Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Wiggo sover fortfarande så jag kollade på hela våra bästa år det var ju bra :) Just nu sitter jag & väntar på att mamma ska komma & hämta mig hon är nog snart här så ska börja göra mig iordning nu vi hörs sen!

image936

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det ända du gör är och klagar, du har ont i huvudet hela tiden och orkar ingenting. Vafan skaffade du unge för om du ändå inte orkar.

2:a kommentar, skriven , av Monica:

Anonym: Va fan klagar du på då? Läs för fan inte andra bloggar om du tycker människor klagar när de skriver om sina liv!!!

3:e kommentar, skriven , av Bea WIGGOS MAMMA:

anonym: - jag klagar på min huvudvärk om jag minns rätt inte på Wiggo eller hur ? Då har han fan inget med det här & göra! Du klagar ju nu HAHA!!!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Snacka om att ha problem, kan man inte ta kritik ifrån andra människor ska man fan inte ha en blogg. Lär er ta kritik för fan, folk måste väl ändå få säga vad dom tycker.

5:e kommentar, skriven , av becca:

visst får man säga vad man tycker, men man behöver ju för fan inte skriva det. Håll det för dig själv istället! Och jag tycker att du kanske ska läsa lite bättre, för jag har aldrig sett Bea skrivit att hon inte orkar med Wiggo eller någonting..

Kommentera inlägget här :