im back!

publicerat i Allmänt;
Har vart hemma hos Tobbes föräldrar & ätit mat & så , mysigt ! Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa igen ska äta mat här ikväll & sen så ska jag spela lite TV spel med Bella. Sen måste jag kolla på Let´s dance jag missade ju det igår så måste se det idag.
Wiggo har nästan sovit hela dagen & nu är han vaken sitter & pratar massor & äter på sina händer som vanligt , haha gullunge! :) Gud vad det blåser ute jag trodde jag skulle blåsa bort när jag gick ut ur bilen & in i huset , hoppas vi inte blir strömmlösa.
Just det har satt in en annons på Fodervärd nu & jag hoppas att det är någon som är intresserad , vill verkligen ha hjälp med henne , väldigt trevlig häst !

Måste bara säga att FAN vad jag blir sur när folk håller på & snackar skit om att vi är hos min mamma & pappa nästan hela tiden & jag säger bara JAG ÄR HÄR OM JAG VILL , ingen som kan bestämma över mig & snacka skit ni , idont care !

hihih, nu har jag inget mer att säga i det här inlägget . nu ska jag bara tänka på vad jag mer ska hitta på & skriva nästa gång, haha! ni är underbara läsare måste jag säga..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av minna:

Denna fråga kanske låter elak men det är den inte menad som, men har du inga vänner alls? För visst är det trevligt att vara hos sina föräldrar men det verkar som om de enda du umgås med är dina föräldrar, inga vänner eller något?

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jo, jag har kompisar eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det kompisar. Många vände ryggen mot när jag fick Wiggo. Och ja jag tycker om & vara där , det är min familj. nej jag umgås inte med vänner bara någon gång då & då. Och på helgerna när man har tid så är vännerna ute & festar på dagarna går de i skolan & jag har inte alltid tid heller.

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Jag älskar att umgås med mina föräldrar, förstår dig att du är där mycket :)

4:e kommentar, skriven , av C:

Men herregud vad är felet??Du är ju inte ens 18 än...klart att föräldrarna är extra viktiga då.Du kan få råd och tips av din mamma ang Wiggo,skitbra ju.Sen är det väl alltid bra med en bra relation barn/föräldrar!!!Så de så!!

5:e kommentar, skriven , av Bea:

C:- jag håller med dig totalt :)

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

hur ofta är du i eran lägenhet ? sover du där eller sover du hos dina föräldrar oxå ?

7:e kommentar, skriven , av Bea:

jag sover både där & hemma hos mamma & pappa.

8:e kommentar, skriven , av Eva:

Jag måste bara fråga en sak... Om du inte bryr dig, varför försvarar du dig? Inget illa menat...

Kommentera inlägget här :