Dålig start på en onsdag.

publicerat i Allmänt;
Ja det kan man verkligen säga! Är fan inte glad , jag sov ju hos mamma & pappa i natt eftersom att Tobbe hade kompisar hemma, drack öl & basta. Sen i morse åkte jag in tidigt med mamma & planerar att jag ska gå & lägga mig när jag kommer hem & vips när jag kommer in genom dörren så ligger Tobbe där & hans kompis också i min säng :/ Så det blev inge sovande & jag som verkligen behöver sova eftersom att det ALLTID är JAG som är uppe om nätterna men ack nej!  Och han som skulle till skolan idag , men ack nej inte det heller . Fan alltså !!!! ta det här som ett negativt inlägg ni men jag är verkligen super trött & skulle behöva gått  & lägga mig + att jag ska köra idag kl 13 så skulle behöva lite sömn.....

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Aj aj Bea,, du vet så går de när pojkar dricker öl..du vet dom har ingen behärskning som vi tjejer =), men du vet du vad jag hoppas de e han som tar lilla Wiggo sen idag,,så njut du dig nu av bilkörning o lycka til..Go girl ;)

2:a kommentar, skriven , av lotta:

jag känner igen mig!

3:e kommentar, skriven , av Vicky:

usch känner igen det där, visserligen behöver jag inte passa våran bebis på nätterna än, men förstår verkligen att du blir irriterad!

4:e kommentar, skriven , av sandra:

vet hur det känns :P..

Kommentera inlägget här :