Ung mamma.

publicerat i Allmänt;
Jag vill berätta om livet som ung mamma .

Jag tycker inte att det är någon skillnad om man är ung mamma eller om man är 35 - åring till mamma NEJ. En ung mamma kan ha lika bra erfarenhet som en "gammal " det som är lite knapert när man är ung är väl ekonomin om båda går i skolan ( som jag & T ) men vi lever bra & har föräldrar som ställer upp så det är inga problem men visst så kan man inte tro att man får mer saker till sig själv utan nu finns det en till person att tänka på. Och jag tycker det är väldigt viktigt att ställa upp för varandra det är en sak man ska tänka mycket på det är inte bara en person som ska göra något fast de gäller ju vilken ålder som helst inte bara unga föräldrar.Och jag är glad att jag blev ung mamma då har man ju iaf ork :) jag tror att vilken ung tjej som helst skulle kunna bli en bra mamma om man verkligen vill & går in för det.

Positivt med att vara föräldrar överhuvudtaget är väl att man har ett litet mirakel ens egna barn & har ansvar för ett liv som också ska bli till en stor människa. Barn är det bästa som finns.
Sen finns det ju såklart negativa saker med som alla männskor som ska bry sig om ens liv , ge dumma & negativa kommentarer om att man inte kommer klara det m.m. Och kompisar man trodde var ens kompisar bara försvinner men då får man ju ÄNTLIGEN reda på vilka som är ens real friends .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna:

Ha en fin dag :)

2:a kommentar, skriven , av bella:

Jag håller med till 110%!! förstår inte att alla ska kolla ner på unga?

3:e kommentar, skriven , av My:

bra skrivet. och ekonomin blir ju bättre med tiden sen eftersom man till slut börjar jobba liksom. tycker det är kul när det inte är såååå stor ålderskillnad mellan mamma och barn. läste detta blogginlägget igår och blev så jävla arg:

http://lilija.com/wp/2008/02/25/det-eviga-tjatet-om-tonarsgraviditet/#comment-25100

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jätte bra skriver :) helt rätt :) kanon!

Kommentera inlägget här :