Kram!

7:e kommentar, skriven , av Jennifer:

Tack detsamma!
Och ge aldrig upp, du kommer klara av allt, du verkar ha så otroligt mycket annat stöd :)

8:e kommentar, skriven , av Donia:

Ja hon ja , hon gick i björktorp skolan ^^. Har du fortfarande kontakt med henne? Kram

Kommentera inlägget här :