God eftermiddag!

publicerat i Allmänt;

Just nu sitter jag hemma hos Tobbes föräldrar har precis ätit mat , mumsigt! Wiggo ligger här bredvid mig & gör lite konster & har sig  , haha sötnosen! Har tagit massa bilder som jag tänkte visa er lite senare sen så missa inte dom :) tack för alla kommentarer nedan också , ni är ju för gulliga!

Idag har vi vart i hästaffär & köpte strumpor & ludd till mig & hästen , sen åkte vi till tuna park Tobbe köpte skor & så köpte vi en present till hans syster som fyller 13 år imorgon. Imorgon kommer även hon som ska rida Mirre & jag hoppas att det går bra men det tror jag med all säkerhet :)

Ikväll blir det väl upp till stallet fixa lite saker & sen myskväll började ju kolla på filmen Juno igår men orkade inte kolla hela så ska se till att se den idag då. Någon som sett den? Jag hoppas ni får en trevlig lördag allihopa !!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av josephine:

vet du hur får man dit text under profilbilden, så som du har under din bild? :) jag hittar bannemig inte det.. haha

2:a kommentar, skriven , av Sanna:

Jag såg Juno igår. Tyckte den var rätt ok... men det kunde samtidigt ha hänt lite mer och man hade velat se hela graviditeten. Men jag rekommenderar att se den för det handlar ju ändå om en bebis :)

3:e kommentar, skriven , av Ania:

Jag såg Juno i förrgår. JAg tyckte den var jätte bra. Skådespelarna var väldigt duktiga. Det är nog inte alla som förstår sig på hur den men jag kan starkt rekomendera den!

Kommentera inlägget här :