...

publicerat i Allmänt;
Jag fortfarande skitförbannad & besviken.

I fortsättningen så kommer jag att blocka ip adresserna som inte har något vettigt att säga än att vara elak mot min familj så är det bara. Jag känner faktiskt inte för att skriva i bloggen & så fick jag en kommentar om att " du kommer ju faktiskt komma tillbaka det vet ju alla , så säg inte hej då till bloggen det är bara pinsamt "  då är det mycket man tycker är pinsamt . Aja skit samma ,  jag orkar inte med allt skit bara & som sagt jag blockar .
Jag säger som "Neos mamma " har ni någonsin sett en vuxen människa i 30-45 år åldern fått en negativ kommentar om ens familj ? NEJ ! Det händer någon gång på miljonen & vi unga mammor / pappor drabbas varje dag. Så ska det inte behöva vara , man är inte " mindre bra " för att man är ung. Jag tackar er alla andra för era kommentarer . <3

Äntligen har jag fått ett mail av en tjej som ville komma & titta & rida på min c-ponny i helgen så jag hoppas att hon kommer trivas i både mitt & hästen sällskap. Det ska bli jätte kul & Mirre kommer också tycka att det är super kul :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

ja endel folk har ju inge bättre för sig än att hacka på andra ! tråkigt för dom , ! de måste va underbart o ha en liten egen familj :) o wiggo e så sööt o du e en jätte bra mamma ! glöm inte bort det o låt inte dom andra trycka ner dej med sina taskiga kommentarer ! De e REN avensjuka ! Hoppas dom oxå växer upp o kan se tillbaka o skämmas för va dom skriver för de e pinsamt hur dom betéer sig.
Du e jätte duktig iallafall !:) Skit kul o läsa din blogg, den ligger på mina favoriter.. ;)

2:a kommentar, skriven , av m:

taack bea ! behöver den dagliga dosen av dig och din söta son :)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Läs mina kommentarer, så får du se gumman . du är inte ensam ;D !!

4:e kommentar, skriven , av S:

tyvärr så kommer det alltid finnas folk som kommer klaga. de är bara avundsjuka, jag menar, när jag läser din blogg, så börjar jag själv drömma om en egen liten familj. stå på dig!
wiggo är hur söt som helst föresten!

5:e kommentar, skriven , av Maria Vuitton:

U s and A :D

Kommentera inlägget här :